Mixed Martial Arts (K1, UFC, PrideFC, stb.)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Egyébként szkanderbajnok volt valaha.
Lassan már jó lenne, ha a pride-os srácok menedzserei elkezdenék finoman piszkálgatni a nagy boksz szervezetek élén állókat...
Pl.: jöhetne egy bokszoló Silva ellen...aki nyer az visz mondjuk 5 millió dolcsit, aki veszít 500ezret. Vagy ez unfair lenne? <#hehe>#hehe>
A három UFC-s nagyon sirály lenne a PRIDE-ban!
K1: Májtimó a favorit?
Gary Goodridge vs Cyril Abidi? GG-nek egy meccsét láttam, asszem a Taktarov-ot ütötte ki elég komoly szinten. Bár itt nagy kesztyû van, azért õt tenném meg a tippmix-en...
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Sefo - Musashi meccsére nagyon kívácsi vagyok, legutóbb Musashi fegyelmezett bunyójával Sefo nem tudott mit kezdeni, ki is kapott. Talán tanult belõle.
Botha - Aerts szintén érdekes, Botha egyre tökösebb K-1-ben, ki tudja mi rejlik az összecsapásukban.
Bonjasky - Hoost fiatal tehetség, erõ, dinamizmus vs. õsrutin, nagyon sok meccs, higgadtság. Ötletem sincs ki nyerheti, szenzációs harc lesz. 😄
Mighty Mo-nak csak 1x kell rendesen fejre betalálnia, tök mindegy ki az ellenfél. Sapp lenne nagy falat neki maximum. 😊
...és sajnálom, hogy Sapp "szabadságon" van, mert õ egyrészrõl "üde színfolt" a K1-ben és az MMA-ban, másrészrõl pedig bármikor képes meglepetést okozni, a szó minden értelmében... 😊
K-1 GP2004 meccsei sokkolóan jól hangzanak, nem is tudom kire tippelnék, egy Mighty Mo - Remy Bonjasky döntõ elég érdekes lehetne, viszont sajnálnám gyakorlatilag az összes kiesõt. 😄 Sefo, Musashi, Aerts, Hoost mindannyian kedvenceim közé tartoznak, egyedül annak örülnék, ha Bonjasky nem lenne bajnok. 😄
November 20. - K-1 Rumble On The Rock 2004
December 4. - K-1 World GP 2004 Final
December 31. - K-1 Premium 2004 Dynamite

A két éve beindult Hawaii-i Rumble on the Rock rendezvények 6. gálája, a K1-gyel közös szervezésben kerül lebonyolításra november 20-án Honoluluban.
A meccsek:
9. B.J.Penn vs Rodorigo Gracie (az est fõmérkõzése)
8. Carter Williams vs Tom "The Green Beret" Howard
7. Royler Gracie vs Kazuyuki Miyata
6. Wesley "Cabbage" Correia vs Yoshihiro Nakao
5. Sean O'Haire vs Shungo Oyama
4. Aitor "Spenser" Canup vs Kurt Kipapa
3. Falaniko "Niko" Vitale vs Kristof Midoux "The Phenix"
2. Wes "The Project" Sims vs Antoni Hardonk
1. Harris "Hit Man" Sarmiento vs Lusiano Nogueira
A December 4-én lezajló K-1 World GP 2004 döntõjének résztvevõi, és párosítása:

