Mit álmodtál?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bandew
Ja! Tök sokszor volt, hogy majdnem elütött az auto. De tényleg! 😄

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Speth
Álmodozni a legjobb!!

Emi szeretlek. tiszta szívből isten látja lelkem. bocs. Marci

Gladiator
az álmodozás!

Astaroth
Egyébként én ébren is tudok álmodni!Arra legalább emlékszem😊

Speth
😊)))))ez aranyos

magus
Azt, hogy elmegyek Debrecenbe egy lovagi tornára sátorozni, ahol katonai kiképzést kapunk. A kiképzõ tiszt az egyik elmebeteg edzõm, és rádobom az ak-t mint egy granatot. kozben meg eltevedek a tornan, de meggtallalom a kulonbozo satrakat. azt hogy meirt satorozok debrecenben mikor nagiyek ott laknak debrecenben nemtom. ja es a satram megmindig osszedolt.

Taranov
még nem álmodtam, mert még nem alszom 😊 De majd reggel beírom az álmomat 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
poén topik ez 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

[HUN]PAStheLoD
óhh a manóba... pedig reggel még emlékeztem rá! ... nah ma sem tudok mivel szolgálni 😞

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Bandew

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Kandurex
titkolt vágyak az álmok néha valósággá fajulnak

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Bandew
Egyszer, még úgy 10 éves lehettem, azt álmodtam, hogy lesmárolom az egyik fiú osztálytársam, akit ráadásúl rühellek is. Fúúúúj de undorító volt.

Bandew
Nem. 😄

Taranov
Azt álmodtam egyik nap, hogy a buzi felvonulást a rendõrség gránátokkal felolszlatja.

Egy másik álmom az volt, hogy enyém lett az a csaj, akire vágytam 😊)

Egy másik álmom pedig az, hogy a közlekedési kihágásokat mától nem büntetik 😊)

Speth
Álmodtatok már olyat, hogy azonos nemû valakivel csináljátok?😊

tomsolo
nem, azt hogy nemsokára magömlésed lesz 😄

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Speth
Jaj!!!!!! Ez baromi jó álom! Jól megröhögtetett!😊

Bandew
Nem biztos, mert akkor én állandóan nõkrõl álmodnék. 😄DD

Astaroth
Mostanában a nõkrõl álmodok!Ez kóros hiányt jelent?

Bandew
Nekem rohadt sok hülye álmom volt, ugyanis negyed 2-ig aludtam 😄.
Az elsõ: Utaztam a haverommal a 6-os villamoson, amikor rájöttünk, hogy ez az a 6-os, amelyiken bomba robbant. Mert felfigyeltünk rá, hogy milyen szépen fel van újitva. Aztán leszáltunk, és leültünk az utca közepére. Ott elõvettem egy számítógépes egeret (?) és elkezdtem vele játszani. De a haverom folyton belepiszkált és marhára idegesített. Közben meg kijött az egérbõl valami SW félem hologrammos figura. Közben a haveromra annyira zabos lettem, hogy elhatároztam megverem. De nem tudtam megverni, mert mindig elhajolt az ütéseim elõl. Szal ez volt az elsõ 😄.

A másik valami olyan volt, hogy egy vonaton utaztam, amiben ott körözött egy helikopter (!!!). Érdekes volt, mert normális méretûnek tûnt, mégis pici volt. De meguntam, hogy ott köröz felettem, ezért kiütöttem belõle a két pilótát, és (nem bemásztam a helikopterbe, hanem) magamra húztam, mint egy táskát. ELkezdtem repülni, de aztán kifogyott a benzin, ezért inkább helikopterestûl visszaültem az ülésre. Aztán leszáltam és megtaláltam a fõpilótát akié a helikopter volt. Közben a helikopter tényleg átalakult valamiféle táskává, amit magamra lehet húzni, és a fejemen van a propeller (😄). Megkérdeztem mennyibe kerül egy ilyen masina, amire azt válaszolta, hogy 170 Ft. És a jogsi hozzá? 3000Ft. Köszönöm szépen. Aztán bumm vége lett. Sajnos nem nagyon repülhettem 😞.
Volt még több is de már nem emlékszem sajna.

Speth
A 28 nappal késõbb az jó volt! Mikor elõször láttam akkor nem tetszett annyira...a vége...de már így homályosan emlékezve rá, jó volt! Fõleg amikor pucéran mászkált a faszi az elején!

