Mixed Martial Arts (K1, UFC, PrideFC, stb.)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem totál igaza volt, Nakao egy utolsó senkiházi módjára viselkedett, egy nagyképû surmóbunkó, meg is kapta a magáét. Sajnáltam, hogy Herring-et diszkvalifikálták, én no contest-re vettem volna a meccset.
Szerintem Nakao nem színészkedett, totál tisztán kapott egy szép nagy pofást. 😊
Szerintem Nakao nem színészkedett, totál tisztán kapott egy szép nagy pofást. 😊
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
de õ az,amugy a mostani k-1 dynamite-on volt ha ez neked régi 😄
Herring biztos amolyan texasi homofób tipus,azt viszont nem tudtam még eldönteni,hogy a japó csak színészkedik-e,mert ha igen rohadt jól csinálja
Herring biztos amolyan texasi homofób tipus,azt viszont nem tudtam még eldönteni,hogy a japó csak színészkedik-e,mert ha igen rohadt jól csinálja
én már láttam. nem a heath herring aki leüti a másikat? valami régi meccsen.
The Matrix has you...
Ezt látta vki? Hol? Mikor?
http://www.vicclap.hu/movie/1931/
http://www.vicclap.hu/movie/1931/
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
olyan mint egy pcgame. megy egy úton, ahol jönnek az ellenek és akkor mehet tovább ha legyõzi õket. azt hogy mi a lényeg én sem tudtam kitalálni. ez van. nem lesz oscár díjas se a sztori, se a kivitel. 😉 ennél még a magyar filmek is sokkal szórakoztatóbbak. de ez ugye így van jól... 😄
CroCop Rulez!
ja és köszönöm a jókívánságokat😊 Hykao, végülis tényleg majdnem lemaradtál a köszöntéssel😊) egyébként szüleim szerint éjfél után 5 perccel születtem, tehát csak két percet késtél😄DDD
The Matrix has you...
igazából fogalmam sincs, csak körvonalakban, mert annyira rossznak találtam, hogy csak bele-bele nézegettem. az biztos, hogy a rendõrös-katonás-különleges alakulatos vonalon bonyolódik a helyzet, de igazából történet ebbõl nem derült ki. majd ha leszinkronizálod😊 és azt mondod, hogy érdemes megnézni, akkor megnézem, addig nem.
The Matrix has you...
ha kell még szinkront is csinálok nektek,bár kicsit erõs a hangom az övéhez képest 😉
amire csinálsz. 😉
CroCop Rulez!
jaja big happy borzday.
CroCop Rulez!
Kissé offtopic: most néztem egy Sepultura DVD-t (aki nem tudná: Sepultura talán a leghiresebb brazil metal banda, mondhatni metal zene témában õsalap 😊.
Na ezen a DVD-n van egy külön szekció, amiben az Attitude c. dal felvezetõ dumájából kiderül, hogy régi haverságban vannak a Graciekkel, illetve a dal klippjében maga Royce Gracie bemutat néhán "fun" submissiont.. Sok évvel ezelõtt láttam ezt a klippet, de akkor még nem is hallottam MMA-rol, illetve a brazil MMA bajnokságokról.. Na mindegy, csak érdekességképpen, én teljesen beszartam mikor Royce Graciet megláttam a klippben..
Na ezen a DVD-n van egy külön szekció, amiben az Attitude c. dal felvezetõ dumájából kiderül, hogy régi haverságban vannak a Graciekkel, illetve a dal klippjében maga Royce Gracie bemutat néhán "fun" submissiont.. Sok évvel ezelõtt láttam ezt a klippet, de akkor még nem is hallottam MMA-rol, illetve a brazil MMA bajnokságokról.. Na mindegy, csak érdekességképpen, én teljesen beszartam mikor Royce Graciet megláttam a klippben..
