Mixed Martial Arts (K1, UFC, PrideFC, stb.)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A legrosszabb helyzetben is nyújtsd a legjobb formádat!\"
CroCop Rulez!
CroCop Rulez!
musashi meccsen csak nevettem má,hogy fényezték azta mocskos parízerszájút,opálrobi még csak haggyján a karatefényezéssel😄,bár idén teééleg ott voltak a toppon a karatésok,de a másik akinek még a nevét sem tudom,nem is nézi a meccset csak tudja az eredményt és tuti úgy közvetít hogy a nézõt ne érhesse meglepetés,ááá amugy meg 1 hozzá nem értõ senki,csak felidegelem magam rajta
de ha összehasonlítasz két mai fightert akik közül az egyik karatés a másik thai-os akkor rájössz a stílus különbségekre. de, k-1-ben mindkettõnek alkalmazkodnia kell egy olyan szabályrendszerhez, ami közel sem fedi a sajátját. akkor most ki milyen technikákkal nyer? talán még a kicbox-hoz áll mindez a legközelebb. ütni rugni mindkettõben kell tudni, azt hogy ezt milyen módon hajtják végre az stíluson belül is a küzdõ egyéniségéhez kell viszonyítani. tehát komoly átfedések lehetnek két stílus között. így nem kellene egyik stílus képviselõjére sem rányomni a bélyeget hogy õ más stílus technikáit alkalmazza, mert ez mindenkire igaz valamelyest.
CroCop Rulez!
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
😉 de tök mindegy. idén túl jó volt a mezõnyhöz schilt.
CroCop Rulez!
Valahogy így hangzott: "Hát ide egy Oyama kéne, vagy nem is tudom mi."
Azt hittem beszarok a röhögéstõl... Mit képzel ez az ember? Álomvilágban él.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
bár nem tom mma-t mért erõltetik ennyire,az 3om k-1es mérkõzés kevésnek tûnik a 10bõl
legalább majd erre hivatkozva fog tudni 1 visszavágót kicsikarni😄
CroCop Rulez!
amúgy szerintem karajev sokkal jobb volt musashinál,tuti elcsalták azt a meccset.
How much can you take,before you snap?
Shilt ellen nem lenne sok esélye.
Feitosa meccseit nem szokta adni az eurosport, személy szerint nem is nagyon ismerem.
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
mushasi meccsen miket beszélt a kommentár?arra kiváncsi lettem volna😄D
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
mivel tuti,úgy közvetítenek hogy tudják az eredményt,kiváncsi leszek miket mondanak
The Matrix has you...
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
esetleg nem rokonok?nagytesvér meg a kisöccs?
(Nem Ruslan, hanem Alan Karaev LeBanner ellen. 😊)
mondjuk jó lesz a:
Sapp vs Musashi remélem Bobisappü is odavág neki
Lebanner vs Ruslan Karaev valami kis kárpótlás Jeromenak
Hoostot ellenben nem tartom esélyesnek a bajnok ellen,simán elkapja remélem ko lesz a vége😄
bár sztem ez színvonalban soha sem fogja elérni a Pridot,fõleg iylen akebonokkal😄 az élen
más kérdés az hogy a pride is hogyan tud majd betörni a k-1be(2006õszre állítólag elõfordulhat),bár azért én még bizom crocopba,de majd meglátjuk mi sül ki belõle