3389
-
#2867 Kíváncsi vagyok az eredményre, én bízom Majorosban és szurkolok neki. -
atomanty #2866 én sem azt mondom hogy nincs keresnivalója, de nem egyből a legnagyobb név ellen kéne kezdenie, aki képes 5 mp alatt is ledönteni 1 meccset
amugy ha vki még nem tudná szilveszterkor Majoros - Yamamoto meccs lesz a Dynamiton -
juzosch #2865 Bírkózásban minimum partiban vannak, tehát lehet keresnivalója mma-ban is. De pénzt nem tennék rá az biztos. -
atomanty #2864 hi! élőben sztem csak japánban adja vmi fizetős csatorna
de én is nagyon kiváncsi vagyok mi lesz mert fellép rajta olimpiai bajnok bírkózónk is, méghozzá egyből a legnagyobb ellen, nem tudom mért kell ez :( -
#2863 December 31.én lesz a k1 dynamite!Nem tudja valaki, hogy élőben adják valahol vagy majd felvételről nyomják le??? -
peacyg #2862 rtlklubon -
atomanty #2861 de csak a sportklubbon nem? -
#2860 Vasárnap ismételték. Pontosabban vasárnap leadták egyben az egész gálát. -
atomanty #2859 nem ismétlik? vagy euro mikor adja le? mert sajna nem tudtam nézni, és neten se nagyon találom :( -
peacyg #2858 Nekem egyébként a legjobban az Aerts - Musashi meccs tetszett. (Aerts szerintem rendesen elintézte Musashit, amit ő már jól meg is érdemelt) Nektek? -
peacyg #2857 Szerintem nem volt jobb Leko. De én csak az ertéel klub féle "fantasztikus" verziót láttam...komolyan mondom nevetségessé válnak a sportközvetítések az ertéel égisze alatt... -
Flower #2856 Leverte a 2 legeredményesebb harcost.
A pofonokat viszont nem bírja.
Leko a látottak alapján jobb volt, csak a 2 tökönrúgás miatt kapott ki. -
peacyg #2855 megint Schilt :( -
#2854 Este K1 döntő az RTL-en! -
atomanty #2853 huhh jobban belegondolva lehetséges, mert pl gomi nakamura nem egy súlycsoport hiába van szilveszter,
bár sztem yoshida vs fujita jobban lehetne a főmérkőzés japánban,
de a silva vs kissebbik minotoro is tetszik -
#2852 Meghülyítettek az amerikajijak. -
#2851 De miért tetszik "Fedor"-nak írni a "Fjodor"-t? :P -
#2850 Hunt földön veszít, csak nehogy egyszer eltalálja Fedor fejét egy öklössel. :)
Szerintem nagy meccs lesz - remélem nem rövid.
Egyébként mindkét figurát nagyon csípem, egyedül Fedor veretlensége miatt szurkolok Hunt-nak, hátha megtöri a jeget. -
#2849 Naná. :)
Csak nagyon vártam már ezt a mérkőzést, nagyon kíváncsi vagyok mi lesz belőle. -
#2848 Ez szvsz tévedés. Csak egy sima felsorolás képekkel a lehetséges résztvevőkről!!!
Kukk ide: http://www.prideofficial.com/
Az egyetlen biztos a Fjodor vs. Mark meccs egyelőre. -
atomanty #2847 Hunt amekkora problémát okozott Josh Barnettnek nem hiszem hogy pont Fedor ellen mutatná meg hogy ő olyan hu de jó lenne -
atomanty #2846 Fedor Emelianenko vs Mark Hunt
Hidehiko Yoshida vs Kazuyuki Fujita
Takanori Gomi vs Kazuhiro Nakamura
Kazuo Misaki vs Akihiro Gono
Sanae Kikuta vs Shinya Aoki
Mitsuhiro Ishida vs Tatsuya Kawajiri
Ikuhisa Minowa vs Hayato "Mach" Sakurai
Mirko "Cro Cop" Filipovic vs Josh Barnett
Wanderlei Silva vs Antonio Rodrigo Nogueira
Mauricio "Shogun" Rua vs Dan Henderson
Ricardo Arona vs Gilbert Melendez
Denis Kang vs Joachim Hansen
állítólag ez lesz a fight card, de én remélem még azért lesz változatosság pl a crocop barnett 4? -
#2845 Juj,ez elég érdekes találkozó...:) -
#2844 Ja, de azért kíváncsi leszek a többi párosításra is. :) -
#2843 Hunt vs. Fedor -
atomanty #2842 ezt láttad már? ez mondjuk k-1 mma de minden idők egyik legrövidebb meccse :D hatalmas K.O -
Flower #2841 Meg is van egy külföldi oldalon találtam:
Ezt meg kell nézni, nem semmi!!! Katt ide! -
juzosch #2840 youtube-on érdemes még nézelődni.
És ha találsz valamit, lehetőleg töltsd is le, mert sajna mostanában hajlamosak törölni az ilyen videókat a jogíjak miatt. -
Flower #2839 Pramuk legutóbbi meccsét keresem, amikor 10 másodperc alatt (egy ütéssel) letaglózta ellenfelét.
Google videok közt néztem, de ott nincs.
-
#2838 Valóban elég unszimpatikus volt, hogy emelgette a kezét mintha győzött volna pedig egyértelmű volt, hogy ki volt a jobb... -
juzosch #2837 Most néztem a Eurosporton Musashit, nem kicsit idegesített ahogy azt hitte meg fogja nyerni és nyújtogatta a kezét. Főleg az eddigi lejtős pályái fényében.
Le Banner és a koreai óriás meccse viszont nem volt gyenge:) -
#2836 Nagyon helyes...Szeretem Sefo-t. De ez a szaros Musashi mit képzel már magáról az valami elképesztő... -
atomanty #2835 népszerűség a legfőbb ok sztem -
Flower #2834 Aham. Azt lehet tudni miért pont ő? -
peacyg #2833 tartalékmeccset vív Sefo -
atomanty #2832 mért döntőben van?
nem csak vmi tartalék meccs? -
Flower #2831 Hogy lehet a döntőben R. Sefo, ha kikapott Lekotól??? -
peacyg #2830 Az ún. ketrecharc az egy szabályrendszer, tehát azt így konkrétan nem valószínű, hogy tudod tanulni. Ha azt akarsz akkor javaslom együtt a thaiboxot és a judot vagy pedig magában a kempot. De ez csak az én magánvéleményem... -
atomanty #2829 fight.hu forumában kérdezősködj sztem -
geoffrowley #2828 sziasztok!korábban ökölvívtam,jégkorongoztam,thai boxoltam tehát nem kell félteni finom úriember vagyok:Dalhatároztam hogy ketrecharcot szeretném űzni,kérdésem az lenne hogy hol tudnám ezt club kereten belül űzni?ha valaki tud segítsen!!