Mit álmodtál?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Non-stop munkaerõk 😄D

bogyoka
Nem csodálom, hogy a sok apró gyöngy repdess a szemed elõtt, ha egész nap azt látja a szemed.😊 Egyébként nekem meg a fõnök diktál egész éjjel álmomban sokszor, és még kiabálok is vele, amit sosem szoktam, szinte totál nyúzott képpel állok a tükör elõtt reggel.

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

Én a gyöngyfûzéssel is szoktam így járni , mikor egész nap fûzök, este lefekszek és behunyom a szemem, megjelenik elõttem a sok szines apró gyöngy, és alig birok elaludni olyan zavaró😊)
Álmomban meg kitalálom az újabb mintákat. 😄D
Tehát éjjel nappal dolgozom 😊)

bogyoka
Én többször vagyok sokszor álmomban pld. Tomb Raider Lara Croft, és a piramisok között szoktam menekülni, mert üldöznek, no persze lövöldözök is maximálisan. De ez akkor volt, mikor nyomtam minden nap a gamét.

De elhiszem 😊)
Amikor meg bf-eztem napközben, akkor egész éjszaka lövöldöztem álmomban, sõt csak be kellett hunyni a szemem és már meg jelent elõttem a harcmezõ 😊)

bogyoka
Nem fogod elhinni, ilyet álmodtam már én is, hogy a csak csetelek-csetelek, fórumba is irok, aztán reggel felkelek, tehát csak folytatom, de az tény és való, hogy olyankor fáradtabban kelek reggel.

Én most egész éjjel cseteltem álmomban, többször is felébredtem, de mindig folytattam tovább mikor visszaaludtam. Elég fárasztó volt. Nem elég nekem napközben ?😊)

bogyoka
Nekem borzalmas álmom volt a hét elején, le kell ironom, akár egy krimi.😊)
Egy kihalt utcán mentem, és tök sötét volt, egy embert sem látam. Egy férfi jött velem szemben, és a falhoz állitott és pisztollyal belém lõtt, a gyomorszáj tájékán talált el, és szinte éreztem a fájdalmat, (lehet,hogy fájt a gyomrom valóban), meg hogy a vér felfelé szalad a torkomba, és sírtam, de szerencsére felébredtem.😊)

The Garrett
Én megint vagy 1 hónapja semmit. Vagy nememlékszem :/

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Speth
Azt álmodtam, hogy megharagudtam valamiért az apura és ollóval levágtam a kezeit, ott vérzett és én meg tudtam, hogy mit csináltam, de nem is vérzett igazán, így megfordúltam és elmentem. Szegény fater.😊
Egy másik álmom meg az volt, hogy marha sokat vásároltam, mert úton voltam és már amúgy is alig fértünk be a kocsiba, de volt egy kis bolt és mindent rám akartak sózni, és még át is akartak verni amikor a visszajárót adták, de mondtam, hogy tudok számolni és ahogy ezt mondtam, nyertem valami hülyeséget amivel olcsóbban vehettem meg egy mások terméket, és mivel csak 12 ft volt, azt is megvettem...és ez így ment, már nem tudtam hová pakolni és ott ordítottak velem, hogy már nem fér hová, ne vegyek már semmit, de én nem bírtam abbahagyni, minden olyan fontosnak tûnt, végül valami hülye hálózsákba kellett feküdnöm, hogy a többiek eltüntessék a sok megvásárolt dolgaimat és mondták hogy ha kijövök nagyon fogok neki örülni.
De mostanában tök jókat álmodok, csak mindig elfelejtem.

Emi szeretlek. tiszta szívből isten látja lelkem. bocs. Marci

Én eccer azt álmodtam hopgy hugyoztam a vécén és egyszercsak becsapódott mellém egy meteor😄D

[TFT] hi ok pú sry etc.. zsal... Huá™ hogykellkistéemetirni™ stb... amugymek nem írok alá semmit a zügyvédem nélkül szal...