valamint az est folyamán megküzd még egymással négy az elõdöntõben kiesett harcos:
Jerome LeBanner vs Hiromi Amada
Gary Goodridge vs Cyril Abidi
...és a szilveszteri K1 buli:
egyelõre még csak az egyik meccs résztvevõi biztosak:
Masato vs Norifumi "KID" Yamamoto (K1 szabályok szerinti mérkõzés)
...és csak reménykedni lehet, hogy lesz MMA szabályok szerinti viadal is...
Szóval lesz? Ha lesz hol? Pride v. UFC? Vagy egyszer itt, aztán visszavágó ott?
The Matrix has you...
CroCop Rulez!
Az UFC 49-en Randy Couture kihívta Wanderlei Silva-t?
Ha igen, akkor hol bunyóznak, mert Silva Pride-os pulcsiban volt (tök jól nézett ki, kellene egy olyan😊) ?
The Matrix has you...
Többek közt arról csiripelt, hogy ha Barnett esetleg felépülne, akkor még a szilveszteri gálán létrejöhetne a CroCop vs. Barnett visszavágó. Ezenkívül a szilveszteri gála kapcsán idézte Wand Silva szavait, miszerint a középsúlyú bajnok nem szeretné valami könnyû meccsel búcsúztatni az évet, hanem valami nehézsúlyú ellenfélre vágyik! Említette még, hogy reméli Gardner - Dan Henderson segítségével - megfelelõen fel tud majd készülni a Yoshida elleni összecsapásra.
Elmondta még, hogy Ogawa nem valószínû, hogy részt vesz a show-n, mert nagyon elfoglalt a HUSTLE propagálásával...
A jövõ évi tervekkel kapcsolatban reményét fejezte ki, hogy az UFC-vel sikerül megállapodniuk arról, hogy - ahogy 2003-ban Chuck Liddell - a 2005-ös Középsúlyú GP-n Randy Couture, Vitor Belfort és Tito Ortiz - UFC bunyósok - is részt vegyenek!
CroCop Rulez!
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
CroCop Rulez!
CroCop Rulez!
Talán Silva is ott lesz? 😊

