Mit álmodtál?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Benn voltam a nappalinkban az ex-barátnõmmel és néztük ahogy az alien fel alá járkál a konyhánkban, és egyszercsak kinyitja a hûtõt. Én meg elkezdtem agyalni, hogy az ex-barátnõm nem lehet itt, mert amikor jártunk még nem volt meg ez a hûtõnk, és akkor felébredtem. Az, hogy egy alien kotorászik a hûtõnkben tõlem 2 méterre nem gondolkoztatott el...😄

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Ennyi!
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Emi szeretlek. tiszta szívből isten látja lelkem. bocs. Marci
Ez valami Terminator utánérzés? 😄DD
Olyan volt, hogy a jóbarátokból, meg filmekbõl szereplõk voltak benne. Nagy összevisszaság volt, és nem volt nagyon értelmes. Csak annyira emlékszem, hogy egy filmben szerepeltünk, ami igazából megtörtént akkor velünk. Volt valami gyilkos, az ûrbõl jött és mondják, hogy onnan ismerjük meg, hogy a hátában jobb oldalon a vállánál van egy chip ami világít. Ha nincs, akkor az ÁL gyilkos, de az is veszélyes. És így már mindenki gyanus volt. Az eslõ részben már nem emlékszem ki volt a gyilkos, de jött egy új pasi, aki szerintem nagyon gyanus volt, és szemmel tartottam. Közben volt ott egy pasim, és egyfolytában le akartunk feküdni egymással, de mindig közbejött valami...megtaláltuk a gyilkost, és egy duci kislány volt, de olyan jó nagydarab. És alig tudtuk megõlni. Megõlétük, örültünk, aztán megkaptam a kezembe a képét a következõ résznek ennek a folytatásának. És már baromira féltem. Jött a 3.rész abban meg volt egy másik duci kislány de nem õ volt a gyilkos, mert nem volt a vállánál chip. De azért a biztonság kedvéért megöltük õt is!
Aztán már majdnem vége volt a résznek, és dumáltam a lányokkal, és jött a másik duci kislány, az ikertestvére az elõzõ chipesnek. Az ûrbõl, és lézerkarddal (aminek zöld színe volt) hadonászott. Megõtem, aztán a lézerkardot felajánlottam valakinek,hogy vigyázzon rá. De eközben egyfolytában fürdeni akartam menni, hogy aztán végre már a pasimmal lehessek. Jó nem tudtam mert mindig fürdött valaki. Mérgesen jövök vissza és a gyanus srác tette el a lézerkardot, ezért én megpróbáltam visszaszerezni. Mellette álltam, és figyeltem mit csinál. Elkezdett túrkálni egy szekrényben és tudtam, hogy biztos oda tette a fénykardot. Ezért benyúltam és kivettem, vereketem vele, az meg elkezdett bõgni. Megvígasztaltam, aztán megsemmisítettem a kardot. Merthogy már végre vége. Megint örültem, hogy vége, erre a kezembenyom megint valaki egy papírt. Néztem, és még örültem is, hogy dejó biztos valami jó film, és látom, hogy nem. Ott a negyedik rész! Én meg elkezdtem sírni...és már totál ki voltam készûlve. Aztán felébredtem. És most is olyan szar érzésem van.
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
Folyamatosan kérdeztem ezt tõle, míg végûl lerakta. Aztán délután megint felhív, hogy jól vagyok-e, meg hogy mi bajom volt reggel. Hirtelen minden beugrott, ugyanis addig elfelejtettem. Én meg csak röhögtem, anyám meg tök megrémûlt, mert késõbb elmondta, hogy azt hitte bedrogoztam. 😄
Jaj! Ezek az aggódó anyák! 😄
De volt már olyan, hogy azt álmodtam, hogy kaptam sms-t és olyan embertõl akitõl vártam, és nagyon boldog voltam, hogy írt. De gondoltam majd reggel visszaírok és leraktam a másik oldalamra a telefont. Reggel kelek fel, és nyúlok a telefon után oda ahová az éjjel letettem. De nincs ott. Lefagy a fejemrõl a vigyor. Meglátom a másik oldalamon ahová lefekvés elõtt raktam. Nézem a telefonom nincs meg az az sms! De viszont jött egy csak mástól. Olyan szar kedvem lett utána...tök nagy átverés volt.
Barátnõm is volt így, de õ reggel vissza is írt, hogy persze találkozzanak, meg minden, és a sráccal közben össze voltak veszve. Az meg nem értette az egészet. Rákérdezett...lehullt a lepel és megint összejöttek!😊
Totál kész vagyok!!!
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
), de akkor kiderült hogy egy terminator meg akarja ölni. Aztán az is kiderült hogy én is terminator vagyok. Bunyóztunk. Király volt, tök erõs voltam. Aztán meg a tenger(?) felõl jött egy bazi nagy hullám. aztán még egy. De qrva nagyok ám. VAgy 100m-esek. Én meg leguggoltam egy fa tövében, vettem egy nagy levegõt minden egyes hullám elõtt, és végül is nem lett semmi bajom 😄. De azért nem semmi mekkora ereje volt a hullámoknak.One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
most is szinte érzem a többi álmom is de ... nem tudom hogy hogy írjam le mert semmi konkrét nem jut eszembe 😞 csak _Gondolat foszlányok_ :|
Amúgy én egyszer azt álmodtam, hogy néger kistesóm született😄
Nagyon magasröptûeket álmodsz...