Mixed Martial Arts (K1, UFC, PrideFC, stb.)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hykao
Ja, bár Silva mintha kissé gyenge ellenfelet kapott volna...
Jano
Vááá, kiváló párosítások, minegyikre nagyon kíváncsi vagyok!

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

bigapó
mé, írtam? jah, tényleg 😄D ezer bocs és egy anyamedve😊)

The Matrix has you...

hykao
selejtezõ + szuperfájtok (de az isten szerelmére R betü nincs a nevében...)

(ja a banner most kalács, majd megoldom...)
bigapó
jó ez az új banner, csak nekem mindig loadingol😊)

ez a mostani K-1 meccs, az észak-amerikai selejtezõ volt? vagy mi? mert ott volt Bonjarski is meg más holland csávók is, szal most mi van?

The Matrix has you...

hykao
A május 22-i Bushido 7 gála párosításai: KATT IDE
jah 😄D

CroCop Rulez!

bigapó
jah 😄D

The Matrix has you...

ki is esett. inkább bunyózott volna 😊

CroCop Rulez!

bigapó
Ismeritek Szalai Rajmund-ot? most megy a Rettegés Foka a retekklubbon és Õ is benne van. Állítólag Kick-box, Thai-box és K-1 versenyzõ. " fél életét a ringben töltötte" 😊) keszthelyi asszem

The Matrix has you...

google!!

CroCop Rulez!

mi ez az rmvb formátum amiben a k-1 las vegas meccsek vannak?mikor lesz fenn xvid,avi vagy mpg-be?
igazad van 😊

van itt olyan akinek nincs még meg a pride 30? 😉

CroCop Rulez!

PRIDE GP 2005 KOMPLETT LETÖLTHETÕ A TOTALFIGHT.COM-RÓL(feltöltés folyamatban)
totalfight.com/letöltések/videók
bigapó
asszem félreolvastad a hozzászólást (bár lehet, hogy kétértelmû) nálam nagyobb CroCop rajongó nem nagyon van itten😊))

The Matrix has you...

na te nagyapó. hogy beszélst egy olyannal akinél filipovic a favorit? pf. tito amugyis egy köcsög. crocop ráadásul földön fogja megverni. 😉
törõdj bele.😄

CroCop Rulez!

hykao
Má' Cro Cop? Szted tapló? Miért?
hykao
Legutoljára arról volt szó, hogy lehet, hogy visszavonul, mert nem kap (szerinte) elég pénzt az UFC-tõl...
bigapó
jó, most ez csak vicc volt😊) csak régen láttam Tito gyáreket aztán azért emlegettem😊)

The Matrix has you...

hykao
Hát nem tom még, egyelõtre csak szóbeszéd a dolog...de Tito és Mirko nem egy súlycsoport amúgy...persze attól még egy superfight erejéig össze lehetne hozni ugyan õket, de nem hinném...ha már Mirko szerepleni fog, akkor sztem inkább nehézsúlyú ellenfele lesz...de ez még a jövõ zenéje...ha nem is a túl távolié...
bigapó
azért azt kéjjel néznéd végig, hogy hogy veri laposra Mirko, Tito-nak a fejit, nem? 😊))

The Matrix has you...

ki? aza tapló? inkább nem is fogom megnézni.

CroCop Rulez!

bigapó
nem mondod?! és mikor lesz és ki ellen? csak nem Tito Ortiz tér vissza😊)

The Matrix has you...

hykao
Hát a középsúlyba egyikük sem fér bele...viszont úgy hírlik: lehet, hogy CroCop szerepelni fog az UFC53-on...
bigapó
Valaki mondja má meg, hogy Mirko-nak mi a japán neve, mert szeretném összehozni Emilianenko-val😊) vagy most ez nem jön össze😞

The Matrix has you...

hykao
Ha jól értem, itt szavazni lehet a PRIDE 2005 GP selejtezõ 2. fordulójának párosítására...kíváncsi lennék egy mester és tanítványa összecsapásra...KATT IDE!!!
az otthonodba 😉

CroCop Rulez!

"Most behozták ezt az mma-t." - ezt komolyan gondoltad???????????????????ja és hova "hozták"be????😊))))))
hykao
...sztem meg egyik sem... 😛
éppen ezért küzdõsport és nem harcmûvészet 😉

CroCop Rulez!

hykao
Szerintem a K1 (ahogy pl. a PrideFC és az UFC sem) nem küzdõsport...annak ellenére sem, hogy már itthon is van egy ideje K1 edzés stb...hanem egy bajnokság(sorozat)...
...és sajnos a K1 is egyre inkább kezd CSAK a pénzrõl szólni... 😊
MMA-t nem most "hozták" be...max. az EUROSPORT-on...de hát az EUROSPORT-on én még nem tudtam olyan K1 mûsort látni, amit ne láttam volna már sok hónappal, vagy egy évvel azelõtt...
k9duli
Szerintem a legjobb küzdõsport a K1.Sokkal jobban leköt mint a box.Meg nem csak a pénzrõl szól.Látom a játékosokon hogy akarnak nyerni.Most behozták ezt az mma-t.Ami nekem nem tetszik.A lényeg,hogy az eurosport-on ujra adjanak valami meccs sorozatot.Mert már nagyon kéne😊

ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK

hykao
Na már nagyban folyik a buli! A mérkõzések több mint fele már lement! Légyszi az eredményeket, ha benyomná valaki, akkor csak url-lel tegye majd! 😊
kir.

