Mixed Martial Arts (K1, UFC, PrideFC, stb.)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CroCop Rulez!
ejnye-bejnye.
CroCop Rulez!
CroCop Rulez!
Láttátok, hogy Chris Leben-nek be voltak festve(!) a lábkörmei feketére(!!). Hogy ez mekkora ratyi😊) Azt ne mondjátok, hogy ráesett a kalapács! Egyszerre mind a tízre?? 😄DD
és nem csak itt az UF-ben volt így, hanem a korábbi meccsein is ilyen volt. Egyébként nekem ott úgy tûnt, hogy sokkal jobb volt régen. Mintha kiégett volna vagy mi azóta. vagy csak az alkohol rabja lett...
A kedvenc "rúgása" meg nem fölfelé irányul, hanem lefelé, az ellenfél lábujjait támadja 😄DD ez nagyon lol,nem?
The Matrix has you...
Nos, lényegében magasztalta az ellenfelét, hogy milyen erõs, jók az ütései, jó a lábmunkája, a védekezése, szóval egyszerûen mindene megvan a gyõzelemhez😊)
Ezt fordította egy japán csaj, közben Õ koncentrált a következõ kérdésre, ami ugyanaz volt, mint korábban😊
Aztán észrevett valamit(valakit) a háttérben, aki valószínûleg nem azzal foglalkozott amivel kellett volna, erre Coleman rászólt, hogy mi olyan vicces és ki akarta dobatni. Legalábbis Nekem ez jött le. Aztán gondolom tisztázták, mert valaki mást megkérdezett, hogy a Sherdog-tól van-e. Itt tényleg zavaros egy kicsit. aztán beszélt arról, hogy Õ mindent megtett, de hát ez ennyire volt elég. Üdvözölte családját és elköszönt😊 pá-pá
The Matrix has you...
The Matrix has you...
nem tudom mikor de majd a k-1 max-ot is meg kellene nézni. 😊
CroCop Rulez!
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Na most néztem meg a meccset. Csak annyit tudok hozzáfûzni, hogy gyönyörû volt!
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
The Matrix has you...
The Matrix has you...
The Matrix has you...
szívesen. 😊)
inkább azt mond meg miért nem látunk az irc-en??? este (és éjjel mikor már nem vagyok) parázs duma párbaj megy.
CroCop Rulez!
Új judo olimpikon és kétszeres világbajnok érkezett a mezõnybe! A lengyel Pavel Nastula.
bigapó: Mikor hozta szépen Mirko a meccset? Most már magyaráznotok kell nekem, mint a hülyének! 😊)
Ja és Mirko szépen hozta a meccset<#worship>#worship>
The Matrix has you...
The Matrix has you...
leüti ezt a gyökér koscheck-et.útálom mint a szart a faszkalap bobby southwort-tal együtt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!44
Vigyázó szemeid február 25-e után az angol verziójú Fists'o'Fire-re vesd! 😊))
Amúgy az eredmények itt leshetõk meg: KATT IDE!!! (sztem a papírforma szerint alakultak az események...)
PRIDE GRAND PRIX: április-, júnus- és augusztusban!!!
CroCop Rulez!
Mondjuk nekem a Lidell vs. Couture meccs is bejön. Fõleg így, hogy hetekig "együtt" készítik fel a srácokat a show-hoz, aztán egymást is le kell verniük. Nagyszerû sportemberek lehetnek, ha ezeket így, minden gond nélkül elintézik. Tudod: -Na, gyere Randy, verjük laposra egymást, aztán meg bedobunk egy pofa sört... ez nagyon durva. De, lehet, hogy csak Én vagyok ilyen beállítottságú, nekem nem menne ilyen könnyen😊)
The Matrix has you...
Ortiz ismét a régi...lol...jól beszólt Liddell-nek...(na meg, hogy szerinte Randy az UFC 52-n szétrúgja Liddell seggét 😄DD), majd az idõsebbik Shamrocknak... 😊)
alakul az ultimate fighter show😊 Ilyennel már rég kizártak volna embereket más mûsorokban. Kicsit elszállt a ló a srácokkal, de majd agyonverik lassan egymást😊 Sajna csak errõl szólt ez a rész, de a következõ már igazi bunyót is tartogat.
Apropó, most akkor Shamrock kihívta Ortiz-t vagy mi van?
The Matrix has you...
1000 hála!!!!!!!!!
CroCop Rulez!
Minden változás a jelenlegi helyzet elfogadásából indul ki. Aki győz, soha nem adja fel. Aki feladja, soha nem győz.
Minden változás a jelenlegi helyzet elfogadásából indul ki. Aki győz, soha nem adja fel. Aki feladja, soha nem győz.
Nos, sikerült megnéznem az Ultimate Fighter 4. epizódját. Amolyan felemás. Nem sok minden történt, de azt látni, hogy a feszültség egyre nõ és a kis unszimpatikus genyláda, ez a kis Chris Leben vagy ki, nem csak nekem szúrja a szemem😊 Diego és Alex meccse meglepõ, de szép volt. Fõleg a befejezés. A következõ rész lesz kafa, mert kiengedik õket a városba bulizni, otthon meg mindent szétvernek a végén😊))
The Matrix has you...
Na meg amit Ignashov mûvelt, az is teljesen lehozott. Rossz volt nézni. Pl: Ignashov leüti a kis japánt a földre, mikor az le akarja vinni. Kis japán összeesik, azt se tudja mi van, bíró nem ugrik közbe, hiszen miért is ugrana, Ignashov meg csak áll és les, ahelyett hogy lerohanná és ki-KO-zná... Szal ez a meccs eléggé jajj volt.
Amit nagyon várok az már a jövõ, egész pontosan az áprilisi Liddell vs. Couture 2. Szerintem ekkora idõzítik a valóságsó végét is, és ott fog eldõlni, hogy ki az új ULTIMATE FIGHTER😊 és ekkor jön a hab a tortán...
The Matrix has you...
The Matrix has you...
The Matrix has you...
CroCop Rulez!