Mixed Martial Arts (K1, UFC, PrideFC, stb.)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

😉

CroCop Rulez!

most aztán öri hari mi?
jólvan na😊)))))))))))))))))
ja meg a gyíkok kissé durva 😉)))))
ejnye-bejnye.

CroCop Rulez!

totapu. próbáld meg egy külföldi fórumon hátha tudnak segíteni.

CroCop Rulez!

ultimate fighter fõcímzenéjét vki jó minõségben föl tudná tenni?elõre is köszi!!!
sztem attól hogy vki feketére festi a lábán a körmöt még nem ratyi legfeljebb kissé õrült.a bemutató videón vmint a swick elleni meccsen nagyon nagy a csávó(nem véletlenül 3x-os bajnok a wec-ben).nekem annak ellenére hogy kicsit furi a gyerek szimpatikus a maga stílusával és fighttechnikájával!!!
bigapó
Jah, a legjobbat még nem írtam le😊)

Láttátok, hogy Chris Leben-nek be voltak festve(!) a lábkörmei feketére(!!). Hogy ez mekkora ratyi😊) Azt ne mondjátok, hogy ráesett a kalapács! Egyszerre mind a tízre?? 😄DD
és nem csak itt az UF-ben volt így, hanem a korábbi meccsein is ilyen volt. Egyébként nekem ott úgy tûnt, hogy sokkal jobb volt régen. Mintha kiégett volna vagy mi azóta. vagy csak az alkohol rabja lett...
A kedvenc "rúgása" meg nem fölfelé irányul, hanem lefelé, az ellenfél lábujjait támadja 😄DD ez nagyon lol,nem?

The Matrix has you...

bigapó
Most láttam egy nyilatkozatát a Sherdog-on.
Nos, lényegében magasztalta az ellenfelét, hogy milyen erõs, jók az ütései, jó a lábmunkája, a védekezése, szóval egyszerûen mindene megvan a gyõzelemhez😊)
Ezt fordította egy japán csaj, közben Õ koncentrált a következõ kérdésre, ami ugyanaz volt, mint korábban😊
Aztán észrevett valamit(valakit) a háttérben, aki valószínûleg nem azzal foglalkozott amivel kellett volna, erre Coleman rászólt, hogy mi olyan vicces és ki akarta dobatni. Legalábbis Nekem ez jött le. Aztán gondolom tisztázták, mert valaki mást megkérdezett, hogy a Sherdog-tól van-e. Itt tényleg zavaros egy kicsit. aztán beszélt arról, hogy Õ mindent megtett, de hát ez ennyire volt elég. Üdvözölte családját és elköszönt😊 pá-pá

The Matrix has you...

bigapó
Most melyik meccsrõl van szó? Mert a Crocop vs. Coleman meccsen csak Mirko nyilatkozott és azt mondta, hogy Emilianenko lesz a következõ "áldozata" 😊))

The Matrix has you...

bigapó
Egy olyan maflás után Te is érdekesen beszélnél😄D

The Matrix has you...

hykao!!! bannert kellene módosítani 😉))
nem tudom mikor de majd a k-1 max-ot is meg kellene nézni. 😊

CroCop Rulez!

antgecc
Õõõ... elmondaná vki, hogy Coleman mit nyilatkozott a meccs után? Nem nagyon tudtam kivenni a szavait. Na meg elég érdekes adta elõ magát közben. 😊

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

antgecc
Ja ok,ezt enm tudtam.

Na most néztem meg a meccset. Csak annyit tudok hozzáfûzni, hogy gyönyörû volt!

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

hykao
Az a mérkõzés speciális szabályokkal zajlott. (legalábbis a tekintetben, hogy kizárták a bírói döntést, tehát ha nem jutnak KO-val dûlõre, akkor döntetlen)
bigapó
Mert mindig a nyertes emeli fel a vesztes kezét is, hogy elismerje, Õ is ott volt a ringben😊)))

The Matrix has you...

antgecc
Az tuti! Bár egyszer már ütöttek együtt, ahol döntetlen lett, bár ha jól emléxem Mirko felemelte Silva kezét. <#eljen>

bigapó
Pride 29 - Fists of Fire. Ezen a rendezvényen verte agyon ellenfelét már az elsõ menetben. Azt direkt nem mondom, hogy kit, nem akarom lelõni az élményt😊) Nézd meg magad, érdemes. Nagyon sokat fejlõdött az elmúlt évek és meccsek során, még azt is kimerem jelenteni, hogy az elõzõ meccse óta is tanult és mutatott is újat. Én már azt várom egyébként, hogy mikor hozzák már össze Silva-val!! Na, az nagy meccs lenne mostanában😊))

The Matrix has you...

bigapó
Majd pótolom hiányzásaim😊 Mindig van mit csinálnom és kimegy a fejembõl, hogy van IRC is.

