Mixed Martial Arts (K1, UFC, PrideFC, stb.)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Desert Storm
Total Destruction
Invasion
Extreme Heat
Renegade
2 kulfoldi MMA hub rol szoktam szakerteni oket bar az egyikrol mostanaban mindig banolnak csak tudnam miert
melyik van meg?
nekem ezek bár nem láttam mind. idõ az erre minimális. az uf 8-9-et is csak tegnap tudtam megnézni. k-1 szöul meg csak a jövõ 7N lesz teljes akkor lesz csak ppv-n:
KOTC King.Of.The.Cage.15.Bad.Intentions.DVDRiP.XviD-MaM
KOTC King.Of.The.Cage.4.Gladiators.2002.XviDVD-TmN
KOTC King.Of.The.Cage.After.Shock.2004.PPV.PDTV.XViD-uDF
KOTC King.Of.The.Cage.Battle.Grounds.PPV-GOV
KOTC King.Of.The.Cage.Pinnacle.DSRip.XviD-SFM
KOTC King.Of.The.Cage.Revenge.PPV.XViD-aAF
KOTC King.of.the.Cage.Sin.City.PPV.XviD-W4F
KOTC King.of.the.Cage.Tap.Outs.PPV.VCD-W4F
KOTC King.Of.The.Cage.Unfinished.Business.PPV-W4F
CroCop Rulez!
Amik az aláírásomban vannak, azok mûködnek (legalábbis elméletileg mûködniük kell)
Oldaladdal mi történt? Azt írja, hogy nem regisztrált. Az Ultimate fighter-ral meg iparkodjál😊)
The Matrix has you...
Sajna még egyik részét sem láttam az Ultimate Fighter-nek, remélem mostanság több idõm lesz...
csak ennyi kellett hogy újra hallasd a hangod??? 😉
CroCop Rulez!
CroCop Rulez!
Na meg ne hagyd ki a felsorolásból a Pride középsúlyú GP selejtezõjének elsõ fordulóját se, ami április 23.-án lesz!
A következõ fiatalemberek közremûködésével:
Wanderlei Silva
Antonio Rogerio Nogueira
Igor Vovchanchyn
Kazushi Sakuraba
Mauricio “Shogun” Rua
Yuki Kondo
Hidehiko Yoshida
Kazuhiro Nakamura
Wanderlei Silva vs Hidehiko Yoshida párosítás már biztosnak látszik...

vegre valami! Amugy rajtam kivul szereti itt valakia KOTC ot?
Szerintem iszonyat jo, nekem a hangulata meg mindene nagyon bejon.
kotc-payback en volt egy iszonyat nagy meccs. az ev meccse az fix:
Jay Ireland vs George Gurgel
k-1 szöul, márc 19: Kaennorsing, bonjansky, carter williams, choi, akebono, aets, kakuda
k-1 hero, márc 26: sam greco, banner, sapp, herring
pride bushido 6, áprl 4. (a felszabadítók napja hehehe): fedor, sakurai, aleksander,
ufc 52, ápr 16: couture, riggs, hughes liddell
no meg mint kiderült totalfight máj 28.
végre lesz egy jó hónapunk! 😉
#hun-mma szoba az IRCnet-en! ha még nem tudnátok 😉.
CroCop Rulez!
én a csajt szavaznám vissza. aki megtudja dönteni szerzõdést kap. de a többi ring girlt is szívesen látnám benn. 😉 persze elõtte tesztelném õket.
CroCop Rulez!
én a csajt szavaznám vissza. aki megtudja dönteni szerzõdést kap. de a többi ring girlt is szívesen látnám benn. 😉 persze elõtte tesztelném õket.
CroCop Rulez!
tobben ugy velik hogy a szabalymodositas az lesz hogy a csapatokon belul lesz egy egy "eliminator" meccs es utana a nagydonto. Jah es valoszinu, hogy griffin helyere kinek felszakadt a szemoldoke visszajon bobby.
Igy varhatoan kenny vs leben meccs lesz a kov heten. A kep ami a kov resz elozetesebol van elegge alatamasztja hisz minden kek emberke rajtavan a kepen:

The Matrix has you...
Amugy tenyleg valami ilyen van a hatterben, kb sztem annyi sapkat kap amennyit ker a vegen, nem penz nekik par sapka
Kivancsi vagyok hogy a Sam gyerek hogy fog bunyozni
Most ez a Sam Hoger tényleg ilyen hülye-gyerek? Azt hitte, hogy nem veszik észre, hogy miket dugdos a kufferban? 😊)
Jól értettem, hogy õ azt hitte, hogy ezeket a cuccokat el lehet tenni? Kicsit kleptomániásnak tûnik inkább.
The Matrix has you...
De hogy valaki lopjon egy valosagshowban... Hat ahhoz kell egy arc.
megöl a kíváncsiság!!!!!!!!!!!!!!
Egyébként nem az a lényeg, hogy ki, hanem, hogy HOGYAN nyert!!
Érdemes megnézni. Ja, és SAJNOS Chris-gyerek visszatért😞( 😄D
The Matrix has you...
de kiváncsi leszek a box relityre is. csak jelzem még azt sem láttam 😉
CroCop Rulez!
CHRIS LEBEN VISSZATÉRT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!,
úgyhogy megvan az örömöm!!!!
CroCop Rulez!
ezer bocs. nem rajtam múlt.
CroCop Rulez!
mindenesetre örülök hogyez a gyökér bobby gyerek elhúzott!!!
nagyon nagy király lenne ha vki föltenné a szerverre a 8. részt!!!!!!!
szar lenne úgy nézni a 9.-et hogy nem láttuk!
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
naneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Legközelebb nem torlom le hanem egybol feltoltom az ftp re, ha meg el a feltolto acc om
már nagyon várom én is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mikor szokott menni az Ultimate Fighter? Mert még nincs fenn a 8. rész.
The Matrix has you...
A Bushido túl közel lenne neki a Pride 28-hoz (bár az utolsó meccsein nem szenvedhetett különösebb kipihenésre váró sérüléseket, az biztos...)
Na meg õszintén szólva, tényleg kivel hozhatnák össze még Fedoron kívül? (Ha Noguiera nem szerzõdik végül a Pride-dal...talán Josh Barnett visszavágó lehetne még sztem, de az az érzésem - ahogy kifejezésre is juttatta Coleman után - hogy Fedor lesz a következõ...)
The Matrix has you...
Total Elimination 2005 - ápr.23. (középsúlyú GP selejtezõ - elsõ forduló) résztvevõi (érdekes, Silva sem lesz kiemelt...)
CroCop Rulez!
szerintetek?lécci nézze meg egy jó angolos!!!
A rampaet meg majd keresem. 😊) ha létezik akkor lesz.😉
CroCop Rulez!
Inkább arról csacsogjon valaki, hogy mi Quinton Jackson bevonulózenéje! annyit sikerült kisilabizálnom a PRIDE japán nyelvû oldaláról, hogy a címe: RAMPAGE (de ha jól hallom, ez a refrén is), de ki az elõadó??? (ez nincs fenn az FTP-n a Pride music mappában...)
The Matrix has you...
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.