Mixed Martial Arts (K1, UFC, PrideFC, stb.)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bazz ezek szerint nem is kerested. <#lama>
vagy 40pontos betüvel van kiirva hogy MOVIE <#falbav>

CroCop Rulez!

antgecc
Igen, áttam Hyk a linket, csak azon belül nem találok semmiféle vidót. <#nemtudom>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

www.angelfire.com/magic2/miki/K1.htm

Innen kikeresheted az ominózus(Mirco-Hunt) meccset. Ha nem jön le, akkor Crocop vmelyik HL-jában ott van... <#kacsint>

Nem zavar csak nevetséges sztem😊 inkább kritika akart lenni.
Sima accal fel lehet nyomni?

hykao
Tudtommal még nincs se Xbox, se PS2 emulátor PC-re...
A Tito Ortiz dolog elfér az FTP-n, miért zavar ennyire?
CroCop Story-t felteheted.
johát a smiley kat nem oda rakta ahova én gondoltam, már amelyiket kirakta 😊

Nem akarok megbántani senkit, de a ’tito ortiz rumble on the reservation internal’ minek van fent ftp n? Ennél szánalmasabb nevetségesebb dolgot nagyon rég láttam. A felvétel minõsége katasztrófa, a vágást a szomszéd gyerek csinálta, ki már másodszor látott vágó programot, a felkonferáló emberke full amatõr és a bunyók se a legjobbak. Szerintem nevetséges

Viszont a többi az nagyon fasza, nekem fõleg a Mark Kerr The Smashing Machine tetszett, a crocop videó már nem annyira jó viszont. Ellenbe a crocop story néven futó dokumentumfilm elég fasza, ha gondoljátok, feltehetem, bár gondolom már elég sok mindenkinek megvan

Emulátorral nem lehet ezekkel a játékokkal pc n nyomulni?
<#levele>

hykao
Jah, sajnos...
bigapó
Ez nagyon állat játék. Kár, hogy nem jelennek meg PC-re ilyenek.

The Matrix has you...

hykao
antgecc
Hol ez a video? Én nem találom.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

hykao
hehe, az LOL, jah... 😊
bazz megnéztétek a videon milyen fejre körívest nyom a sapp akebonora. nem gyenge.

CroCop Rulez!

antgecc
Gyerkõcök... Elnézegettem én ezt a döntõt és arra kellett rájönnöm, hogy nagyon büdös az egész. Nagyon Musashinak és Bonjaskynak pontoztak a bírók. Nagyon azt akarták, hogy õk vívják megint a végsõ összecsapást.

Szerintem pl. Hoost jobb volt az lesõ 3 menetben, a 4. menetre nem lett volna szükség, de mégis összeengedték õket. Igaz abban valóban jobb volt Bonjasky.

Aztán ott volt a Remy vs Botha. Szerintem ha Remy nem rúgja fekbe Bothát, akkoris õt hozzák ki gyõztesnek, holott látványosan jobb volt Botha. BÁr ez csak spekuláció, de azé na.

A Musashi vs. Kaennorsing témát már valaki felvetette. Sztem is Kaoklainak kellett volna hoznia a meccset.

No meg itt a döntõ meccs: Hogy volt pofájuk 5. menetet hirdetni, mikor már a 4. menetben sem tudta Musashi hogy hol a francban is van. Minden egyes ütése betalált Bonjaskynak, már-már játszott Musashival. És döntetlenre hozták a menetet.... hát azért ne haragudjanak, de ez vicc.

Büdös volt ez az egész sztem...

hykao
Kifejtenéd? 😛P
hykao
Hát a mesében minden lehetséges... 😊
antgecc
hát érdekes játék ez. hoost pride-ol... kemény 😊))

antgecc
elnézést...

Jano
Meg az #1695. ¦😉

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

hykao
Itt pedig a teszt... 😊))

hykao
hykao
PLS tartózkodjunk a különbözõ küzdõsportágazatok fikázásától!
Már a #1699-es se volt épp örvendetes...
antgecc
egyetértek... sõt igazából én azt se szeretném, hogy elterjedjen ez a pride meg k-1 stb.... mert akkor rájön mindenki (ha van esze) hogy a kungfu, karate meg ilyen bohócságok nem jók semmire... és akkor mindenki majd thaiboxolni fog... na az milyen lenne már... áááá... jó ez így 😊

sanzik
most siman jobb volt a nigger a dontoben,viszont Botha szepen agyonverte, sajnaltam,hogy ott a vegen az a rugas dontott...
Jano
Ehhez a "szakértõ"höz no comment.
Komolyan mondom, inkább ne is közvetítsen a klub K-1-et...

antgecc
már nem azért, de a 4. menetben musashi már sehol se volt... annyira el volt fáradva, hogy már sajnáltam. bonjasky akkor ütötte meg, amikor akarta és döntetlenre hozták ki a menetet... ez azért röhej....

antgecc
Nálam is.

