3389
-
#2987 bakker, ismerem a csákót, most, hogy megnéztem megint elképedek mire képesek egyes emberek. Ez akkorát üt, hogy leszakad az ember feje:))
Képzett és edzett embereket küld úgy padlóra, mint egy hathetes kutyakölyköt:) -
#2986 nana, nem bántani Csáák bácsit, mert szólok a mostohatesójának a Szomszédokból...oszt akkor végetek lesz :DDD -
#2985 XD igazad van (azé már vanak olyanok akik megverik chuck norist ) -
juzosch #2984 a-a, olyan nincs, h nem Fedor a király:D -
#2983 jaa és david tua -
#2982 kimbo slice a király és rampage jackson XD -
#2981 aszem megtaláltam a felvételt :), de nem vagyok bene 100% biztos, mert ugy emlékszem ketrecben harcolt valaki :S
na mindegy itt a felvétel
Azt tudom hogy a zene 2001 körüli, de a felvételt nem tudom mikor készülhetet, kb mikor készülhetet? -
#2980 engem azért inspirálnak a küzdelmei, mert én is alacsonynak számítok a súlycsoportomban, és ő ezzel a gonddal elég könnyen megbírkózik legtöbbször. -
juzosch #2979 Igaz. Akkor vagy nem Zambidis, vagy nem ketrec:)
Mind1, őt azért érdemes megnézni ahog ypörög:D -
#2978 zambidis nem mma-s, ergo nem láthattad ketrecben. -
#2977 nagyon ugy tünik hogy ö az :) -
#2976 Nem tudom de rákeresek a googlen
Beszéltem az egyik barátomal, aki látta ez a felvételt, az biztos hogy 4 éve láttuk minimum -
juzosch #2975 Iron Mike Zambidis? -
#2974 aha :)
és nem volt nagy :) kisebb volt az átlagnál, akiket kiosztot a videoban -
Prank #2973 kétlábú férfi volt, egy orral? -
#2972 ere már rég rájöttem :)
gondolkodom mivel tudnám még lejebb csökenteni a listát :) -
Prank #2971 már szűkült a kör:) -
#2970 kb az mma-sok fele kopasz és vasketrecben verekszik mind :P -
#2969 nem ez az :(
na lássuk csak, egy vas ketrecben verekedet, az a kopasz, és ha jól emlékszem alacsony volt elégé
Edit: elég rég láttam kb 2000 környékén, bár lehet hogy elöbb -
#2968 Nem a Bas Rutten féle highlightra gondolsz? -
#2967 Hali
Régel valahol láttam egy öszevágot verekedést, egy kopasz vert meg mindenkit a ketrecben, a nevére nem emlékszem, elég jó zenét füztek a harca alá.
Remélem valaki felismeri :), nézem a bannert kicsit hasonlit jardinera
Ja és azsem K1 harc volt nem biztos -
juzosch #2966 Igazad van bocsi, ezzel kevertem:) -
#2965 Hol volt ilyenről szó? Én arról tudok, hogy a Chuck Liddell vs Rashad Evans mérkőzés marad el az UFC85 gálán, előbbi sérülése miatt.
(Liddell helyett más ellenfele lesz Evans-nek) -
juzosch #2964 Egyelőre??? Hát eddig erről volt szó:D -
#2963 Egyelőre nincs ilyenről szó. -
juzosch #2962 Silva vs Jardine nem elmarad? -
#2961 Bannerkép és link aktualizálva. (érdemes a bannerre kattintani, és szétnézelődni a megnyíló oldalon) -
#2960 A focit küzdősportnak minősítették? -
Erik1993 #2959 ipolyszogise.atw.hu nézzétek meg :Dxd -
#2958 Óje. -
#2957 Nah most az lesz vajon, hogy Kimbóval megetetik az összes kivénhedt rókát? :)
Amúgy színesedik a kép, ismét jönnek a japánok néhány nagy visszatérővel:
-Márc. 5. - World Victory Road
-Márc. 15. - DREAM -
peacyg #2956 Naés mit szóltok Bigdaddy "beszólásához"?
Kimbo vagy ő?
Lesz -e meccs egyáltalán? -
juzosch #2955 Persze. 1-1 meccsen akár 3-4-5 rúgás is van:)
És vagy 200 ütés... -
#2954 Mutatnék is egy képecskét a témához kapcsolódóan... :)
-
#2953 Még ezt sem mondanám...elég sok UFC meccsen láttam rugdalózást mostanában is. Főleg test- és lábrugásokat, de a fejre irányuló rugások sem épp ritkák...ugye emlékszünk még CroCop kivégzésére a saját fegyverével... K-1-ben pedig egyértelmű a helyzet, ott egy elbaltázott kísérlet után nincsenek olyan következmények, mint MMA-ban. Teszem azt a koma elesik, a biró egyből közéjük ugrik, és megvárják, mig amaz szépen feltápászkodik...míg MMA-ban ugye tudjuk milyen következményei lehetnek egy ügyetlenkedésnek vagy ügyetlen földre kerülésnek... -
juzosch #2952 Mi akadályoz meg benne?:) -
juzosch #2951 Jó de sokkal többet, mint gondolná az ember. Annyit használják a lábat, mint a kezet. MMA-ban ez erősen az utóbbi felé tolódik (földharcot nem számolva,). Az általam már leírt okok miatt. -
#2950 "lehet, hogy nem néztek elég MMA-t" --- ez így van. :( -
#2949 Nyilván többet rúgnak a K-1-ben, de ez mindig is így volt...ez nem is kérdéses. :) -
juzosch #2948 de csak hasonlítsd össze egy K-1 meccsel, hogy ott mennyit rúgnak, és ahhoz képest az MMA-ban mennyit.