879
Írd le!
-
#272 #258 Walakinek ment -
#271 ki fognak nyírni álmodban -
#270 Hát ha a régi kép óta nem változtál semmit, az igen gázul nézne ki -
#269 :D -
#268 Hmm... a pokolban voltam és David Bowie volt az ördög! -
#267 TE JÓ ÉG!!!!!!
LEHET HOGY NEM IS ÁLOM VOLT!!!!!!!!!
-
#266 kagylós bordós hálozatos karmolászós sárga izét:) -
#265 Mit ettél lefekvés előtt ember??? :DDD -
#264 Azt álmodtam ,hogy egy külföldi étteremben ülök valakivel, akit ismerek. A következő szituációk vele zajlottak le:
Rendelt valami kacifántos nevű itókát a pincértől, de valami frankó hosszúnevűt, én még kibetűzni se tudtam volna.
Pár perc múlva kihozták a rendelését, akkorát röhögtem majdnem leestem a székről :) ugyanis egy pohár fagyaztott tengervizet hoztak ki neki,persze ő meg nézett bután, hogy mivan....mindegy a pincér megdumálta, hogy ez ilyen meg olyan specialítás, meg egészséges, csak egyszerre hajtsa le.
Jól van, ismerős lehajtotta, persze majdnem kiköpte mert töményen sós izé volt, arról nem is beszélve, hogy egy nagy darab jég volt az egész!!
Eztán megkérdezte a pincért, hogy mi is az a dolog, amit enni hozott neki...illusztrálásul:
Egy nagy kagylószerű dolog volt sárga burokban, amit lehúzott róla, majd kinyitotta a kagylót, ami belül bordós hálózatos izé volt. Úgy nyitotta ki mint egy lampiont, hogy a belseje kifordult köré, ekkor kis labda alakú és bordó erezetes volt az izé...a mutatóujjával megböködte (puha volt) és feltette az ominózus kérdést a kaja eredetére vonatkozóan, de méga válasz előtt az a labdacs egy sárga paprika formáját vette fel, aminek a szára helyén egy lyuk
volt.... hehe.. és egyszerre az a dolog kinyújtotta nyelvét a haverra (mint a Maszk-ban a csávó), majd egy kis satnya vékonyujjacskás karmos kéz nyúlt ki a lukon és a haver felé karmolászott....
itt megszólalt az ébresztőóra... mindenesetre én még most is röhögök annnyira vicces volt...
-
[Walaki]D`Lair #263 Bazeg nem merek aludni menni...:D -
#262 azt hogy hosszú hajam van,.,., -
[Walaki]D`Lair #261 hmmm....látod erre nem is gondoltam...na majd ma elhajtom a gyíkba...:D -
#260 :) -
#259 biztos a kék pulzáló gonosz mumus volt az aki az álmokba lopja magát, de csak illuziónál, és közben lopja a milka csokit! -
[Walaki]D`Lair #258 Hát én nem tudom hogy álmodtam -e ami este történt...Az volt, hogy fekszek az ágyon, szerintem aludtam...aztán hirtelen öntudatra ébredtem, és eszembe jutott valamiért, hogy megpróbálom én is irányítani az álmomat. Amint erre gondoltam egy iszonyú éles, szirénaszerű pulzáló hangot kezdtem hallani és fizikai nyomást éreztem a homlokomon, meg valahogy a guggámban...de az is ilyen pulzáló volt...és egyre erősödött...valamint egy halvány sötétkékes akármit láttam a szememmel, ami csukva volt, de az is pulzált...akkor arra kezdtem gondolni, hogy tűnjön el...-de csak délután gondoltam vissza az "álmomra" és akkor esett le, hogy arra gondoltam, hogy tűnjön el az a VALAKI!!! tehát az a kékes akármi egy arc volt! Nem lehetett kivenni, de valahogy tudom, hogy egy arc volt...- ezekután kezdett abbamaradni a pulzálás, és felébredtem...olyan fél egy lehetett...valami egészen nyakatekert pózben voltam...amint kiegyenesedtem az ágyban akkor kezdtem felfigyelni, hogy a kutya hisztérikusan kaparja a szobám ajtaját...(velem aludt a drága)kiengedtem és lefutott anyámékhoz...én meg ittam és visszafeküdtem...reggel eléggé fáradtan ébredtem, pedig amúgy 11-kor aludtam már...:-/ -