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Frank Mir az új nehézsúlyú bajnok az UFC 48 óta, ahol eltörte Tim Silvia alkarját (bár Tim Silvia szerint nem tört el a karja, és nem értette, hogy a bíró miért állította le a küzdelmet... 😄), az UFC 49-en már büszkén mutogatja a három helyen felvágott karját, ami ugye "nem tört el"... 😊
Mir közben motorbalesetet szenvedet, és eltört a lába, ezért nem vett részt az UFC 50-en, csak kommentátor-segédként: sokszor mutatják õt a kommentátorral.
Hát igen, az a 11 másodperces angol-orosz meccs elég LOL volt. Még Rutten viccelõdik is az angolon, ahogy annak rángatózik a feje a meccs elõtt...
UFC-nél Tim Silvia a nehézsúlyú (bajnok)?
LOL!! A brit faszi hogy ment ki az Alexander Emelianenko ellen? Mint egy berserker. Talán ha van valami taktikája nem kap ki a legelején.
Viszont azt még most is tartom, hogy az elsõ menet végén inkább állt vesztésre (ha a pillanatnyi helyzetet nézzük), mint Jackson.
A legdurvább az volt, amikor bemásztak a ring közepére, mindketten négykézláb. Ott már olyan savasak lehettek az izmok, amit mi elképzelni sem tudunk. Hörgött is a publikum! 😊
Hát igen, második menet: jórészt már csak Silva volt a ringben. Quinton teljesen elkészül az erejével. Bár nem gondoltam volna, hogy ilyen csúnyán ki tudná ütni õt Silva. ***Ricardo Arona ott cseszte el Jackson ellen, hogy amikor a sarokkal-a-fejbe rúgással megrendítette, a bírónak kezdett el mutogatni, hogy: "nézd már öregem, kész a csávó". Ha ott nem hagyja levegõt venni, akkor szvsz nyerhetett volna. De kijött Jackson abból a rúgásból, és utána jött a slam...
Azért az elsõ menet még változatos, és küzdelmes volt. Vajon ki fogja megállítani Silvát? Ha megvédené még párszor a címét, akkor talán élõ legendává válna. Ha UFC szervezetnél lenne, akkor mindenképp.... 😄DD
UFC50: Rich Franklin kib*szott kemény gyerek!!! Már az õ fejébõl is folyt a vér rendesen, és azért csak megnyerte a meccset.
Távlati terv pedig: Randy Couture, Vitor Belfort, és Tito Ortiz Pride-hoz csábítása. Az egyelõre nem egyértelmû, hogy csak egy vagy néhány összecsapás erejéig, vagy végleg el akarják orozni õket az UFC-tõl.
Nézd csak meg, ahogy a bíró szétválasztja õket, Silva szinte egybõl felpattan, majd a szünet után alig bírja kivárni, hogy a bíró összeeressze õket a 2. menetre, miközben Jackson arckifejezése inkább valami olyasmit sugall: "pokolba már az egésszel...", nyoma sincs már a meccs kezdetekori vigyorgásnak... 😊
CroCop Rulez!
EGY NORMÁLIS FILM!!!
ÉS MINDEZ SOSAI OYAMÁRÓL!!!
COOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLL!!!!!!!!
Fighter in the wind
CroCop Rulez!
Robbie Lawler - Evan Tanner meccs után....Kerri Kasem egy tuti numera lesz Evan Tannernek! <#zavart1>#zavart1><#vigyor>#vigyor><#zavart1>#zavart1>
Én még csak egyszer láttam, de úgy tûnt korrektül megrendítette õt az amcsi. A menet vége elõtt mintha nem lett volna igazán tiszta Silva. Ott elég sok olyan támadás betalált, amiket a korábbi földharban szépen hárított.
Nagyon nagy meccs volt. És volt egy rövid idõszak az elsõ 10 perc végén, amit SIlva nehezen vészelt át. De hihetlen, hogy mennyivel többet regenerálódott szünetben Jacksonnál. Gondolom a korábbi komoly - sebet okozó - találatokat nem tudta kipihenni Quinton.
A második részben már szinte esélye sem volt. Alig bír támadni. Silva meg majdnem úgy indult meg akkor is, mint a meccs elején.
Húúúú, amikor repült a sarkas bomba, de mellé ment, azt hittem, beszakítja a padlót... 😄DD
Változatos, és nagyon jó meccs volt! Silva megérdemelten bajnok. Kár volt Quintonnak lefitymállni Silva ütéseit. Brutálisakat kapott be. De nagyon jól küzdött Jackson is, le a kalappal!
Nem az ütéstõl repedt fel!!! Ez jól látszik az alant belinkelt képrõl is! Állra ment az ütés! Ettõl megrendült Jackson, és a térdesek kikészítették. A szintén alant belinkelt képen az utolsó térdes látható. Ez után dölt ki Jackson, s jól látszik a videón, hogy Silva térde tiszta vér Jackson-tól!
De bizonyosságképpen:

Jól látszik, hogy tiszta vér a térde, és a kezére is csöpög a vér Jacksonról!!!
MMA Rulez :) We Are All One / by Genki Sudo /
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Vélemény?
Mert akkor elég sûrû lenne a program: év végén K1, Inoki, új év: Pride...
Pár eseménykép:

sztem itt sérülhetett meg:
de nem vennék rá mérget. 2x is megnéztem a meccset, de ezen kívül nem látok mást...de lehet én vagyok a vak...
Egyébként szerintem ezen a meccsen is hihetetlenül kevesen múlott, hogy valamelyikük gyõzzön. Jackson kellemetlenül belenézett abba a bizonyos ütésbe. Onnantól kezdve meg már Silváé volt a meccs.
Én abszolut Silva drukker vagyok, de most valamiért Rampage-nek szurkoltam.
MMA Rulez :) We Are All One / by Genki Sudo /
LOL! Hát igen, de ha már eljutnék Japánba, akkor tuti kimennék egy Sumo versenyre is. Csak az íze végett! 😄DD
Remélem, nem szakad megint félbe vétlen fejelés, vagy egyéb szerencsétlen eset miatt. Még egyik sem volt kiütve, ugye?