3389
-
atomanty #2707 brutál az biztos,de nekem szimpi a srác :D,remélem hamaraosan átvándorol a prideba azt kiderül mennyi van benne :D -
Melvin hízott az utóbbi években vagy 20 kiló izmot. A marha egymerő szteroid,de jól néz ki. :) -
atomanty #2705 Amugy volt tegnap K-1 Hero's is pl Goodridge-Herring fighttal de meccselt még Le Banner,és Melvin Manhoef is(meg persze sokan mások) ;) -
atomanty #2704 jah láttam Ninja- Filho remélem ninja nyer :D
K-1 Auckland WGP: Schilt-Aerts; Botha-Sefo superfightok a tornán pedig volt 1 nagyon szép k.o. :) -
Az mi? :O
Amúgy lesznek "nehezebb" súlyú mérkőzések is a Bushido-n úgy tűnik: KATT -
atomanty #2702 Amugy mit szoltok az Auckland GPhez? -
Nem hiszem, hogy lesz benne nehezebb súlyú, hisz a Bushido gálák mostanra a váltó és könnyű súlyú mérkőzéseket jelölik...aztán lehet, hogy bedobnak mégis töltelékmeccsnek pár nehezebb madarat, de nem túl valószínű. -
atomanty #2700 remélem tesznek bele valami nehezebb súlyút is,de azért lesz pár jó kis meccs
mingyá nézem a fights at the border 4et valami k-1 torna indul rajta breggy meg ustinov is,meglátjuk milyen formában lesznek,bár már mindjárt itt a május is akár le is sérülhetnek -
Alakulnak az Április 2-i Bushido gála párosításai -
Hát,ha már csináltatsz én inkább valami olcsóbb márkás pólót ajánlok. Tudod,a noname minőséget el kell csípni,de ha nem akkor szidkozódhatsz,hogy beleöltél mittomén hány ezret a feliratba. Régebben volt a Levis-nek egy teljesen fehér pólója,aminek csak az ujján volt egy icipici felirat,vagy még ott sem. Az olcsó volt,és kurva jó minőség. Még most is megvan a legalább 6-7 éves Wing-Tsun pólóm,ami ilyen Levis-re van nyomva,és semmi baja.
Bár szerintem most már rohadt drága a sima márkás póló is... -
tomsits #2697 ;) -
atomanty #2696 jah hasonlóra gondoltam én is
haver ilyen dolgozik remélem olcsóbbér kijön :D
már csak valami jószabású noname polot kell vennem :)
meg keresnem logokat :D -
Ezer helyen csinálnak dekor pólókat,csak beviszed a feliratot,vagy képet,amit a pólóra akarsz,és megcsinálják. Bár nem olcsó,de szerintem nem lenne olcsó az eredeti sem... -
Hát én nem tudok róla, hogy itthon lehetne ilyeneket kapni valahol. -
atomanty #2693 nem bébi méretre gondoltam
bár ha lesznek az én kölykeim tuti csak ilyet hordhatnak :D -
atomanty #2692 amugy lehet kapni nálunk valami hasonlót?akár ufc pride k-1 vagy bármely más mma-s rendezvényeset vagy pl chute box akadémisat :D -
LOL, ezt kaptam nemrég mailen a Pride-tól lol... :)
Elképzelem, amint az egyik kismama odaszól a másiknak, hogyaszonygya: "Jaj, te képzeld micsoda cuki kis prájdos rucit vettünk a kicsinek!" ... :))) -
Anotino #2690 csak feldagadt. -
[Walaki]D`Lair #2689 Mi a pina kifolyt a szeme vagy mi?? -
atomanty #2688 azért a másik gyerek szeme is szép a videó végén :D -
Elég ütésálló anyagnak tűnik, lehet én is növesztek. -
atomanty #2686 Kimbo :DDDD nagy vaddisznó -
szakállból :) -
atomanty #2684 jót nevettem rajta :D -
Na, még egy off:
A fehérgatyásnak miből van az álla? -
Zsoldos #2682 Hat az elejen az allassal kiutotte. Onnantol rossz volt nezni.. Egy ko-zott ellenfelet utlegelni meg ugralni terddel.
A masik fickonak meg nem kene ilyenbe belemennie, ha tenyerrel csapkodva kuzd. -
az elso meccsel csak viccelt a csavo... -
Szép. :| -
Ehh... -
atomanty #2678 de buta eza spanyol első ütésnél tutkó eltörött az álla,de még a földön is 3szor 4szer aztán azok a térdesek akár meg is halhatott volna a gyerek,jah és most értema végére :DDDD felállt a srác, és még beszélni is tud :D
másik meg mondja hogy ezaz 1. meccse :) -
atomanty #2677 jah azon én is csak néztem :) -
akkor ezt lessetek!!! -
Jáááj de rossz!!! :))) ...de legalább nemigen tudnak komoly kárt tenni egymásban ezekkel a cupákolásokkal lol... :)))
(volt egy pont, amikor már majdnem meglepődtem, mert azt hittem a csajszi "bedob" egy karfeszítést...de aztán láttam, hogy csak kapálózik a lábával lol...) -
atomanty #2674 ez szép :D
látod a hosszú haj nem elönyös 1 vérrem menő fighthoz:D -
jajj:D:D -
atomanty #2672 hát mihez képest?
sztem előző pride gálák mind jobbak voltak.
nem tudom mért erőltetik ennyire ezt a nyílt súlyt,bár az is igaz hogy overeem nyert,és shogunnak is lett volna esélye,de pl a tamurák és társaikat fefalják a nehézsúlyuak. én inkább az ufc vs pride összecsapásokat várnám,de ilyen nem tudom mikro lesz :(((
hunt meccs pl sztem kifejezetten gyenge volt,hunt ha akar valamit az iylen kisemberkéket már az első menetben ki kell hogy végezze,most lett is volna rá alkalma nem tudom mért kellett bohockodni.
ufc-n meg egyedül a rich franklin meccsen lepödtem meg majdnem :) -
Dettó. :| -
UFC58-at még nem néztem meg, de a Pride31 szerintem egy kifejezetten jó gála volt. -
atomanty #2669 huh megnéztem UFC 58at hát elég ratyi,mit mondjak nem tudom minek csinálnak ennyi gálát,de ennek a színvonala a pride 10ede sincs bár Pride 31 sem volt nagy durranás,azért a kanadiak megmutatták.Bár amerikában biztos sikere volt vér kell nekik :) semmi több -
atomanty #2668 bezzeg a bátyó 40 meccsen csinált annyi pontozást, a többit mind submission technikákkal nyerte(1 zseni, a legjobb földharcos nehézsúlyú a világon). Őt szeretem nagyon, mert senki sem tudja kiütni(még a kamion se) és még álló helyzetben is egész jól elboxolgat