Mixed Martial Arts (K1, UFC, PrideFC, stb.)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Le Banner és a koreai óriás meccse viszont nem volt gyenge😊
Gracie Barra
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
\"A legrosszabb helyzetben is nyújtsd a legjobb formádat!\"
nem csak vmi tartalék meccs?
\"A legrosszabb helyzetben is nyújtsd a legjobb formádat!\"
nagyon komoly volt a döntõ is,az nyert aki már régóta megérdemelné!reszkethet fedor!
kharitonov ismét nagyot nõtt a szememben,nagyon kemény hogy sose adja fel 😊
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
CroCop Rulez!
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Ha máskor ezen a fórumon jársz beszélgethetnénk vagy vitatkozhatnánk egyet (csakis barátilag) mert a képed és a hozzászólásaid alapján egy nagyon szimpatikus fiatalembernek tünsz és a hókuszpókusz harcmûvészetekkel kapcsolatban egy véleményen vagyok veled. De volt egy régebbi kijelentésed még úgy kb. egy évvel ezelõtt, (ha akarod megkeresem hogy számszerint melyik) amiben azt írtad hogy a legjobb a boksz, a thai-boksz és a brazil jitsu, a többit a kukába. Ez igaz is, az mma stílusokhoz (ufc, pride) ezek az EGYIK legjobbak.
De van még két legjobb, a Zen Bu Kan Kempo és a bírkózás.Én ugyanis ezeket ûzöm, és tudnék pár nyomós érvet mondani, hogy ez a két sportág mennyire sikeres a full-contact, és ketrecharc mérkõzéseken. Ha érdekel téged hogy beszélgessünk errõl, akkor kérlek írj.
Köszönöm
bár ez már a liddel sobral 2 lesz,de szvsz sobral kegyetlen sokat fejlõdött azóta
és bár van 5 veresége de oylan nevektõl mint liddel fedor,vagy pedig olyan versenyen ahol a 2. meccse volt.
mindenesetre liddel utóbi meccsei közül ez lesz a legnehezebb,bár remélem hogy uolyan bõdületes ko lesz mint az elsõ meccsen (babalu belehajol 1 liddel rúgásba😄)
jah wfa még remélem alakul,bár bas rutten meccs jó volt,az összes többi versenyzõ tito ortitz csapatából volt gyanítom õ is indul mivel kaliforniai,nah meg crocop ha megy,annyira csak nem lesz rossz,mert ufcre már qrvára ráférne a vérfrissítés
crocop meg asszem azon vitázik hogy mind1ik mecsre külön szerzõdést kötnek és csak az elõdöntõt akarja fizetni a pride,nem tudom mi lesz az biztos hogy nagy érvágás lenne a pridenak ha ilyen miatt elcsesznék az openweightet
CroCop meg ha elmegy, kíváncsi leszek ki kerül a helyébe a nyíltsúlyú bajnokságban, mindenesetre valószínû - ha elmegy - az Silva malmára hajtaná a vizet, mert valószínû, hogy CroCop-nál gyengébb ellenfél ugrana be. (bár az is elõfordulhat, hogy bedobnak valami Silva-hoz túl nagydarab madarat, és akkor meg ki tudja...)
WFA érdekes lehet, ha tartani tudja a színvonalat...jobbanmondva a versenyzõk színvonalát, mert maga a gála hangulata nekem valahogy egyelõre olyan B kategóriásnak tûnt.
nah meg mit szóltok az okt 21. silva liddel meccshez?állítólag megy a prideból még fedor coleman baroni és fujita is,végre eljött az idõ,hogy mindenki mindenki ellen meccselhessen
Keanu azért olyan "merevnyakú", mert elõtte mûtötték a nyakát. majdnem tolókocsi lett a dolog vége, ha jól emlékszem gerincsérve volt, de ez a mûtét mentette meg. felépülés közben kezdte el az edzéseket, nyakmerevítõt használt eleinte, de nem nagyon bírta a nyaka, még így sem, sokszor kellett leállni a forgatással is, továbbá ezért nem látni tõle túl sok rúgást az elsõ részben, inkább kézzel harcol. az már más kérdés, hogy lehet, hogy éppen emiatt alakult ilyennek a többi részben a stílusa...
The Matrix has you...
Az ilyen "leverték az éjszakában" történetbõl meg sok van, ki tudja mi igaz belõlük. Én pl Növényi Norbi vs. 160centis kiskopasz @ Highlife diszkó verziót is hallottam. 😄
de azért tervei voltak a k-1et illetõen is 😊
asszem õ light contact világbajnok volt karatéban ezt hallottam de lusta vagyok utána nézni
Azt hallottam/olvastam, hogy pölö Segal eléggé "komolyan" vette a filmjeit és full-kontaktban nyomta sokszor. gondolta úgyis kaszkadõrök vannak mellette, tehát bírják a gyûrõdést😊) ez igaz?
aztán ott van Van Damme. speciel róla is azt hallottam, hogy sokszor sikerült bevinnie az ütést, nemcsak mímelni azt. az õ tudása, ha jól tudom karate alapokon nyugszik. (a hajlékonysága pedig a baletton).
jó, ezek filmek, de akkor is van valós alapja, mert lehet tudni, hogy kinek honnan van a tudása. például elég hülyén jött ki szerintem, hogy Keanu Reeves kapott egy olyan szerepet, amiben elég sokat kell bunyózni, holott Õ korábban maximum motorozott... 😊
The Matrix has you...
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
de persze azt mondják ilyenre mindig hogy az õ harcmûvészetük túl halálos a gagyi mma-hoz 😄😄😄
Nézem és nézem az ilyen és ehhez hasonló videókat és azon tûnõdök, hogy ezek miért nevezik magukat harcmûvésznek? Akkor éljenez és tapsol a tömeg, mikor hatalmas szaltókat nyomnak a figurák. Miért nem mennek el egy torna versenyre? <#levele>#levele>
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
CroCop Rulez!
jó kis meccsek voltak az biztos 😄