879
Írd le!
  • Speth
    wow! miket álmodtok ti?!:)
    Ez a Jézusos jó volt!:)
    Harakiri! Amikor felébredtél nem fájt az oldalad?
    Nekem mostanában nem tudom mit csinálok, de mindig olyanokat álmodok, hogy tornázok és reggel amikor felkelek tök izomlázam van. Mindenem fáj! Nem értem...de talán az ágy a hibás.

Tegnap vasaltam és észrevettem, hogy az egyik pólómra Cracker van ráírva és rögtön asszociáltam, hogy ez a mailcímem kukac utáni szava is.
    Na erre álmomban öltöztem fel és egyre több ruhámon láttam ezt a cracker feliratot. Eddig észre sem vettem, és akármilyen cuccot vettem fel, ez volt ráírva. És már minden hülye ruha rajtam volt és ott örültem, hogy mindegyik Cracker. És még a nevemet is Crackerre akartam változtatni! És reggel jött még az izomláz is...áh!
  • harakiri
    Nekem még nem volt láztól rémálmom.
    Egyszer hazakéredzkedtem a koliból, mondván hogy beteg vagyok, de igazán nem is voltam olyan nagyon szarul csak hőemelkedésem volt. Azért otthon feküdtem a látszat kedvéért, és egyik másnap hogy hazamentem du. 2 körül elszundítottam és azt álmodtam, hogy a sivatagban kóborolok és nagyon tűz a nap, egyre jobban izzadok és nincs víz se árnyék, na nekem mindjárt felforr az agyam, de csak tűz a nap...aztán felébredtem, megmértem a lázam 41°, na hol az a lázcsillapító :)
  • Bandew
    Érdekes rémálmok: Általában ha beteg az ember (főleg lázas), akkor jönnek ezek a lázálmok.
    Ezek iszonyú érzéssel töltik el az embert, pedig magának az álomnak semmi értelme, csak alakok különböző halmazálapotban, amik valamilyen félelmet vagy szorongást keltenek bennünk. Nekem már rég volt ilyen álmom, de még emléxem rájuk. A vicc az, hogy ezt el sem lehet rendesen mesélni. Az egyik álmomban pl. (ez volt a legrosszabb) Valami furcsa "anyag" nehezedett rám. Mintha homok lett volna de mégsem az volt, Egyre több került rám, és én nem a súlyt éreztem ami összeroppant, hanem valami iszonyatosan nyomasztó érzést, ami egyre erősebb. Kurva szar volt.
    Egyszer meg egy sítáborban beteg lettem én meg még két gyerek. Elkülönítettek minket egy betegszobába. Egyik éjjel ÉBREN voltam, amikor a látomás elkezdődött. Egyszercsak észrevettem egy sötét foltot a szoba végében. Rögtön tudtam miaz: a SEMMI. Nagyon féltem ahogy terjeszkedet, és mindent magába szippantott. És tényleg úgy volt, hogy ahol már elterjeszkedett azt a részt már nem láttam. Furcsa volt, mert tényleg ébren voltam. Az egyik gyereket már elnyelte, már csak ketten voltunk, de akkor már nagyon közel volt. A haverom ágya fölött volt egy konektor, amit én most kapcsolónak láttam. Hirtelen tudtam, hogy ha megnyomjuk azt a gombot akkor vége lesz, de én nem tudtam mozdulni se. Elkiáltottam magam:
    - NYOMD MEG A GOMBOT!!! HALLOD! NYOMD MEG!!!
    Erre a haverom felébredt, rám nézett:
    -Mi van???
    -NYOMD MEG A GOMBOT!!!
    Erre elkezdett nevetni, amitől azonnal magamhoz tértem. Eltünt a semmi, ott volt a szoba többi része meg a másik haverom is. Én is elkezdtem nevetni (bár kicsit hisztérikusan) aztán nagy nehezen elaludtam.
    Másnap a haverom nem emlékezett a történtekre, pedig én biztos vagyok benne, hogy nem aludtam. Talán annyira mélyen aludt, hogy egyből elfelejtette.
  • Bandew
    Én azt álmodtam, hogy veszettül elküldöm a mostohaanyámat a búsba, aztán meg kimentem az erkélyre aludni. Az erkély elött van a volt sulim, aminek hatalmas kertje van; és kit látok ott a kertben? Jézust aki épp a kereszten volt. Néztem egy darabig, ő meg elkezdett hülyülni a lábával a levegőben, mintha szteppelt volna. Én integettem neki, mire ő vissza integetett KÉT kézzel (Hogy mi tartotta fönn a kereszten azt magam sem tudom). Akkor a fejével elkezdett mutogatni jobbra. nézek oda, de nem látok semmit. Aztán egyszer csak látok ott egy tábortüzet, és akkor vettem észre, hogy a tűz mellett egy másik keresztre veszített csávó volt. Amikor visszanéztem Jézusra, addig mellette is volt egy tábortűz, ahol emberek ettek és beszélgettek. Egyszer csak mindkettőt kihúzták a földből, és betuszkolták az egyik osztályterem ablakán be a suliba. Utána kijött az uncsitesóm az erkélyre és elmeséltem neki a történteket.