én is csatlakozom az elöttem szólókhoz,Boldog szülinapot!
vagy elöbb irhatnál a történetrõl 1 keveset
nah akkor én is megnézem 😄
magyar felirat mikorra várható?😄
magyar felirat mikorra várható?😄
szerintem is fogyott, meg olyan "fiatalos" a haja😊) majdnem Beckham😊))
ja, belenéztem CroCop filmjébe, hát mit mondjak, eléggé "ponyva alsó harmada" típusú😞(( a bunyók még el-elmennek, de csak ezért nem írom ki...
ja, belenéztem CroCop filmjébe, hát mit mondjak, eléggé "ponyva alsó harmada" típusú😞(( a bunyók még el-elmennek, de csak ezért nem írom ki...
The Matrix has you...
jah látszik is rajta,fogyott is,lehet idén befuthat
ott van a többi is, csak máshol😊 pölö alexander meccsét is utólag néztem meg, eléggé "kemény" ellenfelet kapott, de a végén felõrölte. úgy néz ki szívósságban eléggé ott van😊)
The Matrix has you...
jaja jó kis gála volt én sem értem hogy mért csak olyan kevés meccs van az angol verzóból,de azkat meghagytam japánul,alexander nem volt rossz,bár nastula erõnléte elfogyott
K-1:herring nem volt semmi az biztos,annak idején Lebannernek jóban bejött Mike Bernardo puszija,bár Mike sármosabb fiú
K-1:herring nem volt semmi az biztos,annak idején Lebannernek jóban bejött Mike Bernardo puszija,bár Mike sármosabb fiú
Hát a meccs No Contest lett, szóval ezek szerint nem zárták ki...bár azért igazságtalan is lett volna...(mindazonáltal sajnos még nem láttam a K1 féle szilveszteri bulit)
Megnéztem viszont a Shockwave-et...sajnos legalább 5 meccs hiányzik abból a verzióból amit én láttam.
Ezt a Hunt-ot nem is tudom, hogy lehetne elintézni, hisz CroCop berepített most is jónéhány olyan balost, amitõl - többek közt - a langaléta Emeljanenko, és Vovcsancsin is elájult, de ez nem...ez még csak meg se roggyant lol... 😊
Azt a nagy marha brazil csoki barbapapát továbbra sem értem, hogy hozták össze a nehézsúlyú bajnokkal, mégha nemis címmérkõzés volt...miközben meg pl. Kharitonovról alig hallani, pedig - talán Nogueira kivételével - eddig mindenkit levert nehézsúlyban...jobban örültem volna mondjuk pl. Hunt-Fjodor, Mirko-Kharitonov összeállításnak...
Megnéztem viszont a Shockwave-et...sajnos legalább 5 meccs hiányzik abból a verzióból amit én láttam.
Ezt a Hunt-ot nem is tudom, hogy lehetne elintézni, hisz CroCop berepített most is jónéhány olyan balost, amitõl - többek közt - a langaléta Emeljanenko, és Vovcsancsin is elájult, de ez nem...ez még csak meg se roggyant lol... 😊
Azt a nagy marha brazil csoki barbapapát továbbra sem értem, hogy hozták össze a nehézsúlyú bajnokkal, mégha nemis címmérkõzés volt...miközben meg pl. Kharitonovról alig hallani, pedig - talán Nogueira kivételével - eddig mindenkit levert nehézsúlyban...jobban örültem volna mondjuk pl. Hunt-Fjodor, Mirko-Kharitonov összeállításnak...
ez szerintem is Õ😊 erre speciel Én is hasonlóképpen reagáltam volna. még annak ellenére is, hogy valszeg kizárták emiatt.
The Matrix has you...
LOL, ez nem most volt véletlenül a szilveszteri K1-en? Mintha Heath Herring lenne a fehér mókus...
A "Humoros és aranyos képek" c. topikba linkelték be ezt...
A "Humoros és aranyos képek" c. topikba linkelték be ezt...
😉 jah.
de a futást ne emlegessétek... olyan csúnya szó 😎
de a futást ne emlegessétek... olyan csúnya szó 😎
CroCop Rulez!
jah meg 1 kis futás sem ártana neki,hogy valami kondija mégis csak legyen
Lungu Sanyival kéne összeereszteni😄
Lungu Sanyival kéne összeereszteni😄
nem olyan gyenge. csak kén neki egy felfutás, de olyan emberekkel szemben akik ászok, nem igen fog feljebb jutni.
