Mixed Martial Arts (K1, UFC, PrideFC, stb.)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bigapó
ja és jó meccs, fõleg mikor behúz ... ...-nak, amitõl kifekszik😊) ezt nem hagyhattam ki😊

The Matrix has you...

hykao
kösz, neked is...én is húzok már az ágyba lassan... 😊
bigapó
ja, és jó éjt😊)

The Matrix has you...

bigapó
igen!

The Matrix has you...

hykao
Na akkor egy kérdés: az UF13 az utolsó volt, s tartalmazza a Shamrock vs Franklin-t is?
(el ne mondjátok ki nyert...😄)
bigapó
Ne aggódj, szerencsére van még mellette más jó meccs is, azonkívül tényleg az a lényeg, hogy hogy csinálták😊) nagyon jó meccs volt, de azért ez feltûnõ, hogy úgy ahogy Shamrock-on, Randy-n is meglátszik az idõ vasfoga😞 Mutatnak egy-pár régi felvételt, ahol különösen Shamrock-on látszik, mennyire "elfogyott". hiába, ilyen a természet😊)

The Matrix has you...

hykao
...légyszi mégegyszer ne!
Banyek benézek és már be is kaptam a SZPOJLERT, pedig direkt nem akartam tudni az ereményt, mielõtt meg nem nézem... 😞
totalfight.com-on fent van a liddell és a trigg meccs
fõoldal/menü/letöltések/videók
ha nem indul a címrõl akkor kattints a részletekre
pf..

akkor is couture a király!!!

CroCop Rulez!

bigapó
máskor légyszi tegyél ki SPOILER-t, mert eléggé lelõtted a poént. Bár az, hogy hogy csinálta, még nem derült ki, de elég illúzió-romboló volt. Gondolom te sem szereted mikor felveszel egy BL-döntõt és mielõtt leülsz megnézni, megmondják neked az eredményt.

The Matrix has you...

chuck az új bajnok!!!!!!!!!!!!!!
erre vártam már évek óta!!!!!!!!!!!!!
gratulálunk!!!!!!!!!!!!!
bigapó
ezt nem mondod komolyan. az UF döntõn voltak együtt? mer Én nem láttam.

The Matrix has you...

én úgy láttam chuck barátunk most villa ford-dal vigasztalódik aki az ultimate fighter hostesse volt.
bigapó
Szerintem bekapott egy-két komolyabb ütést még az elején, a szervezete nem úgy bírta, mint esetleg Õ gondolta. Már az elsõ földreviteli kísérletnél elcsúszott, szerintem ütés is belejátszott. Szal nem mai gyerek és azért ez már kijön, kb. ugyanez lesz a Coutoure meccsen is. Mondjuk mindenképpen szomorú leszek, akárki gyõz, mert szimpatikus csávó mindkettõ.
Apropó, jól értettem, hogy Liddell srácot dobta a csaja? asszem a 8. vagy 9. részben volt.

The Matrix has you...

a griffin-bonnar meccs az egyik legjobb volt amit mostanában láttam láttam!!!nagyon ott voltak mind a ketten,csak dícsérni tudom õket!!!!!!!!!a másik meccsrõl csak annyit hogy ez várható volt.diego letarolta ezt a kenny gyereket,aki nem tudom mit óvatoskodott annyit az elején?
shamrock meccse kicsit furcsa volt mert amikor elcsúszott és ment rá franklin abszolut nem csinált semmit hogy vhogy kijöjjön a szar helyzetbõl!
várom a ti véleményeteket is ezzel kapcsolatban!!!
bigapó
Spoiler!! - aki látta az Ultimate Fighter döntõjét továbbolvashat😊)

Szal, szerintem igazságos eredmények születtek. A Diego-s meccs egyértelmû volt, sokkal többet látok Diego-ban, mint az ellenfelében, aki tulajdonképpen csak idevetõdött és szerencséje volt. A Griffin-Bonnar meccs azért ennyire nem volt sima-ügy, mert kétesélyes volt, sõt talán még jobb is volt Bonnar a végén. Végül is mindketten nyertek, mert ha jól értettem Bonnar is kapott egy 6 meccsre szóló szerzõdést. Forrest-nek meg ott az autó is😊)

Szegény Ken pedig már öregecske, kicsit eltaposta a fiatal úthenger😊) pedig nem is volt látványos verés, csak egy-két jó helyre bevitt ütés. Azért többet vártam Ken-bácsitól. izgalmas meccsek voltak, ezt már csak a hétvége ûberelheti😊

The Matrix has you...

bigapó
Hi!