[Walaki]D`Lair #257 igaz...egyszer azt álmodtam, hogy valami hülye influenzában meghalt az egyik legjobb haverom...hát...komolyan...reggel olyan isssszonyú szar érzésem volt...és nem tudtam, hogy álmodtam -e...(nemtudom miért) szóval biztos ami biztos küldtem neki SMS-t :) -
#256 érdekesen ocsmány :P
én mai is álmodtam vmit, felébredek, még eszembe is volt,h gy mit, de ahogy beugrott, hogy ezt most megjegyzem, és leírom, hirtelen eltűnt a tiszta kép, és most is csak emléxem,h ogy ez volt, de nem tudom, hogy mi:)
viszotn szoktam álmodni, hogy valahogyan megsebeznek, belevágnka a karomba akármi, és érzem a fájdalmat, meg minden, annyira, hogy azt hiszm valóság, amikor felkelek akkoris még bennem van, hogy úristen a kezem...de még megvan:)
múltkor meg az volt, hogy apám én, meg egy csaj a suliból, nemtom hol voltunk, de azt tom, hogy a csaj engenm nem érdekel, az álomba, mégis én meg apám:) versengtünk érte, és apám, mindig átváltozott egy olyan 20 év körüli sráccá, azt nem vágtam mi van, utánamegint visszaváltozott, a csaj egész végig megse szólalt asszem, mi se beszéltünk, mozdulat se volt, de mégis tudom, hogy arról szólt, hogy a csajért versenyzünk:P
-
#255 ééérdekes.... -
#254 Nah egy kusza emlék....
Szal egyik legjobb haverommal megyek a parton..Ő füvet rejteget hogy elszivhassuk..Erre jön egy csomó rendőr hogy lebuktassanak..Volt nálla egy kiló barnakenyér és elvették tőlle mert azt hitték(én is) hogy abban van a dolog..De abban csak lekvár volt és igy mentünk tovább én meg dicsértem hogy milyen okos..Egy diszkóhoz értünk ahol gördeszkás csajok voltak és én megjegyeztem, hogy bulgáriában szoktak lenni ilyen jó deszkás lányok(elég jól nyomatták)..erre elszivtuk a füvet..Megjöttek szüleim én meg tökre be voltam lassulva..Megkérdezték miért beszélek ilyen furcsán én meg azt mondtam, hogy azért mert elzsibbadt a nyelvem...
Következő kép, hogy Bulgáriában sétálok nappal és minden jó csajjal smárolok egymás után...Utánna egy templomban találom magam a férj szerepében de mielött meglátnám a menyasszonyt felébredek
Egyébként volt már olyan álmom hogy kint voltam egy réten a réten állt egy kettévágott faház minden szobában egy-egy állattal és mindegyik hegedült..És olyan szomorú zenét jáccottak hogy szó szerint majdnem "megszakadt a szivem"..ja és asszem el is sirtam magam mert reggel könnyes szemmel ébredtem...Érdekes mert asszem elsős koromban sirtam legutoljára...
Nah mégegy történet nagyon régóta szerettem volna megélni azt a pillanatot ahogy átlépem az "álom küszöbét"(nem jut eszembe hogy irják normálisan) Nah nemrég megtörtént velem..Asszem suli után vizilabdáról jöttem és qrva álmos voltam lefeküdtem és éreztem ahogy lépésről lépésre elálmosodok majd elkezdtem álmodni...az volt a baj, hogy ahogy felfogtam hogy álmodok rögtön fel is ébredtem.. -
#253 akkor biztos dobolsz :D -
#252 Na!
Éjjel azt álmodtam, hogy tagja voltam egy világhírű hegedűs zenekarnak. A bátyám volt a vezetője, aki a világ legjobb hegedűse volt. Kb. 20-an voltunk a zenekarban, ebből 19 hegedűs 1 dobos. Annyira profin nyomtuk, hogy akármilyen stílusú zenét képesek voltunk eljátszani. Még Kispál és a Borz-t is nyomtunk. Teljesen élethűen adtuk elő a gitár hangját a hegedűvel. Ráadásúl ez a koncert egy uszodában volt :D. Vagy 3 vonót tettem tönkre.
