Mixed Martial Arts (K1, UFC, PrideFC, stb.)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ritkán, nagyon le vagyok terhelve. ide is hetente jövök lassan. de priv-ben bármikor elérhetsz.

CroCop Rulez!

LordVenom
Még az is lehet,hogy én is megyek,mert nincs túl messze. 😊

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

igen 😉
chaten vagy mostanság?

30-án gyõrben küzdelmek éjszakája 4. a felföldi rendezvénye. gyõriek. jösztök? 😉

CroCop Rulez!

magyar közvetítéssel? 😄 én inkább megvárom amíg megismétlik a eurosporton 😉

most néztem meg az UFC 59et vannak benne meglepetések 😄, bár nekem így is élvezhetõ ha magamnak közvetítek pár sör mellett 😄

hykao
Torrenten már fenn van, bár rohadt lassan jön lefele...
mert fenn van? 😄 vagy fenn lesz? 😉

hykao
Nem mondod! Õ is kommentátor lett? 😮
Na akkó' leszedem torrentrõl.
én azért megnézem ha lesz még máskor is 😉

2004 szilveszteri volt. supras szakértett. 😉

CroCop Rulez!

hykao
Hááát kötve hiszem, hogy olyat mutattak volna, amit még nem láttunk...
szombaton volt 23:45 tõl állítólag 😄,hozzáértõ kommentárral 😊,de sajna én is lemaradtam 😞

hykao
LOL, állítólag már PRIDE is szokott lenni az EUROSPORT féle FIGHT CLUB adásokban! Látta már valaki?
hykao
Jómadár szûrés lesz, több fordulóban, hisz csak egy maradhat, egy mindenki felett, egy a hatmilliárd felett...(ahogy japán barátaink hangzatosan hírdetik...) 😄
[Walaki]D`Lair
Hehe...nem ismered hykao-t...😄DD

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

jómadarak?? és madárinfulenza szûrés lesz??? 😉

CroCop Rulez!

hykao
Gyûlnek a jómadarak a PRIDE 2006-os nyíltsúlyú GP-re: KATT
Köszönöm szépen, nem gondoltam volna hogy két éve volt. Azt hittem csak pár hónapja.

És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr

hi! 2004 dec 31 es schockwave gálán
ajánlom a sherdog.com-ot ott k-1en kívül minden meccs fennt van

Sziasztok !

A Mark Hunt vs Silva meccs az melyik rendezvényen volt, és kb. mikor ??
Valaki megmondaná a dátumot és a torna nevét, hogy merre kutakodjak? Elõre is köszi !

És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr

szilveszteri gálát adták még mindig nem?már nem tudom hányadszorra

Punker
tegnap eurosport-on mi volt? mert volt 1-2 érdekes megmozdulás mielött bealudtam

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

bens
ezek dehülyék

Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!

hát én nem értek hozzá sajna,valaki elmagyarázhatná hogy ilyen helyekrõl hogyan kell letölteni video.google.comos cuccokka is hasonló a helyzet

LordVenom
Ezeket nem lehet letölteni? Én még csak 2 meccset láttam Manhoeftól,de szimpi a gyerek...😊

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

jah kicsit kihalt a topik mivan veletek?
másik nagy mma fórumba látogattam és találtam pár aranyos linket:

kimbo barátunk még 1 meccse

itt meg meztelen cicák harcolnak lááááááál

most néztem a mérlegét is 😊 itt 12gyõzelembõl 11 ko 😄 õ az új kiskedvenc,akár még vihet is valamire,bár a földön nem volt vmi meggyõzõ

most néztem meg 2002es eccem k-1 szereplését 😊 ezt tuti nem gondolhatta komolyan (gondolom valami superfight a hollna gp-n)😊 de kibírt 3 menetet bonjasky ellen,uhhogy 2szer volt padlón, kõkemény eza szájbergyerek 😄

LordVenom
Ja,én is csípem az ilyen izomkolosszusokat. Most a WWE-ben láttam egy hasonló felépítésû fekát,az is csupa izomköteg. 😊

brutál az biztos,de nekem szimpi a srác 😄,remélem hamaraosan átvándorol a prideba azt kiderül mennyi van benne 😄

LordVenom
Melvin hízott az utóbbi években vagy 20 kiló izmot. A marha egymerõ szteroid,de jól néz ki. 😊

Amugy volt tegnap K-1 Hero's is pl Goodridge-Herring fighttal de meccselt még Le Banner,és Melvin Manhoef is(meg persze sokan mások) 😉

jah láttam Ninja- Filho remélem ninja nyer 😄
K-1 Auckland WGP: Schilt-Aerts; Botha-Sefo superfightok a tornán pedig volt 1 nagyon szép k.o. 😊

hykao
Az mi? 😮

Amúgy lesznek "nehezebb" súlyú mérkõzések is a Bushido-n úgy tûnik: KATT
Amugy mit szoltok az Auckland GPhez?

hykao
Nem hiszem, hogy lesz benne nehezebb súlyú, hisz a Bushido gálák mostanra a váltó és könnyû súlyú mérkõzéseket jelölik...aztán lehet, hogy bedobnak mégis töltelékmeccsnek pár nehezebb madarat, de nem túl valószínû.
remélem tesznek bele valami nehezebb súlyút is,de azért lesz pár jó kis meccs
mingyá nézem a fights at the border 4et valami k-1 torna indul rajta breggy meg ustinov is,meglátjuk milyen formában lesznek,bár már mindjárt itt a május is akár le is sérülhetnek

LordVenom
Hát,ha már csináltatsz én inkább valami olcsóbb márkás pólót ajánlok. Tudod,a noname minõséget el kell csípni,de ha nem akkor szidkozódhatsz,hogy beleöltél mittomén hány ezret a feliratba. Régebben volt a Levis-nek egy teljesen fehér pólója,aminek csak az ujján volt egy icipici felirat,vagy még ott sem. Az olcsó volt,és kurva jó minõség. Még most is megvan a legalább 6-7 éves Wing-Tsun pólóm,ami ilyen Levis-re van nyomva,és semmi baja. <#nyes>
Bár szerintem most már rohadt drága a sima márkás póló is...<#rolleyes>

😉

CroCop Rulez!

jah hasonlóra gondoltam én is
haver ilyen dolgozik remélem olcsóbbér kijön 😄
már csak valami jószabású noname polot kell vennem 😊
meg keresnem logokat 😄

LordVenom
Ezer helyen csinálnak dekor pólókat,csak beviszed a feliratot,vagy képet,amit a pólóra akarsz,és megcsinálják. Bár nem olcsó,de szerintem nem lenne olcsó az eredeti sem...<#rolleyes>

hykao
Hát én nem tudok róla, hogy itthon lehetne ilyeneket kapni valahol.
nem bébi méretre gondoltam
bár ha lesznek az én kölykeim tuti csak ilyet hordhatnak 😄

amugy lehet kapni nálunk valami hasonlót?akár ufc pride k-1 vagy bármely más mma-s rendezvényeset vagy pl chute box akadémisat 😄

hykao
LOL, ezt kaptam nemrég mailen a Pride-tól lol... 😊

Elképzelem, amint az egyik kismama odaszól a másiknak, hogyaszonygya: "Jaj, te képzeld micsoda cuki kis prájdos rucit vettünk a kicsinek!" ... 😊))
csak feldagadt.
[Walaki]D`Lair
Mi a pina kifolyt a szeme vagy mi??

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

azért a másik gyerek szeme is szép a videó végén 😄