Mixed Martial Arts (K1, UFC, PrideFC, stb.)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bár én sosem nézem meg elõre az eredményeket(kivéve a pride bushidot,annak nem minden meccsét nekem találták ki),de azért így mégsem olyan mint élõben

Amugy tényleg nem lesz kis hazánkban valami ilyen fizetõs tv?télleg jó lenne,élõben is végigizgulni pár ilyen gálát.Gondolom minden más ny-európai országban fellelhetõek az ilyen adások,csak nálunk nem 😞

LordVenom
Na,de ezeket hol lehet megnézni? Én lemaradtam a LeBanner vs Abidi meccsrõl is...
Ja, a Limewire-en sok anyag fent van egyébként...<#vigyor4>

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

PRIDE: 'Critical Countdown 2005'
2005. június 26.
Kihívásos mérkõzések (nem hivatalos):
Mirko 'Cro Cop' Filipovic vs. Ibrahim Magomedov
Hidehiko Yoshida vs. N/A
CroCop eszi az oroszokat 😊,bár a red devilben van még pár nehézsúlyú versenyzõ.Magomedov mérlege nem rossz

LordVenom
Nekem meg azért nem szimpi,mert mindig fintorog...de Sapp letörölte a fintort az arcáról...<#nyes>

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

nem tudom ki kereste:
TFC fókusz riport

CroCop Rulez!

Azért nem érzi az ütést,mert üres a feje 😊,nekem azért nem szimpatikus,mert sokat szabálytalankodik,és tényleg sem testben sem lélekben nem valami erõs.na jó azért van néhány rugása ami betalál,Lebanner feje meg is érezte,de kézzel szerintem iszonyat gyenge

Loál János
Na ja, Abidi iszonyat gyorsan helyrejövõs típus (mint Naseem Hamed kb.), viszont lélekben ugyanilyen hamar feladja a meccseit. Pedig jó harcos lehetne.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

(.wmv) többi meccs még várat magára

ha valaki még nem látta volna a meccsett,dc++-on szivesen adok slotot.
abidibannerparis2005.wmw most éppen a matrix hubon vagyok atomanty

Hi!most volt hétvégén a K-1 Paris GP,melynek szupermeccse Lebanner-Abidi harc volt.Nem hinném,hogy sok ennél keményebb harcot láttam,5 menet öldöklés,és a végén még Lebanner 1 fél fejjel magasabb is lett,s bár Abidit bár mennyire is utálom,sztem neki van a legkeményebb feje az egész mezõnyben

bigapó
na jó, azok között eltörpül, de nekem bejött, fõleg mikor Bob feltûnt 😄D

The Matrix has you...

hykao
Hát láttam a filmet korábban, de szerintem az egyik legszörnyûbb Marvel képregény adaptáció!
bigapó
Hi!

Ha Valaki itt Bob Sapp rajongó, akkor annak ajánlom figyelmébe az Elektra c. filmet, ahol a Beast kapott egy kis mellékszerepet😊 szerintem jól nyomja, csak kicsit csalódás, mert belõle többet is ki lehetett volna hozni. Azért van benne egész jó jelenete is😊) összeségében szerintem jó film, többször is nézhetõ kategória. ITT az elõzetes.
utólag is bocs, ha valakinek nem jön be a film😊 ha ügyesek vagytok kétszer is felfedezitek itt az elõzetesben is.

The Matrix has you...

hát ha a magyar hubokon nem találok nem vszínü,hogy pont máshol akadnék rájuk

atom! nézz utánna a neten hogy kik vannak utánna keresd õket a dc-n. van lehetõség a dc kiensben hubot keresni adott esetben az mma vagy fight vagy... kulcsszavak alapján.

CroCop Rulez!

LordVenom
Hát Crocop nekem is hiányzik...már várom a meccseit!

Pedig már beleéltem magam,na mindegy.Azt nem tudja valaki megmondani nekem,hogy Totalfightos,vagy bármilyen más magyar ketrecharcos video lelhetõ-e fel a neten?
mert a Totalfight.com-on aza 2 Tatár meccs nem valami sok

hykao
Pedig lesz, augusztusban.
hát a döntõ nem most lesz?negyeddöntõ,ezután mondjuk a kharitinov meccs,aztán elõdöntõk,majd Nogueira meccs,és végül a döntõ nem?ez ha jól számolom 9.nemá hogy lesz mégegy forduló

hykao
Nyugi-nyugi...még csak 6 párosítás van, nemde? Egy gálán általában 8-9-10 meccs szokott lenni...
hátha nem is egymás ellen,de jobban örülnék neki,mint a két Nogueirának,tuti hogy mindakettõ pontozással fog nyerni.Sztem 1 bõven elég belõlük 1 estére

bigapó
ez már tényleg nevetséges... mikor jön már Crocop? mire várnak? sült galamb?

