97
Ezek a szemetek már mindenért pénzt kérnek!
  • 2XP
    Nem mondom meg :p Mert akkor ez is egy teló vitatopic-ká alakulna, amiből már van elég. Mindenesetre a haveromnak is voltak ilyen gondjai, pedig neki más készüléke volt.
  • dikki*yysw
    Szerintem te egy hülye vagy. De ne sírj.
  • cenobite
    Mivel olyan helyen lakom -vidék- ahol nincs metró, ez nem érint. De mégha metróznék is és ott pl. nem lenne vétel, nem biztos hogy váltanék, mert anyagilag eddig a vodafone-al jártam a legjobban. Jó most ez az új pannon tarifa is amúgy.
  • Braveheart
    Akkor ezért volt olyan sok a számlám, mert egy csajt megptóbáltam minden nap 3-szor felhívni egy héten át, de nem vette fel mert kirándult és otthon felejtette a mobilját... eh de szemétség
  • Adi
    Nem megyek vodanfonosnak míg ne terjeszkedik ki rendesen. Árkádba sehol sincs kibszott vétel. Okoska. Hip-hip nee sííírrjjj... :|
  • Adi
    Metró? Na?
  • dikki*yysw
    Ezt valószínűleg úgy mondod, hogy vodás voltál évekig és tapasztalatból beszélsz.
    ÉN vodás vagyok és NEKEM nem volt soha ilyen gondom ÉN tudom hogy ez igaz-e: nem. Okoska.
  • The Garrett
    Ennek ellenére énis westeles vagyok :P
  • The Garrett
    lehet díjat kapott, de árak terén rég nem a westel vagy a pannon vezet. imho.
  • Pyx #48
    az összes hálozat lefedettségét befojásolja a domborzat, szvsz a voda lefedettsége a legjobb.
  • Pyx #47
    milyen telfon?
  • HuAn82
    Én majdnem minden 7végén járok át Szlovákiába,de eddig még no térerő problem.Egy rövid szakasz van ahol nagyon lecsökken,de amúgy semmi.A roamingal sincs semmi gond.Eurotel és Orange hálózaton is minden tökéletesen müködik.A térerő állítólag telcsitől is függ.
  • [HUN]PAStheLoD
    Voda a GPRS-el akkorát ütött hogy már öröm volt nézni! Aztán mindenki megvette és huppsz kicsit megdrágult...
  • 2XP
    És a számlaegyenleg lekérdezésének hiányát nem enyhíti az sms-es elküldése, sőt ez engem meglehetősen idegesít - amikor már eltettem a telót, jön az sms, és nem tudom, h fontos-e, vagy csak a voda megint...
  • HuAn82
    Gratula!Nah akkor az új reklámban ezzel,hogyan fognak eldicsekedni?
  • 2XP
    Pannonról nincs információm, de úgy látom kezdik megszüntetni azokat a szolgáltatásaikat, amiért esetleg érdemes volt őket választani - ld. másodperc alapú számlázás (pedig ezt hogy reklámozták ;)), általánydíjas wap...
  • Balo
    naugye...
  • [HUN]PAStheLoD
    Én éppen a napokban apasztottam le a telómról a pénzt, és azon gondolkodom hogy milyen SIM-et vegyek bele. Vagy Voda vagy ez az új Praktikum Perfekt.. de erről meg azt mondták hogy "komplikált árazás => szopsz mint a torkos"
  • 2XP
    Nekem jelenleg vodám van, a hálózattal városban nem sok gondom van, de amikor csak kisebb hegyek között is autózunk, rögtön lemegy a térerő, sőt sok helyen egyáltalán nincs. Az áraik eddig viszonylag jók voltak - bár most a többi szolgáltató is fölzárkózott - ez azonban az ügyintézés kárára ment, az ugyanis egyenlő a 0-val, így ha problémám van, lehet többet vesztek a készüléken, mint amit azon a pár forinton nyerek, amit a hívásdíjakból megspóroltam. És itt jön még egy a kártyásoknak szvsz fontos szempont: nem tudom lekérdezni egyenlegem, csak pénzért! Arról nem is beszélve, h mennyire megbízhatatlna cég, elég csak a "korlátlan" gprs internet (!) hozzáférésüket említeni, amit lekorlátoztak 200 (!) megára...
  • 2XP
    "A Pannon GSM közölte azt is, hogy szeptembertől megszünteti a kártyás előfizetők hívásainak másodperc alapú számlázását, s a Vodafone-hoz és a Westelhez hasonlóan áttér a 30 másodperc alapú számlázásra."

