Mixed Martial Arts (K1, UFC, PrideFC, stb.)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vagy 40pontos betüvel van kiirva hogy MOVIE <#falbav>#falbav>
CroCop Rulez!
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Sima accal fel lehet nyomni?
A Tito Ortiz dolog elfér az FTP-n, miért zavar ennyire?
CroCop Story-t felteheted.
Viszont a többi az nagyon fasza, nekem fõleg a Mark Kerr The Smashing Machine tetszett, a crocop videó már nem annyira jó viszont. Ellenbe a crocop story néven futó dokumentumfilm elég fasza, ha gondoljátok, feltehetem, bár gondolom már elég sok mindenkinek megvan
Emulátorral nem lehet ezekkel a játékokkal pc n nyomulni?
<#levele>#levele>
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
CroCop Rulez!
Szerintem pl. Hoost jobb volt az lesõ 3 menetben, a 4. menetre nem lett volna szükség, de mégis összeengedték õket. Igaz abban valóban jobb volt Bonjasky.
Aztán ott volt a Remy vs Botha. Szerintem ha Remy nem rúgja fekbe Bothát, akkoris õt hozzák ki gyõztesnek, holott látványosan jobb volt Botha. BÁr ez csak spekuláció, de azé na.
A Musashi vs. Kaennorsing témát már valaki felvetette. Sztem is Kaoklainak kellett volna hoznia a meccset.
No meg itt a döntõ meccs: Hogy volt pofájuk 5. menetet hirdetni, mikor már a 4. menetben sem tudta Musashi hogy hol a francban is van. Minden egyes ütése betalált Bonjaskynak, már-már játszott Musashival. És döntetlenre hozták a menetet.... hát azért ne haragudjanak, de ez vicc.
Büdös volt ez az egész sztem...
Új PS2-es K1 játék
Már a #1699-es se volt épp örvendetes...
Komolyan mondom, inkább ne is közvetítsen a klub K-1-et...
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Sztem csak PPV-n lehet adni a K1-et (is) élõben, és teljesben...
Kíváncsi leszek, hogy a nem döntõs, de a gálán lezajlott Goodridge és a Le Banner meccset leadják-e (bár költõi kérdés...tuti nem...)
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
MMA Rulez :) We Are All One / by Genki Sudo /
Ja! Jut eszembe Hyk: van némi aikido anyagom. Ha jól olvastam, akkor nemrég volt tárhelybõvítés. Amennyiben lenne rá igény szívesen felpakolom. (És ez - egyelõre - garantáltan nincs fent. Nem úgy, mint múltkor! hehe 😄 )
5-1 kyu-ig Tissier vizsgaanyagok,(400Mega)
1 nagyobb anyag: Aikido - Mitsugi Saotome - The Principles of Aikido (400Mega)
meg több kb másfél tucat kisfilm. (100Mega)
Összvissz 900Mega.
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
én még mindig nem tartom küzdõsportnak, csupán bajnokságnak (annak ellenére, hogy már vannak k1 edzések...eheh itthon is)...és, hogy a legkeményebb lenne...hah...
asszonygyák a reklában: a világ legkeményebb küzdõsportja!!!!!!!!!!
LOL!
(Na ehhez mit szósz JANAUÓ????? 😄DD)
Mindig mondják is a pay-per-view dolgot...és ahhoz kell valami speckó dekóder, vagy antenna? Vagy hogy megy ez?
Aszondom, itt a számlám vágjatok rajta eret, és van csatornám? Vagy tök másképp mûködik?
A világon mindenütt csak PPV rendszerrel közvetítik a PRIDE-ot, de lehet, hogy az UFC-t is....de lassan a normálisabb BOX közvetítéseket is.
Mármint élõben.
Õk így gondolják......
Tényleg durva, de a PRIDE kicsit is jobbfajta meccsei után maximum a legjobb K-1-es meccseket tudom megnézni.
Nem is értem, hogy a kertévék miért nem csaptak még le ezekre (PRIDE/UFC)? A sima boxmeccseket elég sokan nézik, és úgy beszélnek rúla, hogy "húú, meg haa". Ezzel szemben a mai Roy Jones vébé címmeccs is elég langyos volt. 😞
Bezzeg a PRIDE: Silva vs Quinton Jackson visszavágó nagyon jó volt. És nemsokára Fedor Emelianenko vs Antonio Rodrigo Nogueira meccs jön, na az valami király lesz!!! Meg Cro Cop vs Randleman...mondhatnám: prájd rulez. 😊))
Pride nekem is egyre jobban tetszik, bár még nem néztem olyan nagyon durva fejtaposós akciókat, és a hosszú percekig tartó földön való sanyargatást én sem csípem, de az ottani ügyes feszítések, arcszétverések nagyon jók.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Ha a KO fenn lesz az is jó lesz😊)
The Matrix has you...