Mixed Martial Arts (K1, UFC, PrideFC, stb.)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jaja azt tudom, hogy azért MMA 😊 Na akkor ezentúl õ lesz a kedvenc harcosom 😄

\"A legrosszabb helyzetben is nyújtsd a legjobb formádat!\"

gondolom hogy nem 1 stílusban jártas,mint ahogy senkisem épp ezért hivják MMAnak Mixed Martial Arts,de a vállára kempo forever van tetoválva

köszi szépen, de rá mindenhol azt írják, hogy kick-boxos...

Chuck Liddel?sztem õ nagy kempós lehet(a vállára van tetoválva😄)õ amuyg az ufcben nyomja elég látványosan,de gondolom vannak sokan mások is,csak most hirtelen õ jutott az eszembe

A K1 szabályrendszer küzdelmeit még nem rég óta, de annál lelkesebben követem figyelemmel. A kérdésem az lenne, hogy van -e olyan eredetileg kempo-t tanult harcos, aki szerepelt (esetleg említésre méltóan) K1, UFC, Pride, MMA szabályrendszerekben? Mert ugye nyilvánvaló, hogy sok a thai-boxos, kick-boxos, aztán vannak boxolók, karatésok, sumos (😄😄😄), stb, de kempo versenyzõt mén nem láttam 😞 Nem merem azt hinni, hogy nincs is... Köszönöm a segítséget!

nem tom,aza baj hogy úgy közvetít hogy tudja a meccsek eredményeit,de az opálrobi ki?vmi nagyképû sportoló?

pedig õ a normálisabb

CroCop Rulez!

Várhelyi papa. Úgy néz ki, mint a kovi 😊

és még a hangja is irritáló😄

nem az opálrobi hanem a másik,sztem igen hülyéket mondogat,meg tudja a meccsek eredményét és tuti úgy közvetít

ki?

CroCop Rulez!

igen hülyék a kommentárok😄
musashi meccsen csak nevettem má,hogy fényezték azta mocskos parízerszájút,opálrobi még csak haggyján a karatefényezéssel😄,bár idén teééleg ott voltak a toppon a karatésok,de a másik akinek még a nevét sem tudom,nem is nézi a meccset csak tudja az eredményt és tuti úgy közvetít hogy a nézõt ne érhesse meglepetés,ááá amugy meg 1 hozzá nem értõ senki,csak felidegelem magam rajta

sosai masutatsu oyama. elsõsorban a kyokushin, és minden full kontakt karate (mivel azok szinte kivétel nélkül a kyoban gyökereznek) alapítója. a technikák a korabeli karate technikákra alapultak, csupán annyi változott a régi rendszerekhez képest, hogy versenyrendszerben a maximális erejû találatoknak megfelelõ maximális erõ, gyors erõ és erõállóképességi felkészítés módosult. természetesen vhol minden hm közt van összefüggés. ha más nem is akkor a korabeli háborúk története.
de ha összehasonlítasz két mai fightert akik közül az egyik karatés a másik thai-os akkor rájössz a stílus különbségekre. de, k-1-ben mindkettõnek alkalmazkodnia kell egy olyan szabályrendszerhez, ami közel sem fedi a sajátját. akkor most ki milyen technikákkal nyer? talán még a kicbox-hoz áll mindez a legközelebb. ütni rugni mindkettõben kell tudni, azt hogy ezt milyen módon hajtják végre az stíluson belül is a küzdõ egyéniségéhez kell viszonyítani. tehát komoly átfedések lehetnek két stílus között. így nem kellene egyik stílus képviselõjére sem rányomni a bélyeget hogy õ más stílus technikáit alkalmazza, mert ez mindenkire igaz valamelyest.

CroCop Rulez!

antgecc
Azért mondom, hogy karatebuzi, mivel állandóan a karatét fényezi. Azt bezzeg nem veszi észre, hogy a karatésok sem karatéval, hanem thaibox technikával nyernek. Nemtom mi az a sosai, én nem ezt hallottam. Vmi oyamát emlegetett az ember..

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

talán hogy csak a sosai tudná legyõzni? és mi az hogy karatebuzi? ember! a sosai egy legenda. sztem nem kéne még így sem kikezdeni.
😉 de tök mindegy. idén túl jó volt a mezõnyhöz schilt.

CroCop Rulez!

Jano
Ezt nem értem.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

antgecc
Hallottátok, amikor a K-1 döntõ végén, miután Feitosát kiütötte (térdelte) Shilt mit mondott az okoska karatebuzi kommentátor?
Valahogy így hangzott: "Hát ide egy Oyama kéne, vagy nem is tudom mi."
Azt hittem beszarok a röhögéstõl... Mit képzel ez az ember? Álomvilágban él.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

nah Dynamite már véglegesnek tûnik link
bár nem tom mma-t mért erõltetik ennyire,az 3om k-1es mérkõzés kevésnek tûnik a 10bõl

Hallotátok hogy akebono tüdõgyuszival fog a legújabb meccsén veszíteni?
legalább majd erre hivatkozva fog tudni 1 visszavágót kicsikarni😄

pedig feitosa ebben az évben sokat volt. pl ichigeki, vegasi , osakai, tokioi k-1, kyo iko1-es versenyek... bár ez utóbbi régebben volt már, és nem idén. 😄

CroCop Rulez!

