Mixed Martial Arts (K1, UFC, PrideFC, stb.)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

antgecc
Nem, nem tudtuk... 😊

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

bigapó
Hi!

Tudtátok, hogy az Orient Expressz Vinkovci-n is keresztül ment?
Ez pedig, mint Mirko Crocop óta tudjátok, eme kedves fiatalember szülõhelyéhez nem esik túl messze😊 Ezt csak érdekesség képpen írtam...tegnap láttam az egyik kereskedõs csatornán, ama bizonyos Gyilkosság az Orient Express c. filmben. Vinkovci és egy másik város között akadtak el kõomlás miatt - annak aki esetleg nem látta volna. Ekkor történt a gyilkosság. Nagyon érdekes film, érdemes megnézni.

Nacsá, reméljük Hykao hamar végez a pontosítással a magyar feliratot illetõen és felteszi oda ahova kell😊)

The Matrix has you...

hykao
Töltsd csak simán, mintha nem is a tiéd lenne, szal ne ftp-re bejelentkezve! Akkor teljes sávszéllel fog lejönni...amit elõzõleg már feltöltöttél... 😊
bigapó
OFF:

De ez miért van? Ha többen látogatnák az oldalt(ami nincs is kész), akkor gyorsabb lenne az ftp?

The Matrix has you...

hykao
hehe, azt bizony sehogy! 😞(

amúgy Boldog Karácsonyt mindenkinek!

bigapó: crocop felirat átjött, amint lesz idõm nekiesek!
bigapó
OFF:
Tudom, hogy nem ide tartozik, de hogy lehet állítani az ATW-s letöltés sebességén? A saját cuccomról van szó, mert másé gyorsan jön , ez meg 10-el cammog.

The Matrix has you...

bigapó
Neked is viszont kívánjuk!<#integet2>

The Matrix has you...

antgecc
Boldog karácsonyt a harcosok klubjának! <#integet2>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Vitor Belfort vs. Tito Ortiz
//kurvajó meccs. Vitor az egyik kedvencem. Titot meg utalom😊 remelem szetkapja

Tim Sylvia vs. Andrei Arlovski
//szinvonalas bunyo varhato sztem

Evan Tanner vs. Dave Terrell
Phil Baroni vs. Robbie Lawler
//itt is😊

David Loiseau vs. Joe Riggs
Mike Kyle vs. James Irvin
>További lehetséges mérkõzések:
B.J. Penn vs. Frank Trigg
//nah erre kivancsi lennek

hykao
ok
bigapó
A mai napon 30 percig jutottam el, majd holnapután tudom befejezni. Kicsit sokat dumál a srác, naggya nem is lényeges. Azért szórakoztató mûsor. nacsá, mentem.

The Matrix has you...

Hát igen, tenyleg az egyik legszimpatikusabb emberke. Es mellette hihetetlen jo harcos is. Csak most lattam, hogy anno Bomjanskyt is lenyomta k1 be😊

bigapó
Most járok az egy-harmadánál. Vannak benne rövidítések, meg szakszavak amiket, lehet, hogy félreírtam, majd át kellene nézni. Most megyek pihizni és reggel folytatom, meg ott lesz rá a holnapi(mai) napom, mert nappali mûszakot is viszek. Hogy juttassam el hozzád?

The Matrix has you...

hykao
Csináld csak, majd legfeljebb átnézem utólag, ha nem baj... 😊

Nyugodtan írhatod kicsivel is, végül is úgy regeltem...szal mindegy...
bigapó
A Hykao term. nagy betûvel írandó. sry.

The Matrix has you...

bigapó
Ja, ha hykao még nem kezdte el, akkor lehet, hogy ma este nekiesek a fordításnak. Nem lesz tökéletes, de alapot adhat a késõbbiekhez. Elõre is bocs, ha valamit nem szakszerûen fordítok😊, viszont rossz hír, hogy iszonyatosan gyorsan beszélnek és néhol van kihagyás is. Szal, majd meglátjuk milyen lesz.

The Matrix has you...

bigapó
Hi!

Megnéztem (igaz néhol beletekerve) a CroCop Story-t. Nem tudom ki hogy van vele, de nekem korábban is szimpatikus volt a srác, most pedig még jobban "tetszik"😊 Talán azért is van ez, mert nincs is olyan messze tõlünk az a világ ahol Õ most is él. Persze nálunk nem volt háború, de ha jobban belegondolok, ugyanazt a nyugodt, vidéki életet tükrözi a film, mint ahol Én is felnõttem. Iszonyatos akaratereje van és mindent saját erõbõl ért el. Onnan indulni és idáig eljutni nagyon nehéz lehetett, de neki sikerült. Remélem sok meccsét élvezhetjük még.

The Matrix has you...

antgecc
<#taps>

hykao
Ha lesz idõm, és nem sok, akkor nekiesek majd...
én ezért már a megjelenéstõl könyörgök. de hátha többen elõrébb visszük az ügyet 😉

CroCop Rulez!

antgecc
Valaki nem fordítaná le a Crocop story feliratát angolról magyarra? <#buck>

hykao
rám is úgy telcsiztek, hogy kapcsoljam be a tv-t... 😊
bazz hogy ilyenekre is van idõd... a kis milliomos. 😄

CroCop Rulez!

hykao
LOL! Most megy a TV2-n valami szar sorozat (Országutak õrangyala v. mi a szösz...), és Bas Rutten az egyik mellékszereplõ benne... 😊)
antgecc
Nem akar versenyezni a srác, csak megtanulni ezt-azt...

