Westelesek vigyázat!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mert domino sms-es voltam, de a vicc, hogy sms-t nem is küldtem 😊
mindig telefonálok, ott meg a telefonálás nem olcsó, szal így bizti jobb lesz 😊
ennyire zavar?
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?
"3 mp most már fél percnek számít... sajnos :/"
most mi van akkor?? 😊 3 mp westeles mobilról westelesre ingyenes vagy fél perc?
Na ez nincs pl Pannonnál meg Westelnél 😊
Westelnél az elõfizusoknál megmaradt az ingyenes! (és nem 1 Ft-os) 3 mp.
-the invisible-
A Westelnél van még ilyen, hogy 3 mp alatt 1 Ft-ba kerül a hívás?
és ha van, akkor ez csak saját hálózaton belül müxik?
thnx!
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
nem tudtok olyan sms küldöt neten amivel tok valamilyen hálóazatra küledni sms-t(sürgõs),
offtopic vége
\"Life is around you and in you.\"
-the invisible-
Beszélgetésre nekem a Voda City-je jött be, bár ahogy nézegettem az új reklámokat, hamarosan a többi cég is dob valami hasonló árkaliberût.
Westel nálam (már) alapbõl kilõve, arról nem tudok semmi jót mondani, mert 1/2 évig használtam, de nem jöttem ki belõle a legjobban anyagilag.
A két telefon cserélgetésrõl meg annyit, hogy veszek egy 2 kártyás hátlapot, (sõt már 3 kártyásról is hallottam) néhány ezresért, igaz egy kicsit vastagabb lesz a teló, de nem kell 3 telcsit hordanom magammal, vagy 1 teló esetén nem kell naponta 300x szétszednem...
shit happens

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
Még nem találkoztam ezzel a hibával.Majd kipróbálom.
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Honnan szedted ezt az ökörséget hogy a voda lefedettsége a tutti. Ja a reklám amúgy igaz hogy 96%os lefedettséget értek el.... Budapest közepén 1 azaz 1 négyzetméteren... Pffff.
na mindegy szal a Voda ne csillogjon itt nekem a térerõvel, percdíakban ott van nem vitatom, lehet vele telefonálni és hogy szidhassam is egy kicsit az mekkora köcsögség hogyha lemerült a kártyád és feltöltöd nem tudsz addig smst irni mig egy pénzbe klerülõ hívást meg nem ejtesz? "Mert a rendszer nem alkalmas rá" Pfff.
persze vannak hibák más szolgáltatónál is, de azért ezek komolyak. Együtt a pannon és a westel a komoly. Egyéni vélemény persze aztán innentõl kezdve mindenki ugy dönt ahogy akar, ez már az õ problémája.
\"Any @#$%ing idiot could understand that.\" -Einstein, 1938 \"What the @#$% was that?\" -Mayor Of Hiroshima,1945:)))
-the invisible-
szétkapcsol a vonal. megnézem mennyit dumáltunk. 1 perc 1 másodpercet. szóval a pénzt az levonta a 2. percért, de végigdumálni már nem engedte. faszfej!

KoЯn
97%, de a LAKOSSÁGRA LEVETÍTVE. Ami azt jelenti, hogy olyan helyeket, ahol laknak emberek. Így területre levetítve csak kb. 60-70% és még sokat mondtam...
Ami most fixnek néz ki (tehát nem emelkedik mint a vodánál), az az olcsó westel GPRS meg ezek az SMS-csomagok, illetve a jó vodás percdíjak. Én azt mondom, hogy mindenki az alapján vegyen sim-et, hogy ismeretségében mennyi embernek milyenje van.
-the invisible-
97%, de a LAKOSSÁGRA LEVETÍTVE. Ami azt jelenti, hogy olyan helyeket, ahol laknak emberek. Így területre levetítve csak kb. 60-70% és még sokat mondtam...
Ami most fixnek néz ki (tehát nem emelkedik mint a vodánál), az az olcsó westel GPRS meg ezek az SMS-csomagok, illetve a jó vodás percdíjak. Én azt mondom, hogy mindenki az alapján vegyen sim-et, hogy ismeretségében mennyi embernek milyenje van.
-the invisible-
3teló+3sim, ha igénye nincs az embernek 30e pénzbõl meglehet úszni😊
Nekem egy Voda 6310-esem van (városban mûködik, de Tapolca-Veszprém közötti völgyekben nem - 97%), Westel 7250-esem amit állandóan használok, Pannonosra nincs szükségem, mert egy ismerõsömnek sincs - felénk nem divat az Élvonal(?)...
Igazából az elõfizetõk jobban szívnak, mert hálózaton kívülre (ha jól emléxem) többért telefonálnak, mint a pre-paid kártyások.
Ja, és a topichoz hozzászólva: akit zavar a napi 10Ft veszteség, az ne is használjon mobilt.
Én a munkámhoz vettem õket, és nem sajnálom használni, mert bõven bejön az ára, aki buli miatt vesz mobilt, vagy csak villantani, annak meg ne sírjon a szája😊
\"Nicholas Sarkozy, pourquoi ton pére a foi la Hongrie?\"
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
1-2 mp-t várhatnának, míg lerakod, de akkor meg garantáltan 3 mp után sípolna az a geci, uhhogy tökmind1
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
KoЯn
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
gamertag: kenobita
War. War never changes.
ÉN vodás vagyok és NEKEM nem volt soha ilyen gondom ÉN tudom hogy ez igaz-e: nem. Okoska.
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.