879
Írd le!
  • Astaroth
    Nem hiszem hogy minden topikot tele kéne szarni ezekkel játékokkal!!!
  • Bandew
    KIRÁLY! :D
  • Bandew
    Ez király volt! Végig nyomtam!
  • Bandew
    Király ahogy elkapja a macskát :DDDDDDDDD
  • Bandew
    Ez király!!!!!
    Van egy csomó Monkey Island-os poén is benne!!!
  • Bandew
    Jó lassú :(
  • Speth
    Ja! A morbid játékoknál van!:)
  • Speth
    Johnny Rocketfingers-t nézzétek meg!!:) Az rohadt jó!:)))))))
  • Speth
    jaj! a cica!!! tényleg dúrva!:)
    én most még játszom a startlaponjátékoknál találtam még egy pár "durva" játékot!:)
    http://www.startlapjatekok.hu/index.html
  • Bandew
    Akartok jó kis rémálmokat????
    Akkor itt egy jó kis link, amit az osztálytársam küldött nekem. :DDDDDDDDD

CSAK ERŐS IDEGZETŰEKNEK!!!!! :D
  • Bandew
    Ti is??? :DDD
  • Pyx #179
    holnap én is ezt álmodom :)
  • Speth
    jó álom!:) Frankón jobbak ezek az álmok, mint a filmek, azok mostmár túl kiszámíthatók...de ezek a legdúrvább sci-fi-knél is jobbak! Csak így tovább!!! Én is megpróbálom összeszedni magam! Direkt jól bekajáltam estére...remélem meglesz az eredménye!
  • Lacc
    Lol :DD

Én nem szoktam emlékezni arra, hogy mit álmodok. De majd megpróbálok :D
  • Gladiator
    peeeeeeeeerszeeeeeeeeeeeeee mááááááááááááááááá
  • tomsolo
    én meg azt hogy holnaptól 10 kB lesz a A LOGO MÉRET korlát
  • Gladiator
    nekem sikerült ismét egy nagy baromságot álmodnom.

egyikben úgy csináltam, hogy egy kis autót, pl egy trabantot letettem, mögé, egy picit ngyobb autot, pl egy skodát tettem, és így tovább egész a big footokig, aztán azután tettem egy kis csónakot, aztán egy motorcsónakot, aztán meg még egy csomó vízi járművet, majd végül egy kompot, aztán elindítottam (a szárazföldön) a kompot, az meglöktee a kisebb hajót, az a kisebb ahjót, aztán így tovább, végül a trabit. na ez csinált vmi rohadt nagy hullámot. amitől kiürült egy egész víztározó. egy csajjal nagyon örültünk, de amikor megláttuk, hogy a halak ot pusztulgatnak, én gyorsan el kezdtem visszamerni a vizet. töbre nem emléxem innen.
    Aztán itt voltunk a mi házunkban, ami egy tengeralattjáró volt. és a konyhaajtón elkezdtek bejönni ilyen kis golyócskák. aztán vmiért megáltak. viszoont a vezetőnk az belefulladt a so kis gyolyóba, zzért szájból szájba lélegeztetést, meg szívmasszást csiáltunk tesómmal. aztán apám felébresztett, hogy menjek velük futni. jó, visszaaludtam nem volt kedvem futni. utána még álmodtam vmit, amit nem tudok leírni, hogy mi is volt az. majd ha megtalálom r a megfelelő szavakat elmodnom. pá
  • Speth
    Álmodozni a legjobb...megtehetsz akármit, akárkivel!!!!!!
  • Astaroth
    Lehet igazad van!:))))
    De álmodozásban legalább jó vagyok.Meg azt lehet formálni!
  • Ams
    én mindig börtönbe zuhanok:)
  • Bandew
    Ja! Tök sokszor volt, hogy majdnem elütött az auto. De tényleg! :D
  • Speth
    Álmodozni a legjobb!!
  • Gladiator
    az álmodozás!
  • Astaroth
    Egyébként én ébren is tudok álmodni!Arra legalább emlékszem:)
  • Speth
    :))))))ez aranyos
  • magus
    Azt, hogy elmegyek Debrecenbe egy lovagi tornára sátorozni, ahol katonai kiképzést kapunk. A kiképző tiszt az egyik elmebeteg edzőm, és rádobom az ak-t mint egy granatot. kozben meg eltevedek a tornan, de meggtallalom a kulonbozo satrakat. azt hogy meirt satorozok debrecenben mikor nagiyek ott laknak debrecenben nemtom. ja es a satram megmindig osszedolt.
  • Taranov
    még nem álmodtam, mert még nem alszom :) De majd reggel beírom az álmomat :)
  • Taranov
    poén topik ez :)
  • [HUN]PAStheLoD
    óhh a manóba... pedig reggel még emlékeztem rá! ... nah ma sem tudok mivel szolgálni :(
  • Bandew
  • Kandurex
    titkolt vágyak az álmok néha valósággá fajulnak
  • Bandew
    Egyszer, még úgy 10 éves lehettem, azt álmodtam, hogy lesmárolom az egyik fiú osztálytársam, akit ráadásúl rühellek is. Fúúúúj de undorító volt.
  • Bandew
    Nem. :D
  • Taranov
    Azt álmodtam egyik nap, hogy a buzi felvonulást a rendőrség gránátokkal felolszlatja.

