Mixed Martial Arts (K1, UFC, PrideFC, stb.)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egyébként mizu? Láttátok az ufc51-et? Én még csak az elejét és eddig jó, mondjuk a Tanner-t elég nehéz volt felismerni, felvette az õsember-stílust (lightosan ugyan) szóval fura a haja😊
The Matrix has you...
CroCop Rulez!
Olyat be lehet állítani az ftp-nél, hogy késõbb szedjen le cuccokat(úgy mint a flashget)? mondjuk nekem 17.00 után lenne jó pl.
The Matrix has you...
The Matrix has you...
És ezt vizuálisan mikor tudjuk letesztelni? 😊
Egyébként baró az új banner.
The Matrix has you...
CroCop Rulez!
Egyébként ugye nem úgy indult a dolog, hogy csak link-oldal lesz...nameg ha lehet, legyen má' . hu 😊
érdemes fenn tartani egy domaint szimplán egy linkgyûjtemény kedvéért? tudom eza te kideded így azt fogod mondani igen, de egy .tk-s címmel is el lehetett volna intézni. ingyé. 😊
http://www.dot.tk/
CroCop Rulez!
így fölösleges egy újabb oldallal szenvedni.
amúgy mi bajod a teljesképernyõs témával? új ablakban nyílik meg, és alt+F4-gyel bármikor lelõheted.
más:
újabban a házigazdák is tudják szerkeszteni a fejlécet, már nem csak a moderátorok, így azt gondoltam, hogy a fontosabb következõ gálák idõpontját mindig beleírnám a bannerbe, és ott villogna.
mit szóltok?
egyébként ma: UFC 51!!! A fõmérkõzés: Ortiz vs Belfort
...s persze a PrideFC és a K1 is rendez gálát februárban, amint már volt róla szó korábban. Mondjuk a K1 World Max februári gála annyira nem mozgat meg engem személy szerint, lévén, hogy jórészt japcsi, kisebb súlyú madarak fognak egymásnak feszülni... 😊
A PrideFC viszont annál inkább! Egyre érdekesebb hírek látnak napvilágot Pride ügyben, úgy tûnik Silva is marad, valamint tovább bõvítik a súlykategóriákat, valszeg ezentúl lesz könnyûsúly is (ez mondjuk várható volt)
Igen erõs a középsúlyú mezõny, hisz Vovchanchyn befogyott a középsúlyba, Silva maradt, s ha minden igaz sikerül 2005-re leszerzõdtetniük pár UFC-s középsúlyú nagyágyút! Többek közt Belfort, Ortiz, és Couture is szerepelnek a kiszemeltek listáján!
Hááát, nagyon kíváncsi leszek, hogy Silva meg tudja-e õrizni a középsúlyban továbbra is veretlenségét...
Mellesleg ilyen erõs mezõnnyel kissé túlzásnak találom, hogy az övért GP-t rendeznek...feltéve ha Silvát is be akarják dobni a "közösbe"...ha viszont nem, akkor az úgy elfogadható lenne, ha Silvának már nem kellene egy GP-n végigverekednie magát, hanem kiemelten eleve mondjuk az elsõ négyben már benne lenne automatikusan...hát mindegy, majd meglátjuk...mindenesetre úgy olvastam, hogy 5 mérkõzésre írt alá a DSE-vel, mérkõzésenként fél millió dollárért (nyereség esetén plusz pénz jár...)...mondjuk az az 5 mérkõzés azt sejteti, hogy nem kell elõlrõl kezdenie a GP-ben a közdelmet talán...
a sited animációja a te munkád?
nekem a teljes képernyõs weboldalakkal kicsit bajom van. fõleg ha hírportált akarsz és nem egy multimédiás cuccot. sztem menj vissza böngészõ ablakba vele, mert így nem praktikus.
CroCop Rulez!
CroCop Rulez!
CroCop Rulez!
CroCop Rulez!
The Matrix has you...
elindult az irc-en egy hun-mma nevü szoba. eddig egyedül vagyok +a botok 😄, de remélem minél többen leszünk. a szoba a sima ircneten érhetõ el pl: server: irc.extra.hu ha kapcsolódott a serverhez akkor #hun-mma és már bent is vagy.
tomsits
CroCop Rulez!
CroCop Rulez!
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
CroCop Rulez!
CroCop Rulez!
CroCop Rulez!
CroCop Rulez!
Érdekes ez az új valóság-só. Itthon nem lenne túl sok sikere a hasonlónak. Pedig sokkal érdekesebb, mint bármelyik. Ez a Chris Leben egy igazi tenyérbemászó köcsög-gyerek. Õt verném szét elõször a többiek helyébe😊)
The Matrix has you...
aki tud englisül, az igazán leirhatná milyen pojénokon ment a kacaj. mert abból volt bõven.
CroCop Rulez!
jó kis só. nézze mindenki.
CroCop Rulez!
CroCop Rulez!
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
CroCop Rulez!
CroCop Rulez!
CroCop Rulez!
Úgy gondolom akkor Tyson megverte volna Sapp-et K-1-ben, de szerintem még most is. Viszont ha földharc is lenne, akkor Sapp tutira simán hozná a meccset.
Egyébként ez kicsit több mint egy éve volt.
CroCop Rulez!
Nem sokkal ezután tényleg aláírták a papírt, aztán tényleg nem lett belõle semmi. :/
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
de miért volt a balhé azt nem vágom, Sapp egybõl nekirontott Tysonnak mikor meglátta a ringben mint egy vaddisznó
"Ha távolabbra láttam másoknál, azt azért tehettem, mert óriások vállán álltam."
az már vagy 2 éve volt. mindenki baromira várta, alá is irtak vmi cetlit tyson és a k-1, de végül nem lett semmi sem belõle. sajnos. tyson újra boxol, és ahogyan hallottam, most új edzõje van,és megint mecsre készül.
CroCop Rulez!
"Ha távolabbra láttam másoknál, azt azért tehettem, mert óriások vállán álltam."
The Matrix has you...
The Matrix has you...