3389

MMA szoba az IRC-en!!! (channel: #hun-mma)...WebIRC:
KATT IDE!!!
  • Loál János #2145
    Én is attól tartok. :)
  • tomsits
    choi nem fog sokat nyerni a "nagyok" közt.
  • Loál János #2143
    Azt olvasgattam, hogy Akebono-t nagyon tiszteli a hazai közönség, főleg azért, mert a nemtomhányból egyelőre egyetlen nyert meccse van, és mégsem adja fel. :)
    A picúr koreai fiút viszont inkább megnézném valami kemény csávó ellen.
  • atomanty
    bár a musashi b.j.penn meccs is vicces lesz.amugy ma lesz vagy már van a Hirosima GP Bob Sappel az élen,ő is hogy képzeli hogy akár 9menetet is végigharcol,már attól is elfárad,ahogyan beszalad a ringbe. :) de azért hajrá bob
  • atomanty
    FieLDS K-1 WORLD GP 2005 in HAWAII
    Akebono Japan / Team Yokozuna VS Hong-Man Choi Republic of Korea / Freelance
    hát nem értem én hogy Akebonot mért erőltetik ennyire sok gagyi japán ennyire kiváncsi rá,hogy verik szét a hájas fejét?de mért pont a égimeszelő koreai ellen,pár hónapja 1 perc alatt kiütötte,minek a visszavágó?ez az Akebono nagy lúzer,sztem közröhej tárgya,és amit csinál az trágya,tért volna inkább vissza a szumóba
  • tomsits
    sztem neten is. de pass. egyébként a google csudákra képes ;)
  • atomanty
    yoshida még sem lesz a köv. pride versenyen helyette: Makoto Takimoto (Japan) vs. Kiyoshi Tamura (Japan) meccs lesz.
  • atomanty
    De mi is aza PPV?(biztos hülye kérdés)csak műholdon lehet ilyet fogni?mert az nincsen.Japánoknál meg a délkoreaiaknál tényleg van ilyen tv.jó nekik
  • tomsits
    sztem ppv-t itthonról is tucc előfizetni.
  • hykao #2136
    Külföldön is jórészt már csak PPV-n keresztül lehet élőben ilyeneket látni, na meg a komolyabb boxmeccseket is...talán még Japánban mintha előfordulna a "sima" TV adás keretein belül - élőben - levetített műfaj...
  • atomanty
    Bár én sosem nézem meg előre az eredményeket(kivéve a pride bushidot,annak nem minden meccsét nekem találták ki),de azért így mégsem olyan mint élőben
  • atomanty
    Amugy tényleg nem lesz kis hazánkban valami ilyen fizetős tv?télleg jó lenne,élőben is végigizgulni pár ilyen gálát.Gondolom minden más ny-európai országban fellelhetőek az ilyen adások,csak nálunk nem :(
  • LordVenom
    Na,de ezeket hol lehet megnézni? Én lemaradtam a LeBanner vs Abidi meccsről is...
    Ja, a Limewire-en sok anyag fent van egyébként...
  • atomanty
    PRIDE: 'Critical Countdown 2005'
    2005. június 26.
    Kihívásos mérkőzések (nem hivatalos):
    Mirko 'Cro Cop' Filipovic vs. Ibrahim Magomedov
    Hidehiko Yoshida vs. N/A
    CroCop eszi az oroszokat :),bár a red devilben van még pár nehézsúlyú versenyző.Magomedov mérlege nem rossz
  • LordVenom
    Nekem meg azért nem szimpi,mert mindig fintorog...de Sapp letörölte a fintort az arcáról...
  • tomsits
    nem tudom ki kereste:
    TFC fókusz riport
  • atomanty
    Azért nem érzi az ütést,mert üres a feje :),nekem azért nem szimpatikus,mert sokat szabálytalankodik,és tényleg sem testben sem lélekben nem valami erős.na jó azért van néhány rugása ami betalál,Lebanner feje meg is érezte,de kézzel szerintem iszonyat gyenge
  • Loál János #2128
    Na ja, Abidi iszonyat gyorsan helyrejövős típus (mint Naseem Hamed kb.), viszont lélekben ugyanilyen hamar feladja a meccseit. Pedig jó harcos lehetne.
