Mit álmodtál?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Amúgy nem emléxem rá!
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Egyszer azt álmodtam, hogy focizok, kapus vagyok. Odagurítják a labdát én meg kirúgom. Na ekkor rúgtam bele a falba izomból. Felébredtem. Hú - mondom magamban - azt álmodtam, hogy belerúgtam a falba. Elkezdett vérezni, akkor veszem észre, hogy nem álom volt. Visszaaludtam. Ekkor jöttek a hülye álmok, olyanokról, hogy leszakadt a lábam, meghogy megnyúzták a lábamat, és ott nézem a húst.
Akkor elég szar volt, de visszanézve már csak röhögök rajta. 😄
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Amúgy néha azt álmodom, hogy meghalok. Például zuhanok le egy szakadékba, és amikor pont leérnék felébredek!
Azt tudtatok, hogy az almok az felkeles elotti percekben tortenik, elofordul hogy nehany perc alatt napokat almodsz vegig (vagyis kurva gyorsa gondolatod). Az alvasnak vannak szakaszai. Ebredes elott egy oraval (normalis ebredes, nem olyan amikor egy rohadek vekker ordit a fuledbe, hogy ideje felkelni) vagy azon a ponton, mikor a legmelyebben alszol. Ilyenkor szo szerint egy agyuval sem tudnanak felebreszteni 😊 Ilyenkor pihensz a legjobban. Ha almodsz sokszor jobban kimerulsz, mint mielott aludtal volna, mivel total beleeled magad. Van olyan, hogy ugy ebredsz fel, hogy ver a szived, mintha futottal volna.
A multkor azon gondolkodtam, hogy aki almaban meghal es idos, elofordulhat, hogy azert mert rosszat almodik es a szive annyira ver, hogy szivrohamot kap 😄
En szerencses helyzetben vagyok, mert sokszor ejjel 2-3 oraig tv-zek, barmit nezhetek, horror, akcio, brutalis gyilkossag, semmit sem almodok 😊
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Emi szeretlek. tiszta szívből isten látja lelkem. bocs. Marci
Hát ez jó volt!😊 Nem semmi álom!😊 Az a baj, hogyha reggel nem eleveleníted fel, akkor nem valószínû, hogy az eszedbe jut. De van amikor reggel nem jut eszembe, aztán napközben valamirõl hírtelen mégis.Emi szeretlek. tiszta szívből isten látja lelkem. bocs. Marci
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
A tiéd szimlá rövid...ha részleteznéd...
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
(nagyon kusza, értelmetlenség!)
Nyaralni voltunk az én családom, meg egy haver család. Jöttük haza horvátból. Egy fekete Nissan Micraval, ami néha sárga lett, emg egy fekete Peugeot 206-al.
Elõszõr a ocsiban arról beszélgettem én, tesóm, a másik családból egy csaj, meg annak az apja, hogy hogy szeretjük leginkább lelegelni a salátát. Megállapodtunk abban, hogy ha cukros akkor a legjobb. Aztán mentünk én apám lement az autopályáról, hogy megnézzen egy kastélyt, másik családfõ pedig vele ordibált. Aztán hirtelen vmi nagy autopályán mentek, és el kezdtek versenyezni, hogy melyikõjük a jobb sofõr. kurva gyorsan mentek, én meg be voltam szarva. Aztán Az atópálya egy óceá, vagy mi mellett ment el, ahol a haver családnak éppen búvárkodott a felesége, de hogy hogy került oda, azt nemtom. Mind1, megvártuk, amíg feljön. hozott nekem egy szem cseresznyét. Aztán ott puszlkottunk meg minden, és mentünk tovább síléccel. Éppen O'Neil síverseny volt, és a sok síelõtõl alig tudtam menni, és ezért a családból, meg a másik családból midnenk megelõzött jó, utolértem õket, aztán találkoztunk egy ismerõssel, kérdeztük, hogy merre mentek többiek. beszétlek vmit, én nem vártam meg, hanem elmentem. Aztán voltak ott vmin agy zsilipes ajtók. egyiken bementem és egy farmra érkeztem, ahol kisgyerek azzal szórakozott, hogy olyan kapával, vagy mivel golfozott, vagyis belevágta a földbe, és a föld az meg íy õsszevissza repült, és azzal célozgette a csirkéket meg a bárnyányokat. Aztán Az egyik csirke besokealt, és õ kezdett el dobálni mindenkit, meg támadt engem is. én olyan erõsen dobtam meg földel, hogy kettészakadt. utána a kisfiú elmesélte nekem hogy melõbb evett meg három bárányt. jó, következõ zsilipesajtó után vmi borzalams helyre kerültem, horvátország egyik sikátorába. onnan nem sokra emléxem, gyorsan leléptem, a következõ ajtó után a dzsungelben találtam magam, ahol egy anakonda próbált megenni, meg egy krokodil. onnan gyorsan léptem le, de üldözõbe vett egy csirke. na, ennyire emléxem, még párszor visszatértem a farmra, de anyumékat nem találtam meg.
jó hüje egy álom:-DDD
Megnéztem az X-aktákat, aztán még két filmet, de úgy látszik, hogy az X-akták maradt bennem.
Volt egy fasza nagy ördög, úgy 300 m magas. Járta a világot és mindenki retteget tõle, mert lerombolt mindent. Kibaszottul úgy mint a gozzilla. Aztán egyszer jött a házunk felé, felhõszerûen tûnt fel a távolban, bebújtam az íróasztalom alá, ott volt még a haverom is. Aztán hallom, ahogy lépked az a geci. Aztán meg felébredtem. Kibaszott hülye álom, geci! Az X-aktákba is valami ördög geci volt!
De a legjobb amikor valaki álmában beszél!
Én mikor még kicsi voltam, és anyu bejött a szobámba, aludtam és mesélte, hogy azt motyogtam, hogy "apu! miért mászol a falon?"
Múltkor meg azt álmodtam, hogy a barátnõmet bedugtam a táskámba...aztán kiszedtem. Semmi baja nem volt és az egész tök normálisnak tûnt.