Mixed Martial Arts (K1, UFC, PrideFC, stb.)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezek mind+
Desert Storm
Total Destruction
Invasion
Extreme Heat
Renegade

2 kulfoldi MMA hub rol szoktam szakerteni oket bar az egyikrol mostanaban mindig banolnak csak tudnam miert

😊
melyik van meg?
nekem ezek bár nem láttam mind. idõ az erre minimális. az uf 8-9-et is csak tegnap tudtam megnézni. k-1 szöul meg csak a jövõ 7N lesz teljes akkor lesz csak ppv-n:
KOTC King.Of.The.Cage.15.Bad.Intentions.DVDRiP.XviD-MaM
KOTC King.Of.The.Cage.4.Gladiators.2002.XviDVD-TmN
KOTC King.Of.The.Cage.After.Shock.2004.PPV.PDTV.XViD-uDF
KOTC King.Of.The.Cage.Battle.Grounds.PPV-GOV
KOTC King.Of.The.Cage.Pinnacle.DSRip.XviD-SFM
KOTC King.Of.The.Cage.Revenge.PPV.XViD-aAF
KOTC King.of.the.Cage.Sin.City.PPV.XviD-W4F
KOTC King.of.the.Cage.Tap.Outs.PPV.VCD-W4F
KOTC King.Of.The.Cage.Unfinished.Business.PPV-W4F

CroCop Rulez!

Tonna szamra allnak a dvd k kozott. Ha kell enis tudok feltolteni. (kizarolag kov honapban😊

hykao
Hmm, milyen oldalra gondolsz? Az atw-sre? Azt gondolom törölték, bár igazából nem tudom miért...de nagyon nem zavar...
Amik az aláírásomban vannak, azok mûködnek (legalábbis elméletileg mûködniük kell)
bigapó
Apropó Hykao!

Oldaladdal mi történt? Azt írja, hogy nem regisztrált. Az Ultimate fighter-ral meg iparkodjál😊)

The Matrix has you...

hykao
Nem. 😊)) Csak most volt idõm, s csak most tudtam hozzászólni a témához...
Sajna még egyik részét sem láttam az Ultimate Fighter-nek, remélem mostanság több idõm lesz...
azért nem irtammert még nincsen végleges párosítás. megerõsítem hykao hozzászólását, valóban lesz. 😉
csak ennyi kellett hogy újra hallasd a hangod??? 😉

CroCop Rulez!

sajnos még nem láttam az újat, de van több is belõle. 😉 ha kell fog majd menni a site-ra.

CroCop Rulez!

hykao
Bushido 6 április 3-án kerül megrendezésre, amint a banneren is látható! 😊 (de csak azért, hogy másnap nyugodtan ünnepelhessük hazánk "felszabadulását" 😛PP)

Na meg ne hagyd ki a felsorolásból a Pride középsúlyú GP selejtezõjének elsõ fordulóját se, ami április 23.-án lesz!

A következõ fiatalemberek közremûködésével:

Wanderlei Silva
Antonio Rogerio Nogueira
Igor Vovchanchyn
Kazushi Sakuraba
Mauricio “Shogun” Rua
Yuki Kondo
Hidehiko Yoshida
Kazuhiro Nakamura

Wanderlei Silva vs Hidehiko Yoshida párosítás már biztosnak látszik...
oh my god!
vegre valami! Amugy rajtam kivul szereti itt valakia KOTC ot?
Szerintem iszonyat jo, nekem a hangulata meg mindene nagyon bejon.

kotc-payback en volt egy iszonyat nagy meccs. az ev meccse az fix:
Jay Ireland vs George Gurgel

jönnek a jó bunyók:
k-1 szöul, márc 19: Kaennorsing, bonjansky, carter williams, choi, akebono, aets, kakuda
k-1 hero, márc 26: sam greco, banner, sapp, herring
pride bushido 6, áprl 4. (a felszabadítók napja hehehe): fedor, sakurai, aleksander,
ufc 52, ápr 16: couture, riggs, hughes liddell
no meg mint kiderült totalfight máj 28.

végre lesz egy jó hónapunk! 😉

#hun-mma szoba az IRCnet-en! ha még nem tudnátok 😉.