Adam5
Ezt álmodtan:
A házunk elött volt a régi sulim torna órálya de a tanár inkább ilyen katonai kiképzést csinált velük és eggyszer csak fogta 2osztálytársam és belõtte az ablakon(nem tom mát mivel tõtte be) kiderült hogy kémkedni jöttek és az is hogy én nem magán tanuló vagyok hanem egy állandó kém aki otthon van a saját házában(LOL ezt én sem érten most hogy így ébren vagyok)

megint sokmindent , de nem írom le 😊
most vki más irjon 😊)

Astaroth
A kék fejû gyufa mit jelent?A szemetek szétgyúrták és nem tudtam cigizni.Meg autóból is ki akartak lökni,csupa rossz emberek.Meg a szomszéd banyába belekötöttem mindezt ma délután😊

Én is jártam így 😊)
Szerencsére egy jó kis romantikus álom volt, így nem bántam , hogy folytatódott tovább 😊))

Ajaj, én nagyon sokat és érdekeseket szoktam álmodni😊
Soxor 4-5 álomra is emlékeztem reggelenként. Bár mostanában elég rosszul alszom és fáradt vagyok , így az álmok is kissé elkerülnek. de egy idõben pl. nagyon sokat földrengéseket meg világvégéket álmodtam. A földrengéses álmok után többször hallottam a rádióban , hogy tényleg volt valahol ( álmomban nálunk volt). Visszatérõ álmom is volt legalábbis úgy emléxem hogy 2* álmodtam ugyanazt , de azt inkább nem mesélem el 😊)
Nagyon furcsa volt és nagyon régen volt. Ráadásul több év elteltével álmodtam ugyanazt.

Fefe
Nekem olyan volt,hogy álmodtam valamit majd felkeltem wc-re utána vissza feküdtem és folytatódott az álmom tovább😊

cseri001
Hát nem nagyon 😊
Az álmok már csak ilyenek... Néha nagyon meg tudnak lepni.
Már amikor emlékszem rájuk....
De általában nem szoktam emlékezni sajnos. Ha igen, akkor meg akkora hülyeségek, hogy akkor meg azt gondolom, hogy lehet ilyet álmodni!!! 😊
Volt ezen kívül valami érdekes álmod mostanában, vagy régebben? Valami visszatérõ álom?

Úristen hód, fújd már ki!!!

Ezt a topik megszünt élni?😊
Senki nem álmodik semmit? csak álmodozik ?😊)
Na én megpróbálom most feltámasztani ezt a témát.
Rövid leszek, mert csak a végére emlékszem :
Szóval nézem a mobilomat , látom hogy kerestek ( hangüzenet). meghallgatom, hogy ki az, hát egy olyan ismerõs , akit csak Ts en hallottam még eddig, és most a telcsiben, de olyan élethû ill Ts hû hangon szólott , hogy úgy riadtam fel álmomból mintha rémálom lett volna, pedig nem kellemetlen a hangja.
még jó hogy nem pl hajnal 2-kor , hanem 5-kor hívott (azaz halgattam meg az üzenetét ) , mert azóta fennvagyok 😊))
Ez számomra azért érdekes mert ált. , ha álmodok, még a páromnak is más, szinte ismeretlen a hangja.
Esetleg tud valaki vmi okosat mondani erre?

cSuwwi
Az egyik Sliders részben majdnem pontosan ez van... :Ð

shit happens

Udv.. nekem most ugrott be egy regi almommal kapcsolatban vmi es gondoltam megosztom veletek 😊

szal azt almodtam, hogy ulok az agyamon az ablaknak hattal, kb 1 meterre (7. emeleten)velem szemben egy nagy tukor volt amiben pont az ablakot lattam ami nyitva volt..
egyszercsak azt ereztem (es most nem rohogni 😊 ) hogy jon felem a halal..(nem volt lathato csak ereztem) nem szep lassan hanem kb 1 mp alatt tett meg 500 metert es mikozben egyre kozelebb ert egyre magasabb es hangosabb sistergo zugo hang szolt.. az egesz nem tartott tovabb kb 2-3 mpnel es ekkor felebredtem..
azota viszont sokat valtozott az eletem.. elotte eleg mely depresszioba szenvedtem (kb 3-4 even keresztul az okaval is tisztaban vagyok de errol inkabb nem beszelnek)de mostanra szinte teljesen elmult ..
+ azota iszonyatosan teriszonyos vagyok.. elotte siman kilogtam az ablakunkbol cigizni stb.. mostmeg az uj lakasomban a 3. emeleti ablakon se nagyon "merek" ,szeretek kihajolni, kinezni..

