879
Írd le!
-
#396 Álmodtam +3 részt a ghost in the shell: stand alone complex hez. :)
Az egyikben állítólag akkorát ordítottam /kiabáltam álmomban hogy anyám felriadt 2 szobával arrébb. -
#395 fura volt nagyon de köszönöm hogy felébresztettek,mert nem emlékeznék rá...
Arra emlékszem,hogy megbízást kapok,egy fehér csempéjű vájatban térdig érő vízben evezek,kis indiáncsónakban(egyszemélyes).Ez a vájat olyan 20 méter széles nagyon hosszú,egyik vége vízesés,a másik fal.Mellette valószínűleg egy marhaszéles főút van,de akkor erről még nem tudok.Körülöttem gépek meg munkások,a víz fölötti állványzaton.
Engem néz az osztályom nem emlékszem senkire csak tudom hogy néznek...
Aztán az érdekes rész:a főúton megyek az osztályommal az útmellől leszólít egy ember,hogy nem akarok-e ilyen evezős munkát végezni.(közben az osztály elémegy)Mondtam lehet róla szó,azt mondja erre havi 10000 Ft.Azt mondom nem.Azt mondja beszélhetünk egy jobb ajánlatról.Átmégyünk az út másik oldalára(forgalom semmi),előkerül valami nagyon furcsa cucc.(ez a poén:))Fából és vasból van,köralakú tál(az anyaga olyan mint egy hordónak)kézbe tudod fogni(átmérő kb. 15 cm).A tál alatt egy tonikos palack van vas tartóban,és egy cső van felvezetve a tálhoz.(mint egy mosdókagyló)Az ürge kezében cigi van.Csinál valamit aztán mondja hogy csináljam utánna.A kezembe veszem,a vas forró megégeti a kezem,megfogom ahogy az ürge fogta,aztán belenyomom a cigit a "lefolyóba"és itt felébresztenek...
A tonic dohánnyal együtt milyen?:)))
Az egésznek olyan indián feelingje van... -
#394 En is.:) -
Gandibá #393 Hogy egy jó nővel.. :} -
#392 Gihi :)
Van barátnőd? -
#391 Sok drogos meg FPS-függő...
Repüljetek a maihoz, vagy a jézuskához......
Én baszni akarok, csak olyankor félidőben álló fasszal felébredek. -
#390 Azt álmodtam, hogy aKarib szigeteken a barátnőmmel a yachtomon megyünk, és egyszercsak elkeveredtünk vmi szigetre, ahol terroristak az odatevedo turistakat tartjak fogva. Többször próbáltunk megszökni, de nem sikerült, és a végén má kínoztak minket. Aztán egyszer sikerült futni, és arra emléxem hogy futunk futunk, nézek mindig háttra, látom hogy a terrorista 20 perccel le van mar maradva, es vhogy hozzank kerultek vmi gyemantok. A Barátnőm elesett, és vmi gyilkos inda elkapta, ezert nem tudtunk tovabbmenni. ja amugy most az esoerdoben vagyunk. Nekem adta a gyemantokat, es en futottam egyedul. futok, nezek hatra a terrorista20prccel le van maradva, de a hatamon erem a tekintetet. elerem a partot, eszembe jut, hogy sokkal gyorsabb vagyok gyemantok nelkul... eldobom, es beleugrom 50 m magasrol a tengerbe, es akkor a 20 perccel mogottem levo terrorista beert, de nem ugrott velem. kiusztam 10 km-t a partra, es elmeseltem mindent a partiorsegnek. aztan ugy sikerult elkapnunk oket, hogy egy nagy hajoval (amit ugy iranyiottam mint a gta3ban....) odamentem ahol ekaptak, es ott egy ilyen kiani sapkaban egy bin laden fele figura rammosolygott, enis ra, aztan felismert, atakart ugrani, de kb40 swatos kiugrott es elkaptuk oket. itt ebredtem fel -
