Mixed Martial Arts (K1, UFC, PrideFC, stb.)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Z
Azta! 😄D

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

hykao
...de akkor már dec. elején ki kéne menni, hogy a K1-rõl se maradjunk le...aztán Inoki, és egy kiadós bebaszás utáni józanodás a Saitama Arénában január 2-án a Shockwave-en! 😊)

dec 30-án meg tuti lesz inoki 😉
ugye ott leszünk hykao?? 😊

CroCop Rulez!

hykao
...és, hogy az év eleje se maradjon MMA nélkül:

Január 2-án PRIDE Shockwave!!!

Amin az MMA történetében elõször fog megküzdeni egymással két egykori olimpikon, MMA szabályok szerint!
A '92-es barcelonai olimpia judo aranyérmese, a japán Hidehiko Yoshida (aki már Pride veteránnak számít, legyõzte többek közt Don Frye-t, és Mark Hunt-ot, Silvától viszont kikapott), és a 2000-es sydney-i olimpián - Karelin legyõzésével - aranyat szerzett, amerikai Rulon Gardner bírkózó, aki ezzel a meccsel debütál az MMA-ban (...és egyébiránt 2004-ben az athéni olimpián bronzérmes lett)

Úgy tûnik a Gracie-ket sorra levadászó, legkedveltebb japán küzdõ: Sakuraba is visszatér a ringbe ezen rendezvényen...

...és talán pont kerül a végére a Fedor Emelianenko vs. Antonio Rodrigo Nogueira nehézsúlyú öv mizériának is!
hykao
Novemberben várható a Pride - Knockouts, az UFC Ultimate Knockouts széria mintájára.
rohadtgec
Gracie Jitsu
remélem most jó...😉

rohadtgec
Hali!

Ha valakit érdekel a Brazil Jitsu, akkor csekkolja ezt-->www.nettigris.hu/graciebarra
Hihetetlenül komoly dolog😉))

hykao
nm
Izé...most olvastam a privi üzimet.
Köszönöm Hykao!

hykao
Küldtem neked privátot! Tessék má' elolvasni végre!!!
Sziasztok!

Srácok, segítenétek?
Honnan tölthetõk le a meccsek?
Köszi!

egészságedre, nekem ez az öröm csak késõbb jut.

CroCop Rulez!

Z
Na asszem lejöttek az új meccsek! Nemsokára meg is nézem... <#eljen>

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

<#wave>

CroCop Rulez!

Z
Tegeci! hehehe <#mf2>

Kergettek már vasvillával, szó se róla... <#zavart1>

Régen azt nem értettem, hogy miért nem futva közlekednek az emberek. Sokkal gyorsabban ott voltam mindenhol, mert futottam séta helyett. Ma már nem nagyon futnék...semmi és senki után. <#hawaii>

Tomi, hagyd mar. Igazabol nem sok humoros van ebben a temaban, talan azert sem sikerul <#ravasz1>
tuti kergették, vagy késésben volt a busz felé. <#ravasz1>
jah: lehet még hogy nõ volt a dologban, csak az gyorsabb volt. hehe. <#mf2>

CroCop Rulez!

Z
Privátban megírtam a választ.

off:
De ha pont a bokaid meg a terdeid mentek szet, miert epp futni kezdtel? Az pont ezeket terheli.
hykao
Pár képecske a CroCop vs Barnett, illetve a Silva vs Jackson összecsapásról:KATT
Z
Igen, azt néztem én is, de annyira nem tûnt vészesnek az a helyzet, pont ezért mondtam, hogy nem érteni, leni arabdiák... 😄D

Z
tényleg! hétfõ este van... 😊

remélem még nincs vége!

hykao
Sajnos nincs nálam...
antgecc
Z koma:

Csak figyeld Barnett bal kezét az elött és abban a pillanatban, amikor lekopogja a meccset!

Én nem értek hozzá, nemtom hogy mondjam, hogy pontos legyek, de legyen annyi elég, hogy ki van csavarodva a válla az embernek. teljesen véletlenül.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Jano
Ugye nézitek a Eurosportot?

