879
Írd le!
  • ollie
    ehehe
  • Bandew
    Belenéztél a tükörbe? :D
  • Taranov
    Nagyon csúnyát álmodtam. :)
  • Bandew
    Elolvastam a régebbi hsz-okat a topicban. Elég érdekes volt. Már el is felejtettem azokat az álmokat. Olyan ez a topic, mint egy álom-napló.
  • ollie
    ehehe
  • Bandew
    Pont ellenkezőle.
    Nálunk ilyen csak az álmunkban van. :D
  • Lynx_TWL
    lohűl
    bagoly mondja verébenk, hogy vedd be apád f...:D
  • ollie
    ehehe, nem impotenseknél jön elő ilyen álom?
  • Bandew
    Ez a cérna effektus ismerős.
    Nekem is volt már sokszor, hogy álmomban van egy kardom, ami egy idő után hajlékony lesz, és a végén már olyan, mintha egy darab ruhaanyagból készült szalag lenne.
  • Lynx_TWL
    hát én meg most ébredek fel, eszembe jut álom gondolom leírom sg-n, de nem mert kurva hosszú, és ezért sokáig tartna, meg belekavarodnék....
    lényeg:
    aszthiszem vmi osztálytalálkozvalkezdődött ált sulimnál, aztán hátul az udvaron m4essel lőttem 4 besétáló diákot, akiknek nem mozgott a lábuk csak így mentek be, de az m4es csak 1 golyót tudott lőni egyszerre, mindig tárazni kellett, vagyis ujratölteni mint egy lépuskát, aztán fekete cérna let az m4esből, így rájöttem, hogy nem tudom őket lelőni, mert lekonyul a cérna, és akkor a golyó nem tud egyenesen menni, meg túl fölfele tartom, és akkor így hirtelen eltüntem valahova vmi szellőzőnyílásba, és még mondtma is ott a haveroknak, hogy de nehéz volt lőni őket, pedig csben tök könnyen leszedem m4essel az ellent.....
    végére nem emléxem már sehogyse, csak tudom, hogy itt még nem volt vége, ez csak a közepe fele történt :)
  • ollie
    valaki minig freezel?
  • [Walaki]D`Lair
    Annyira nem para...én már hozzászoktam...
  • ollie
    ja... erre nem gondoltam...
  • Shaman
    Valaki nyomott rád egy freeze-t míg aludntál. Elöfordul....
  • csabawarchief
  • ollie
    Eh, nekem egyszer olt olyan, hogy az éjaszaka közepén felébredtem és nem tudtam megmozduli. Egy ici pici izmom sem mozdult a szemhéjam kivételével, még levegőt sem tudtam venni. Iszonyatosan megrémültem és elkezdtem küzdeni a testem irányításáért. Nem tudom mennyi idő telt el (nekem örökkévalóságnak tűnik), egyszer csak elkezdtem kapkodva levegőt venni, és ez után már mozogni is tudtam.
    Rohadt érzés volt, nem kívánom senkinek.
  • Bandew
    Na! Tegnap éjjel már jobb volt, nem gyötörtek annyira a lázálmok, de a torkom miatt most is alig tudtam aludni.
  • Speth
    Én tök jót álmodtam, de már alig emlékszem az egészre. Nem is tudom leírni.
  • Kandurex
    Még nem sikerült lefeküdni :D
  • [Walaki]D`Lair
    LOLLLL!!!! Képzeld mi van, ha befosol a szekrénybe....:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd
  • FtranX
    a kajálásról eszembe jutott egy eset:
    Azt tudni kell, hogy a belem olyan, hogy ha sok tejet (>2 L) iszom, iszonyatosan megfosat. Egyszer este filmnézés közben nagyon megkívántam a tejet és cca 2 óra alatt megittam 3 literrel. Aztán lefeküdtem aludni. Iszonyatos zagyvaságokat álmodtam aminek az értelmesebb része az volt, hogy; a hasamba mindenféle színü sugarak áramoltak és nyomtak le a föld alá. A föld alatt meg mindenáron el akartam jutni nagyanyám régi kinti WC-jéhez.
