Mixed Martial Arts (K1, UFC, PrideFC, stb.)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A tegnapi BodogFIGHT-on meg az elsõ sorban Berlusconi Putyinnal ücsörgött Jean Claude van Damme és Jerome LeBanner társaságában. 😊 (van Damme nagyon öregesnek tûnt...)
ez a ray merceres bunyó tuti jó lesz, kiv vagyok mire képes 1 jóképességü ellen 😄
Közben persze volt UFC 69 is kb. a PRIDE 34-gyel egy idõben, de ami érdekesebb volt, az az UFC 68, amin amerika kapitány visszatért, és mindjárt a csúcsok csúcsára a nehézsúlyú öv megszerzésével!!!
Más: elérhetõ néhány új Kimbo Slice bunyó Google Video-n és YouTube-on!!! Van olyan is, hogy nem is egy, hanem mindjárt két madár ellen nyomja!!! 😊 (persze egymás után 😄) Érdemes megnézni õket! 😊
Illetve nemsokára lesz egy nagyobb Kimbós szösszenet, amikor is a veterán bokszoló Ray Mercer ellen áll ki! (róla szintén elérhetõ több összeállítás is, aki esetleg nem tudná ki is õ)
ami meccseket láttam nem voltak rosszak bár az igazi fõmeccs azért hiányzott
Majd küldj linket, ha készen áll a látogatók fogadására.
K-1-es honlapot szeretnék létrehozni!Keresek egy olyan embert akivel ezt létrehoznám és együtt szerkeztenénk!Köszi!
Mondjuk ha ilyen emberek állnak ki ellene, akkor nem valószínû, hogy egyhamar legyõzi valaki. A "meccsein" egyik ürge sem mozgott úgy, mint õ. A lelkesedés meg - úgy látszik, ide - nem elég. A fehér srác esete Kimboval...
De talán pont azért nincsenek itt jobbak nála, mert azok mind a tatamin lépnek fel.
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Szerintem nem mindennapi meccs lesz.Remélem nem lesz rövid😊
Valaki megy megnézni??
De valamiért úgy érzem, hogy Cro Cop nem lesz olyan sikeres UFC-ben, mint Pride-ban.
Az a street fight meg, amit a Kimbo fickó mûvel, elég brutkó. Nem éppen szabályozott keretek között megy. Az odáig ok, hogy magától megáll, ha a másik térdreesik/eldõl, mint a zsák/szól, hogy hagyják abba, de nincs rajtuk semmi, ami tompítaná az ütõfelületet... :S Így elég komoly sérülést lehet összeszedni. Plusz betonon verekszenek, és ha ott valamelyik közdõ jó becsûri a fejét, miközben dõl el, hááát. Amikor meg nem betonon, hanem a kertben, akkor is ott van egy "terepakadály", amire vehemensen figyelmeztetik is azt a faszit. Szóval szerintem az ilyen az felelõtlen keménykedés. Inkább menjen el a ketrecbe harcolni, ha már mindenáron bunyózni akar.
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
OFF,
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hendersonba azt szeretem hogy súlya nem éri el a félnehézsúlyt sem de openweight be is simán indulna 😄
amugy ha vki még nem tudná szilveszterkor Majoros - Yamamoto meccs lesz a Dynamiton
Gracie Barra
de én is nagyon kiváncsi vagyok mi lesz mert fellép rajta olimpiai bajnok bírkózónk is, méghozzá egybõl a legnagyobb ellen, nem tudom mért kell ez 😞
\"A legrosszabb helyzetben is nyújtsd a legjobb formádat!\"
A pofonokat viszont nem bírja.
Leko a látottak alapján jobb volt, csak a 2 tökönrúgás miatt kapott ki.
bár sztem yoshida vs fujita jobban lehetne a fõmérkõzés japánban,
de a silva vs kissebbik minotoro is tetszik
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Szerintem nagy meccs lesz - remélem nem rövid.
Egyébként mindkét figurát nagyon csípem, egyedül Fedor veretlensége miatt szurkolok Hunt-nak, hátha megtöri a jeget. <#smile>#smile>
Csak nagyon vártam már ezt a mérkõzést, nagyon kíváncsi vagyok mi lesz belõle.
Kukk ide: http://www.prideofficial.com/
Az egyetlen biztos a Fjodor vs. Mark meccs egyelõre.
Hidehiko Yoshida vs Kazuyuki Fujita
Takanori Gomi vs Kazuhiro Nakamura
Kazuo Misaki vs Akihiro Gono
Sanae Kikuta vs Shinya Aoki
Mitsuhiro Ishida vs Tatsuya Kawajiri
Ikuhisa Minowa vs Hayato "Mach" Sakurai
Mirko "Cro Cop" Filipovic vs Josh Barnett
Wanderlei Silva vs Antonio Rodrigo Nogueira
Mauricio "Shogun" Rua vs Dan Henderson
Ricardo Arona vs Gilbert Melendez
Denis Kang vs Joachim Hansen
állítólag ez lesz a fight card, de én remélem még azért lesz változatosság pl a crocop barnett 4?
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
Ezt meg kell nézni, nem semmi!!! Katt ide!
És ha találsz valamit, lehetõleg töltsd is le, mert sajna mostanában hajlamosak törölni az ilyen videókat a jogíjak miatt.
Gracie Barra
Google videok közt néztem, de ott nincs.