3389
-
#2225 Na meg az eddigi Silva - Jackson meccsek mérlege is igencsak Silva felé billen. Rampage-nek össze kell szedni magát... -
tomsits #2224 :)
jacksonnak egy utolsó esélye a mostani vereségei után. ha nem nyer kissé lejebb fog csúszni a ranglistán. kissé? hát ja. elveszik az eddigi munkájának nagy része. kezdhet újra építkezni. -
#2223 Hi!
Végetért a nyaralás, újra zavarom ring-jeitek:))
Olvasom, olvasom a hsz-eket és látom, hogy végre lesz egy komoly meccs!! természetesen a Crocop meccsre gondolok (mi másra;)). tippem egyértelmű, miért is magyaráznám, hogy Crocop lenyomja Fedor-t. hogy milyen meccen? azt majd meglátjuk. remélem nem sérül meg és nem zabál be valami gombakaját, mint egyesek és tényleg összejön ez a nem mindennapi meccs.
apropó. azt nem is mondtátok, hogy Quinton Jackson így összeugrott Silva-val! gondolom hamarosan Ők is találkoznak:)) -
#2222 Bushido 8 (júl.17.) -
tomsits #2221 a mecs crocop védekezésén fog eldölni. mennyire tudja majd visszaverni a földreviteleket. -
#2220 Megnéztem a meccset, jó volt, a befejezés akárcsak a régebbi Heath Herring elleni bunyóban.
Emelianenko vs. Filipovic-ra viszont semmit nem merek tippelni, szerintem abszolút 2-esélyes, Fjodor a földön talán jobb, fene se tudja, majd meglátjuk. :) -
atomanty #2219 nekem nem túl szimpi az overeem,inkább csak szerencséje volt ezen a meccsen, igorban volt minden reménységem silva ellen ő tuti leállt volna vele bunyozni,jah a sorsolás mikor lesz?de ugye a 2 chuteboxost nem teszik egyből össze?CroCop pedig abszolút csúcsformáját éli -
#2218 Overeem-nek jól összejött, való igaz. Meg is lepődtem rajta rendesen. Shogun megtáltosodott??? Az egy vadállat! :D Jackson-t is szépen leverte a múltkor, bár ő akkor szvsz nagyon nem volt topon. A Nogueira elleni meccs baromi izgalmas volt. Silva tényleg nem volt egy úriember, bár tőle ez nem olyan szokatlan. :)
A Crocop meccset talán ma este megnézem, akkor majd nyilatkozom. -
#2217 SZPOJLER! :)
Mit szóltok a fiatalabbik Overeem gyerek szárnyalásához? Jól elbúcsúztatta Belfort-ot (aki az egyetlen ember volt, aki le KO-zta Silva-t - igaz még '98-ban), majd pedig Ice Cold-ot :) A fiatalabbik Rua is eléggé megtáltosodott...elég érdekes lenne egy "mester és tanítványa" összecsapás a döntőben...
Silva mostani győzelme azért nem volt a legsportszerűbb, nem?
Nehézfiú fronton CroCop nagyon eltökéltnek tűnik, bár véleményem szerint még azért összehozhatták volna egy visszavágóra Nog-gal Fjodor előtt, mindazonáltal nem tartom elképzelhetetlennek, hogy letaszítja Emelianenko-t a trónról...az utóbbi időben, egyszerűen nem volt igazán ellenfele Filipovic-nak!
...és akkor még ott van Kharitonov is. -
atomanty #2216 kötelező a meccs,így jár majd fedor is -
#2215 -
tomsits #2214 és még ide jársz? ;) -
#2213 Na, azt nem láttam. -
atomanty #2212 Ahogy kivégezte magomedovot,úgy jár majd emelianenko is,még soha sem láttam crocopot ennyire felkészültnek,szinte meg sem ütötte magomedov,pedig a fedor ott volt mögötte és biztatta,de hiába,nem lesz itt vendetta,végig veri az összes red devileset -
tomsits #2211 az lehet nem hagyja magát, de a végét ez nem fogja befolyásolni ;) -
#2210 Szerintem Emelianenko nem hagyja magát. :) -
#2209 Na és a tippjeitek? Crocop vagy Fedor?