na kb ennyi
Jaja, pár évvel ezelõtt egy csávó, aki médiumnak, vagy vmi más ilyen izének állította magát, megállapította, h pont a szobám alatt helyezkedik el egy kb. 10m kiterjedésû vízér, ami minden energiát baszippant, és ez elvileg nem tesz jót az egészségemnek... Amikor elõször meghallottam, még nem tudtam felfogni (mondjuk még most sem tudom), és azt hittem, h azt állapították meg, h vki megátkozta a házunkat. 😊

Amúgy szoktam álmodni, csak nem emlékszem rá, h mit. De van, h be-beugrik vmi, de ha erõsen próbálok emlékezni, akkor még kevesebb jut az eszembe. Jobb, módszer, ha megpróbálom megismételtetni azt az ingert, amire beugrott az emlék (pl.:vmi hang, kép).
Hunnenkoenig
Marmint az erotikusakat nem a csaladrol

Hunnenkoenig
Örülök, hogy valakinek a hasznara voltam :-)

Ha nem emlekszel az almaidra, az azert van, mert ki vagy merülve es tul melyen alszol.

Az almok altalaban röviddel a felebredeskor vannak es csak nehany masodpercig tartanak, vagy ha csak felalomban vagy...

Egyebkent en most tapasztaltam meg, mennyire fontos a környezet.

Az elözö lakasom egy hazban volt, amit egy balfek epitesz teljesen bevont femlemezekkel. Na az aztan az összes letezö elektromos es magneses szemetet magaba szivta.

3 evig minden elyszaka gyilkossagokrol es hasonlo szörnyüsegekröl almodtam es nem tudtam, hogy miert.

Miota elköltöztem egy masik lakasba, azota ha almodom, max erotikus vagy semleges dolgokat a csaladrol meg hasonlok...

Szoval jol nezzetek meg, hol alszotok es lehet, hogy az a Feng Shui nem is olyan hülyeseg :-)

Faki
Én meg világvégéket álmodok 😊
De a legparább a horrorsztorik. Elõttünk, ha kinézek az ablakon egy nagy mezõ van (Bp peremkerület rulz 😊. Jövök haza valahonnan éjszaka és hallok valamiféle idegesítõen visszhangzó, távolból jövõ fémes csattanásokat. Belépek a házba, sötét van. Az egész világnak a hangulata iszonyúan nyomasztó, érzem hogy nincs minden oké, nem olyanok a dolgok mint ahogy azokat megszoktam. Nyomott a hangulat de qrvára. Kinézek az ablakon és a távolban, a mezõ közepén két vörösen figyelõ szemet látok. Para 1000-el, megyek a szobába és látom emelkednek az asztalon lévõ dolgok. Rohanok ki, modom magamban ilyen nincs, ezt nem hiszem el -> Felébredtem.
Az a legjobb horrorfilm, amikor te magad éled át, bár eléggé semmitmondó ami történt ebben az álomban 😊

ranGer2
te itt? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁááááááááááááá!

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Köszi Hunnen, eddig elég rossz volt a hangulatom, de ez a levél egészen felvidított. 😊 Ez a természetesség a legpoénabb, még akkor is, ha csak álomról van szó.

"mostanra mar csak iveket tudok repülni"
ez a legkirályabb... 😄 Azért ne keseredj, Hunnen, mert én meg azt sem... 😊

Amúgy nem tudom mér', de mostanában nem nagyon álmodok vagy nem nagyon maradnak meg. Lehet azért, mert ez a sok baromság, amivel nap mint nap szembesülök a suliban annyira levárasztják az agysejtjeimet, h már álmodtatni se tudnak rendesen szegények. 😊
Hunnenkoenig
En mar ket napja azt almodom, hogy egy kutya meg akar harapni...erdekes...

Repkedeshez:

En rendszeresen almodtam azt, hogy repülök eveken at.

Mikor meg egesz kicsi voltam, mindig azt almodtam, hogy el kezdek felfele emelkedni es tökre elveztem, de nem tudtam iranyitani es egy idö utan elkezdtem felni, hogy kirepülök a vilagürbe. Ilyenkor mindig felebredtem.

Utana idövel mar tudtam iranyitani es meg tudtam allni abban a magassagban, amelyikben akartam es ott lebegtem, de iranyitani meg mindig nem tudtam.

Kesöbb mar tudtam emelkedni, amikor akartam es nehany evvel kesöbb mar rendesen repkedni is tudtam, amikor es ahogy akartam.

Kb husz eves korom ota ez a tendencia megint csökkenöben van.

