Mixed Martial Arts (K1, UFC, PrideFC, stb.)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bigapó
és olyat lehet, hogy folytassa is? (mint a flashget😊)

egyébként mizu? Láttátok az ufc51-et? Én még csak az elejét és eddig jó, mondjuk a Tanner-t elég nehéz volt felismerni, felvette az õsember-stílust (lightosan ugyan) szóval fura a haja😊

The Matrix has you...

elméletileg lehet flashfxp-vel. de én nem használom.

CroCop Rulez!

bigapó
Hi!

Olyat be lehet állítani az ftp-nél, hogy késõbb szedjen le cuccokat(úgy mint a flashget)? mondjuk nekem 17.00 után lenne jó pl.

The Matrix has you...

bigapó
öööö, visszaszívom😊 (a vizualitást csak, mert a banner az még mindig jó<#nyes>)

The Matrix has you...

bigapó
Hi!

És ezt vizuálisan mikor tudjuk letesztelni? 😊

Egyébként baró az új banner.

The Matrix has you...

coool

CroCop Rulez!

hykao
UFC 51 eredmények

Milyen az új banner? 😊
hykao
Hehe...honnan tudod, hogy ez nem ingyé volt-van??? 😊
Egyébként ugye nem úgy indult a dolog, hogy csak link-oldal lesz...nameg ha lehet, legyen má' . hu 😊
a gondom vele az hogy ha nem akarom bezárni nem látom a többi megnyitott programot a tálcán. ez enegm mindig is zavart.
érdemes fenn tartani egy domaint szimplán egy linkgyûjtemény kedvéért? tudom eza te kideded így azt fogod mondani igen, de egy .tk-s címmel is el lehetett volna intézni. ingyé. 😊
http://www.dot.tk/

CroCop Rulez!

hykao
nem az én munkám, és nagyon úgy tûnik, hogy a mixedmartialarts.hu-n végül csak ilyen link gyûjtemény lesz, mert már van jópár témával foglalkozó magyar oldal is, csak én nem ismertem-tudtam mindet-mindrõl... pl: http://www.mmanews.hu/
így fölösleges egy újabb oldallal szenvedni.

amúgy mi bajod a teljesképernyõs témával? új ablakban nyílik meg, és alt+F4-gyel bármikor lelõheted.

más:
újabban a házigazdák is tudják szerkeszteni a fejlécet, már nem csak a moderátorok, így azt gondoltam, hogy a fontosabb következõ gálák idõpontját mindig beleírnám a bannerbe, és ott villogna.
mit szóltok?

egyébként ma: UFC 51!!! A fõmérkõzés: Ortiz vs Belfort
...s persze a PrideFC és a K1 is rendez gálát februárban, amint már volt róla szó korábban. Mondjuk a K1 World Max februári gála annyira nem mozgat meg engem személy szerint, lévén, hogy jórészt japcsi, kisebb súlyú madarak fognak egymásnak feszülni... 😊
A PrideFC viszont annál inkább! Egyre érdekesebb hírek látnak napvilágot Pride ügyben, úgy tûnik Silva is marad, valamint tovább bõvítik a súlykategóriákat, valszeg ezentúl lesz könnyûsúly is (ez mondjuk várható volt)
Igen erõs a középsúlyú mezõny, hisz Vovchanchyn befogyott a középsúlyba, Silva maradt, s ha minden igaz sikerül 2005-re leszerzõdtetniük pár UFC-s középsúlyú nagyágyút! Többek közt Belfort, Ortiz, és Couture is szerepelnek a kiszemeltek listáján!
Hááát, nagyon kíváncsi leszek, hogy Silva meg tudja-e õrizni a középsúlyban továbbra is veretlenségét...
Mellesleg ilyen erõs mezõnnyel kissé túlzásnak találom, hogy az övért GP-t rendeznek...feltéve ha Silvát is be akarják dobni a "közösbe"...ha viszont nem, akkor az úgy elfogadható lenne, ha Silvának már nem kellene egy GP-n végigverekednie magát, hanem kiemelten eleve mondjuk az elsõ négyben már benne lenne automatikusan...hát mindegy, majd meglátjuk...mindenesetre úgy olvastam, hogy 5 mérkõzésre írt alá a DSE-vel, mérkõzésenként fél millió dollárért (nyereség esetén plusz pénz jár...)...mondjuk az az 5 mérkõzés azt sejteti, hogy nem kell elõlrõl kezdenie a GP-ben a közdelmet talán...
hykao!
a sited animációja a te munkád?
nekem a teljes képernyõs weboldalakkal kicsit bajom van. fõleg ha hírportált akarsz és nem egy multimédiás cuccot. sztem menj vissza böngészõ ablakba vele, mert így nem praktikus.