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Z
KO! vagyis OK!!! 😄DD

Nem akarok Tito lenni, de megemlékezünk, aztán továbblépünk katona! Fogja azt a nyavajás billentyûzetét és gépeljeeen! Gyerûûûnk! <#vigyor3>

Tényleg nem értettem, hogy mi történt a Cro Cop - Barnett meccsen?!?!?!

Szió!
Lenne egy kissé megkésett és hozzá nem értõ kérdésem.
Hogyan érhetõ el az az FTP, vagy micsoda?

Thnx!

jah a smile lemaradt: <#nyes>

CroCop Rulez!

az elõbb még hõsi halott voltál, most meg tito ortiz-t akarsz jáccani??

CroCop Rulez!

Z
Ne offoljuk szét az MMA topikot, mert kapunk a pofánkra! 😄DDD

futás.. pf. gyûlölöm. nem kergetnek. akkor meg minek 😉
akkor ha elakarsz érni vmi komoly eredményt egészségkárosodás nélkül, kell nagyon sok kiegészítõt használni orvosi felügyelettel. de ezekmind kegyetlen sokban vannak, tehát kell egy szponzor, a szponzor elvárja, hogy hozd az eredményt, és máris a dobóatléták utját járod.

CroCop Rulez!

Z
LOL! <#mf1>

Hát biztos van ezekre a sérülésekre gyógyír, de ahhoz valszeg csak olyanok jutnak hozzá, mint Ronaldo, meg a többi világsztár. Nekünk lóf@sz se jut. Ezért is tértem át a futásra, ezzel nagyon sokáig karban tudom tartani magam. De ez már komoly off... 😄D

emlékedre betettem a gyászindulót. <#eplus2>
ebbõl látszik hogy a sport nem egészséges egy bizonyos szint után. nekem a derekan van szétkopva. most prószálom vhogy összerakni (zselatinpor és társai). remélem vmennyire sikerülni fog.

CroCop Rulez!

Z
Sajnos vannak olyan ízületi sérülések, amikkel egy adott sportot, vagy adott mozgást már nem lehet végezni.

Nekem a bokáim, a térdeim is szétmentek, bár azok a foci miatt. Nagypályás bajnokságban már emiatt nem is játszom.

Z
jááj, abban sok akció nincsen... <#mf2>

az eb az igen, de sztem ez nem eb. 😉

CroCop Rulez!

ebcsont beforr nem-e?
jó. tõlem sakkozhatunk is. <#ravasz1>

CroCop Rulez!

Z
HEHE! Asszem már nem megyek tatamira többet, a vállam szétment... 😞

én?? ugyan... csak a tatamin. de ott nagyon. <#eplus2>

CroCop Rulez!

Z
Ugye nem b@szol át? <#mf2><#mf1><#mf2>

Z
Na megláttam, de most komolyan kérdem, hogy mi történt? Megsérült a Barnett???

Valami gáz volt a bal vállával, ugye?

hykao
Pride 28 - High Octane bunyói kúsznak felfele az FTP-re.
hykao
Azé' jó lenne egy visszavágó, mert ez így nagyon kalács volt... 😊
z! csak a szokásos 😊. verekedtek... ki gondolta volna 😉.

CroCop Rulez!

hykao
Hát majd meglátod mi történt...
Z
JÁÁÁÁÁÁJ!

Inkább el sem indítom a Maxthon-t...nehogy baleset legyen, és meglássak bármit is! 😊))

"Hát ez hihetetlen, hogy mi történt a CroCop vs. Barnett meccsen" - de ettõl full kész lettem...mi történhetett??? 😄DDDDDD

hykao
Hehe, azért raktam url-lel, hogyha valaki meg akarja várni az anyagot, akkor ne lõjjem le a poént...

Én is meg akartam várni...erre nem belefutottam mindenbe a külföldi fórumokon?!
Z
Ezt seeeeem!

Z
VÁÁÁÁÁ!! Nem merem megnézni! 😄D