Japánban volt a döntõ, Mushasi japán, 2x döntõzött, egy kicsit volt csak rosszabb, mint Karaev, igy õvé lett a dicsõség. Örült is neki rendesen (pedig elég faképû pókerarc, mint aki szarba harap)

milyen egy véleményen van itt mindenki 😊 én is utálom a franciákat,de lebannert nem és szerintem õ tuti meg bírná verni schiltet.
amúgy szerintem karajev sokkal jobb volt musashinál,tuti elcsalták azt a meccset.

How much can you take,before you snap?

én is hasonlóan érzek a frákkal,de õ kivétel és hidd el schiltet leverné,meg bárkit most csak sosem jön össze neki ez van

LeBanner hamar elfáradt. Õ az egyetlen francia, akit csípek, a többi franciát rühellem(nem a harcosokat, hanem az egész fr népet).
Shilt ellen nem lenne sok esélye.

Aerts mekkora szerencsétlen volt. Choi meg tuti maga ellen fogadott a tippmixen, mert semmit nem csinált!!!
Feitosa meccseit nem szokta adni az eurosport, személy szerint nem is nagyon ismerem.

lebanner azért legyalázná sztem,de hoosthoz nem sok reményt fûzök

hykao
Hát jah, talán a K1 szabályrendszerben több elõnye származik a magasságából...
Jano
Jaja, de azért jobban teszi, ha marad K-1-ben, Pride-ban a jóval kisebb Kharitonov is véresre verte a talajon. Ezen a gálán viszont hibátlanul aratott.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

lemaradtam😞
mushasi meccsen miket beszélt a kommentár?arra kiváncsi lettem volna😄D

hykao
Hát úgy tûnik Schilt beért...bár MMA-ban sem volt olyan rossz, csak ott valahogy az igazi sikerek elkerülték...pl. Barnettel vagy 3x meccselt UFC-ben, s mindannyiszor kikapott tõle...
jazzy
Kesz ennyivolt a donto, nem semmi ;\ Szemelyszerint Bonjaskynak szurkoltam, de amit ez a srac csinalt az nem semmi..
Punker
vazzeee ennyi??????? <#wow1>

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
vazzeegg ez a csóka 2x bajnok, de mindig a Sapp elleni meccse jut eszembe én tuti meghaltam volna olyat kapok.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

hykao
Má' láttam, de azé' most odakapcsoltam...
Punker
nézitek?

jah kiváncsi leszek a gaygi kommnetárra meg a Mushasi ecsalt meccsére😄
mivel tuti,úgy közvetítenek hogy tudják az eredményt,kiváncsi leszek miket mondanak

Ma este K-1 WGP!!!

bigapó
nagyon-nagyon-nagyon jó kis szilveszteri program lesz ez😊) jó lenne élõben (akár a helyszínen is) nézni, de hát jobb késõn mint soha😄D

The Matrix has you...

Loál János
😄 Elnyomta az öcsit a rohatt.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

biztos mindig alan ette meg az összes kaját😄

Loál János
Nem tudok arról, hogy testvérek lennének, meg nem is nagyon hasonlítanak. 😄

jah azt akartam,csak everem a kettõt😄
esetleg nem rokonok?nagytesvér meg a kisöccs?

Loál János
Mindkét gálán nagyon ász meccsek (is) lesznek. <#eljen>

(Nem Ruslan, hanem Alan Karaev LeBanner ellen. 😊)

báritt mindig pontosabbak mint a hivatalos oldalon😄
mondjuk jó lesz a:
Sapp vs Musashi remélem Bobisappü is odavág neki
Lebanner vs Ruslan Karaev valami kis kárpótlás Jeromenak
Hoostot ellenben nem tartom esélyesnek a bajnok ellen,simán elkapja remélem ko lesz a vége😄

alakul már a dynamite is(link)
bár sztem ez színvonalban soha sem fogja elérni a Pridot,fõleg iylen akebonokkal😄 az élen
más kérdés az hogy a pride is hogyan tud majd betörni a k-1be(2006õszre állítólag elõfordulhat),bár azért én még bizom crocopba,de majd meglátjuk mi sül ki belõle

ez már "állítólag" a végleges.nagyon jónak ígérkezik

Döntõben hogy leverte a négert...<#hehe>

jah pl Karacs nincs benne szinte 1 adatbázisban sem,meg magyar fighter japán képpel

Ott is? <#rinya>