CroCop Rulez!

királyság 😉

CroCop Rulez!

bigapó
kösz, benn vagyok😊)

The Matrix has you...

webirc == http://webchat.xs4all.nl

CroCop Rulez!

bigapó
oks, köszi.

The Matrix has you...

létezik olyan is hogy webrõl lépsz be. otthon meg van a cím, este benyomom ide.

CroCop Rulez!

bigapó
Na, Én oda szívesen elmennék, de sajna nincs IRC-em és nem is tudom felrakni😞

The Matrix has you...

üdv all!!!
elindult az irc-en egy hun-mma nevü szoba. eddig egyedül vagyok +a botok 😄, de remélem minél többen leszünk. a szoba a sima ircneten érhetõ el pl: server: irc.extra.hu ha kapcsolódott a serverhez akkor #hun-mma és már bent is vagy.
tomsits

CroCop Rulez!

leukémia

CroCop Rulez!

antgecc
Megkövezhettek és szégyellem is, de én máig nem tudom Andy mitõl halt meg. Szóval mitõl, miért? <#confused>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

szereztem egy videot. elõször tök furcsa volt. K-2. ez 1993-ból való. hoost nyerte, és andy hug is bunyózik rajta. nem tudtam hogy ishi-ék csionáltak K-2-öt is.

CroCop Rulez!

ez igen... csak úgy ömlik belõled a szó 😉

CroCop Rulez!

hykao
há' ja... 😊
sztem nem survival lenne az igazi név hanem útban fedor felé. 😉

CroCop Rulez!

szasz hyako rég jártál erre 😉

CroCop Rulez!

hykao
Itt a Pride 29 eddig nyilvánosságra került "szereplõgárdája"...néhány nagy visszatérõvel... 😊

bigapó
Hi!

Érdekes ez az új valóság-só. Itthon nem lenne túl sok sikere a hasonlónak. Pedig sokkal érdekesebb, mint bármelyik. Ez a Chris Leben egy igazi tenyérbemászó köcsög-gyerek. Õt verném szét elõször a többiek helyébe😊)

The Matrix has you...

jah. engem az tesiórai iskolai választásokra emlékeztetett. mindig a leggyengébb maradt utoljára. itt is. a végén hogy ellett jáccva hogy még gondolkodok kellesz-e. szegény srác nem sokáig fogja birni.
aki tud englisül, az igazán leirhatná milyen pojénokon ment a kacaj. mert abból volt bõven.

CroCop Rulez!

Nem rossz. Chuck jobban jart. Az elso ket ember akit bevalasztott eleg komolyan kuldi,randy nel csak az elso fazon a nyero, legalabbis az elso resz alapjan

dekezd szedni utánna ha fenn lesz több akkor megszakadt letöltés folytatása. 😉
jó kis só. nézze mindenki.

CroCop Rulez!

684 mega

CroCop Rulez!

Most tolti fel emg nem ert fel...

Nalam hibasnak irja a fajlt:/

antgecc
Ez a 180 megás avi lenne az? Ekkora az egész? Szedhetem is, vagy még folytatva lesz a feltöltése?

