Mixed Martial Arts (K1, UFC, PrideFC, stb.)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Minden változás a jelenlegi helyzet elfogadásából indul ki. Aki győz, soha nem adja fel. Aki feladja, soha nem győz.
The Matrix has you...
atom thx!
kakuda nyert már. sõt.. õ az egyik "vén ló" hiszen 93-94 körül már mecselt. de nem vmi erõs, max csak annak tûnik. a japcsi üvermensségbõl van benne bõven.
CroCop Rulez!
Most hallottam,hogy visszament boxolni,úgyhogy Briggs már nem meccsel itt...

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

Egyébként volt már neki megnyert meccse ezen kívül?
És a másik kérdésem: Shannon Briggs-nek egy K1-es meccse volt eddig? Mit tudtok róla?
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
A pukli egy óriási fejelésnek köszönhetõ, amikor meg már szépen cseperedett, Abidi még rábólintott néhányat. 😄
gyatra volt végig, viszont tényleg bírja az ütéseket. lebanner fejsebe viszont nem tudom, hogy ütéstõl vagy fejeléstõl keletkezett? az a pukli mitõl van? víztõl dagad meg vagy vérömleny keletkezik? már attól féltem, hogy abidi pont ott találja el, erre az felszakad és spriccel a vééér😊))
The Matrix has you...
CroCop Rulez!
CroCop Rulez!
Szerintem a bíró a végén hibát hibára halmozott. Nem Abidit védem, õ sem kedvencem, ahogy Lebanner sem (bár le a kalappal elõtte, visszanyerte a régi formáját a sérülése után, sõt...), de a meccs vége nagyon tré volt.
Az MMA kifejezés a '90-es évek elejétõl kezdett elterjedtté válni. Ekkorra datálódik a K-1 és az UFC bajnokságok létrejötte is. A Pancrase (a '90-es évek közepéig - míg a Pride létre nem jött - ez volt a legszínvonalasabb, legismertebb japán bajnokság, azóta a szabályai jócskán megváltoztak, s sok nagy név kiöregesett...pl: Bas Rutten) és a Pride FC bajnokságok csak kicsivel késõbb alakultak meg, a '90-es évek közepe tájékán.
Ezek a legismertebb bajnokságok, de mára már a világ minden táján létrejöttek ezekhez hasonló ilyen-olyan bajnokságok.
Szabályokról - ha tudsz angolul - mindegyik bajnokság hivatalos oldalán hosszasan olvashatsz. Nagy vonalakban a különbség az UFC és a Pride között: elõbbiben a küzdõ felek nyolcszögletû ketrecben, míg utóbbi esetében ringben küzdenek. UFC-ben 3x5 perces (címmeccs esetén 5x5 perces) menetek vannak. A Pride-ban 1. menet 10 perces, 2.-3. menetek 5 percesek. Nem címmecs esetén nem ritkák a speciális szabályrendszerek és a speciális menet-idõk. A Pride-ban semmilyen formában nem lehet igénybevenni a ringet határoló köteleket, se kapaszkodni, se lendületet venni, stb. Az UFC-ben viszont egy bizonyos fokig ki lehet használni a ketrec nyújtotta lehetõségeket, pl: neki lehet szorítani az ellenfelet, stb.
Az utóbbi UFC gálákból nekem amúgy úgy tûnt, mintha már ot is engedélyezett lenne a fejtaposás.
Bõvebben, mint említettem a hivatalos oldalakon. Ahol hosszasan taglalják, részletezik a teljes szabályrendszereket.
Choi meg nekem iszonyat unszimpatikus...ostoba feje van,meg ostoba haja...ennyi. <#crazya>#crazya>
De még valami?
Megint ledöbbentem, hogy Abidit mennyire nem lehet leütni, hihetetlen adottság az övé. Csak a lelkével van baj, ezért verik meg gyakran.
Lebanner feje meg igencsak szépen nézett ki. :-o
Ettõl függetlenül minden elismerésem a sumo-ban elért eredményeiért,és az itteni kitartásért...
A vesztett meccseiért egy petákot sem kapott, mondta is, hogy nem érdekli, nem a pénzért játszik, hanem magának akar bizonyítani.
Talán ezért tisztelik annyira.
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Choi - Sapp meccset várom tuti összehozzák õket jó hamar.
CroCop Rulez!
A picúr koreai fiút viszont inkább megnézném valami kemény csávó ellen.
Akebono Japan / Team Yokozuna VS Hong-Man Choi Republic of Korea / Freelance
hát nem értem én hogy Akebonot mért erõltetik ennyire sok gagyi japán ennyire kiváncsi rá,hogy verik szét a hájas fejét?de mért pont a égimeszelõ koreai ellen,pár hónapja 1 perc alatt kiütötte,minek a visszavágó?ez az Akebono nagy lúzer,sztem közröhej tárgya,és amit csinál az trágya,tért volna inkább vissza a szumóba
CroCop Rulez!
CroCop Rulez!