Egyszóval oltári nagy baromság volt az egész :D. -
#251 Talán jobb is :DD -
#250 En altalaban iszonyu zagyvasagokat almodok, de vmelyik nap ossz-vissz egy csokot almodtam. Iszonyu jo volt, csak fogalmam sincs, ki volt a parnter :))))))) -
#249 Érdekesebb lett volna ha két pasi smárol?
háááát...:) én még álmodni sem szeretnék ilyet, nemhogy látni...:) szerintem a homo nem túl fincsi dolog! -
#248 neeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :PPPPPPPPPPPPPPP -
#247 TE leszel a következő :D -
#246 LOÁL LANGYOSKÁIM !!! -
#245 -
#244 Te örök kedvencem maradsz! -
#243 Hát engem már nem is szeretsz? :D -
#242 Pedig ha az lennél, úgy izgalmasabb lett volna -
#241 dehogy vagyok fiú! na:) -
#240 :)))) dehogy vagy fiú!:) -
#239 fúúúj, smaciztál egy fiúval? te is fú vagy?? (gondolom) -
#238 Én azt álmodtam, hogy űlök a gép előtt és hallom, hogy valaki dumál...hallatózok, hogy ki beszél, és rájövök, hogy a hasamból jön a hang. Baromira megijedtem, hogy most hasbeszélő lettem?? és nem mertem senkinek elmondani...de a hasamból, nem mindig...hanem időközönként jöttek a hangok, és lebuktam...a szüleim be akartak adni egy cirkuszba, mert szerintük "ott a helyem" és azt mondták, hogy ez az egész az én hibám. Szóval beadtak, és én meg végig bőgtem, hogy nem akarok menni, mert utálom a bohócokat. Aztán ott voltam és elmúlt a hasamban a szövegelés. Én meg hiába mondtam, azzal gyanusítottak meg, hogy már befolyásolni tudom a hasbeszélést. És tökre szarul éreztem magam, aztán hirtelen egy koncerten voltam, ahol kerestem valakit, de fura módon nem elől voltak sokan, hanem hátúl, és miután a hátsó tömegen átverekedtem elől lazán űldögéltek és ott kerestem valakit, megtaláltam az egyik haverom volt. Valamiért az ölébe űltetett, elkezdtünk dumálni, aztán hirtelen megpuszilta a nyakamat...elkezdtünk csokolózni és nagyon jó volt! Meg is lepődtem, hogy nem gondoltam volna...fura volt...utána valami házba mentünk ami körül víz volt, és egy szőnyeget fektettünk a vízre és nekünka azon kellett fekve besodródnunk, de én nem tudok úszni és elkezdtem pánikolni. A víz meg undorítóan mocskos volt...de a srác kihúzott. Be a házba, megint tiszta voltam...már majdnem lefeküdtünk mikor hallok valami zajt. Az igazgató volt ott a sulimból. Ott üdvözölt. Aztán jöttek ennek a srácnak a haverjai...tiszta fura volt az egész...unokabátyám is ott volt hirtelen meg mindenki. Aztán hirtelen a barátnőimmel akartam menni valahová kirándúlni, és mindenkinek volt már jogsia csak nekem nem meg még egy lánynak...és valami fura kocsi volt amivel mentünk, a kocsi hátúljához hozzá volt még kapcsolva még egy kocsi egy bogár, de a oldtalt. Elég fura volt. És aztán végülis én vezettem...(jogsi nélkül). És mondták is, hogy ezért megbüntethetnek, de én meg mondtam, hogy szerintem már letettem a jogsit, csak nem tudom mikor meg hol...de különben hogy tudnék vezetni?!...na mindegy...még egy csomó baromságot álmodtam...nem tudom miért...álmos voltam már nagyon. De a srácra nem tudom hogy fogok ránézni!:) Kicsit fura...az egész. -
#237 Hehe álmomban történt 1 nagy robbanás... reggel felkelek megyek ki a hűtőhöz erre látom fogy felrobbant az erjedő must. és leszakította a belsejét a hűtőnek :P
Ez érdekes, Így lehet befolyásolni az álmokat. -
#236 Azt álmodtam, hogy Kínában dolgozom a párommal és havi 600.000Ft-ot keresek. Pedig csak ilyen hülye növényeknek a szárát kellett levágni késsel. :) -
#235 jó reggelt mindenkinek -
#234 Hát én megint nem emlékszem mit álmodtam :P -
#233 majd lassacsakán...