tomsits,a tiédet ismerem... egyezik a véleményünk... -
#2208 Én is Nagggggyon jó kis meccs lesz:))) -
atomanty #2207 silva sztem mark hunt után nem vállal más nehézsúlyút,bár a crocopot legyőzte(sztem) csak vmi olyan szabály volt hogy ha végigmegy akor döntetlen,mint a sapp lebanner meccsen -
tomsits #2206 nincsenek is egy súlycsoportban. max superfightban lehetséges az meg nem volt ha jól tudom. de a sherdogon sincs ilyenről említés. -
#2205 És V.Silva meccselt már Fedorral? Azt még megnézném... -
atomanty #2204 év meccse ez egyértelmű,bár kharitonov sem semmi,őt is bárkivel össze lehet ereszteni -
#2203 Ja,az nagy meccs lesz...a fight.hu fórumon is azt elemezzük...
Juteszembe atomanty,nem tudod miért szokták kidobni az embereket az MMA hub-ról? Pár óra után állandóan repülök,pedig 14 Giga küzdősportom van,és ha jól sejtem 5 G a kötelező. A marhák.
Csak azért tőled kérdezem,mert láttalak ott... -
atomanty #2202 Fedor vs. CroCop aug.28 már hivatalos a Final Conflictban végre összecsapnak,áááá de rég vártam már ezt -
#2201 Hát amit le tudtam volna szedni. Az valami kis terjedelmű wmv filr volt. Meg volt egy jó nagy,de arra meg nem volt türelmem,mondván,hogy megnézem a tv-ben...
De akkor marad a letöltés bakker... -
tomsits #2200 itt a link ahol lehet reklamálni. ;) csak akkor tényleg irjatok, lássák milyen sokan vogymunk -
Szmötyi #2199 Én azt hittem lemaradtam róla, mert késön értem képernyö elé.....Azért jó nagy genyók Én is ezt a meccset vártam nagyon, erre Eurosport megin hozza a formáját...ezt nekik! -
tomsits #2198 mi a kaki miőség? -
#2197 Nahát bakker,ezt a bunkó eurosportot. Pont az Abidi LeBanner mérkőzést hagyták ki,amit legjobban vártam. Direkt nem néztem meg kaki minőségben,mondom majd a tv-ben...erre tessék. Barmok. -
Szmötyi #2196 Ahogy látom itt is kijukadtunk a pénzhez...Ez olyan kiábrándító!Azt nem is tudtam, hogy Kakudának is köze van a K-1 "megalapításához". No igen ott már nem kis pénzekről van szó. -
tomsits #2195 jah és nem is kevés. -
#2194 pénz... -
atomanty #2193 jah amugy Inokit mért sztárolják ennyire?mert szinte az összes pride versenyen ott van,és a japán versenyzők leborulnak elötte,meg régebben volt az inoki boom ba yee vagy vmi ilyesmi,annyira jó birkozó volt? vagy csak fullon van a "japcsi üvermenséggel":) -
tomsits #2192 atom az nem mma, hanem pankráció szabadon. inoki sok nagyágyúval nyomott ott. az igazán régi nagy fighterek közül talán medveölő wiliams-ot vagy hulk hogant kell említeni. sztem szerezz egyet ezek közül, és jót fogsz röhögni. ez ugyanolyan show mint a mostaniak, csak vmi elvetemülten rossz technikájú rúgásokat csinált végig inoki. talán az egyedüli különbség, hogy itt a rúgások be is mennek, ha finoman is, de legalább csattannak. :D -
Szmötyi #2191 Mik ki nem derülnek... -
atomanty #2190 a totalfight.comon van 1 érdekes cikk a világ egyik első(amit a tv is közvetített) MMA meccséről,nem más vívja mint Antonio Inoki vs Muhammad Ali,hát az összefoglalóból látva a szabályok nem túl tiszták még,és a meccs is inkább humoros,de jó látni ilyen nagy neveket egymás ellen a 70es években -
Szmötyi #2189 A K-1 fans.comon megtalálod a dudoros fejét csórinak. Totál torz.... -
tomsits #2188 elpattan egy ér, ami lehet kis hajszálér is. és az onnan távozó vér kitölti a rendelkezésére álló teret ;) na meg még egy kicsit -
Szmötyi #2187 Pontyosan!!!! Abidi annyira pancser. Tényleg azt hiszi igy viszi valamire? -
#2186 az egyértelmű, hogy Abidi eléggé szabálytalan volt. csak érdekelt, hogy mitől lehet még. ezáltal kizárva a szabályos dolgokat:))