CroCop Rulez!
Ki is kapott!
õ inkább a K-1 mma "sztárja"
nagydarab mondhatni dagadt,de asszem valami szkandervilágbajnok,eddig meccselt bobúszeppüvel,meg goodridggel,most pedig lebannerral
nagydarab mondhatni dagadt,de asszem valami szkandervilágbajnok,eddig meccselt bobúszeppüvel,meg goodridggel,most pedig lebannerral
Elirtam, Alan aki számomra ismeretlen. Képet láttam már róla, de semmi egyéb.
pedig van neki vagy 2-300,és még csak huszonvalahány éves,a jövõ nagy tehetsége,mostani k-1döntõben is gyõzött csak musashi volt az ellen pfff
oroszéknál így megy,21 éves vagy legyen 200meccsed😄
oroszéknál így megy,21 éves vagy legyen 200meccsed😄
Ruslannak egyetlen meccsét sem láttam.
most olvastam 1 másik fórumon hogy alan ruslan unokatesója😄
éreztem hogy rokonok😄DDDDD
ruslan biztos olyan vidékrõl származik ahol éheznek az emberek azért nincs a hasonlóság😄
mindenesetre nekem a k-1döntõ óta már mind a 2 fighter szimpatikus
éreztem hogy rokonok😄DDDDD
ruslan biztos olyan vidékrõl származik ahol éheznek az emberek azért nincs a hasonlóság😄
mindenesetre nekem a k-1döntõ óta már mind a 2 fighter szimpatikus
áááá nézem meccseket és idén ezek lettek az év legszinvonalasabb gálái,a pride mindenképpen,k-1nek még nem értem a végére,de most néztem a Heath Herring meccsét😄,nagy vadállat a fiú,Lebanner se volt ilyen buta😄
mi lett amugy azon a meccsen?mert az eredményeket még nem merem megnézni😊
mi lett amugy azon a meccsen?mert az eredményeket még nem merem megnézni😊
én csak azt látom hogy kegyetlen megviselte ez az utóbbi 6-7év
most néztem meg újra a Lebanner elleni meccsét,ott még a kis komisz kölyökképpel figyelt,most meg papát lehetne mondani rá,olyan fáradtnak tûnik,mondjuk gondolom nehéz túllépni a fedor elleni vereségen
most néztem meg újra a Lebanner elleni meccsét,ott még a kis komisz kölyökképpel figyelt,most meg papát lehetne mondani rá,olyan fáradtnak tûnik,mondjuk gondolom nehéz túllépni a fedor elleni vereségen
SPOILER!
jah jó az új zene is ott énekelte(😄)a horvát szöveget,de ha cipõt húz akkor én vmi kis submission technikát is várnék tõle
jah jó az új zene is ott énekelte(😄)a horvát szöveget,de ha cipõt húz akkor én vmi kis submission technikát is várnék tõle
na és új zenéje van. de sajnos stagnál. nem látom benne a azt a tüzet, ami régen volt. kell egy kis pihi utánna fedort is szétcsapja. 😉
CroCop Rulez!
mma egy mixelt szabályú küzdõsport rendszer. két féle domináns a küzdõsportokból, az egyik az álló harc (thaibox, karate... itt lehet ünti rúgni, fogni feszíteni, földharcolni nem vagy éppen csak) és van a fölharc (birkózás, judo, bjj, vale tudo... itt van földharc de földön való ellent ütni rugni nem szabad csak test-test elleni harc van) mma ezt a kettõt ötvözi. hykao jól mondja minden ilyen banokság ugyanazokra az alapokra épül, de más-más szabályokban eltérnek. ma már egyre több ilyen bajnokság létezik, így nehéz figyelni arra hogy melyikben mi az eltérõ.
CroCop Rulez!
Ezek szerint a K1-et ismered...