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

lesz. holnap 😉

CroCop Rulez!

NANA! ide vele! most! :-)

ugye azt mondtátok, hogy nem érdekel bennetek a az ultimate fighter valóság só. akkor nem is töröm magam érte 😉

CroCop Rulez!

ant. sztem tyson simán nyert volna földön is.

CroCop Rulez!

antgecc
Nagy valószínûséggel színház volt az egész. Szerintem.

Úgy gondolom akkor Tyson megverte volna Sapp-et K-1-ben, de szerintem még most is. Viszont ha földharc is lenne, akkor Sapp tutira simán hozná a meccset.

Egyébként ez kicsit több mint egy éve volt.

tuti hogy az egész egy nagy propaganda volt. k-1-nek hír verés tysonnak meg pénz. azért megnézném ha az ufc-n shaq (ufc rajongó) vagy korábban a vegasi k-1-en m. jordan ment volna csak úgy be 😉 és még lehetne sorolni. tuti nem ingyé csináltam tyson mindezt.

CroCop Rulez!

Jano
Tyson megnézte Sapp meccsét, a végén állva tapsolt, Sapp lenézett a nézõtérre, Tyson pedig felemelte az ökleit, és mosolygott Sapp-ra, jelezvén, hogy kiállna vele bunyózni. Sapp idegbeteg lett, és le akart szaladni szétütni Tyson, aki csak mosolyogva állt. A ringben nagy tömeg kerekedett, Tyson-t pedig megkérték, hogy menjen fel. Sapp meglátta Tyson-t, és neki akart rontani, de lefogták 10-en, Tyson meg csak mosolygott.
Nem sokkal ezután tényleg aláírták a papírt, aztán tényleg nem lett belõle semmi. :/

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Steel
mondom én, hogy le vagyok maradva itt a dolgokkal 😄
de miért volt a balhé azt nem vágom, Sapp egybõl nekirontott Tysonnak mikor meglátta a ringben mint egy vaddisznó

"Ha távolabbra láttam másoknál, azt azért tehettem, mert óriások vállán álltam."

szasz steel.
az már vagy 2 éve volt. mindenki baromira várta, alá is irtak vmi cetlit tyson és a k-1, de végül nem lett semmi sem belõle. sajnos. tyson újra boxol, és ahogyan hallottam, most új edzõje van,és megint mecsre készül.

CroCop Rulez!

Steel
tud valaki valamit a Bob Sapp és Mike Tyson közti kis balhéról ami Sapp egyik meccsének végén volt??? Annyit láttam egy kis videóban, hogy Sapp amint meglátta Tysont már rohant is neki...

"Ha távolabbra láttam másoknál, azt azért tehettem, mert óriások vállán álltam."

antgecc
Hát szerintem tagdíj nélkül nem lehet. Azt tuti be kell fizetni. De ha érdekel, akkor sztem megéri. 1 próbát, 1 havit biztos megér... <#ravasz1>

bigapó
Anélkül is lehet, hogy nem vagyok tag? Mongyuk kicsit edzenem kéne, mert le vagyok pukkanva mostanság😊)

The Matrix has you...

antgecc
Pesten van. Miért nem mész el kipróbálni?

bigapó
Én csak laktam, ill. ott tanultam két évig. Egyébként Én is JNSZ megyei vagyok, csak már 3-4 éve Pesten élek. Nem voltam még semmilyen küzdõsport kipróbálója, de ezt a földharc dolgot kipróbálnám...

The Matrix has you...

antgecc
Senki nem lakik Szolnok környékén, akit érdekel a földharc és össze tudnék vele járni gyakorolni kicsit?? Bazze, erre felé sehol nem tudok ilyet tanulni.... jó volna valaki, akit szintén érdekel. Megõrülök érte! <#falbav>

bigapó
Köszönöm szépen😊

The Matrix has you...