Elöször mar csak rövid ideig tudtam repkedni, utana mindig el kezdtem süllyedni, mostanra mar csak iveket tudok repülni. Szoval inkabb olyan nagyobbfajta ugrasokat es leginkabb csak olyankor, amikor kergetnek almomban.

Lehet, hogy ez valami belsö üzenet, vagy utal valaminek az allapotara, ahogy egyre jobban ellenörizni tudtam es utana folyamatosan leagazott es ujra elfelejtettem...
Nem tudom...

KG21
pont ilyesmi volt az én álmom is, de nekem az elején tökéletesen kontrollált volt a repülés. Aztán elbizonytalanodtam, és onnantól para😞

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

KG21
tök jót álmodtam ma, összevissza repkedtem egy felhõkarcolókkal teli városban, de akkor hirtelen rádöbbentem, hogy nekem tulajdonképpen tériszonyom van, és nem is tudok repülni igazából😄
Akkor hirtelen bizonytalan lett a röptöm és alig tudtam belekapaszkodni a legközelebbi karcoló párkányába. Ott aztán rohadtul féltem a magaságtól és egy villámhárítószerû póznába csimpazkodtam. Ekkor eszembe jutott, hogy ez csak egy álom és jobb lenne inkább felkelni😊

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

The Garrett
Álmodtam +3 részt a ghost in the shell: stand alone complex hez. 😊

Az egyikben állítólag akkorát ordítottam /kiabáltam álmomban hogy anyám felriadt 2 szobával arrébb.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Astaroth
fura volt nagyon de köszönöm hogy felébresztettek,mert nem emlékeznék rá...
Arra emlékszem,hogy megbízást kapok,egy fehér csempéjû vájatban térdig érõ vízben evezek,kis indiáncsónakban(egyszemélyes).Ez a vájat olyan 20 méter széles nagyon hosszú,egyik vége vízesés,a másik fal.Mellette valószínûleg egy marhaszéles fõút van,de akkor errõl még nem tudok.Körülöttem gépek meg munkások,a víz fölötti állványzaton.
Engem néz az osztályom nem emlékszem senkire csak tudom hogy néznek...
Aztán az érdekes rész:a fõúton megyek az osztályommal az útmellõl leszólít egy ember,hogy nem akarok-e ilyen evezõs munkát végezni.(közben az osztály elémegy)Mondtam lehet róla szó,azt mondja erre havi 10000 Ft.Azt mondom nem.Azt mondja beszélhetünk egy jobb ajánlatról.Átmégyünk az út másik oldalára(forgalom semmi),elõkerül valami nagyon furcsa cucc.(ez a poén😊)Fából és vasból van,köralakú tál(az anyaga olyan mint egy hordónak)kézbe tudod fogni(átmérõ kb. 15 cm).A tál alatt egy tonikos palack van vas tartóban,és egy csõ van felvezetve a tálhoz.(mint egy mosdókagyló)Az ürge kezében cigi van.Csinál valamit aztán mondja hogy csináljam utánna.A kezembe veszem,a vas forró megégeti a kezem,megfogom ahogy az ürge fogta,aztán belenyomom a cigit a "lefolyóba"és itt felébresztenek...

A tonic dohánnyal együtt milyen?😊))
Az egésznek olyan indián feelingje van...

M. Tibor
En is.😊

(Most mar tudom, hogy nem letezik 100% csak 120%)

Hogy egy jó nõvel.. :}

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

traXion
Gihi 😊

Van barátnõd?

janos666
Sok drogos meg FPS-függõ...
Repüljetek a maihoz, vagy a jézuskához......
Én baszni akarok, csak olyankor félidõben álló fasszal felébredek.
magus
Azt álmodtam, hogy aKarib szigeteken a barátnõmmel a yachtomon megyünk, és egyszercsak elkeveredtünk vmi szigetre, ahol terroristak az odatevedo turistakat tartjak fogva. Többször próbáltunk megszökni, de nem sikerült, és a végén má kínoztak minket. Aztán egyszer sikerült futni, és arra emléxem hogy futunk futunk, nézek mindig háttra, látom hogy a terrorista 20 perccel le van mar maradva, es vhogy hozzank kerultek vmi gyemantok. A Barátnõm elesett, és vmi gyilkos inda elkapta, ezert nem tudtunk tovabbmenni. ja amugy most az esoerdoben vagyunk. Nekem adta a gyemantokat, es en futottam egyedul. futok, nezek hatra a terrorista20prccel le van maradva, de a hatamon erem a tekintetet. elerem a partot, eszembe jut, hogy sokkal gyorsabb vagyok gyemantok nelkul... eldobom, es beleugrom 50 m magasrol a tengerbe, es akkor a 20 perccel mogottem levo terrorista beert, de nem ugrott velem. kiusztam 10 km-t a partra, es elmeseltem mindent a partiorsegnek. aztan ugy sikerult elkapnunk oket, hogy egy nagy hajoval (amit ugy iranyiottam mint a gta3ban....) odamentem ahol ekaptak, es ott egy ilyen kiani sapkaban egy bin laden fele figura rammosolygott, enis ra, aztan felismert, atakart ugrani, de kb40 swatos kiugrott es elkaptuk oket. itt ebredtem fel

