Mixed Martial Arts (K1, UFC, PrideFC, stb.)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ma 22.20, RTL Klub: A Sarkany kozbelep. yeah...

Die Hard 3 ugye... Bruce Willis.

Z
Tényleg! Egyszer le is léptették Bothát, mert földön fekvõ, térdelõ, vagy földre rogyó ellenfelet ütött meg, ugye?

Le Banner megsérült ellene?

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

hykao
Botha már 5 mérkõzést vívott a K1-ben, és csupán egyet nyert, az is egy érdekes volt, igaz, hogy nem kismiska ellen, hanem Le Banner ellen, de végülis Banner adta fel...
hykao
hát én meg nem mondom neked, mert már régen láttam, és nem ez a rész kötötte le igazán a figyelmemet, de biztos akad valaki aki megmondja.
antgecc
Na igen... szerintem egyrõl beszélünk. De abban nem csak Musashi küzd boxoló ellen, hanem Ignashov és Aerts is... másra így hirtelen nem emléxem. Ignashov gyõzelme a legszebb sztem! 😊)

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Z
Egy meccset már láttam, valami nehézsúlyú legenda féle néger fickó bunyózott Musashi ellen. De azért Musashi nem mezei K-1-e. 😊

Kicsit szabálytalankodott a boxoló, mert nagyon b@szta a csõrét, hogy folyton rárúg a japán.

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Z

Z
Jaja! Ilyenekre gondoltam!!

Csak lássunk már igazi tökös boxolót MMA-ban!

Annyira jónak tûnik a PRIDE ezeken a közvetítéseken, hogy simán kimennék ilyen bunyókat megnézni mondjuk egy foci válogatott meccs helyett. De még szegény Madár meccse helyett is inkább ilyet néznék. Fõleg, ha lenne egy király magyar faszi, aki jól szétrúgná a külföldi nagyágyúk seggét! 😄DDDD

antgecc
khm.. ja és elnézést, hogy elb..sztam hykao nevét 😛

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

antgecc
Egyébként ahhoz a témához, hogy melyik a legütõsebb stílus, csak annyit szólnék:
Szerintem ne próbáljatok senkit meggyõzni, hogy a thaibox és a brazil jitsu a legütõsebb! hadd hidjék azt, hogy a kungfu a király meg a stb... Hogy néznénk ki, ha mindenki thaiolna meg földharcolna? Jobb ez így! 😊

antgecc
Z: Voltak már olyan meccsek, ahol boxolókat engedtek "sima mezei" K1-esek ellen. A boxolóknak látványosan esélytelenek voltak. Nagyon kikaptak. Hyako ftp-jén fennt van ez az esemény, amirõl beszélek. A nevét hirtelen nem vágom, de majd Hyako kisegít 😊

Hello hykao. Lenne 1 kérdésem.: A Mark Kerr "dokumentum" filmben Mark mivel inekciózta magát? Nemigazán tudok angolul és abbol a részböl nem értettem semit. thx

MMA Rulez :) We Are All One / by Genki Sudo /

hykao
Nekem nincs.
Bruce Lee filmed nincs vmi?

hykao
Ha minden igaz, pár napon belül felkerül:
hykao
ez milyen versenyen volt? melyiken?

CroCop Rulez!

Jano
Roy Jones-t másodjára is kiütötték mostanában, már nem raknám be bunyózni. Inkább egy _hajdani_ Lennox Lewis-t, _hajdani_ Shannon Briggs-t, vagy a _hajdani_ Mike Tyson-t néznék meg. 😄

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Z
Na pont ezért lennék kíváncsi egy jó boxoló vs jó pride-os meccsére.

Monjduk egy Roy-Jones/Antonio Tarver/ Bernard Hopkins, vagy valami nagyobb barom ellen.

Z
Kocsmai kidobó? 😄DDD

Jano
Itt pont életbe lép a ki-tudja-a-saját-stílusát-ráerõlteti-a-másikra.

Egy kiváló boxoló szétveri az agyát bárkinek, de ha egy kiváló lábmunkással, vagy földharcossal találkozik, aki nem engedi, hogy megüsse, akkor halott ember, lehet akármilyen jó boxoló.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

hykao
22.-én:
Inkabb a Pokol Angyalai motorosbanda egyik tagja. 😊

hykao
Valami kanadai magyar származású birkózó:
Z
Amúgy ki ez a Kálmán Géza srác? A pár másodperc alapján ugye nem tévedek, hogy kikapott?

Z
Elõbb a speciál meccseket megvárom, de utána feltétlenül az jön! 😊)

Öcsém elõbb megnézte a Randleman - Cro Cop meccs elsõ pár másodpercét, és eléggé lenézõn mondta, hogy ezek nem is harcmûszék. Mástól meg hallottam, hogy egy boxoló azért simán megverné ezeket. Na azt nem látom tisztán, hogy egy boxoló mit tudna csinálni a földharcban, vagy hány rúgást tudna védeni. Biztos lenne esélye, de nem hiszem, hogy a tisztán boxot bemutató emberek lennének itt a favoritok.

hykao
Emelianenko ellen már küzdött.
Megnézheted, ha leszeded a Pride 2004 Critical Countdown-t.