Én már csak a mostani banner-t várom😊) kíváncsi vagyok, hogy ki nyer. bárcsak élõben nézhetném...

The Matrix has you...

BUSHIDO 6
MINOWA VS YVEL
FEDOR VS KOSAKA totalfight.com/fórumok/letölthetõ filmek
bigapó
nagyon ígéretesnek tûnik😊 van egy-pár kemény harc kilátásban, ami akár meglepetéssel is végzõdhet.

The Matrix has you...

hykao
Úgy tûnik megvan a banneren szereplõ esemény végsõ párosítása
hykao
"color" helyett "szin"-t írj, és jó lesz 😊
PIROS KARIKÁBAN 18-AS SZÁM!!!!!!!!!!!

ha egy szobrász elkezd dolgozni.

ilyen volt:

munkafolyamat:

ilyen lett:

CroCop Rulez!

hykao
jó-jó...de még le is kell szoppantani... 😊 ...én csak a leglassabb axelero-s kapcsolattal rendelkezem... 😊
csak azt?? nézd a többit is. szuánj rá egy normál film idõnyit, akkor gyorsan végezni fogsz vele.

CroCop Rulez!

hykao
ja! ma megnézem a 4. részt is! 😊
hykao akkor tessék belehúzni!

CroCop Rulez!

bigapó
Csak az elsõ volt ilyen "sorsolás"-szerû kiesõ, utánna mindig bunyó döntött (vagy egy szerencsétlen baleset ill. sérülés, remélem nem sokat árultam el😊)

The Matrix has you...

hykao
Na tegnap végre alkalmam volt meglesni az UF elsõ 3 epizódját.
Érdekes volt látni, hogy némelyik madárnak milyen meglepõen rossz volt a kondíciója. Az elsõ madár - akit kirostáltak - nem is értem, hogy került be egyáltalán...
A Couture csapat pedig hihetetlenül immel-ámmal áll neki ezeknek a "survivor" szerû feladatoknak...érdekes...
Mondjuk én azt hittem, hogy minden egyes madár bunyó alapján fog kirostálódni...
Jano
Jó meccsek voltak, Le Banner megint formában van, Heath Herring sérülését sajnáltam, sajnos így nem tudott kibontakozni a meccs, Genki Sudo - Ramon Dekker meccs is tetszett (egyikõjüknek sem szurkoltam 😊), Sapp érdekesen viselkedett 😄, Goodridge jól nyomta, és a többi meccs is érdekes volt.
Jól sikerült gála. <#eljen>

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

bigapó
Jah, úgy néz ki, hogy valami öszvér dolgot akarnak kihozni belõle. Mondjuk nekem bejött, mert nagyon jó meccseket láthatunk. Volt közte egy-pár meglepetés gyõzelem is, természetesen az vesztett akivel Én szimpatizáltam, de megérte megnézni😊

The Matrix has you...

k-1 oldalán hirdették, de a nevében hivatalosan nem hordozza a k-1-et. éppen ezért nem tiszta hogy a k-1 mma-ból akarnak-e vmi újat kihozni, vagy egy k-1 rendezvényrõl van szó. fõleg,hogy a képeken a piros kabátos ürgét én nem ismertem fel és úgy tûnik, hogy õ a központi alak.

CroCop Rulez!

bigapó
Ez most K-1?

