3389
-
#2105 Hát ez az,amit szívesen megnéznék,de ez az ostoba eurosport alig ad K1-et. Azt tudom,hogy most Május 30-án lesz legközelebb. -
atomanty #2104 Hi!eurosport adni fogja majd valamikor,neten csak WGP gálákat találtam.
27.-én a párizsi verseny lesz.Ez azért jobban érdekel,főleg,hogy a superfight: Lebanner - Abidi meccs -
#2103 Azt mondjátok meg nekem,hogy ezeket a meccseket meg tudom nézni valahol? (K1) -
tomsits #2102 ne kötekedj ;)
mert elfutok... :D -
#2101 naanee:)) -
tomsits #2100 na=ne -
tomsits #2099 apó!!! na csináld... grrrrrrrrrr -
#2098 és melyik a második? a Zoltan Sarossy az svéd színekben indult:) nekem az már nem magyar:DD -
tomsits #2097 tegnapi skandináv k-1 eredmények itt:
eredmények
volt 2 magyar fighter is! -
tomsits #2096 egy kis Leko hír: fight.hu
csak sandman kedvéért ;) -
lecocq #2094 Tatár vs Rimbon nyilatkozatok a totalfight.com oldalon -
tomsits #2093 jah. szép porontyok lennének belőle. ;) -
#2092 naná, hogy jó lenne, ha összehoznák ŐKET :)) -
#2091 Hát jó lenne, ha a második fordulón végre összehoznák őket, gondolom lesz egy-két meccs a középsúlyúkon kívül is, hisz már csak 4 meccs lesz a GP selejtezőn... -
tomsits #2090 de crocop azt nyilatkozta, hogy fedor miatt nem vállal egy ilyent. lehet csak átverés volt? TESSÉK MOSOLYOGNI! ;) -
#2089 Nehézsúlyúról szól a fáma...CroCop-ot rebesgetik, de igazán fellebbenthetnék már a fátylat, mert már közel az UFC53 dátuma...lehet, hogy aztán nem is lesz a dologból semmi... -
tomsits #2088 azaz igazi kérdés, hogy az ufc53-on melyik prides fog nyomulni. ezzel a párosítással valószínűvé vált, hogy nem silva. de persze ez nem tuti ;) -
#2087 Stefan Leko ellen elég gusztustalanul nyert nemrég, meg elve irritál a feje, sajnos ez van. :D
Igen, kár, hogy ők kiestek, elég érdekes meccsek során. :) -
#2086 LOL miért utálod? :) Amúgy jól kiszóródtak sokan az első fordulóban, akikre még kiváncsi lettem volna a továbbiakban...Jackson, Belfort, Henderson és Randleman... -
#2085 Azért nem olyan gyenge az.
De nem bánom, ha Silva péppé veri, mert ezt a tagot még nála is jobban utálom! :DD -
#2084 Ja, bár Silva mintha kissé gyenge ellenfelet kapott volna... -
#2083 Vááá, kiváló párosítások, minegyikre nagyon kíváncsi vagyok! -
#2082 Megvannak a 2005-ös PRIDE középsúlyú GP selejtező második fordulójának párosításai -
#2081 mé, írtam? jah, tényleg :DD ezer bocs és egy anyamedve:)) -
#2080 selejtező + szuperfájtok (de az isten szerelmére R betü nincs a nevében...)
(ja a banner most kalács, majd megoldom...) -
#2079 jó ez az új banner, csak nekem mindig loadingol:))
ez a mostani K-1 meccs, az észak-amerikai selejtező volt? vagy mi? mert ott volt Bonjarski is meg más holland csávók is, szal most mi van? -
#2078 A május 22-i Bushido 7 gála párosításai: KATT IDE -
tomsits #2077 jah :DD -
#2076 jah :DD -
tomsits #2075 ki is esett. inkább bunyózott volna :) -
#2074 Ismeritek Szalai Rajmund-ot? most megy a Rettegés Foka a retekklubbon és Ő is benne van. Állítólag Kick-box, Thai-box és K-1 versenyző. " fél életét a ringben töltötte" :)) keszthelyi asszem -
tomsits #2073 google!! -
totoapu #2072 mi ez az rmvb formátum amiben a k-1 las vegas meccsek vannak?mikor lesz fenn xvid,avi vagy mpg-be? -
tomsits #2071 igazad van :)
van itt olyan akinek nincs még meg a pride 30? ;) -
lecocq #2070 PRIDE GP 2005 KOMPLETT LETÖLTHETŐ A TOTALFIGHT.COM-RÓL(feltöltés folyamatban)
totalfight.com/letöltések/videók
-
#2069 asszem félreolvastad a hozzászólást (bár lehet, hogy kétértelmű) nálam nagyobb CroCop rajongó nem nagyon van itten:))) -
tomsits #2068 na te nagyapó. hogy beszélst egy olyannal akinél filipovic a favorit? pf. tito amugyis egy köcsög. crocop ráadásul földön fogja megverni. ;)
törődj bele.:D -
#2067 Má' Cro Cop? Szted tapló? Miért? -
#2066 Legutoljára arról volt szó, hogy lehet, hogy visszavonul, mert nem kap (szerinte) elég pénzt az UFC-től... -
#2065 jó, most ez csak vicc volt:)) csak régen láttam Tito gyáreket aztán azért emlegettem:))