Másik: Nagy szél volt meg zuhi, és nálam volt egy esernyő (pedig sosem használok). A lényeg az volt, hogy ha az esernyőt kinyitottam akkor tudtam repülni. Marha király volt. Mindenki engem bámúlt, hogy hogy csinálom. :D
  • harakiri
    Tegnap olvasgattam ezt a topicot és elhatároztam, hogy a ma éjjeli álmomat megjegyzem és megosztom veletek. Elég gyakran álmodok,de ha reggel nem gondolom végig akkor azért hamar elsikkadnak.
    Na íme a ma éjjeli: (színes álom)
    Első kép- gyors léptekkel közeledünk anyukámmal egy üres sárga színű 2-es jelzésű volánbuszhoz, ami az indulóállomáson áll. Felszállunk és gondolkozunk, hogy lyukasszunk-e jegyet, közben megtellik a busz hátizsákos fiatalokkal és elindul, megáll megint sokan felszállnak köztük egy régen látott ismerős csávó, de messze van nem tudunk köszönni. Kozben már tudom, hogy Celldömölkön belül utazunk, meg akarjuk nézni a nagyim régi házát nosztalgiából.
    Megérkezünk a kérdéses megállóhoz letülekedünk közben nyomok egy puszit a Rihi nevű srácnak. Eszembe jut, hogy innen még milyen sokat kell gyalogolni a házig, feltűnik egy csomó ismerős ház, mellesleg szar borongós idő (hajnali órák hidege) van. megyünk, egy útkereszteződésben( egyik oldalon avasúti rendezők, másikon házak és fatelep széles árokkal. A betonelemes kerítésen kúszónövény mellette kis növendékfa, cserje...mindenféle növény, eddigre már jobb idő van, szépek a színek+ egyszerre meglátok valamit a növények között, úgyhogy előre küldöm anyukámat, majd, ha lefotóztam, megyek én is a házhoz.Elmegy. Hehe- röhögök magamba- tök, jó a fotót majd felrakom az SG-re aztán mindenki lesni fog, ugyanis tök hihetetlen módon, egy szögből nézve a kúszónővények úgy fonták be a kerítést meg valamiféle ágakat, hogy ami szabadonmaradt, azt írja ki, hogy JANO.
    Na gondolom ezt jó poén lefényképezni.. próbálom innen-onnan keresem a megfelelő szöget, de valami mindig belelóg, közbe míg így nézem tüzetesebben a terepet észreveszek egy kb. cipó nagyságú sárga-zöld színű levelibékát az egyik levél alján, csak a hasa lóg ki, és rajta van egy normális méretű kisbéka ugyanolyan színű (háta zöld hasa sárga). Tullképp ezt látom meg először, na jó majd ezt is lefotózom, de előbba Jano feliratot, odébb mégegy kisbéka, közben az oldalam egy re jobban fáj, meg nehéz is, odanézek a pólóm alatt egy kb 30 cm hosszú 3 cm vastag nyálkás pióca fordított U alakban lóg és próbál szívogatni, na ezt le kell szedni gondolom, mert mire ez jóllakik, addigra nem sok vérem marad. Kezden legyűrni magamról, de nem megy mert lecsúszik a kezem róla, meg, kapaszkodik is a drága..próbálom a Pólón keresztül, na valahogy sikerül...huh az oldalam még mindig fáj, de javul, na gondolom, most már igazán hadd fotózzak erre abból az irányból ahonnan jöttem megjelenik egy medeve, nem túl nagy, de már nem is kisbocs. Na basszus -gondolom- mára elég a kalandokból, nem várom meg míg ideér, nem futva de nekiiramodok, bemegyek a nagyim házába, ahol tök üres minden mert éppen festenek, na jó ronda lesz gondolom magamba, minden szobában más minta...tudjátok ilyen hengerrel fessünk mintát egy alapszínre típusú dolog készül...közben jön a medeve is be az ajtón én meg arra gondolok, hogy szólni kéne anyukámnak, nehogy összefusson a medvével, én még mindig megyek egyik szobából a másikba, hogy lerázzam a macit..egyszerre szól anyukám, hogy mért engedtem be egy medvét a házba, kiabálok, neki, hogy magától nyitotta ki az ajtót és elindulok a hang irányába, pont meglátom anyámat kezében egy kicsi medveboccsal,amikor meghallom a válaszát, hogy na persze.
    kiviszi a házból és lelngedi, aztán visszajön én megmutitom a piócanyomot meg megmutatom mekkora volt, szörnyülködik aztán vége ennek az álomnak. utánna még álmodtam de az nem volt ilyen összefüggő, és nem is jegyeztem annyira....