Speth
Na az álmom:
valami pusztában voltam a barátaimmal, és ilyen jurta szerûségekben laktunk, de olyan modern volt, és kívûlrõl kicsinek látszott, de belül nagy volt. Kinn sétáltam...vagy nem tudom mit csináltam, de kinn voltam, és megláttam egy repülõ valamit...olyan volt mint egy kocsi!!! És repûlt. De látszott, hogy nem nagyon tudja tartani az irányt. És majdnem rám zuhant. Rohangáltam össze-vissza meg sikitoztam,hogy "nehogy rámessél te dögáááááá" és mellém becsapódott. Kinyitottam és két hulla volt benne, de ilyen ûrlények. De aztán kiderûlt, hogynem is haltak meg, csak hibernálva voltak, és a lelkük, vagy nem tudom miük, az felkelt és beköltöztek az ÉN jurtámba. Én meg tök mérges voltam, de nem volt idõm ezen gondolkodni, mert jött a következõ ilyen kocsiszerû repülõgép. És jött egy csomó. Alig bírtam elugrálni. Közben a barátnõm magyarázott, hogy mit tervezek holnapra, mert el kell mennem vele diszkóba. De én meg magyaráztam, hogy oda biztos nem megyek, mert nem bírom azt a zenét. Erre azt mondja, hogy ha nem megyek vele akkor õ nem fog elugrani ezek elõl. Én meg mondam, hogy akkor nyomjon agyon, de én akkor sem megyek. Gondoltam, hogy úgysem fogja megtenni. Erre tényleg ráesett egy. Elkezdtem bõgni, meg futottam kinyitom a kocsi tetejét, erre õ van benne és kimászik, hogy Na mosmár jössz? Nem is válaszoltam hirtelen a jurtában voltam és megfogtam az egyik ufót, hogy kilökdössem, a jurtámból, de ilyen nyálkás volt a bõre, és ahogy hozzáértem, kezdett a kezem egybefolyni az övével. Ilyen zöld trutyi volt a teste. És mindig máshogy nézett ki. Én meg tökre beparáztam, hogy nem akarok ilyen lenni. Erre mondja a felesége a szörnynek, hogy próbáljak hányni, akkor majd nem változom át. De nem tudtam hányni. Elszaladtak piáért. De mire megittam már majdnem átváltoztam. És ekkor ébredtem fel.

NaNoKuTyA
na jo8

\':..:\'

PResident Evil
oké én is... csácsá

Eye-scream
Na én mentem aludni, jó 8....

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

PResident Evil
énse.. ophera powa 😄

PResident Evil
nemeléxik meg egy explorerrel 😊 nem átlag felhasználó 😊

PResident Evil
akkor igénybe is veszem:

Eye-scream
Ezek a googlerõl vannak😊

De amúgy

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

PResident Evil
akkor miért unreggel nyomultál ?

PResident Evil
de a képtáradat megadhatnád 😊

Eye-scream
Hát, csak úgy spontán is szemét vagyok...

PResident Evil
hogy hogy regeltél ???

PResident Evil
a #118-ason berágtál ennyire ???

PResident Evil
láttam már, geci 😊))

Eye-scream
Ja és PRezinek ment

Eye-scream

PResident Evil
takarodj vissza a gumiba, ahonnan jöttél !

PResident Evil
huá gecik, bejövõs a csaj 😄DD

Eye-scream
Csak prezi prverzióinak kielégítésére:

Bírod a szûk kis kitinies popóját, mi?

PResident Evil
nocsak aszzittem elfelejtettél...

PResident Evil
melõ = emlõ

PResident Evil
hát van két melõ féleségem 😊)) mert az alsó foglalt... NEKED !!!

PResident Evil
gyerünk eye !!! képet a seggérõl !!! ;DDDDDDDDDDDDD

Eye-scream
A tejet a tehén adja, a kismacskák csak megisszák...😊
Vagy te akarod szoptatni õket?

PResident Evil
azokat magamra uszítom 😊 tudod milyen jó hatása vana tej fürdõnek ? 😄

NaNoKuTyA
jó hogy itt vagy! hogy is volt a sztorid a tacskóddal meg a mogyorókrémmel?

\':..:\'

Eye-scream
Na és hogyan? 😛
Lefoglalod az összes kölyökmacskát?

PResident Evil
rossz fiúcskák voltatok !!! ezért megbüntetlek titeket !!!

csabawarchief
NEM