  • atomanty
    (.wmv) többi meccs még várat magára
  • atomanty
    ha valaki még nem látta volna a meccsett,dc++-on szivesen adok slotot.
    abidibannerparis2005.wmw most éppen a matrix hubon vagyok [HUN]atomanty
  • atomanty
    Hi!most volt hétvégén a K-1 Paris GP,melynek szupermeccse Lebanner-Abidi harc volt.Nem hinném,hogy sok ennél keményebb harcot láttam,5 menet öldöklés,és a végén még Lebanner 1 fél fejjel magasabb is lett,s bár Abidit bár mennyire is utálom,sztem neki van a legkeményebb feje az egész mezőnyben
  • bigapó
    na jó, azok között eltörpül, de nekem bejött, főleg mikor Bob feltűnt :DD
  • hykao #2123
    Hát láttam a filmet korábban, de szerintem az egyik legszörnyűbb Marvel képregény adaptáció!
  • bigapó
    Hi!

Ha Valaki itt Bob Sapp rajongó, akkor annak ajánlom figyelmébe az Elektra c. filmet, ahol a Beast kapott egy kis mellékszerepet:) szerintem jól nyomja, csak kicsit csalódás, mert belőle többet is ki lehetett volna hozni. Azért van benne egész jó jelenete is:)) összeségében szerintem jó film, többször is nézhető kategória. ITT az előzetes.
    utólag is bocs, ha valakinek nem jön be a film:) ha ügyesek vagytok kétszer is felfedezitek itt az előzetesben is.
  • atomanty
    hát ha a magyar hubokon nem találok nem vszínü,hogy pont máshol akadnék rájuk
  • tomsits
    atom! nézz utánna a neten hogy kik vannak utánna keresd őket a dc-n. van lehetőség a dc kiensben hubot keresni adott esetben az mma vagy fight vagy... kulcsszavak alapján.
  • LordVenom
    Hát Crocop nekem is hiányzik...már várom a meccseit!
  • atomanty
    Pedig már beleéltem magam,na mindegy.Azt nem tudja valaki megmondani nekem,hogy Totalfightos,vagy bármilyen más magyar ketrecharcos video lelhető-e fel a neten?
    mert a Totalfight.com-on aza 2 Tatár meccs nem valami sok
  • hykao #2117
    Pedig lesz, augusztusban.
  • atomanty
    hát a döntő nem most lesz?negyeddöntő,ezután mondjuk a kharitinov meccs,aztán elődöntők,majd Nogueira meccs,és végül a döntő nem?ez ha jól számolom 9.nemá hogy lesz mégegy forduló
  • hykao #2115
    Nyugi-nyugi...még csak 6 párosítás van, nemde? Egy gálán általában 8-9-10 meccs szokott lenni...
  • atomanty
    hátha nem is egymás ellen,de jobban örülnék neki,mint a két Nogueirának,tuti hogy mindakettő pontozással fog nyerni.Sztem 1 bőven elég belőlük 1 estére
  • bigapó
    ez már tényleg nevetséges... mikor jön már Crocop? mire várnak? sült galamb?
  • atomanty
    lesz még valamilyen meccs?vagy ez a végleges?hát én Crocopnak vagy Fedornak jobban örültem volna
  • hykao #2111
    Egész jó kis kiegészítő meccsek várhatóak a június 26-én megrendezésre kerülő PRIDE középsúlyú GP-n: KATT IDE
  • atomanty
    Ez a reklám helye volt bocs,gyertek sokan,mert alig vagyunk magyarok. A belépő min 5GB shared MMA és [HU]előtag,szóval ha nálam jobban beszélsz angolul tetess már oda még 1 N betüt is lécci.Ebben a bushidoban az amcsik rendesen hazavágták a japánokat.ugykell nekik
  • atomanty
    rossz helyen keresed,a legjobb hub sztem 10mbit-1.myftp.org ez az MMA4U hub habár csak 2-300 ember van rajta,de azok megrögzött mmasok és a fellehető 20 terrabyte-ból nagyok sok az mma-s,k-1-es anyag +sok a T1es szóval lehet tőlük huzatni rendesen.
  • LordVenom
    És melyik HUB-on találod őket? Én már szinte minden fellelhető meccset leszedtem az ismertebb szobákból...
    Hát igen tomsits...teljesen egyetértek...
  • atomanty
    akkor a dc-t javaslom,ott vannak rendes gálák bőven.most éppen a bushido 7et nézem,kiváncsi vagyok mit alkototta phil baroni
  • tomsits
    mindig csak szar fightklubok mennek. tele minden vacak anyaggal, ahelyett hogy rendes gálákat nyomnának beharangozókkal, bevonulásokkal...
    persze ha pride-okat, vagy ufc-ketnyomnának akkor sem haragodnék. ;)