Mixed Martial Arts (K1, UFC, PrideFC, stb.)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hykao
Közben Nogueira is megérkezett az UFC-hez.
A tegnapi BodogFIGHT-on meg az elsõ sorban Berlusconi Putyinnal ücsörgött Jean Claude van Damme és Jerome LeBanner társaságában. 😊 (van Damme nagyon öregesnek tûnt...)
jah zuffa jó srác lehet de szabályrendszer azért módosulni fog sztem, és én ezt nehezményezem kicsit

ez a ray merceres bunyó tuti jó lesz, kiv vagyok mire képes 1 jóképességü ellen 😄

hykao
Elõször is nem az UFC vette meg, hanem a ZUFFA, ami az UFC tulajdonosa is egyben. Másrészt pedig nem biztos, hogy szomorú dolog ez, hisz így elhárulnak az akadályok a komolyabb UFC vs. PRIDE meccsek útjából! (pl. Liddel vs Silva, CroCop vs Fedor 2 stb. stb.)

Közben persze volt UFC 69 is kb. a PRIDE 34-gyel egy idõben, de ami érdekesebb volt, az az UFC 68, amin amerika kapitány visszatért, és mindjárt a csúcsok csúcsára a nehézsúlyú öv megszerzésével!!!

Más: elérhetõ néhány új Kimbo Slice bunyó Google Video-n és YouTube-on!!! Van olyan is, hogy nem is egy, hanem mindjárt két madár ellen nyomja!!! 😊 (persze egymás után 😄) Érdemes megnézni õket! 😊
Illetve nemsokára lesz egy nagyobb Kimbós szösszenet, amikor is a veterán bokszoló Ray Mercer ellen áll ki! (róla szintén elérhetõ több összeállítás is, aki esetleg nem tudná ki is õ)
ez volt az uccsó "igazi" pride ugyanis megvette az ufc az egész szervezetet 😞
ami meccseket láttam nem voltak rosszak bár az igazi fõmeccs azért hiányzott

Jano
Pride 34?

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Profi legyen ám 😉
Majd küldj linket, ha készen áll a látogatók fogadására.

kisradai
ha valaki szeretne segíteni akkor küldjön egy emailt!

kisradai
Sziasztok!
K-1-es honlapot szeretnék létrehozni!Keresek egy olyan embert akivel ezt létrehoznám és együtt szerkeztenénk!Köszi!

Z
Hehe, vajon mennyit lát abból az állam? 😄

Mondjuk ha ilyen emberek állnak ki ellene, akkor nem valószínû, hogy egyhamar legyõzi valaki. A "meccsein" egyik ürge sem mozgott úgy, mint õ. A lelkesedés meg - úgy látszik, ide - nem elég. A fehér srác esete Kimboval...

De talán pont azért nincsenek itt jobbak nála, mert azok mind a tatamin lépnek fel.

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

kisradai
Sziasztok!Figyeltétek, hogy milyen meccsek lesznek a k1 selejtezõn Budapesten?? Karacs vs. Ignashov
Szerintem nem mindennapi meccs lesz.Remélem nem lesz rövid😊
Valaki megy megnézni??

hykao
Szvsz menne õ, de azért a komolyabb bajnokságokban kevés lenne a technikája... 😊 A kisebb bajnokságokon meg korántsem keresne annyit, mint így. (Ugye "all day" elérhetõ Miami környékén, és 5-10e dodó tétért bárkivel kiáll 😄)
Z
Az igen. Nó kecmec ON. 😄

De valamiért úgy érzem, hogy Cro Cop nem lesz olyan sikeres UFC-ben, mint Pride-ban.

Az a street fight meg, amit a Kimbo fickó mûvel, elég brutkó. Nem éppen szabályozott keretek között megy. Az odáig ok, hogy magától megáll, ha a másik térdreesik/eldõl, mint a zsák/szól, hogy hagyják abba, de nincs rajtuk semmi, ami tompítaná az ütõfelületet... :S Így elég komoly sérülést lehet összeszedni. Plusz betonon verekszenek, és ha ott valamelyik közdõ jó becsûri a fejét, miközben dõl el, hááát. Amikor meg nem betonon, hanem a kertben, akkor is ott van egy "terepakadály", amire vehemensen figyelmeztetik is azt a faszit. Szóval szerintem az ilyen az felelõtlen keménykedés. Inkább menjen el a ketrecbe harcolni, ha már mindenáron bunyózni akar.

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

hykao
Ha már UFC: február 3-án CroCop és Quinton Jackson debüt az UFC 67-en! 😊
Z
Tim Sylviával nem jó leállni "boxolni"... <#hehe>

OFF,
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Z
SportKlub-on fincsi kis UFC megy.

Z
Hali! Volt vagy kétszáz hsz-nyi olvasandó. Az a "törpék vs oroszlán" nagyon jó, de fõleg az, hogy mibõl indult a sztori, hogyan terjedt el, stb. 😄

jó kis meccs lesz! az elsõ fight is a best of-ba van, Henderson igazán megérdemel 1 visszavágót.

Hendersonba azt szeretem hogy súlya nem éri el a félnehézsúlyt sem de openweight be is simán indulna 😄

hykao
Megvan Silva kihívója a februári Pride.33 középsúlyú címmeccsre: KATT
Én újságban láttam, de belõlem nem húztok ki semmit 😄

hykao
Az eredmények már megvannak, lévén Japánban jópár órával elõrébb vannak. De légyszi ne szpojlerezzetek majd, ha valaki már megleste a végeredményeket!!!
kisradai
Kíváncsi vagyok az eredményre, én bízom Majorosban és szurkolok neki.