The Matrix has you...

Hákunytyek!
szívesen. 😊)
inkább azt mond meg miért nem látunk az irc-en??? este (és éjjel mikor már nem vagyok) parázs duma párbaj megy.

CroCop Rulez!

hykao
Lehet-e még fokozni a már így is nagyon kemény 2005-ös Pride középsúlyú mezõnyt??? LEHET!
Új judo olimpikon és kétszeres világbajnok érkezett a mezõnybe! A lengyel Pavel Nastula.
antgecc
Tényleg vazze! <#banplz>

bigapó: Mikor hozta szépen Mirko a meccset? Most már magyaráznotok kell nekem, mint a hülyének! 😊)

hykao
Hehe, te még mindig el vagy keveredve! 😊) Az az UFC 51 volt... 😊)
bigapó
Azta milyen percre kész vagyok😊 most szedem az UF 6.részét😊))
Ja és Mirko szépen hozta a meccset<#worship>

The Matrix has you...

bigapó
És hol nézted meg, ha szabad érdeklõdnöm?

The Matrix has you...

antgecc
Na megnéztem az 52-t. Na hát gyerekek... a vége! 😊)) LOL... Hogy ezekbõl milyen rossz színész lenne. Chuck és Ken is elröhögte magát a végén. De fõleg Ken! Nézzétek az arcát, aalig bírja magában tartani a röhögést! Én nagyot moziztam rajta! 😊))))

bigapó
Én is így vagyok vele, bár Én még ezt a chris leben-t sem bírom. Az viszont tényleg nem volt fair ahogy megszívatták "szegény"-t, bár ha jól emlékszem Õk csak a korábbi sérelmeket adták vissza (ágy-lehugyozás meg ilyesmi😊)

The Matrix has you...

bigapó
Aki követi az eseményeket (meg az ftp-t😊) annak nem volt értelmetlen 😄D

The Matrix has you...

alig várom az ultimate fighter új részét!remélem ez a chris leben gyerek
leüti ezt a gyökér koscheck-et.útálom mint a szart a faszkalap bobby southwort-tal együtt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!44
hykao
Az jó, de elég má' a ketrecbõ'...ringet akarok!!! 😊))
Vigyázó szemeid február 25-e után az angol verziójú Fists'o'Fire-re vesd! 😊))

Amúgy az eredmények itt leshetõk meg: KATT IDE!!! (sztem a papírforma szerint alakultak az események...)

PRIDE GRAND PRIX: április-, júnus- és augusztusban!!!
hykao volt itt mnden 😊) ufc51 ufc52 és uf minden egyben 😊)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

CroCop Rulez!

hykao
Mi az UFC 51-rõl beszélünk... 😊
antgecc
Ti melyik részérõl beszéltek? Én eddig megnéztem az elsõ 5-öt, ami fennt van, de egyikbe se volt Ortiz vagy hasonlók...

bigapó
Az igaz, hogy Ortiz kezdte, de a végén Shamrock pumpálta fel magát jobban és mintha azt mondogatta volna egyfolytában, "hogy gyere és mutasd meg mit tudsz a ringben, ne csak a szád járjon". 😊 vagy nem?
Mondjuk nekem a Lidell vs. Couture meccs is bejön. Fõleg így, hogy hetekig "együtt" készítik fel a srácokat a show-hoz, aztán egymást is le kell verniük. Nagyszerû sportemberek lehetnek, ha ezeket így, minden gond nélkül elintézik. Tudod: -Na, gyere Randy, verjük laposra egymást, aztán meg bedobunk egy pofa sört... ez nagyon durva. De, lehet, hogy csak Én vagyok ilyen beállítottságú, nekem nem menne ilyen könnyen😊)

The Matrix has you...

hykao
Hehe, inkább fordítva nem? 😊
Ortiz ismét a régi...lol...jól beszólt Liddell-nek...(na meg, hogy szerinte Randy az UFC 52-n szétrúgja Liddell seggét 😄DD), majd az idõsebbik Shamrocknak... 😊)
bigapó
HI!

alakul az ultimate fighter show😊 Ilyennel már rég kizártak volna embereket más mûsorokban. Kicsit elszállt a ló a srácokkal, de majd agyonverik lassan egymást😊 Sajna csak errõl szólt ez a rész, de a következõ már igazi bunyót is tartogat.

