Mixed Martial Arts (K1, UFC, PrideFC, stb.)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az a lényeg, hogy nézzétek meg a Dynamite-os rendezvényt, fõleg a Le Banner vs. Sapp meccset<#nevetes2>#nevetes2><#nevetes2>#nevetes2><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes2>#nevetes2><#nevetes2>#nevetes2> egyébként szerintem igazságos a végeredmény
The Matrix has you...
Ráadásul tegnapelõtt bemondta az unalmast a monitorom, így egy hét kényszerpihenõ is hátráltat a saját dolgaimban.
The Matrix has you...
kérdés: érdekelné a fórum népét egy mma témájú ic szoba?
CroCop Rulez!
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Bigapó fordításából angolul maradt részeket befejeztem, illetve itt-ott finomítottam a fogalmazáson, szövegeken. (néhol én is csak sötétben tapogatóztam, mert az angol fordítás is - amit ugye magyarítottunk - néhol igencsak nyers volt...)
Akinek kedve van hozzá még finomíthatna rajta, mert azért néhol elég nyers még a fordítás. Az elsõ 15 percet már finomítottam, de nem nagyon van rá több idõm mostanság. (meg kedvem sem)
Viszont az idõzítést mindenképpen be kéne lõnie, valaki hozzáértõnek!
Mert sajnos már az angol felirat is nagyon rossz idõzítésû néhol!
Sok felirat meg sem jelenik egyszerûen, a rossz idõzítés miatt!
De nagyon egyszerû, veszel egy újraírható cd-t, ráírod a dolgokat, és egybõl kiderül...
Elméletileg az .mpg, vagy .mpeg kiterjesztésû fájlokkal nem lehet gondja, a többi .avi, .wmv, stb. fájlok pedig a próba során kiderülnek.
De az újabb DivX-esnek nevezett "játékosokat", már frissíteni is lehet.
Pl. ebben a topikban lehet bõvebben nyammogni a témáról.
The Matrix has you...
Át kell konvertálni õket (amelyik nem mpeg), és kiírni.
...de amilyen olcsók már az mpeg4-es asztali DVD "játékosok", érdemesebb inkább a régit lecserélni egy ilyenre...és akkor nem kell (annyit) szarakodni...vagy ekkortól kell csak igazán! 😊)
Nem tudom ki rakta fel a Mirko Crocop féle összeállításokat, de <#worship>#worship>
Kérdés: Olyat lehet-e csinálni, hogy ezeket a különbözõ fájlokat (wmv, mpg, avi) 1 vagy több darab Cd-re VCD vagy SVCD formátumba kiírni, ill. ugyanez DVD-re valahogy? 😊) Ha láma kérdés bocs.
The Matrix has you...
Nos, sikerült végignéznem és azt kell, hogy mondjam jogos a vereség (vagy a gyõzelem😊) Silva messze tudásán alul teljesített, fáradtnak tûnt, nem volt fejben a ringben (szerintem), de ne felejtsük el, hogy Hunt K-1-es bajnok, tehát, nem kezdõ nyikhaj csávó...a súlykülönbség is döntõ volt, nem egyszer fordított úgy Hunt, hogy szinte úgy tûnt Silva nincs is rajta és csak az ágyában forgolódik a hawaii😊
Na, mindegy. Ez a hajó elment Silva-nak, azt nem tudom, hogy most volt-e komolyabb tétje a meccsnek?
The Matrix has you...
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
(Egyébként én Hunt-párti vagyok, úgyhogy ha látom majd a meccset, akkor én a másik oldalról fogom megközelíteni, hogy ne csak a Silva-rajongók nyilatkozzanak. 😄)
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Hát kéremszépen nekem ez a meccs - okoskodások ide-okoskodások oda - minimum döntetlen!
Tény, hogy Silva láthatóan nem a legjobb formájában (és kondícióban) volt, de figyelembevéve a jelentõs súlykülönbséget (Silva a meccs idején 96 kilós volt, Hunt pedig majdnem 130), valamint azt a tényt, hogy ugyan látványra Silva kapta a nagyobbakat (persze azért Hunt is kapott eleget, csak talán valamivel jobban bírja), de mindenképpen õ volt az aktívabb, és õ helyezett el több ütést-rúgást Huntra, én semmiképp sem Huntnak adtam volna a meccset!
Nem is értem, hogy ezt a meccset miért nem úgy rendezték, mint annakidején a CroCop félét, miszerint ha az idõ lejártáig nem kerekedik felül egyik a másikon (KO), akkor automatikusan döntetlen!
Bár csak 2-1 arányú volt a bírói döntés, de úgy hiszem, nem szabadna ilyen kétes értékû bírói értékeléssel kedvezõtlen helyzetbe hozni egy eleddig veretlen bajnokot, aki súlycsoportjában legyõzött mindenkit, aki élt és mozgott, többségüket KO-val! (PRIDE-ról van szó!)
Nemhiába tûnt csalódottnak a bírói döntést hallva...láttam már Silva-t bírói döntéssel veszteni, de akkor - mivel jogos volt - nem is volt ilyen csalódott...
de volt három érdekese mecs. az egyik andi gracie mecse ahol sztem le kellett volna léptetni a köcsögöt. garner mecse, ahol bár nyert, de ha egy kicsit is képzett lett volna akkor tuti ko a mecs vége, míg így csak a levegõt csapkodta. a harmadik giant silva. méreteihez képest többet vártam volna, mert a magasságához meg van a megfelelõ testalkata, így akár jobb mozgása is lehetne.
CroCop Rulez!
Aki még nem nézte a szilveszteri pride izét, az ne olvassa tovább.
Szerintetek megérdemelten nyert Hunt Silva fölött? Hát itt vmi nem kóser... <#fejvakaras>#fejvakaras>
k-1 mélypontja 2 éve volt. mostanra kicserélõdött frissült a versenyzõi gárda, ami pár év múlva beérik. csak a k-1 mma-nak kellene egy megfelelõ képeségû állandó versenyzõi gárda. mert sztem bebizonyosodott hogy az állóharcról földharcra való azonnali áttérés, és egy idényben való versenyzés mellett nem lesz meghatározó fighter senkisem. talán semi schilt az egyik példa erre. õ nyomult k-1-ben ufc-ben, pride-ban. még sem lett egyikben sem állandó szereplõ.
k-1-re fel! éljen az kezes-lábas állóbunyó! 😄
CroCop Rulez!
Triathlon for life
CroCop Rulez!
Triathlon for life
Triathlon for life
Triathlon for life
Silva a Pride-ban még sohasem veszített!
Amúgy ha minden igaz, jövõre összejöhet a Pride-ban egy visszavágó Belfort-tal!
...egyébiránt lehet, hogy már vége is a Silva vs Hunt meccsnek, tekintve, hogy Japánban már 23 óra van!
CroCop Rulez!
foleg akebono meccsere
pridon crocop,emilanenko gyozelmeket varok!! <#boxer>#boxer>
CroCop Rulez!
CroCop Rulez!