http://www.privatbankar.hu/html/cikk/kommentar.php?kommentar=5477
  • Taranov
    De abban lehet valami igazság, hogy a Pannon díjat kapott a legjobb hangminőségért, a Westel pedig a legjobb minőséget nyújtó szolgáltatónak járó díjat kapta, a Vodafone meg semmit.
    És a Vodafone szerint 97% a lefedettség, akkor az azt jelenti, hogy jóval kevesebb, mert sok minden befolyásolja.
    Tehát a majdnem 100, nem egészen fullig igaz.
  • 2XP
    Egy linket tudsz adni? Én is kipróbáltam, de egy forintot sem vont le.
  • ricky
    A westelre visszatérve nekem sem vont le pénzt ha ki volt kapcsolva (pillanatnyilag nem elérhető), de ha a hangposta jön be és sipol egyet (mégha 0 másodperc is) akkor viszont levonja a pénzt!!!!!!!!!!!
  • The Garrett
    lol ez 4 éve volt mikor bejött a vodafone magyarországra. Akkor tényleg nem volt lefedettség. Ma már majdnem 100%
  • mikike
    igen
    a kártyásoknál
  • HuAn82
    Nem a 6310.
  • Taranov
    nem lehet, hgoy a 6310 hibája?

Illetve kizárt lehet. na mindegy.
  • Taranov
    akkor a pannon szar sajnos, mert sok embernél visszhangzik, olyanoknál is, akiknek még kihangosítójuk sincs.
  • Pyx #29
    xar a pannon, vagy akivel beszélsz kihangosítót használ, vagy nemtudom..
  • Taranov
    há nálam is, előléptettem magam előfizetéses pannonosnak, Optimumosnak, mert a Praktikum is nagyon jó volt évekkel ezelőtt is már.

Csak kicsit visszhangzik, néha visszahallom a hangom. Ez mitől lehetséges?
  • Taranov
    megáll az ember esze. Szemetek.
  • Astaroth
    én nem a Pannonnál vettem a telefonom,olcsón,árak:attől függ kinek milyen csomag szerintem az enyém nem olyan rossz,reklám:szarok rá nagy ívből!
    Ennyi de egyébként igazad van!
  • HuAn82
    Készülékek,árak,tarifák,bunkó reklám és még csupa csupa jó.De kár szidni.Asszem komoly 1-2 éve van még hátra.
  • Astaroth
    Aztán mért onyan szar a Pannon mesélj?
  • HuAn82
    lol

Pannonos voltam egy sötét évig aztán jött a megvílágosodás.A PGSM-nél még a Westel is jobb.Sosincs vonalad ezt én sem értem...eddig még no problem!Ja az eddiget az elmúlt 2évre értem a Vodafone-nál.
  • ThePartyFace
    KOSZONOM!

En is epp keszultem valami ilyen jellegu teoria gyartasara, de ez egyszeruen tokeletes!
  • Bandew
    Biztos kilőtték az egyik műholdjukat:D
  • ThePartyFace
    Vagy mikor kezdodott a tuzijatek?
  • ThePartyFace
    Vodaval Aug. 20-án, fel 9 és 10 kozott volt eloszor problemam:)
  • cenobite
    "Vodafone az egy nagyszar, mert sosincs vonalad"

Ezt most nem vágom. Vodafone-os vagyok és még soha nem volt gondom vele. Volt pannon is, (Westel nálam alapból kilőve) de a Vodafone-al jobban kijövök.