Nos azt hiszem mondhatjuk, hogy az MMA egyfajta küzdõforma (mint a box, a bírkózás vagy épp valamely ázsiai harcmûvészeti ág küzdõformája), amelyben a különbözõ harcmûvészeti elemek keverednek, a kevésbé kötött szabályrendszerek által. Az UFC és a PrideFC a két legismertebb bajnokságsorozat. Elõbbi amerikai és nyolcszögletû ketrec a küzdõtér, utóbbi japán és boxring. Mindegyik szervezetnek saját szabályrendszere van, tehát nincs egységes MMA szabályrendszer. Egy ideje a K1-ben is erõltetik az MMA bunyókat több-kevesebb sikerrel, illetve ezévben meg a PrideFC szeretne a K1 féle piacra betörni...
Magyarán az MMA egyfajta gyûjtõfogalom, amely magában foglal minden olyan bunyót, amit itthon leginkább csak utcai harcként vagy ketrecharcként emlegetnek... (de azért van szabályrendszer, nemúgy mint némely ezt a kérdéskört feszegetõ Van Dame filmben lol...)
Az egyes Bajnokságok pontos szabályrendszereit megtalálod a hivatalos oldalukon, bemutató kisfilmekért, képekért, bunyós statisztikákért pedig irány a sherdog.com.
Nos azt hiszem mondhatjuk, hogy az MMA egyfajta küzdõforma (mint a box, a bírkózás vagy épp valamely ázsiai harcmûvészeti ág küzdõformája), amelyben a különbözõ harcmûvészeti elemek keverednek, a kevésbé kötött szabályrendszerek által. Az UFC és a PrideFC a két legismertebb bajnokságsorozat. Elõbbi amerikai és nyolcszögletû ketrec a küzdõtér, utóbbi japán és boxring. Mindegyik szervezetnek saját szabályrendszere van, tehát nincs egységes MMA szabályrendszer. Egy ideje a K1-ben is erõltetik az MMA bunyókat több-kevesebb sikerrel, illetve ezévben meg a PrideFC szeretne a K1 féle piacra betörni...
Magyarán az MMA egyfajta gyûjtõfogalom, amely magában foglal minden olyan bunyót, amit itthon leginkább csak utcai harcként vagy ketrecharcként emlegetnek... (de azért van szabályrendszer, nemúgy mint némely ezt a kérdéskört feszegetõ Van Dame filmben lol...)
Az egyes Bajnokságok pontos szabályrendszereit megtalálod a hivatalos oldalukon, bemutató kisfilmekért, képekért, bunyós statisztikákért pedig irány a sherdog.com.
Mi az MMA(Mixed Martial Arts) és mi a Pride és mi az UFC?
ááá most nézem a schockwavet és CroCop cipõben nyomja 😄DDD
lol mer mikor nincs😉
"én mindig igazat mondok,még akkor is ha hazudok"😛
"én mindig igazat mondok,még akkor is ha hazudok"😛
vazzzeeee... atomnak igaza volt. 😉
CroCop Rulez!
õõõ izé Silvának van még 1 öve is nem???
amit nem a tournamneten szerzett hanem kihivásos alapon védi mindig nem?
amit a tornán szerez vki azt egyáltalán elvehtik?
amit nem a tournamneten szerzett hanem kihivásos alapon védi mindig nem?
amit a tornán szerez vki azt egyáltalán elvehtik?
Na ki érti ezt? Silva ismét bajnok lett? Hogyan? Házibajnokság keretein belül került vissza hozzá az öv, vagy hogy a csudába? 😊
Mondjuk azt sem értem, hogy Fjodort hogyan hozhatták össze azzal az elsõmeccses dagadt brazil fekával...
Mondjuk azt sem értem, hogy Fjodort hogyan hozhatták össze azzal az elsõmeccses dagadt brazil fekával...
hehe. liddell most nagyon kifog kapni. couture nagyon elfogja kapni.
egyébkét nem egy magyar kempos kipróbálta már magát mma-ban. pl felföldi. de a miskolci k-pro-n is többen indultak ebbõl a stílusból.
egyébkét nem egy magyar kempos kipróbálta már magát mma-ban. pl felföldi. de a miskolci k-pro-n is többen indultak ebbõl a stílusból.
CroCop Rulez!