Amúgy háj😊

Láttátok az UF11-et? Nem mondom, nem volt rossz bunyó. Érdemes megnézni. Ez már azért kezd feljönni színvonalban az igazi UFC-s bunyókhoz, bár kondiban még van mit fejlõdni. Szal jó szórakozást, Én meg megyek Heros-t nézni😊) csá

The Matrix has you...

a március 26.-ai HEROS meccsek a totalfight.com/ fórumok/ letölthetõ filmekben.
Jano
Remélem lassan a 26-ai K-1 gálát is láthatjuk. 😊

(Ték. 😄)

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

tv2
jvd film!!!
"thai box" minden mennyisegben😊

NEEEEEEEEEEEEEEEEEeeEEEEEEEEEE elarultad az eredmenyt:////

DE azert orulok neki, hogy nem lett igazam! :-)

go home GO HOME!!!! YES!!!!!

CroCop Rulez!

bigapó
Biztos azért nem mutatnak ilyet, mert nem fizettél érte😊)

Ha akarsz tanulni, menj és fizesd be a tagdíjat, aztán majd laposra ver Couter bácsi vagy Lidell bácsi😊)

The Matrix has you...

én úgy látom itt tökmindegy ki nyer. aki olyan azt látni fogjuk ha más nem i sde ge ymecs erejéig az ufc-ben. ugyanakkor keveslem azokat a bejáccásokat, ahol edzenek, mert ilyenkor el lehetne lopni pár ötletet, fortélyt a profik világából. mi az amit õk másként csinlának...

CroCop Rulez!

kb enis gyulolom oket😊)

diegonak szurkolok azon a meccsen enis, de valahogy ugy erzem hogy nem o fog nyerni. diego vs leben meccset megneztem volna

bigapó
Itt azért vitatkoznék, mert szerintem a Diego gyerek esélyes, mert benne látok annyit, hogy megfeleljen a késõbbi, igazi UFC-s meccseken. Nézz meg egy akármilyen korábbi UFC meccset és egy UF "selejtezõt", észreveheted az órási különbséget. Kb. mintha amatõr és profi meccs lenne a kettõ. Persze lehet, hogy részrehajlás van bennem, mert a Koscheck-et szívbõl gyûlölöm (a nigger haverjával egyetemben😊)

The Matrix has you...

Sztem jo mecccs volt de az a konyok miert csuszott be:///
Josh koscheck fogja az egeszet nyerni, kenny nem sok vizet fog zavarni a dontoben

chris leben megint balszerencsés volt!!!láttátok???ennek a kenny gyereknek nem sok esélyt adott de a végén becsúszot az a csúnya könyék.sorry....remélem azért látjuk még az ufc-ben!!!már nagyon kíváncsi vagyok a josh koscheck vs. diego meccsre!!!(na persze a többire is!!!)
bigapó
oh fuck😊)

Ki látta az UF 10-et? Elég gyenge volt...szerintem

The Matrix has you...

sztem csak 26 után ,)

CroCop Rulez!

bigapó
Ezek után már csak az érdekel, hogy mikor lesz fent😊)

The Matrix has you...

Loál János
Hmmm, érdekes meccsek.

Greco vs. Herring
LeBanner vs. Akiyama
Sudo meccsei ugyebár alapból, mindegy kivel csap össze 😄

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

hykao
Hmm, ez eddig elkerülte a figyelmemet:

"Heros" Gála, március 26:

Bob Sapp vs. Min-Soo Kim
Jerome Le Banner vs. Yoshihiro Akiyama
Gary Goodridge vs. Alan Karaev
Sam Greco vs. Heath Herring
B.J. Penn vs. 'Lyoto' Machida
Genki Sudo vs. Ramon Dekker
Kaoru Uno vs. Joachim Hansen
Kazuyuki Miyata vs. Ian Schaffer
10mbit-1.myftp.org errol szoktak. Sztem a kliensemmel vannak gondjaik,de lecsereli meg nem akarom

swe-mma.zapto.org ez a masik. ezzel sose volt meg bajom

nelyikrõl?

CroCop Rulez!