The Matrix has you...

lesz még valamilyen meccs?vagy ez a végleges?hát én Crocopnak vagy Fedornak jobban örültem volna

hykao
Egész jó kis kiegészítõ meccsek várhatóak a június 26-én megrendezésre kerülõ PRIDE középsúlyú GP-n: KATT IDE
Ez a reklám helye volt bocs,gyertek sokan,mert alig vagyunk magyarok. A belépõ min 5GB shared MMA és elõtag,szóval ha nálam jobban beszélsz angolul tetess már oda még 1 N betüt is lécci.Ebben a bushidoban az amcsik rendesen hazavágták a japánokat.ugykell nekik

rossz helyen keresed,a legjobb hub sztem 10mbit-1.myftp.org ez az MMA4U hub habár csak 2-300 ember van rajta,de azok megrögzött mmasok és a fellehetõ 20 terrabyte-ból nagyok sok az mma-s,k-1-es anyag +sok a T1es szóval lehet tõlük huzatni rendesen.

LordVenom
És melyik HUB-on találod õket? Én már szinte minden fellelhetõ meccset leszedtem az ismertebb szobákból...
Hát igen tomsits...teljesen egyetértek...

akkor a dc-t javaslom,ott vannak rendes gálák bõven.most éppen a bushido 7et nézem,kiváncsi vagyok mit alkototta phil baroni

mindig csak szar fightklubok mennek. tele minden vacak anyaggal, ahelyett hogy rendes gálákat nyomnának beharangozókkal, bevonulásokkal...
persze ha pride-okat, vagy ufc-ketnyomnának akkor sem haragodnék. 😉

CroCop Rulez!

LordVenom
Hát ez az,amit szívesen megnéznék,de ez az ostoba eurosport alig ad K1-et. Azt tudom,hogy most Május 30-án lesz legközelebb.

Hi!eurosport adni fogja majd valamikor,neten csak WGP gálákat találtam.
27.-én a párizsi verseny lesz.Ez azért jobban érdekel,fõleg,hogy a superfight: Lebanner - Abidi meccs

LordVenom
Azt mondjátok meg nekem,hogy ezeket a meccseket meg tudom nézni valahol? (K1)

ne kötekedj 😉
mert elfutok... 😄

CroCop Rulez!

bigapó
naanee😊)

The Matrix has you...

na=ne

CroCop Rulez!

apó!!! na csináld... grrrrrrrrrr

CroCop Rulez!

bigapó
és melyik a második? a Zoltan Sarossy az svéd színekben indult😊 nekem az már nem magyar😄D

The Matrix has you...

tegnapi skandináv k-1 eredmények itt:
eredmények

volt 2 magyar fighter is!

CroCop Rulez!

egy kis Leko hír: fight.hu
csak sandman kedvéért 😉

CroCop Rulez!

Tatár vs Rimbon nyilatkozatok a totalfight.com oldalon
jah. szép porontyok lennének belõle. 😉

CroCop Rulez!

bigapó
naná, hogy jó lenne, ha összehoznák ÕKET 😊)

The Matrix has you...

hykao
Hát jó lenne, ha a második fordulón végre összehoznák õket, gondolom lesz egy-két meccs a középsúlyúkon kívül is, hisz már csak 4 meccs lesz a GP selejtezõn...
de crocop azt nyilatkozta, hogy fedor miatt nem vállal egy ilyent. lehet csak átverés volt? TESSÉK MOSOLYOGNI! 😉

CroCop Rulez!

hykao
Nehézsúlyúról szól a fáma...CroCop-ot rebesgetik, de igazán fellebbenthetnék már a fátylat, mert már közel az UFC53 dátuma...lehet, hogy aztán nem is lesz a dologból semmi...
azaz igazi kérdés, hogy az ufc53-on melyik prides fog nyomulni. ezzel a párosítással valószínûvé vált, hogy nem silva. de persze ez nem tuti 😉

CroCop Rulez!

Jano
Stefan Leko ellen elég gusztustalanul nyert nemrég, meg elve irritál a feje, sajnos ez van. 😄
Igen, kár, hogy õk kiestek, elég érdekes meccsek során. 😊

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

hykao
LOL miért utálod? 😊 Amúgy jól kiszóródtak sokan az elsõ fordulóban, akikre még kiváncsi lettem volna a továbbiakban...Jackson, Belfort, Henderson és Randleman...
Jano
Azért nem olyan gyenge az.
De nem bánom, ha Silva péppé veri, mert ezt a tagot még nála is jobban utálom! 😄D

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?