Westelesek vigyázat!

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pyx
milyen telfon?

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

HuAn82
Én majdnem minden 7végén járok át Szlovákiába,de eddig még no térerõ problem.Egy rövid szakasz van ahol nagyon lecsökken,de amúgy semmi.A roamingal sincs semmi gond.Eurotel és Orange hálózaton is minden tökéletesen müködik.A térerõ állítólag telcsitõl is függ.

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítõ haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

[HUN]PAStheLoD
Voda a GPRS-el akkorát ütött hogy már öröm volt nézni! Aztán mindenki megvette és huppsz kicsit megdrágult...

hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]

2XP
És a számlaegyenleg lekérdezésének hiányát nem enyhíti az sms-es elküldése, sõt ez engem meglehetõsen idegesít - amikor már eltettem a telót, jön az sms, és nem tudom, h fontos-e, vagy csak a voda megint...

HuAn82
Gratula!Nah akkor az új reklámban ezzel,hogyan fognak eldicsekedni?

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítõ haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

2XP
Pannonról nincs információm, de úgy látom kezdik megszüntetni azokat a szolgáltatásaikat, amiért esetleg érdemes volt õket választani - ld. másodperc alapú számlázás (pedig ezt hogy reklámozták ;)), általánydíjas wap...

Balo
naugye...

„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a fõnöke lesz.” - Emerson

[HUN]PAStheLoD
Én éppen a napokban apasztottam le a telómról a pénzt, és azon gondolkodom hogy milyen SIM-et vegyek bele. Vagy Voda vagy ez az új Praktikum Perfekt.. de errõl meg azt mondták hogy "komplikált árazás => szopsz mint a torkos"

hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]

2XP
Nekem jelenleg vodám van, a hálózattal városban nem sok gondom van, de amikor csak kisebb hegyek között is autózunk, rögtön lemegy a térerõ, sõt sok helyen egyáltalán nincs. Az áraik eddig viszonylag jók voltak - bár most a többi szolgáltató is fölzárkózott - ez azonban az ügyintézés kárára ment, az ugyanis egyenlõ a 0-val, így ha problémám van, lehet többet vesztek a készüléken, mint amit azon a pár forinton nyerek, amit a hívásdíjakból megspóroltam. És itt jön még egy a kártyásoknak szvsz fontos szempont: nem tudom lekérdezni egyenlegem, csak pénzért! Arról nem is beszélve, h mennyire megbízhatatlna cég, elég csak a "korlátlan" gprs internet (!) hozzáférésüket említeni, amit lekorlátoztak 200 (!) megára...

2XP
"A Pannon GSM közölte azt is, hogy szeptembertõl megszünteti a kártyás elõfizetõk hívásainak másodperc alapú számlázását, s a Vodafone-hoz és a Westelhez hasonlóan áttér a 30 másodperc alapú számlázásra."

http://www.privatbankar.hu/html/cikk/kommentar.php?kommentar=5477

Taranov
De abban lehet valami igazság, hogy a Pannon díjat kapott a legjobb hangminõségért, a Westel pedig a legjobb minõséget nyújtó szolgáltatónak járó díjat kapta, a Vodafone meg semmit.
És a Vodafone szerint 97% a lefedettség, akkor az azt jelenti, hogy jóval kevesebb, mert sok minden befolyásolja.
Tehát a majdnem 100, nem egészen fullig igaz.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

2XP
Egy linket tudsz adni? Én is kipróbáltam, de egy forintot sem vont le.

A westelre visszatérve nekem sem vont le pénzt ha ki volt kapcsolva (pillanatnyilag nem elérhetõ), de ha a hangposta jön be és sipol egyet (mégha 0 másodperc is) akkor viszont levonja a pénzt!!!!!!!!!!!

Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...

The Garrett
lol ez 4 éve volt mikor bejött a vodafone magyarországra. Akkor tényleg nem volt lefedettség. Ma már majdnem 100%

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

mikike
igen
a kártyásoknál

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

HuAn82
Nem a 6310.