hehe várom a következtetéseket :))
  • [Walaki]D`Lair
    :DDDDDDDDDDd
  • PResident Evil
    mondom... de olyan hitelesek voltak kajakra aszittem hogy megtörténtek...

de amikor megláttam a sebészi vágásokat a gerincem mentén egyből rájöttem hogy csak álom volt :P
  • [Walaki]D`Lair
    LOL
  • PResident Evil
    huhhh... nekem kiskoromba amikor nagyon féltem az UFO-któl, de kajakra féltem - ;)- mindig UFO-s rémálmom volt...

(vagy nem is volt álom ??? )

;P
  • [Walaki]D`Lair
    Bazeg! Nekem is szokott lenni ilyen csattogás! De én még a gerincemben is érzem...Viszont én nem álmodom az benne az érdekes...fel vagyok ébredve, csak a testem nem engedelmeskedik az agyamnak...Múltkor mikor ilyen állapotba kerültem, azt vettem észre, hogy csukott szemmel LÁTOK!!! Illetve látok, de nem látok...ezt nem tudom elmagyarázni...és gondoltam próbaképp felemelem a kezem...nem ment...namondom izomból....és akkor összerezzentem, és jött a csapkodás...elég furcsa...

Viszont sose halok meg álmomban...:) Ha álmodok, akkor vagy a hétköznapjaimból valamit, vagy valami hülyeséget és akkor röhögök nagyokat mikor felkelek...:))))

Újabban meg valamiért Csernobilban vagyok álmomban...mindíg más az álom, de mindíg van benne egy panelház, aminek kinézek az ablakán és látom az erőművet...és amikor ilyet álmodok mindíg több napnyi az élnény, magyarul olyan mintha sokáig tartana...
  • G@b0r
    :)
    Nekem egyáltalán nincs semmilyen hang az álmomban.
    Ja és általában akkor álmodom ezt ha lázas vagyok, vagy hőemelkedésem van.
  • FtranX
    biztos az agyunkra ment a sok FPS. :)
    de lehet, hogy valamilyen hasonló élmény váltja ki belőlünk