Apropó, most akkor Shamrock kihívta Ortiz-t vagy mi van?

The Matrix has you...

kirrrrrrrrrrr
1000 hála!!!!!!!!!

CroCop Rulez!

bigapó
kösz a webirc-et😊

The Matrix has you...

hykao
...ismét variáltam a banneren egy kicsit... 😊
Kisnyúlért<#finom>Mert nem tudtam<#nemtudom>De mostmár tudom, kösz Neked!<#vigyor2>

Minden változás a jelenlegi helyzet elfogadásából indul ki. Aki győz, soha nem adja fel. Aki feladja, soha nem győz.

hykao
Há' mé' nem szedted le az FTP-rõ'??? 😊
Szombaton éjfélkor Dynamit a Eurosporton! Én örülök, mert még nem láttam. Egyik nagy kedvencem Le Banner!<#boxer>Bár a végeredményt tudo, bazi kíváncsi vagyok!!!!!

Minden változás a jelenlegi helyzet elfogadásából indul ki. Aki győz, soha nem adja fel. Aki feladja, soha nem győz.

bigapó
Hi!

Nos, sikerült megnéznem az Ultimate Fighter 4. epizódját. Amolyan felemás. Nem sok minden történt, de azt látni, hogy a feszültség egyre nõ és a kis unszimpatikus genyláda, ez a kis Chris Leben vagy ki, nem csak nekem szúrja a szemem😊 Diego és Alex meccse meglepõ, de szép volt. Fõleg a befejezés. A következõ rész lesz kafa, mert kiengedik õket a városba bulizni, otthon meg mindent szétvernek a végén😊))

The Matrix has you...

antgecc
Én is néztem azt a mûsort, persze magyar kommentárral. Már nem tudtam hogy tépjem a hajam és merre forgassam a szemem az oltári nagy baromságokat benyögõ a kommentátoroktól. Borzasztó volt.

Na meg amit Ignashov mûvelt, az is teljesen lehozott. Rossz volt nézni. Pl: Ignashov leüti a kis japánt a földre, mikor az le akarja vinni. Kis japán összeesik, azt se tudja mi van, bíró nem ugrik közbe, hiszen miért is ugrana, Ignashov meg csak áll és les, ahelyett hogy lerohanná és ki-KO-zná... Szal ez a meccs eléggé jajj volt.

bigapó
Na, csak sikerült végignéznem ezt a részt is. Nekem közepesen tetszett, talán nem a Tito meccs volt a legjobb, de azért jó volt és a végén úgy tûnt, hogy nem sok jóbarátot szerzett😊)) Érdemes megnézni, amolyan melldöngetõs-ki ha én nem szitu alakult ki, mondhatni bebíztosította magát, mert így néhányan majd ki fogják hívni és nem kerül kukába😊

Amit nagyon várok az már a jövõ, egész pontosan az áprilisi Liddell vs. Couture 2. Szerintem ekkora idõzítik a valóságsó végét is, és ott fog eldõlni, hogy ki az új ULTIMATE FIGHTER😊 és ekkor jön a hab a tortán...

The Matrix has you...

bigapó
Én is így csinálom, de nekem pont ez a bajom. Nézném a ufc 2-es cdjét és közben jöhetne a cucc, de ez a mocsok nem akarja, mindig kukkolnom kell, hogy hol jár, nem állt-e le. Pause, kukk, indít, macera, play...stb.stb.

The Matrix has you...

hykao
Én Total Commandert használok. Ott nem kell állítgatni semmit, egyszerûen - ha megszakad - csak a "folytatja"-ra kell nyomni, azt kész...(bár igaz, idõzített letöltést lehet, hogy nem tud...)
bigapó
No, igen, de mindezt automatikusan? 😊 mindegy, majd tökölök vele. Az a gond, hogy állandóan ledob és mindig figyelni kell rá, mert van, hogy megy két percet, de ezt csak fél óra múlva veszem észre😞 idõ,idõ,idõ

The Matrix has you...

hykao
Ó! Pénteken végre lett Eurosport itthon, na azóta minden egyes nap volt K1 rajta asszem...most is pl. K1-MMA meccsek mennek... 😊)
minden ftp progi tud folytatni. persze attól függõen hogy van beállítva az ftp kliens

CroCop Rulez!