    Ekkor hirtelen arra eszméltem fel, hogy a szobám másik végén vagyok és a szekrényajtónál matatok.
    Hatalmas ugrásokkal rohantam a megkönnyebbülészet felé. :))
  • [Walaki]D`Lair
    Biztos az sg új pöttyös háttere teszi....:DDDDDD
  • Bandew
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!
    KURVA SZAR ÉJSZAKÁM VOLT!!!!!!!!!!!!!!
    Ugyanis beteg vagyok, meg lázas is. Mondanom sem kell, hogy előjöttek a lázálmok, dde sajna nem nagyon tudom elmagyarázni. Furcsák ezek az álmok, mert miközben alszol, teljesen érted az egészet, de amint felébredsz, egyből nem tudnád elmagyarázni.
    Nekem most valamilyen furcsa pontok voltak benne, amik szétlökik a körülötük állódolgokat, de ha egy ilyen pont elég erős....
    Inkább hagyom! Ezt nem lehet elmagyarázni.
    Mindenesetre remélem, hogy estig kicsit jobban leszek, mert még egy ilyen éjszakát nem fogok kibírni.
  • Bakka
    Nyaron az egyik fesztivalon, a satorban "reggel fele" mar nagyon meleg volt es nagyon szomjas voltam (de kozben aludtam)...
    azt almodtam, hogy nagyon sokat iszok egy csapbol, csak ittam es ittam...de nem oltotta a szomjam. Erre felebredtem es erdes volt a nyelvem...teljesen ki volt szaradva a szam!
    (a masik erdekesseg az, hogy a haverom, akivel egy satorban voltam, szinten azt almodta, hogy iszik, de ő egy medencébol...)
  • Kandurex
    Zabáld magad degeszre, emeli az esélyt némi nagyon hülye álomra :)
  • Buddy
    mit kell egyébként enni/inni, hogy tutira legyen álom....van erre vmi tipp vagy módszer?
  • Lynx_TWL
    a zuhanás tök félelmetes, arra emléxem,hogymentme vi dombon, ilyen tundra vidéken, volt vi libapásztor is, meg libák is voltak, én meg megyek domb szélére, egyszercsak dőlök előre, és nem tudok megállni.
    jön a zuhanás, de folyamatosan dőlés le a dombról wáá:D
  • FtranX
    Ez a bénultság velem is előfordult egyszer. Nálam azért volt érdekes, mert már előtte olvastam róla, hogy előfordulhat, hogy a tudat felébred, de a mozgásért felelős agyi területek nem. Mikor éjszaka felébredtem és nem tudtam megmozdulni, egyből beugrott, hogy mi is ez. Tök érdekes volt, hiába akartam, nem tudtam az ujjam hegyét sem megmozdítani (csak a szememet).

Szerintem a legjobb álmok, amikben tudsz repülni.
  • FtranX
    az a legszarabb, amikor már majdnem elaludtál, úgy érzed, hogy leesel az ágyról és hirtelen összerezzensz.
  • Buddy
    a legjobb álom melyik?
    szerintem a zuhanás...ismeritek.....amikor eleget zuhansz, felriadsz és összerezzensz....vagy kiesel az ágyból :))
  • [Walaki]D`Lair
    zsír érzés mi? :D
  • Speth
    Lehet, hogy zombik vagytok!:D
  • Loál János #324
    Vázza, nekem kb. 16 éves koromban volt ilyen először. A karomon feküdtem, és arra ébredtem, hogy ki van hűlve az egész, próbáltam megemelni, de csak nyaklott össze-vissza, képtelen voltam kontrollálni. Én soha nem sz@rtam össze magam úgy, mint akkor, teljesen beijedtem, hogy lőttek a jobb karomnak!