ja és valami fontosat kihagytam: az egész álmot végigkíséri valamilyen furcsa hátborzongató kattogás/csattogás (másodpercenként 1, olyan mintha ostorral csapkodnának), ami a végére felerősödik.
  • G@b0r
    naggggyon durva!! Nekem is beugrott most hogy így leírtad, egy sík felület (nem emléxem hogy néz ki) ami fölött repülök!
    Lehetséges az, hogy egymástól független embereket pontosan ugyanolyan rémálmok gyötörjék?
  • G@b0r
    Ez nagyon érdekes, mert nekem is csak ilyen 3d-s formák, alakok jutnak eszembe az álomból. És nekem is rémlik valami egy kisebb és egy nagyobb tárggyal kapcsolatban!!!
    Kb ennyi, még arra emlékszem, hogy történik valami (világvége vagy mittomén...) amiről én tehetek és amikor felébredek akkor ez jut eszembe. Csak arra tudok gondolni, hogy mit tettem, hogy ezért engem megölnek. Pedig addigra már nem is emléxem, hogy mi az amit elkövettem.
    Havonta kb 1szer álmodom ezt már úgy 5 éves korom óta.
  • FtranX
    Ú ilyen nekem is volt. Pár éve volt egy nagyon zavaros sokszor visszatérő rémálmom:
    Valahogy repültem egy 3D-s rácshálóból álló táj felett, amire homokszínű textúra volt húzva (nemtom jobban leírni). Ahogy repültem egyszercsak valahogy a rácsháló kiemelkedett és két halmazá olvadt össze. Az egyik óriási volt a másik meg jóval kisebb. A nagyobb halmaz valahogy meg akarta semmisíteni a kicsit és akkor egy hang mindig ezt mondta "MEG FOGSZ HALNI!!" Ezután mindig felriadtam és borzalmasan meg voltam ilyedve.
  • G@b0r
    Én sem emlékszem. Csak azt tudom, hogy felébredtem, remegtem mint a sz*r és még percekkel utána is halálfélelmem volt. Gyerekkorom óta rendszeresen visszatérő rémálom de soha nem emlékszem hogy pontosan mit is álmodtam. Elég gáz :(. A legroszabb, hogy amikor felébredek nem vágom, hogy csak álom volt, kell kb 10 perc, hogy megnyugodjak.
  • szando
    Nem emléxem... Állítólag hajnalban még wc-re is kimentem de arra se emléxem... :D
  • Yetike
    Én azt álmodtam, hogy azzal a lánnyal akibe szerelmes vagyok egy gyönyörű péntek estét töltöttem el és együtt zúztunk a csapda koncerten. Ebben az a legjobb hogy nem aludtam :) Sajnos minden álom véget ér egyszer.
  • Speth
    Az törvény, hogy mindig a legjobb résznél ébredünk fel, és mindig a legjobbkor üt be valami szar...nem tudtátok?:) ez mindig így van.
    Én azt álmodtam, hogy a parlamentben van a csomó képviselő és magamat nem is láttam, olyan volt az egész mintha film lett volna.
    Az Orbán Viktor beszélt, arra nem emlékszem mit, de elkezdett vérezni az orra és abbahagyta a beszédét, mondta, hogy ő most gyorsan hazamegy.
    A többi képviselő meg úgy döntött,hogy ők is hazamennek és felébredtem. Ennyi volt.
  • zaki
    semmit
  • Lynx_TWL
    az álom legizgalmasabb részénél ébred fel az ember mindig.. miérT?
  • Lynx_TWL
    én meg azt álmodtam, hogy suliban leszólított egy elsős csaj, én meg gondoltam egyből, biztos meg akar ismerni stb stb... erre félreviszem, és akkor mondja, hogy ő engem meg akart szivatni, ezért szólt a haverjának, aki ismer rendőrőke,t hogy kapjanak el engem.. tudták címemet minden náluk volt valahogy személyim....a rendőrőket nem láttam csak így bevillantak a képek, hogy engem keresnek...
    szóval csaj mondja, hogy igen megakart szivatni, de mostmár nem akar, de mindenesetre a személyim a zsaruknál vna, és akkor ők még mindig szivatni akarnak engem:)
    tegnap elsős avató vot minden, ezt a csajt is szivatták, aztán ugye ment a tvben keresd a nőt, amiben ugye a flúúgos srác kereste a csajt, meg nyomozott utána, hát úgy gondolom ebből a kettőből jött össze ez az álom:)
  • Speth
    Lehet a lekiismereted szólt, hogy ne legyél búvalbaszott, elviselhetetlen, mert az nemjó!
  • Gnome
    Hmm..Most nagyon szar álmom volt...
    Azt álmodtam, hogy az egyik barátnőm szószerint lebasz a természetem miatt( anyám szokta mondani ha nagyon-nagyon rossz kedvem van elviselhetetlen vagyok)..Ott voltak körülöttem a legjobb barátaim sőt még anyám is és nem csináltak semmit csak lehajtották a fejüket..A csaj meg mondja mondja és sugárzik belőle a gyűlölet..Én meg próbálok frappáns válaszokat adni meg mosolyogni de nem nagyon jött be...Erre azt mondom: Azért mert ilyen rossz kedved van nem kéne engem b*szogatni...Erre Leállt és mintha elgondolkozott volna és felébredtem...huh..Kb most jutott eszembe ez is...
  • Speth
    Álomban minden lehetséges!!!!!!
  • Bandew
    Átsodródsz Ausztriába??? :DDD
    Lehet, hogy jobb lett volna, ha végig sörösüvegnek álcázod magad. :D