artschi
Legutóbb azt álmodtam, hogy egy nagyvárosban voltam egy toronyház x. emeletén és látom, hogy a távolból szintén egy toronyházból valaki elindít egy vállról indítható rakétát, az meg éppen felém tartott. Kirohantam a toronyházból, átrohantam a szomszédba, közben a rakéta meg becsapódott oda, ahonnan kirohantam, de nem robbant fel. A szomszédban szóltam, hogy becsapódott a rakéta, erre mondták, hogy igen, tudják, meg látták õk is, és egy pár ilyen már becsapódott arra. Ezután jött a Horn Gyula(!), aki megkínált cigivel, én meg azt visszautasítottam. 😄

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Punker
ja az X+1-dik barack után mi? 😊)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Loogan
Szoktam én is ilyeneket álmodni. A 2. verzióban rohadt jó mikor viszont tudod irányítani magad, és olyan mintha egy helikopterben ülnél, csak sokkal szabadabb vagy. Ilyenkor elég feldobottan indul a reggel.

Törekszünk a jónak gyakorlására, a rossznak elkerülésére.

QuippeR
A legjobb mikor azt álmodom, hogy tudok lebegni. Senki nem tud, csak én, és így mászkálok az utcákon. Mindenki engem néz, hogy hát ezt meg mi lelte. A vicc az egészben, hogy nem tudok minden korlát nélkül repülni, csak olyan fél méternyire a járdától lebegni. Ilyenkor ha felébredek, elfog a furcsa érzés, hogy mi a francnak állok a lábamra?

Másik hasonló, kontrollálatlan repülés, bár ez nem annyira pozitív: szintén úgyanúgy kezdõdik a dolog mint az elõzõ, de egy idõ után elvesztem az irányítást, és egyre feljebb és feljebb repülök. Már nagyon vissza akarok menni a földre, de nem sikerül. Na ez para.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Túl sok Silent Hill.

janos666
Kibaszás ez az egész álom. Mire rályövök, hogy álmodom és a faszomra képzelek valami jó csajt fel is ébredek, mert túl megterhelõ a célalany kiválasztása ahhoz, hogy ne ébredjek fel. Ha meg nem jövök rá, hogy alszok akkor baszhatom a sok hülyeséget ami magától jön.
zaki
én is

Lynx_TWL
vmi szálodáan voltam, nem tudom kikkel, sok minden történt, de csak a végére emléxem pontosabban, amkoris kinyílik a lift ajtó szállodafolyóson, kijön belõle a kis zombi kutya, nagy hegyes fogakkal, én jól belerugok, akkor el akar menekülni, de emgint belerguok, akik ottvannak elkezdik ütni, erre én meg mezítláb vagyok, és akkor megharapha a lábam, aztán beugrik nekem,hogy most biztos megfertõzött... aztán nem tudom mi történt asszem felébredtem😄

๏̯͡๏﴿

traXion
Azt, hogy lefeküdtem egy tök jó csajjal! 😄

ranGer2
Olyan nincs hogy "semmit" csak nem emléxel rá!