CroCop Rulez!

látom jó gyors voltam. tot így minden rendben? 😊))
én a csajt szavaznám vissza. aki megtudja dönteni szerzõdést kap. de a többi ring girlt is szívesen látnám benn. 😉 persze elõtte tesztelném õket.

CroCop Rulez!

látom jó gyors voltam. tot így minden rendben? 😊))
én a csajt szavaznám vissza. aki megtudja dönteni szerzõdést kap. de a többi ring girlt is szívesen látnám benn. 😉 persze elõtte tesztelném õket.

CroCop Rulez!

Mondjuk az furcsa hogy amit leszedtem elozetest abba ez a kep nem volt benne, lehet valami benfentes szerezte meg😊

EGyébként erdekes dolgok vannak sherdog forumon:
tobben ugy velik hogy a szabalymodositas az lesz hogy a csapatokon belul lesz egy egy "eliminator" meccs es utana a nagydonto. Jah es valoszinu, hogy griffin helyere kinek felszakadt a szemoldoke visszajon bobby.
Igy varhatoan kenny vs leben meccs lesz a kov heten. A kep ami a kov resz elozetesebol van elegge alatamasztja hisz minden kek emberke rajtavan a kepen:

jól nyomta ez az alex schonauer gyerek,sajnálom hogy kiesett,de lehet hogy forrest griffin se tudja majd folytatni mert úgy szétrepedt a szemldöke akkor pedig lehet hogy visszajön vki megint!!!ez a sam hoger nagyon ratyi csávó,ennek kellett volna inkább meccselni sztem kivágták volna mint a taknyot!!!a következõ rész tuti lesz biztos mert mind a 4 középsúlyú nagyon kemény!remélem chris leben nem esik ki megint!!!
Azon lepodtem meg hogy nem basztak ki azonnal. Azert ez sztem eleg komoly dolog. Dana white sztem a kov reszben beszel majd a csokaval

bigapó
Ezért nem zárhatják ki? Most visszaadta ugyan a cuccokat😊 de mi van, ha kikap és mielõtt elmegy pár dolgot eltesz emlékbe? akkor má senkise foglalkozik majd vele? 😊)

The Matrix has you...

Mar az elejen latszodott hogy fura emberke. Hat de azok a cuccok nemis az ovei voltak hanem a tarsaie, nyilvan a maset ne tegye mar el😊
Amugy tenyleg valami ilyen van a hatterben, kb sztem annyi sapkat kap amennyit ker a vegen, nem penz nekik par sapka

Kivancsi vagyok hogy a Sam gyerek hogy fog bunyozni

bigapó
Nekem is tetszett a bunyó😊

Most ez a Sam Hoger tényleg ilyen hülye-gyerek? Azt hitte, hogy nem veszik észre, hogy miket dugdos a kufferban? 😊)
Jól értettem, hogy õ azt hitte, hogy ezeket a cuccokat el lehet tenni? Kicsit kleptomániásnak tûnik inkább.

The Matrix has you...

Jo meccs volt a kilencben. Bar ahogy indult en azthittem a masik nyeri, dehat ilyen az MMA😊

De hogy valaki lopjon egy valosagshowban... Hat ahhoz kell egy arc.

de jó lenne ha vki már ma fel tudná tenni az ultimate fighter 9.részét!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
megöl a kíváncsiság!!!!!!!!!!!!!!
bigapó
Hát igen. Van aki nem használ SPOILER-t... 😊)
Egyébként nem az a lényeg, hogy ki, hanem, hogy HOGYAN nyert!!
Érdemes megnézni. Ja, és SAJNOS Chris-gyerek visszatért😞( 😄D

The Matrix has you...

bazzz.. én még mindig nem láttam. kösz 😉)
de kiváncsi leszek a box relityre is. csak jelzem még azt sem láttam 😉

CroCop Rulez!

jah el is felejtettem a legfontosabbat:
CHRIS LEBEN VISSZATÉRT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!,
úgyhogy megvan az örömöm!!!!
csóri rafferty gyerek nem sokat tudott csinálni diegoval.valahogy éreztem hogy ez a josh rafferty nem egy nagy durranás!szerintem az õzike tekintet nem nagy elõny az ultimate fight-ban!😊)))))))
bigapó
köszi, örök hála😊

The Matrix has you...

látom elkezdted felrakni!addig ma nem alszom amig meg nem nézem!!!
huh.ok.nagyon tuti!!!!!alig várom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ki lesz a pride bushido-ban?

