Mixed Martial Arts (K1, UFC, PrideFC, stb.)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja, a Limewire-en sok anyag fent van egyébként...<#vigyor4>#vigyor4>
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
2005. június 26.
Kihívásos mérkõzések (nem hivatalos):
Mirko 'Cro Cop' Filipovic vs. Ibrahim Magomedov
Hidehiko Yoshida vs. N/A
CroCop eszi az oroszokat 😊,bár a red devilben van még pár nehézsúlyú versenyzõ.Magomedov mérlege nem rossz
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
TFC fókusz riport
CroCop Rulez!
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
abidibannerparis2005.wmw most éppen a matrix hubon vagyok
Ha Valaki itt Bob Sapp rajongó, akkor annak ajánlom figyelmébe az Elektra c. filmet, ahol a Beast kapott egy kis mellékszerepet😊 szerintem jól nyomja, csak kicsit csalódás, mert belõle többet is ki lehetett volna hozni. Azért van benne egész jó jelenete is😊) összeségében szerintem jó film, többször is nézhetõ kategória. ITT az elõzetes.
utólag is bocs, ha valakinek nem jön be a film😊 ha ügyesek vagytok kétszer is felfedezitek itt az elõzetesben is.
The Matrix has you...
CroCop Rulez!
mert a Totalfight.com-on aza 2 Tatár meccs nem valami sok
The Matrix has you...
Hát igen tomsits...teljesen egyetértek...
persze ha pride-okat, vagy ufc-ketnyomnának akkor sem haragodnék. 😉
CroCop Rulez!
27.-én a párizsi verseny lesz.Ez azért jobban érdekel,fõleg,hogy a superfight: Lebanner - Abidi meccs
mert elfutok... 😄
CroCop Rulez!
CroCop Rulez!
CroCop Rulez!
The Matrix has you...
CroCop Rulez!
CroCop Rulez!
CroCop Rulez!
CroCop Rulez!
Igen, kár, hogy õk kiestek, elég érdekes meccsek során. 😊
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?