  • [Walaki]D`Lair
    Jaja...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Lynx_TWL
    csomószór álmodtam, hogy találok vmi kincset, és akkor tök boldog vagoyk, gondolom magamban, ez nem álom ez valóság, kurvajó, mert gazdag leszek meg minden, és a pénz lent van egy ilyen aknában, egy csatornafedél féleségnél, na mondom felkell ynitni.. közben esik eső, nagypapámis ott van ő is örülminden, a csatorna fedél egy ilyen bokor tövében van, de ez a fedél nem is fedél, hanem inkább ez a lefolyó féle, ami olyan hogy be lehet látni le, mi van lent, mert ilyen párhuzamosan vannak a vasrudak, és így beeshet az eső, na sikerül kinyini a fedelet, megyek le, szedem fel pénzt, modnom kurvajó gazdag vagyok minden, erre ébredek fel, de még mindig azt hiszem valóság, meg mindne indulnék el ágyamból szedni össze pénzt, és akkor így 2 másodpercen belül beugrik hopp álom
  • Lynx_TWL
    én ma olya álmodtam, hogy egy kis kölök voltam, ilyen 6-7 évs, és valahogy felül nézetben mászkáltam egy színes világban. teljesen olyan volt mint egy játék, valamilyen csarnokban vvoltam, láttam egy minimapot, ahonnan tudtam hol vagyok,akkor elindultam, felmentem egy másik csarnokba, ahol volt vmi telefon fülke, először metnem oda, egy néger csávó rontott ki beőle, amikor megint felülnézetben voltam, már vmi nagy ogre lehetett, mentem utána, elkezdett üldözni vmi szörny, ami cska a padlón tudott menni, akkor én ugráltam át az ajtók föött, be egy szobába, d e a szörny mindig ott volt alattam a padlón. felugrottam egy iróasztalra, a szörny bebújt az asztal elötti szék alá -ez mind felülnézetben megy ilyen pixeles gámaként:)- gondoltam ha alszom akkor elmegy, vagy eltűnik, akkor aludtam, de leestem az asztalról, a szörny meg elkapott. itt vmi quickload lehetett,megint asztalon vagyok, gondolom ha oldalt fekszem el asztalon akkkor nem esek le álmomban, és a szörny is eltűnik, na ez nem így lett, mert visszakerültemk a páyla legelejére, akkor mentem megint a teleon fülkéhez csávó megint ott volt, de nem futott el, hanem beszélt vmi ismerőyömmel aki mondta, hogy bujtasson el engem, akkor bekerültem a telefon "kasszájába" tehát egy dobozba ahol az érmék sorra volt egymásra rakva tornyosan (remélem értitek:) szal énis egy érme lettem, csak én sárga színű a többi szürke. na a csávó így kivitt átugrott az ajtókon, az íróasztalos szoba elött jobbra fordult, és vitt magával. na itt csörgött a telefon, én meg felébredtem.
  • Bandew
    Az tényleg szar, de azt érzed, ezt viszont egyáltalán nem.
  • harakiri
    sajna előfordult már... én nagyon utálom, nekem napközben is elzsibbad néha a lábam a sok üléstől, aztán amikor "kiolvasztom" akkor meg szúrkál mint az istennyila ..
  • Bandew
    Na és nektek szokott olyan lenni, hogy alvás közben annyira elzsibbad az egész karod, hogy nem bírod mozgatni, és nem is érzed. Olan mintha nem is a te karod lenne. Tök muris. Ilyenkor mindig felemelem a másik kezemmel. Teljesen olyan mintha egy hulla keze lenne.
  • harakiri
    Nem az oldalam ,a hasam de nagyon!( még most is fáj)
    Nem biztos, hogy az ágy, nekem is volt ilyen és a párna volt a kulcs, azóta két párnával alszom és jó.