CroCop Rulez!

gyerekek! rossz volt a gépem, de most úgy nézki, hogy birni fogja a gyûrõdést. 8-as ha nincs még fenn akkor legkésõbb szombaton felmegy.
ezer bocs. nem rajtam múlt.

CroCop Rulez!

én inkább extra menetet adtam volna.
mindenesetre örülök hogyez a gyökér bobby gyerek elhúzott!!!

nagyon nagy király lenne ha vki föltenné a szerverre a 8. részt!!!!!!!
szar lenne úgy nézni a 9.-et hogy nem láttuk!
antgecc
Szerintetek a 7-ben valóban a néger vesztett? Sztem jobb volt... vagy rosszul láttam? Mintha csak azért dobták volna ki, hogy valaki a Liddel teambõl is távozzon már...

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

valahonnan valaki lécci szerezze meg!
ez azt jelenti hogy már nem is lesz meg????????????????
naneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ajjaj, kedd reggel már megvolt. SRY!!!!
Legközelebb nem torlom le hanem egybol feltoltom az ftp re, ha meg el a feltolto acc om

vki lécci a 8. részt!!!!!
hétfõn szokott lenni,és kedd este legkésõbb szerdán fönn szokott lenni.

már nagyon várom én is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bigapó
Azt a meccset várom már, de nagyon😊)) Hej, Fedor. Nem lennék a helyedben😊

Mikor szokott menni az Ultimate Fighter? Mert még nincs fenn a 8. rész.

The Matrix has you...

hykao
Mirko nehézsúlyú, így a Total Elimination-ön biztos nem fog részt venni, legalábbis mint GP-n induló. (esetleg, mint töltelék meccs résztvevõ, mert a selejtezõ meccsein kívül biztos lesz egy-két superfight meccs is)
A Bushido túl közel lenne neki a Pride 28-hoz (bár az utolsó meccsein nem szenvedhetett különösebb kipihenésre váró sérüléseket, az biztos...)

Na meg õszintén szólva, tényleg kivel hozhatnák össze még Fedoron kívül? (Ha Noguiera nem szerzõdik végül a Pride-dal...talán Josh Barnett visszavágó lehetne még sztem, de az az érzésem - ahogy kifejezésre is juttatta Coleman után - hogy Fedor lesz a következõ...)
bigapó
És Mirko merre pihen??? A múltkori fölényes gyõzelme elriasztotta Emelianenko-ékat😊)))

The Matrix has you...

bigapó
Én nem szeretném, ha õ jönne vissza😊)

The Matrix has you...

na nem sokára eldöl kijött vissza 😊

CroCop Rulez!

jól látom az ultimate fighter honlpján,az a kérdés hogy ki jöjjön vissza azok közül akik eddig kiestek???ha igen akkor:CHRIS LEBEN!!!!!!!!!!!
szerintetek?lécci nézze meg egy jó angolos!!!
nah! már az izgulás lehetõségét is elveszitek tõlünk?

A rampaet meg majd keresem. 😊) ha létezik akkor lesz.😉

CroCop Rulez!

hykao
Ha egyszer-egyszer kimarad az FTP egy napra, nem kell izgulni...

Inkább arról csacsogjon valaki, hogy mi Quinton Jackson bevonulózenéje! annyit sikerült kisilabizálnom a PRIDE japán nyelvû oldaláról, hogy a címe: RAMPAGE (de ha jól hallom, ez a refrén is), de ki az elõadó??? (ez nincs fenn az FTP-n a Pride music mappában...)
bigapó
Még mindig nem lehet fellépni rá😞( Remélem csak karbantartás és nem törlés történt.

The Matrix has you...

antgecc
Én se tudok... valszeg vmi frissítés van server ügyileg. Vagy nem. <#vigyor3>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

nem tudjátok miért nem tudok föllépni a szerverre?(a letöltöre)