CroCop Rulez!

hykao
Na most nézzétek meg! Kicseréltem az .swf-et is egy kisebb méretûre, illetve mostmár elméletileg, amíg tölti, addig is a topik többi része használható.
ja és nagyon fasza!!!!!!!!!!!
nekem is mozilla firefox van és semmi különbséget nem vettem észre,mármint hogy lassabban töltötte volna be az oldalt!!!
ez az swf gifben lenne tobb mb meretu lenne, rosszabb kepminoseggel es hang nelkul.
Nalam szepen megy az oldal, mikozben tolti az swf-et. Firefox browser
miért nem csinálsz belõle egy gif-et? azt meg tudnád butítani. kisebb dpi érték, kisebb méret.

CroCop Rulez!

hykao
Igen sajnos túl sokáig tölt be...de ez nem is lenne akkora probléma, ha a hozzászólásokat töltené be elõször...de sajna nem...amíg a bannerben szereplõ .swf-et be nem tölti, addig tényleg olyan, mintha lefagyott volna a topik...
Na nem baj, 23-a után ígérem lekerül... 😊)

Hisz:
Május 22: Bushido 7
Június 4: UFC 53
stb...
igazad van. 😊 de én türelmes gyerek vagyok 😉

CroCop Rulez!

bigapó
továbbra is az a véleményem, hogy nagyon lassítja az oldal betöltését. mikor "képnézegetõs" topikba tévedek, akkor sem tart ilyen sokáig, hogy beadja a cuccokat😞
De egyébként nekem mindegy😊 annyit birok várni, mert megéri ide betérni😊)

The Matrix has you...

jó ez. én erre szavazok!
talán a fórum kék szinét is hozzálehetne igazítani. 😊

CroCop Rulez!

bigapó
hááát. nem tom. nekünk nagyongyoors net van(munkahelyen), de elõször azt hittem besz*rt a topik, mert nem akarta megjeleníteni a hozzászólásokat. szerintem baj lesz vele a modemeseknél. egyébként jól néz ki és ütõs is😊)

The Matrix has you...

hykao
Na végre Pyx jóvoltából már tudom, hogy kell .swf-et szúrni a bannerbe... 😊
Ha úgy találjátok, hogy túl sokáig tölthet esetleg modemeseknek, akkor szóljatok, s maradunk a sima képeknél.
hykao
majd elfelejtettem: Liddell is Silva-t akarja, csakúgy mint annó Couture...egyébként Liddell-nek lett volna lehetõsége már rá, hisz elõzõ évben - Vitor Belfort ezévi vendégszerepléséhez hasonlóan - Liddell is részt vett a Pride FC középsúlyú bajnokságán...csakhát ugye akkor Jackson megakadályozta benne, hogy Silváig jusson...(mellesleg ahogy emlékszem már a Quinton Jacksonig vezetõ úton se muzsikált oly fényesen, mint az UFC-ben, s bizony ha nem bírná olyan jól az ütleget, mint mondjuk Minotauro, akkor lehet, hogy már Jacksonig sem jutott volna...emlékeim szerint elég sokat bekapott a Jackson elõtti bunyókban is...😄)

Hmm...szegény fiatalabbik Oveerem gyerek...úgy tûnik õ a mindenkori "dobbantó" a vendégszereplõ UFC-sek számára a Pride FC középsúlyú bajnokságain... 😊)) ...tavaly Liddell, ezévben meg Belfort kapta "bemelegítésnek"... 😊))
hykao
ehh, má' mindegy, de mindenesetre érdemesebb url-lel berakni az eredményeket, s akkor aki akarja, rákattint, aki meg nem az nem... 😊

amúgy ma megnéztem én is az UFC52-t...kaptam is a pofámba mindjárt pár SZPOJLERT UF és Ken vs Rich ügyben... 😊))

ja, már volt róla szó, hogy a nagypofájú bodybuilder Craig Titus kihívta Phil Baroni-t egy bunyóra (vagy fordítva??? 😄) és ha jól hallottam említést tettek errõl a kommentátorok is az UFC52-n...kiváncsi leszek erre is...
sajnálom!!!!!!!!!!!de nagyon örütem a eredménynek!!!!
többet ilyet nem csinálok!!!!!!!!!!!!