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

semmit

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

harakiri
Hali!
Ma éjjel egy elég hosszú és fordulatos álmom volt:
Az egész egy krimi volt. Helyszín valami óceánparti üdülõhely, a csoport kb. 15-20 fõs volt ,amibõl kb. 6-7 volt férfi.
A bonyodalmak ott kezdõdtek, hogy megölték az egyik nõt, aki egyébként valami szépségkirálynõ volt. (volt még vagy 3 a csoportban) Szóval a csaj meghalt, és a szálloda társalgójában összehívtak minket (ahogy Poirot szokta) kis "beszélgetésre", hogy ki hol, mit csinált.
Az egész kihallgatósdit egy furcsa lény vezette, aki elég félelmetes kinézetû és méretû volt. (úgy nézett ki, mintha egy halat és egy embert kereszteztek volna - volt keze, lába
beszélt, de a feje olyan harcsaszerû volt, a színe padlizsánlila volt és pikkelyes volt és fénylett)
Szóval ez a lény (továbbiakban Nagy Hal) eléggé lekapott minket a 10 körmünkrõl, aztán már senki sem bízott senkiben.
A következõ jelenetben egy szépségszalonban voltam (kívülrõl néztem) ami elég videoklipp szerû díszlettel jelent meg.
Képzeljetek el egy 10*10-es négyzethálót (felállítva), aminel minden négyzetében ül egy nõ és éppen körmöt lakkoz, vagy hajat szárít, vagy festi magát. Na ezek a blokkok rózsaszínûek voltak, némelyik le volt függönyözve és oszloponként föl-le mozogtak, attól függõen, hogy az új vendég be akart szálni, vagy egy régi ki.
Szóval ebben a "szépségszalonban" történt a második és harmadik gyilkosság, persze a legfelsõ szinten, és leállt az egész mozgó izé. Egyik lefüggönyzött rekeszben megöltek még egy nõt (aki ismerte az elõzõ áldozatot), majd amikor az egyik pasi felmászott a dulakodás hangjára, akkor õt is kinyírta a gyilkos, aki a tetõn át távozott, és(kívülállóként) láttam ahogy elvesz valami termosz szerû dolgot a nõtõl, és kibrít valami port belõle.
NA ezen a ponton már eléggé feszült volt mindenki, ráadásul az idõ is rosszra fordult, hatalmas hullámok jöttek, erõs szél fújt, szóval annyi volt a kellemes üdülésnek.
Mi hárman (én+két férfi) már régebb óta ismertük egymást és megbíztunk a másikakban, elhatároztuk, hogy kiderítjük, mi a franc történik.
A következõ kép az volt, hogy a két srác telefonon beszélget, és "A" a következõt mondja "B"-nek:
"-A múltkor amit mondtál gondolkodóba ejtett és megnéztem egy mintát az elsõ áldozat vérébõl, nagyon érdekes volt!
Valami méreg volt benne,...állati... valami hal mérge,
de ami nagyon furcsa szintetikus volt!"
Na innentõl erõsen a Nagy Halra terelõdött a gyanúnk, de hogy megbizonyosodjunk, el kellett utaznunk a Galapagos szigetekre, mert csak ott él az a hal, amihez ez a Nagy Hal hasonlított.
Elvitettük magunkat egy hajóval, ami otthagyott minket, mi pedig elkezdtük keresni a dögöt. Valami barlangba kellett bemenni, ahol csúszott minden, meg sötét is volt, és én amúgy is paráztam ettõl a lénytõl, szóval kimentem és az erõs férfiakra bíztam a melót.
Kint éppen visszaért a hajó (1 nõ + 2 férfi), ami hozott minket és már el akartak menni, mert nem találtak minket. Szóval épp ezt mesélik, amikor a barlanból segélykiáltásaok hallatszanak.
Rohantunk, de nagyon lassan haladtunk, mert csúszott minden, végül beértünk, és a nõ (a hajóról) a magassarkú cipõjével leütötte a halat, úgyhogy egybõl kinyiffant. Persze mi nem nagyon hittük, ezért még csapkodtuk egy kicsit.
Na a lényeg a lényeg, a hal kapcsán kiderült, hogy tényleg a Nagy Hal volt a gyilkos és, hogy azért csinálta, mert a nõknél volt egy-egy adag abból a porból, amivel meg lehet változtatni a Föld éghajlatát (nagy mennyiség esetén), és a Hal meg akarta változtatni, hogy el tudjon terjedni a világ többi részén is, és ne csak a Galapagos szigeteken kellen tengõdnie. Ezután még volt egy rész, amiben a gyilkosságok rekonstrukciója volt, de arra már nem emlékszem igazán.
Huh ...ennyi volt.
Szép álmokat mindenkinek 😊

\"A bölcs nem az, aki soha nem szenvedett, hanem, aki átélte és legyőzte a kétségbeesést!\"

[HUN]PAStheLoD
mostanában nem álmodok ;]

király , mi? 😛P

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]