Bár ez nem változtat azon a tényen, hogy a retinája kifordulhat....

Szopás. <#szomoru1>

ha megy fejre az adok kapok akkor ne versenyezzen, mert a lencse leszakíthatja a retinát. nõi kosarasoknál a válogatottban egy ilyen baleset történt pár éve. egy ütközésnél leszakadt a retinája egyik játékosnak, amiért félbeszakadt a pályafutása. sportorvos sem fog adni engedélyt, persze mindent kilehet jáccani, de nem érdemes

CroCop Rulez!

antgecc
tud vki vmit arról, hogy kontaktlencsével miujság küzdelem közbe? szal egy haverom kontaktlencsés és most kezdett thaiolni... egyik nap kifordult a szemébõl a lencse... lehet ezt így erõltetni? vagy felejtse el? nélküle nem sokat lát.

ne fényezd hykao-t vagy kapcsolatait. várjuk meg milyen lesz az olad készen 😉))
-na jó tényleg jól néz ki 😄

CroCop Rulez!

Durva a flashes dolog az elejen, tuti nem amator csinalja (persze ha programozva van es alap flash bol) 😊 en is flashbe programozgatok, de ez jo nehez. tuti fasza oldal lesz <#taps>

hykao
Új pár:

ANJOU YOUJI - RYAN GRACIE

Ha CHONAN RYO is kap ellenfelet, akkor eddig úgy fest, hogy 11 összecsapás lesz a szilveszteri PRIDE Shockwave gálán!
hykao
Na él a domain, tárhely is van, készülget az oldal!

www.mixedmartialarts.hu
ezért érdemes lenne kiutazni, hogy láthassuk élõben! kezdem is árulni a lakást 😉

CroCop Rulez!

Colemant miert mellozik? Mindig ott a neve a lehetseges emberkek kozott erre sose merkozik

hykao
Úgy tûnik megvannak a végsõ párosítások a PRIDE SHOCKWAVE-re: katt ide

http://www.groundfighter.com/products/catid/32.html
o is megvan, nem is olyan rossz, nah meg a vitor belfort fele video se!

Rickson a legnagyobb mester a foldon, valami hihetetlen modon lefolyt mindenkit😊 Emelianenko meg bamulatos ahogy a ringbe mozog es harcol. Olyan mintha erre szuletett volna, es amilyen angyali arcot vag hozza az valami durva😊 Crocop is hasonlo arcokat vag. Ha gondoljatok es az ftp tulajdonos beleegyezik fel tudnek tolteni par dolgot ha van ra hely meg igeny.(lehet csak kov honap upc korlat miatt😊)
CroCop story, Randy Couture instructional, Rickson Gracie documentary, gracie jj es hasonlo filmek

bigapó
Rickson Gracie "méltó" ellenfele lehet ez a Fedor Emelianenko. Hihetetlen szívós pali és megy elõre, mint egy õstulok😊 Az az igazi, nyers, orosz erõ van benne...
Nagyon jó kiadvány, minõségi képben és élményben is, bár még csak az elsõ fél órát láttam😊 Bár nekem nem igazi K.O. a karfeszítés, de mindegy; jelzem eddig csak egy volt.

The Matrix has you...

hykao
Hehe, nem véletlenül õ a nehézsúlyú bajnok (még mindig)...és, hogy õ marad-e, kiderül szilveszter napján... 😊
igen komoly alkotas ez a pride knockout <#taps>
Fedor Emelianenko meccsei hihetetlen jok

már tudjuk, már tudjuk. <#circling>

CroCop Rulez!

Rickson Gracie rõl készült dokumentumfilm eszméletlen jó. Az a pali egy állat, kb legdurvább ember...

hykao
Hát pedig többször is leírtam itt, hogy ez olyan lesz, mint az UFC-nél az Ultimate Knockouts sorozat!
Pl: a #1682-ben is!
pf. azt sem tudtam hogy lesz ilyen. csak híkao szólt: ifgyeljek . pf. nesze neked kárörvendõ. 😉

CroCop Rulez!

antgecc
húúú.. akkor nem csak én vok láma, van amit te is benézel, ezt pl. én vágtam! mehehe <#nyes>

bazz én azt hittem a hard knockout egy verseny lesz. de most látom csak hogy a legjobb ko-k válogatása. kár, hogy nem minden mecset nyomnak le végig, vagy legalább a ko végéig.

CroCop Rulez!

antgecc
Egyébként meg kell mondjam, nagy pancser vagyok, hogy ezt nem találtam meg! <#nevetes1>

na ugye HEHEHE
<#puszis> <#vigyor2>

CroCop Rulez!

antgecc
megvan, köszi! <#worship>

antgecc
elhiheted, hogy kerestem, de én még most se látok sehol, semmiféle movie feliratot. <#confused>

bocs amit kihagytam, hátha most sem keresnéd: van menüsor. ott a 4-dikre klikk. a mögött találod a MOVIE-kat <#wave>

CroCop Rulez!