Jano
Nálam egyértelmûen Botha nyerte volna, Bonjasky az ég világon semmit nem mutatott.

hykao
Azért kíváncsi lettem volna, hogy milyen döntést hoztak volna a bírók, ha a végén nem rugja nyakon (vagy fejen) Bothát Bonjasky...
hykao
Tuti, hogy jogi dolog van a háttérben... (az RTL szûkre szabott mûsoridején kívül)
Sztem csak PPV-n lehet adni a K1-et (is) élõben, és teljesben...

Kíváncsi leszek, hogy a nem döntõs, de a gálán lezajlott Goodridge és a Le Banner meccset leadják-e (bár költõi kérdés...tuti nem...)
Z
ájáj ször! 😊))

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Nézem a nap eseményét. hááát hogy van pofájuk enyire összevagdosni. egyáltalán összevagdosni elm csak 3*3perces menetek lenének. ennyi erõvel álloképeket is adhatnának. meg a boxot is vagdoshatnák 😊 no comment...

MMA Rulez :) We Are All One / by Genki Sudo /

antgecc
Hát ez az Aikido is csak hókuszpókusz... szal én le se szedném... 😊

hykao
sajna csak MMA mehet fel... (az FTP üzemeltetõ kérése)
Z
LOL!!! Ne fesd az ördögöt a falra...mert seggbe rúg a házmester. 😄DD

Ja! Jut eszembe Hyk: van némi aikido anyagom. Ha jól olvastam, akkor nemrég volt tárhelybõvítés. Amennyiben lenne rá igény szívesen felpakolom. (És ez - egyelõre - garantáltan nincs fent. Nem úgy, mint múltkor! hehe 😄 )

5-1 kyu-ig Tissier vizsgaanyagok,(400Mega)
1 nagyobb anyag: Aikido - Mitsugi Saotome - The Principles of Aikido (400Mega)
meg több kb másfél tucat kisfilm. (100Mega)

Összvissz 900Mega.

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Loál János
Vigyázz, mert még visszajön kedves kollégánk, és megint nekiáll kérdezõsködni, hogy akkor melyik a legkeményebb... 😄

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

hykao
õk a rohattak...

én még mindig nem tartom küzdõsportnak, csupán bajnokságnak (annak ellenére, hogy már vannak k1 edzések...eheh itthon is)...és, hogy a legkeményebb lenne...hah...
Loál János
ROHATT!!!

😄

hykao
Ehh ma este lesz a K1 döntõ az RTL-en (persze valami összefoglaló szerû kurtított változat).

asszonygyák a reklában: a világ legkeményebb küzdõsportja!!!!!!!!!!

LOL!

(Na ehhez mit szósz JANAUÓ????? 😄DD)
hykao
valami ilyesmi
de alap ugye, hogy tudd fogni a csatornát...
Z
Jah, tényleg!

Mindig mondják is a pay-per-view dolgot...és ahhoz kell valami speckó dekóder, vagy antenna? Vagy hogy megy ez?

Aszondom, itt a számlám vágjatok rajta eret, és van csatornám? Vagy tök másképp mûködik?

hykao
Azért ez nem ilyen egyszerû...
A világon mindenütt csak PPV rendszerrel közvetítik a PRIDE-ot, de lehet, hogy az UFC-t is....de lassan a normálisabb BOX közvetítéseket is.
Mármint élõben.
antgecc
Azért nem fognak egyhamar a TV-ben Pride-ot és UFC-t közvetíteni, mert túl brutális és ez már nem sport! Ennyi.

Õk így gondolják......

Z
Elõbb vagy utóbb, de megfertõz a PRIDE! 😄

Tényleg durva, de a PRIDE kicsit is jobbfajta meccsei után maximum a legjobb K-1-es meccseket tudom megnézni.

Nem is értem, hogy a kertévék miért nem csaptak még le ezekre (PRIDE/UFC)? A sima boxmeccseket elég sokan nézik, és úgy beszélnek rúla, hogy "húú, meg haa". Ezzel szemben a mai Roy Jones vébé címmeccs is elég langyos volt. 😞

Bezzeg a PRIDE: Silva vs Quinton Jackson visszavágó nagyon jó volt. És nemsokára Fedor Emelianenko vs Antonio Rodrigo Nogueira meccs jön, na az valami király lesz!!! Meg Cro Cop vs Randleman...mondhatnám: prájd rulez. 😊))

Loál János
Jaja, az az, sry! 😊
Pride nekem is egyre jobban tetszik, bár még nem néztem olyan nagyon durva fejtaposós akciókat, és a hosszú percekig tartó földön való sanyargatást én sem csípem, de az ottani ügyes feszítések, arcszétverések nagyon jók.

hykao
Jah, az is jó lesz...újévi koncert Bécsbõl(vagy J.Strauss: A denevér) - helyett mindenképp... 😊))
bigapó
ööö..én a Schokwave-re gondoltam a jövõ évnél😊
Ha a KO fenn lesz az is jó lesz😊)

The Matrix has you...

hykao
Remélem azért a jövõ év elõtt felkerül még...olyan 12-én (azaz 3 nap múlva... 😄)
bigapó
Ezt a múltkor elfelejtettem megnézni, de tényleg jó lesz😊
A jövõ év is jól fog kezdõdni😊

The Matrix has you...