Egy másik álmom az volt, hogy enyém lett az a csaj, akire vágytam :))

Egy másik álmom pedig az, hogy a közlekedési kihágásokat mától nem büntetik :))
  • Speth
    Álmodtatok már olyat, hogy azonos nemű valakivel csináljátok?:)
  • tomsolo
    nem, azt hogy nemsokára magömlésed lesz :D
  • Speth
    Jaj!!!!!! Ez baromi jó álom! Jól megröhögtetett!:)
  • Bandew
    Nem biztos, mert akkor én állandóan nőkről álmodnék. :DDD
  • Astaroth
    Mostanában a nőkről álmodok!Ez kóros hiányt jelent?
  • Bandew
    Nekem rohadt sok hülye álmom volt, ugyanis negyed 2-ig aludtam :D.
    Az első: Utaztam a haverommal a 6-os villamoson, amikor rájöttünk, hogy ez az a 6-os, amelyiken bomba robbant. Mert felfigyeltünk rá, hogy milyen szépen fel van újitva. Aztán leszáltunk, és leültünk az utca közepére. Ott elővettem egy számítógépes egeret (?) és elkezdtem vele játszani. De a haverom folyton belepiszkált és marhára idegesített. Közben meg kijött az egérből valami SW félem hologrammos figura. Közben a haveromra annyira zabos lettem, hogy elhatároztam megverem. De nem tudtam megverni, mert mindig elhajolt az ütéseim elől. Szal ez volt az első :D.

A másik valami olyan volt, hogy egy vonaton utaztam, amiben ott körözött egy helikopter (!!!). Érdekes volt, mert normális méretűnek tűnt, mégis pici volt. De meguntam, hogy ott köröz felettem, ezért kiütöttem belőle a két pilótát, és (nem bemásztam a helikopterbe, hanem) magamra húztam, mint egy táskát. ELkezdtem repülni, de aztán kifogyott a benzin, ezért inkább helikopterestűl visszaültem az ülésre. Aztán leszáltam és megtaláltam a főpilótát akié a helikopter volt. Közben a helikopter tényleg átalakult valamiféle táskává, amit magamra lehet húzni, és a fejemen van a propeller (:D). Megkérdeztem mennyibe kerül egy ilyen masina, amire azt válaszolta, hogy 170 Ft. És a jogsi hozzá? 3000Ft. Köszönöm szépen. Aztán bumm vége lett. Sajnos nem nagyon repülhettem :(.
    Volt még több is de már nem emlékszem sajna.