Mixed Martial Arts (K1, UFC, PrideFC, stb.)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
de utána megkapta a magáét 😊
fujitával kéne összeereszteni, mivel szvsz két hasonló stilusu bunyós 😄
És szeretném megint összegyûjteni,ezúttal már lemezen. 😊
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
gamertag: kenobita
Kíváncsi vagyok Atira.
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Ok, közben már megtaláltam a választ: Shockwave 2005
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
\"A legrosszabb helyzetben is nyújtsd a legjobb formádat!\"
Amúgy itt a közvetlen link: KATT
a http://www.k-1fans.com fórumán a "poll : K-1 WORLD GP 2006 EUROPE IN AMSTERDAM" topicban lehet attilára szavazni!
igen most lesz!
CroCop Rulez!
Nyomjuk neki a szavazatokat!!! 😊
CroCop Rulez!
tessék menni és karacsra szavazni!
CroCop Rulez!
de legalább Hunt így tuti továbbjut 😄
sok itt a japó, meg lehetett volna oldani úgyis hogy nehézsúly a nem nehézsúlyú ellen,szerintem nem csak ennyien akartak jönni
Sajna sok nagy név hiányzik...
Minden párharcban az egyik résztvevõ magyar, a másik pedig külföldi. A 8 küzdelem 8 epizódnak ad témát, amelyeket a Viasat3 csatorna mutat be kéthetente vasárnap éjjel
ezt a honlapon találtam csak kéthetente lesz 1 meccs 😞 lál
nos aki életében nem látott ilyet még annak lehet hogy ez lesz mindig az unikum,de azért nemá kéthetente adnak le 1 szaros kis meccset valami nevesincs gáláról...
de legalább megismerhetünk pár magyar harcost
a legjobb az volt hogy Alexen mutatják be a szabályokat 😄
és itt végre nem a szezációhajhászás megy hanem riport a versenyzõkkel, és végre normálisan leközvetítette valaki, tisztelet a viasatos srácoknak 😄
kicsit kevés az 1 meccs de így vasárnap 11órakor egye fene
Szal a véneket kéne lecserélni, õk tudnak idézõjelesen "szakérteni". 😊
Bár igaz az elején nem sokat lehetett hallani belõle valami technikai hiba folytán.
Ez egy zen bu kan kempo által szervezett mmas szabályrendszerû küzdelmi verseny. Annyi még, hogy magyar. És a résztvevõ stílusok: kempo, thai-box, brazil ju-jitsu, de asszem bármilyen stílus részt vehet, viszont idén asszem ezekbõl vettek részt.
23:00 Viadal
Viadal - ketrecharc 1.