Itt egy rossz minõségû kis video Randleman vs Kálmán Géza összecsapás végeredményérõl.
Z
Stefan Leko - Ogawa meccsen nagyon kijött, hogy hiába a világ egyik legjobb kick-boxolója a német, nem tud mit kezdeni a földharccal. Szerintem párszor megrúghatta volna térddel a fejét a japán judosnak. De mivel fekve volt, fel sem merült benne a rúgás lehetõsége.

Na most láttam a Cro Cop - Randleman meccset. Hát mit is mondjak, nagyon benézte a Cro Cop azt a balost. 😄DD
Bár nekem már az elsõ akciónál is úgy tûnt, hogy nem veszi kellõ képpen komolyan a meccset a horvát. Beállt full lazán, és nagy meglepi érte, amikor a Monster csúnyán berámolta õt a sarokba.

Nagy gyõzelem volt Randlemannek. És jól harcolt, sokkal összeszedettebbnek tûnt Cro Cop-nál.

De megnézném Nogueira ellen is ezt a Randleman-t. Vagy az orosz bajnok, Fedor ellen!

Aha... 😊

Z
A #1302 második fele neked ment.

Z
Ezaz!!! Ez komolyan jó fej! Egy áááálat! 😄D

Azt kell nézni, hogy milyen pofákat vág, és hogy milyen beleéléssel mondja a szövegét, vagy a véleményét. Eléggé dinamikusan beszél, olyan mintha meccselne a kamera elõtt.

Szia!

Csak csigázol itt minket! Miért olyan szimpi Rutten? Mit nyilatkozott? Leírnád kb.? Köszi!

hykao

😊))))))))))))))))))))))))
Ezt ajánlottam én is. 😊

Z
Bassza+ de láma vagyok! 😄DD

Nincs meg végig, de legalább az elsõ meccs végigment! Csúnya lett a vége. A japán srác csak nyelte az ütéseket.

Z
Most nézem a Pride Total Elimination 2004 (vagy Open Round) c. mûsort.

Basszus, itt miért nincs ilyen rendezvény? Befogadóképesség szempontjából az Aréna talán elég nagy lenne hozzá. Meg ilyen tévémûsor? Soha nem is lesz! 😞(((

Ez a Baas Rutten hatalmas arc! Rutten-report... 😄DD

hykao
Ha ezt tõlem kérdezted, akkor priviben küldöm.
Ennek az ftp-nek, amit emlegettek, mi a cime? (ha publikus)
Ez kb igaz, de 3 edzesre eljarni maceras, ha meg csak egyre specializalodsz, azzal lesznek gondok. Azert jo vmi sokoldalu sport, ahol szepen ossze van epitve minden, mint a thai-vale vagy a ju-jitsu.
Sziasztok!
Tájfun!

Antgecc jól mondja: kéz - box, láb - thai-box, földharc - bjj.

De létezik itthon is egy kifejezetten utcai önvédelemre kifejlesztett izraeli taktikai rendszer: KRAV MAGA.
Null tradició, maximális hatékonyság. Kifejezetten az ösztönös mozgásokra építenek, azt fejlesztik tovább. www.krav-maga.hu olvasdd el érdemes.
Amúgy, ha jól akarsz bunyózni, akkor a thai-boxot ajánlom, de jó még a kempo is, ill.a thaifight-vale tudo (www.thaifight.org)

Üdv!

hykao
Arra bizony! 😊
Z
Na láttam Quinton Jackson vs. Chuck Liddel meccset!

Tényleg nagyon jó a Rampage Jackson... 😄

Z
Ron Waterman - Kevin Randleman meccs is király!

Z
Fúúúúúúúúúúú! 😄DDDDDDDDDD

De csúnyán megnézték egymást Quinton Jacksonnal. Ez tényleg hatalmas meccs lesz!

Z
Ez a Silva egy profi bérgyilkos? Valaki szerintem felbérelte, hogy ölje meg az ellenfeleit! Nagyon elbánt az japán gyerekkel...Úgy számoltam, hogy 5 taposás talált be.

Hyk: erre mondtad, hogy a szokásos fejtaposós technikával tett pontot a végére? 😄DD

Z
LOL!!! Ennek a 3. része a Silva-val indul, ahogy épp valami japán (távolkeleti) kaját enne meg, de látszólag nagyon szar... 😄DD

Z
Most néztem meg a Pride 2004 GP finalból a Emelianenko Alexander vs Cro Cop meccset. Szvsz az egyik legtechnikásabb versenyzõ a horvát. Nagyon királyul mozdul el a rohamok elõl. De azért a földharcban bõven van mit fejlõdnie. Ez egy király meccs!

Es leadta a 75 mililitert utana? 😊

antgecc
Gyerekek... még ilyeneken vitázni, hogy mi a jó, meg mi nem, teljesen felesleges, ugyanis a válasz abszolút egyértelmû. Az a hatásos, ami a ketrecben és Pride-on megállja a helyét - had éljek más szavaival: kézre box, lábra thai-box, földre brazil jitsu... minden más mehet a kukába.

Ennyi.

Z
LEGJOBB!!!!!!!!!!!!!