Mixed Martial Arts (K1, UFC, PrideFC, stb.)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Most néztem a Eurosporton Musashit, nem kicsit idegesített ahogy azt hitte meg fogja nyerni és nyújtogatta a kezét. Fõleg az eddigi lejtõs pályái fényében.

Le Banner és a koreai óriás meccse viszont nem volt gyenge😊

Gracie Barra

LordVenom
Nagyon helyes...Szeretem Sefo-t. De ez a szaros Musashi mit képzel már magáról az valami elképesztõ...

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

népszerûség a legfõbb ok sztem

Aham. Azt lehet tudni miért pont õ?

tartalékmeccset vív Sefo

\"A legrosszabb helyzetben is nyújtsd a legjobb formádat!\"

mért döntõben van?
nem csak vmi tartalék meccs?

Hogy lehet a döntõben R. Sefo, ha kikapott Lekotól???

Az ún. ketrecharc az egy szabályrendszer, tehát azt így konkrétan nem valószínû, hogy tudod tanulni. Ha azt akarsz akkor javaslom együtt a thaiboxot és a judot vagy pedig magában a kempot. De ez csak az én magánvéleményem...

\"A legrosszabb helyzetben is nyújtsd a legjobb formádat!\"

fight.hu forumában kérdezõsködj sztem

sziasztok!korábban ökölvívtam,jégkorongoztam,thai boxoltam tehát nem kell félteni finom úriember vagyok😄alhatároztam hogy ketrecharcot szeretném ûzni,kérdésem az lenne hogy hol tudnám ezt club kereten belül ûzni?ha valaki tud segítsen!!
pride OW GP-t senki sem látta?
nagyon komoly volt a döntõ is,az nyert aki már régóta megérdemelné!reszkethet fedor!
kharitonov ismét nagyot nõtt a szememben,nagyon kemény hogy sose adja fel 😊

kisradai
Nemtudom hogy mikor küzd legközelebb de az tuti hogy szeptember 9.-én szombaton hatvanban a harcosok éjszakáján szárvendég lesz. http://www.taekwondo60.hu/ itt lehet érdeklõdni!!Ha van valakinek poszterja vagy videoja vagy képe a magyar k-1 harcosokról az ha lehet szóljon!Köszi! [email protected]

LordVenom
Jó volt Karacs,de sajnálom,hogy nem tudott nyerni. Mikor küzd legközelebb,tudja valaki?

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

CroCop Rulez!

kisradai
Gratulációm Karacs Attilának aki keményen helytállt a 2006-os Magyar Nagydíjon.Akik ott voltak kérem hogy írjanak véleményt.Ja..szereztem aláírást Varga Pétertõl , Karacs Attilától.

hykao
Hát Pol Pot idejében lehet, hogy voltak ilyenek Kambodzsában. 😊
Loál János
Pedig úgy imádok hinni a mesékben. <#sir> 😄

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

hykao
Ajánlom figyelmedbe az oldal tetején pirossal kiemelt szöveget! 😊
Loál János
Loál! Viszont a "no cameras would be allowed in the arena" az nagyon kár. 😄

Kedves Ant

Ha máskor ezen a fórumon jársz beszélgethetnénk vagy vitatkozhatnánk egyet (csakis barátilag) mert a képed és a hozzászólásaid alapján egy nagyon szimpatikus fiatalembernek tünsz és a hókuszpókusz harcmûvészetekkel kapcsolatban egy véleményen vagyok veled. De volt egy régebbi kijelentésed még úgy kb. egy évvel ezelõtt, (ha akarod megkeresem hogy számszerint melyik) amiben azt írtad hogy a legjobb a boksz, a thai-boksz és a brazil jitsu, a többit a kukába. Ez igaz is, az mma stílusokhoz (ufc, pride) ezek az EGYIK legjobbak.
De van még két legjobb, a Zen Bu Kan Kempo és a bírkózás.Én ugyanis ezeket ûzöm, és tudnék pár nyomós érvet mondani, hogy ez a két sportág mennyire sikeres a full-contact, és ketrecharc mérkõzéseken. Ha érdekel téged hogy beszélgessünk errõl, akkor kérlek írj.
Köszönöm
hykao
jah az majdnem olyan nagy meccs lesz,mint a silva elleni

bár ez már a liddel sobral 2 lesz,de szvsz sobral kegyetlen sokat fejlõdött azóta
és bár van 5 veresége de oylan nevektõl mint liddel fedor,vagy pedig olyan versenyen ahol a 2. meccse volt.