Taranov
nem lehet, hgoy a 6310 hibája?

Illetve kizárt lehet. na mindegy.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
akkor a pannon szar sajnos, mert sok embernél visszhangzik, olyanoknál is, akiknek még kihangosítójuk sincs.

Pyx
xar a pannon, vagy akivel beszélsz kihangosítót használ, vagy nemtudom..

Taranov
há nálam is, elõléptettem magam elõfizetéses pannonosnak, Optimumosnak, mert a Praktikum is nagyon jó volt évekkel ezelõtt is már.

Csak kicsit visszhangzik, néha visszahallom a hangom. Ez mitõl lehetséges?

Taranov
megáll az ember esze. Szemetek.

Astaroth
én nem a Pannonnál vettem a telefonom,olcsón,árak:attõl függ kinek milyen csomag szerintem az enyém nem olyan rossz,reklám:szarok rá nagy ívbõl!
Ennyi de egyébként igazad van!

HuAn82
Készülékek,árak,tarifák,bunkó reklám és még csupa csupa jó.De kár szidni.Asszem komoly 1-2 éve van még hátra.

Astaroth
Aztán mért onyan szar a Pannon mesélj?

HuAn82
lol

Pannonos voltam egy sötét évig aztán jött a megvílágosodás.A PGSM-nél még a Westel is jobb.Sosincs vonalad ezt én sem értem...eddig még no problem!Ja az eddiget az elmúlt 2évre értem a Vodafone-nál.

ThePartyFace
KOSZONOM!

En is epp keszultem valami ilyen jellegu teoria gyartasara, de ez egyszeruen tokeletes!

Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!

Bandew
Biztos kilõtték az egyik mûholdjukat:D

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

ThePartyFace
Vagy mikor kezdodott a tuzijatek?

ThePartyFace
Vodaval Aug. 20-án, fel 9 és 10 kozott volt eloszor problemam:)

cenobite
"Vodafone az egy nagyszar, mert sosincs vonalad"

Ezt most nem vágom. Vodafone-os vagyok és még soha nem volt gondom vele. Volt pannon is, (Westel nálam alapból kilõve) de a Vodafone-al jobban kijövök.

gamertag: kenobita

Balo
A Pannonnál tényleg szeptembertõl 30 másodpercenként számláznak????

„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a fõnöke lesz.” - Emerson

Adi
Vodafone az egy nagyszar, mert sosincs vonalad. Amúgy majd jó lesz. A westel meg bazzd meg azzér is fizetsz, hogy kioldod a bill zárat. A pannon nálam a nyerõ.

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Kandurex
re

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

HuAn82
VODAFONE

Balo
A Pannonnál tényleg szeptembertõl 30 másodpercenként számláznak?

Balo
Én most próbáltam ki, de eddig nem vontak le egy forintot se!

Gladiator
hehh, érdekes. le is tesztelem tüstént!

de amúgy nem leeht, hogy üzenetrögzítõ volt, mert azért vonnak le!

Pyx
pannon? pff

lol!!!

Pannon rlz
Eye-scream
Errõl én se tudtam.
A KURVA ANNYUKAT!!!

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

CSOCSO
pffff
CSOCSO
pffff
Coine, The A&O
Ez ugye CSAK Westelnél van ?

basszus... ezt nem is tudtam... a szemetek!!
kösz, hogy szóltál!

Bandew
ROHADÉKOK!!!!!!!!!!!!!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

The Garrett
M ezt tudtam eddigis.Ezért küldök SMS-t abból legalább biztosra megyek :)

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Nem tudom tudtok-e róla, hogy az össze Domino csomog a sikertelen hívásokért(tehát a foglalt, vagy épp nem kapcsolható) felszámol 1 percnyi pénzt! Én ma próbáltam valakit többször felhívni, persze ki volt kapcsolva...egy jópár próbálkozás után bemondta, hogy nincs pénzem a hívásra, mikor tegnap még 1200 forintom volt!
Ezt a szemét társaságot be kéne perelni!
← ElőzőOldal 2 / 2