Westelesek vigyázat!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítõ haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítõ haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a fõnöke lesz.” - Emerson
hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]
http://www.privatbankar.hu/html/cikk/kommentar.php?kommentar=5477
És a Vodafone szerint 97% a lefedettség, akkor az azt jelenti, hogy jóval kevesebb, mert sok minden befolyásolja.
Tehát a majdnem 100, nem egészen fullig igaz.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Illetve kizárt lehet. na mindegy.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.
Csak kicsit visszhangzik, néha visszahallom a hangom. Ez mitõl lehetséges?
Ennyi de egyébként igazad van!
Pannonos voltam egy sötét évig aztán jött a megvílágosodás.A PGSM-nél még a Westel is jobb.Sosincs vonalad ezt én sem értem...eddig még no problem!Ja az eddiget az elmúlt 2évre értem a Vodafone-nál.
En is epp keszultem valami ilyen jellegu teoria gyartasara, de ez egyszeruen tokeletes!

Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Ezt most nem vágom. Vodafone-os vagyok és még soha nem volt gondom vele. Volt pannon is, (Westel nálam alapból kilõve) de a Vodafone-al jobban kijövök.
gamertag: kenobita
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a fõnöke lesz.” - Emerson
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
VODAFONE
de amúgy nem leeht, hogy üzenetrögzítõ volt, mert azért vonnak le!
Pannon rlz
A KURVA ANNYUKAT!!!
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
kösz, hogy szóltál!
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Ezt a szemét társaságot be kéne perelni!