mindenesetre liddel utóbi meccsei közül ez lesz a legnehezebb,bár remélem hogy uolyan bõdületes ko lesz mint az elsõ meccsen (babalu belehajol 1 liddel rúgásba😄)

hykao
Igen, Silva biztos sokat készült az angolra, de ennek ellenére elég nagyot bakizott, csak azon csodálkozom, hogy a közönség csak mérsékelten röhögött fel ennek hallatán...amúgy épp ott hangzott el, hogy elõtte még Liddellnek meg kell védenie a bajnoki címét Renato Sobral ellen.
ja silva liddelbe én sem vagyok annyira biztos de elõzõ ufc gálán ott volt és dana white konferálta,még sosem hallottam silvát ennyit beszélni angolul 😄 biztos sokat készült rá
jah wfa még remélem alakul,bár bas rutten meccs jó volt,az összes többi versenyzõ tito ortitz csapatából volt gyanítom õ is indul mivel kaliforniai,nah meg crocop ha megy,annyira csak nem lesz rossz,mert ufcre már qrvára ráférne a vérfrissítés
crocop meg asszem azon vitázik hogy mind1ik mecsre külön szerzõdést kötnek és csak az elõdöntõt akarja fizetni a pride,nem tudom mi lesz az biztos hogy nagy érvágás lenne a pridenak ha ilyen miatt elcsesznék az openweightet

hykao
A Silva-Liddell meccs szvsz nem a Pride október 21.-i amerikai bemutatkozógáláján lesz. Már csak azért sem hinném, mert Silva meccsel a szemptemberi Pride Nyíltsúlyú bajnokság döntõjén, és legalább 2 hónapot ki kell hagyniuk a versenyzõknek két meccselés között, illetve eleve arról volt szó, hogy a találkozó csak akkor jöhet létre, ha elõtte még Liddell megvédi a címét Renato Sobral ellen.

CroCop meg ha elmegy, kíváncsi leszek ki kerül a helyébe a nyíltsúlyú bajnokságban, mindenesetre valószínû - ha elmegy - az Silva malmára hajtaná a vizet, mert valószínû, hogy CroCop-nál gyengébb ellenfél ugrana be. (bár az is elõfordulhat, hogy bedobnak valami Silva-hoz túl nagydarab madarat, és akkor meg ki tudja...)

WFA érdekes lehet, ha tartani tudja a színvonalat...jobbanmondva a versenyzõk színvonalát, mert maga a gála hangulata nekem valahogy egyelõre olyan B kategóriásnak tûnt.
fight.hu-n olvastam hogy crocop lehet elhagyja a pride-ot és az új wfa szervezethez menne. vélemények?
nah meg mit szóltok az okt 21. silva liddel meccshez?állítólag megy a prideból még fedor coleman baroni és fujita is,végre eljött az idõ,hogy mindenki mindenki ellen meccselhessen

Loál János
Ejj, ezt nem tudtam, ezúton is jobbulást kívánok Keanunak. <#idiota>

bigapó
azért meg kell védjem kedvenc filmemet😊

Keanu azért olyan "merevnyakú", mert elõtte mûtötték a nyakát. majdnem tolókocsi lett a dolog vége, ha jól emlékszem gerincsérve volt, de ez a mûtét mentette meg. felépülés közben kezdte el az edzéseket, nyakmerevítõt használt eleinte, de nem nagyon bírta a nyaka, még így sem, sokszor kellett leállni a forgatással is, továbbá ezért nem látni tõle túl sok rúgást az elsõ részben, inkább kézzel harcol. az már más kérdés, hogy lehet, hogy éppen emiatt alakult ilyennek a többi részben a stílusa...

The Matrix has you...