Amugy agy-idő transzformáció létezik! De csak tanórákon műxik. A lényege az, hogy ha halál unalmas egy óra, akkor nagyon elbóbiskol az ember, és hirtelen arra ébred fel, hogy kicsöngetnek. Bár, hogy a suli előtt térjen magához, olyat még nem hallottam. :D
  • Speth
    Azt álmodtam, hogy felnéztem az egyik matekon hogy mennyi van még az órából és ahogy felnéztem az óra fölött még egy órát láttam, a fölött pedig mégegyet és így tovább a végtelenig... Mindegyik egy perccel többet mutatott! és mikor visszanéztem már vége volt a sulinak, és már a suli előtt álltunk és megkérdeztem a többieket, hogy mi történt, mert én nem emlékszem, hogy kerültem ki. Mondták, hogy ők sem, és hogy ez miattam van, mert valami "agy-idő transzformáció"-m volt és amiért az én agyam az órát nézte, nem történt semmi, de az idő ugrott egyet és ez most mindenhol így van. Akkor mondtam, hogyha ez tényleg így történt, és én vagyok az oka, el ne mondják senkinek, mert engem tuti kinyírnak. Erre szólt az egyik, hogy késő, mert már egy osztálytársam köpött...gyorsan körbeálltak, én valahogy áttörtem rajtuk és elfutottam. Átfutottam a mozgó! villamoson ahol össze van kapcsolva, utána peddig elbújtam egy csöves mellé és sörösüvegeknek álcáztam magam. Amikor már úgy éreztem elmúlt a veszély. Tele volt a képem az újságokkal. Emellett meghagyták az életem, de az összes órát megsemmisítették, hogy ne legyen többet ilyen. Megnyugodtam, hogy megúsztam, hazamentem erre ott volt ezer ember és mindegyik megakart őlni! Akkor elrohantam és kitaláltam, hogy felfekszem a dunára és átsodródok Ausztriába! mert nem tudok úszni, csak gondoltam lebegek! Ez így is ment egy darabig, aztán valaki odaüvöltött nekem, hogy vigyázz! őrvény! én meg elkezdtem fuldoklani! És ekkor ébredtem fel!
  • Lynx_TWL
    én azt álmodom, hogy tök álmos vagyok és igen!
  • Speth
    naná!
  • Bandew
    Komolyan ezt álmodtad?
  • Speth
    Én azt álmodtam, hogy nem álmodtam semmit!
  • Lynx_TWL
    ja én is ezt hallottam
    én is okos vagyok!
  • Lynx_TWL
    úúú én olyat álmodtam, hogy az már fájt:D
    remélem eszembejut, és akkro le is írom:)
  • [Walaki]D`Lair
    miért is?
  • Bandew
    Az ember minden nap álmodik. Legfeljebb nem emlékszel rá.

Hú de kurva okos vagyok. :D
  • Lynx_TWL
    sztem az egy nagy kocsonyaállagú büdös barna izé volt, ami arról ismeretes, hogy beleivódik a szönyegbe, a franc se tudja mi az, és még nem is álom!
  • Lynx_TWL
    jó jó elég lesz:D
  • Bandew
    Basszus én meg hazaérek a moziból, és mit látok a földön a szobámban? Egy nagy kocsonyaállagú büdös barna izét, ami már tök beleívódott a szőnyegbe. Franc se tudja mi volt az! Ráadásúl ez nem álom volt!!!
  • Speth
    Én azt álmodtam, hogy a barátnőm nálam aludt és egy ágyban feküdtünk, volt ott valaki más is, arra nem emlékszem ki és neki dumált, aztán egyszercsak lefeküdt, és hallom, hogy öklendezik...elkezdett hányni és engem is full leokádott amitől nekem is hányingerem lett, és olyan büdös is volt, meg én is csupa hányás voltam...feláltam, hogy ki tudjon rohanni, csurgott a hányás végig a szájából, nem bírta abbahagyni...és én is lehánytam ...olyan gusztustalan volt az egész! És reggel még éreztem azt a szagot! Pfújjjjjj!
  • Lazarus
    Nahszóval, azt álmodtam hogy valami háború volt egy rohadtul havas helyen amit megnyertünk és a csapatom egy fekete harci furgonnal végig kocsikázott a front mellett és énekeltek valami szart és akkor mindenki örült. Aztán kiszálltunk már csak 1 ember maradt és mondta hogy várjam meg mer elmegy valamiér. Aztán mondta egy másik fickó hogy el fog menni (aki elment) 3 év szabadságra majd és azt a jégtömböt nehogy lerugjam. De az annyira hülyén nézett ki és amúgy is érdekelt hogy akkor mi lesz, habozás nélkül a szeme láttára lerugtam. és egy nagyon meredek jégszakadékon elkezdtem zuhanni amitől egy kicsit beparáztam, azthittem lavina is lesz de semmi. Csak leestem a pihe puha hóra és csináltam egy 2 méteres krátert. Kérdezi a muksó hogy nincs e bajom, fölálltam és mondom semmi. Aztán jött a fickó aki elment egy TV kábelért és mondta hogy ezt el kell vinni messzire egy TVhez. El is indultunk és mire odaértünk már este lett. Az adás királyul bejött rá is kapcsoltam valami szar táblajátékos adásra. Mondta haver hogy most el fog menni megint és rajzoljak kis 3x3as amőba vonalakat hogy majd játszunk. Mondom neki hogy inkább nem, jó ez ami a TVben van.
    Ennyire emléxem