én sem azt mondom hogy nincs keresnivalója, de nem egybõl a legnagyobb név ellen kéne kezdenie, aki képes 5 mp alatt is ledönteni 1 meccset

amugy ha vki még nem tudná szilveszterkor Majoros - Yamamoto meccs lesz a Dynamiton

Bírkózásban minimum partiban vannak, tehát lehet keresnivalója mma-ban is. De pénzt nem tennék rá az biztos.

Gracie Barra

hi! élõben sztem csak japánban adja vmi fizetõs csatorna
de én is nagyon kiváncsi vagyok mi lesz mert fellép rajta olimpiai bajnok bírkózónk is, méghozzá egybõl a legnagyobb ellen, nem tudom mért kell ez 😞

kisradai
December 31.én lesz a k1 dynamite!Nem tudja valaki, hogy élõben adják valahol vagy majd felvételrõl nyomják le???

rtlklubon

\"A legrosszabb helyzetben is nyújtsd a legjobb formádat!\"

de csak a sportklubbon nem?

hykao
Vasárnap ismételték. Pontosabban vasárnap leadták egyben az egész gálát.
nem ismétlik? vagy euro mikor adja le? mert sajna nem tudtam nézni, és neten se nagyon találom 😞

Nekem egyébként a legjobban az Aerts - Musashi meccs tetszett. (Aerts szerintem rendesen elintézte Musashit, amit õ már jól meg is érdemelt) Nektek?

Szerintem nem volt jobb Leko. De én csak az ertéel klub féle "fantasztikus" verziót láttam...komolyan mondom nevetségessé válnak a sportközvetítések az ertéel égisze alatt...

Leverte a 2 legeredményesebb harcost.
A pofonokat viszont nem bírja.
Leko a látottak alapján jobb volt, csak a 2 tökönrúgás miatt kapott ki.

megint Schilt 😞

hykao
Este K1 döntõ az RTL-en!
huhh jobban belegondolva lehetséges, mert pl gomi nakamura nem egy súlycsoport hiába van szilveszter,
bár sztem yoshida vs fujita jobban lehetne a fõmérkõzés japánban,
de a silva vs kissebbik minotoro is tetszik

Loál János
Meghülyítettek az amerikajijak. <#vigyor>

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

hykao
De miért tetszik "Fedor"-nak írni a "Fjodor"-t? 😛
Loál János
Hunt földön veszít, csak nehogy egyszer eltalálja Fedor fejét egy öklössel. 😊
Szerintem nagy meccs lesz - remélem nem rövid.

Egyébként mindkét figurát nagyon csípem, egyedül Fedor veretlensége miatt szurkolok Hunt-nak, hátha megtöri a jeget. <#smile>

Loál János
Naná. 😊
Csak nagyon vártam már ezt a mérkõzést, nagyon kíváncsi vagyok mi lesz belõle.

hykao
Ez szvsz tévedés. Csak egy sima felsorolás képekkel a lehetséges résztvevõkrõl!!!

Kukk ide: http://www.prideofficial.com/

Az egyetlen biztos a Fjodor vs. Mark meccs egyelõre.
Hunt amekkora problémát okozott Josh Barnettnek nem hiszem hogy pont Fedor ellen mutatná meg hogy õ olyan hu de jó lenne

Fedor Emelianenko vs Mark Hunt
Hidehiko Yoshida vs Kazuyuki Fujita
Takanori Gomi vs Kazuhiro Nakamura
Kazuo Misaki vs Akihiro Gono
Sanae Kikuta vs Shinya Aoki
Mitsuhiro Ishida vs Tatsuya Kawajiri
Ikuhisa Minowa vs Hayato "Mach" Sakurai
Mirko "Cro Cop" Filipovic vs Josh Barnett
Wanderlei Silva vs Antonio Rodrigo Nogueira
Mauricio "Shogun" Rua vs Dan Henderson
Ricardo Arona vs Gilbert Melendez
Denis Kang vs Joachim Hansen

állítólag ez lesz a fight card, de én remélem még azért lesz változatosság pl a crocop barnett 4?

LordVenom
Juj,ez elég érdekes találkozó...😊

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

hykao
Ja, de azért kíváncsi leszek a többi párosításra is. 😊
Loál János
Hunt vs. Fedor <#gonosz1><#gonosz1><#gonosz1>

ezt láttad már? ez mondjuk k-1 mma de minden idõk egyik legrövidebb meccse 😄 hatalmas K.O

Meg is van egy külföldi oldalon találtam:
Ezt meg kell nézni, nem semmi!!! Katt ide!

youtube-on érdemes még nézelõdni.
És ha találsz valamit, lehetõleg töltsd is le, mert sajna mostanában hajlamosak törölni az ilyen videókat a jogíjak miatt.

Gracie Barra

Pramuk legutóbbi meccsét keresem, amikor 10 másodperc alatt (egy ütéssel) letaglózta ellenfelét.
Google videok közt néztem, de ott nincs.

jazzy
Valóban elég unszimpatikus volt, hogy emelgette a kezét mintha gyõzött volna pedig egyértelmû volt, hogy ki volt a jobb...