Loál János
Hát a Mátrixon többször sírtam. Laurence Fishburne se kutya, de amit ez a merevnyakú bénapöcs Keanu Reeves ad elõ mozgáskultúrálatlanságból, az több a soknál.

Az ilyen "leverték az éjszakában" történetbõl meg sok van, ki tudja mi igaz belõlük. Én pl Növényi Norbi vs. 160centis kiskopasz @ Highlife diszkó verziót is hallottam. 😄

vandámmot leverték a bukaresti éjszakában címü cikket hallottad már?
de azért tervei voltak a k-1et illetõen is 😊
asszem õ light contact világbajnok volt karatéban ezt hallottam de lusta vagyok utána nézni

bigapó
ezen már sokat gondolkoztam én is. hogy mennyire lehet elhinni azt amit a tévében (vagy akár élõben) egy ilyen "show" megmutat? mester dolgozik-tanítványok repdesnek. aikido -ról beszélek most. szóval kinek mi a tapasztalata?

Azt hallottam/olvastam, hogy pölö Segal eléggé "komolyan" vette a filmjeit és full-kontaktban nyomta sokszor. gondolta úgyis kaszkadõrök vannak mellette, tehát bírják a gyûrõdést😊) ez igaz?

aztán ott van Van Damme. speciel róla is azt hallottam, hogy sokszor sikerült bevinnie az ütést, nemcsak mímelni azt. az õ tudása, ha jól tudom karate alapokon nyugszik. (a hajlékonysága pedig a baletton).

jó, ezek filmek, de akkor is van valós alapja, mert lehet tudni, hogy kinek honnan van a tudása. például elég hülyén jött ki szerintem, hogy Keanu Reeves kapott egy olyan szerepet, amiben elég sokat kell bunyózni, holott Õ korábban maximum motorozott... 😊

The Matrix has you...

jah aikido az télleg nem nagyon volt még 😄 megnézném mikor wanderlei szétkapná seagál fejét,bár aikidoban lehet hogy sok az mmaban tiltot technika nem?

antgecc
Na igen, ezen én is mindíg eltûnõdök. Meg azon is, hogy a hivatalos legjobb harcmûvészetek (kungfu, karate, aikido, stb) miért mindíg demostrálnak? Soha egyetlen valós küzdelmet nem láttam eddig tõlük. Ez különösképpen a rettenthetetlen aikidóra vonatkozik. Nagyon ügyes a mester, nagyon szépen repkednek a tanítványok, a hiba csupán annyi, hogy demonstráció. Persze a beavatottak tudják, hogy ez a valóságban is így történne... khm... hát persze... <#zavart2>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

már mentek de nagyon nem büszkélkedhetnek az eredményeikkel keress neten ilyen kungfu vs mma dolgokat
de persze azt mondják ilyenre mindig hogy az õ harcmûvészetük túl halálos a gagyi mma-hoz 😄😄😄

antgecc
klikk
Nézem és nézem az ilyen és ehhez hasonló videókat és azon tûnõdök, hogy ezek miért nevezik magukat harcmûvésznek? Akkor éljenez és tapsol a tömeg, mikor hatalmas szaltókat nyomnak a figurák. Miért nem mennek el egy torna versenyre? <#levele>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Jano
Jaja, még nem is hallottam egyszerre ennyit angolul beszélni. 😄

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

hykao
Eltévesztette a szerintem elõre betanult szöveget. 😊
Jano
Loál.

hykao
LOL, Silva milyet szólt már az UFC61-en...nagyon lol volt...kukk: KATT IDE
atom, ment egy priv üzenet. nézd meg...

CroCop Rulez!

szükséges még a spoiler?
jó kis meccsek voltak az biztos 😄

Loál János
Pride OpenGP

Ejjj, Hunt de hamar kikapott, Barnett bácsi jól kitekerte a jobb karját. :-| Fujitát is sajnáltam, Silva jól szétütötte, -rúgta. :-|

Loál János
ÁÁÁ, kösszépen! 😊

hykao
De megy...csak ugye a változásokról nem itt lehet értesülni...
Jano
Ehh, nem megy a "tárhely"? :-|

hykao
Fílen dánk! 😊
-s

csatlakozom 😄 Happy birthsday

hykao
Köszi! 😊