#389 Legutóbb azt álmodtam, hogy egy nagyvárosban voltam egy toronyház x. emeletén és látom, hogy a távolból szintén egy toronyházból valaki elindít egy vállról indítható rakétát, az meg éppen felém tartott. Kirohantam a toronyházból, átrohantam a szomszédba, közben a rakéta meg becsapódott oda, ahonnan kirohantam, de nem robbant fel. A szomszédban szóltam, hogy becsapódott a rakéta, erre mondták, hogy igen, tudják, meg látták ők is, és egy pár ilyen már becsapódott arra. Ezután jött a Horn Gyula(!), aki megkínált cigivel, én meg azt visszautasítottam. :D -
#388 ja az X+1-dik barack után mi? :)) -
#387 Szoktam én is ilyeneket álmodni. A 2. verzióban rohadt jó mikor viszont tudod irányítani magad, és olyan mintha egy helikopterben ülnél, csak sokkal szabadabb vagy. Ilyenkor elég feldobottan indul a reggel. -
#386 A legjobb mikor azt álmodom, hogy tudok lebegni. Senki nem tud, csak én, és így mászkálok az utcákon. Mindenki engem néz, hogy hát ezt meg mi lelte. A vicc az egészben, hogy nem tudok minden korlát nélkül repülni, csak olyan fél méternyire a járdától lebegni. Ilyenkor ha felébredek, elfog a furcsa érzés, hogy mi a francnak állok a lábamra?
Másik hasonló, kontrollálatlan repülés, bár ez nem annyira pozitív: szintén úgyanúgy kezdődik a dolog mint az előző, de egy idő után elvesztem az irányítást, és egyre feljebb és feljebb repülök. Már nagyon vissza akarok menni a földre, de nem sikerül. Na ez para. -
Dave77 #385 Túl sok Silent Hill. -
#384 Kibaszás ez az egész álom. Mire rályövök, hogy álmodom és a faszomra képzelek valami jó csajt fel is ébredek, mert túl megterhelő a célalany kiválasztása ahhoz, hogy ne ébredjek fel. Ha meg nem jövök rá, hogy alszok akkor baszhatom a sok hülyeséget ami magától jön. -
#383 én is -
#382 vmi szálodáan voltam, nem tudom kikkel, sok minden történt, de csak a végére emléxem pontosabban, amkoris kinyílik a lift ajtó szállodafolyóson, kijön belőle a kis zombi kutya, nagy hegyes fogakkal, én jól belerugok, akkor el akar menekülni, de emgint belerguok, akik ottvannak elkezdik ütni, erre én meg mezítláb vagyok, és akkor megharapha a lábam, aztán beugrik nekem,hogy most biztos megfertőzött... aztán nem tudom mi történt asszem felébredtem:D -
#381 Azt, hogy lefeküdtem egy tök jó csajjal! :D -
#380 Olyan nincs hogy "semmit" csak nem emléxel rá! -
Gandibá #379 semmit -
#378 Hali!
Ma éjjel egy elég hosszú és fordulatos álmom volt:
Az egész egy krimi volt. Helyszín valami óceánparti üdülőhely, a csoport kb. 15-20 fős volt ,amiből kb. 6-7 volt férfi.
A bonyodalmak ott kezdődtek, hogy megölték az egyik nőt, aki egyébként valami szépségkirálynő volt. (volt még vagy 3 a csoportban) Szóval a csaj meghalt, és a szálloda társalgójában összehívtak minket (ahogy Poirot szokta) kis "beszélgetésre", hogy ki hol, mit csinált.
Az egész kihallgatósdit egy furcsa lény vezette, aki elég félelmetes kinézetű és méretű volt. (úgy nézett ki, mintha egy halat és egy embert kereszteztek volna - volt keze, lába
beszélt, de a feje olyan harcsaszerű volt, a színe padlizsánlila volt és pikkelyes volt és fénylett)
Szóval ez a lény (továbbiakban Nagy Hal) eléggé lekapott minket a 10 körmünkről, aztán már senki sem bízott senkiben.
A következő jelenetben egy szépségszalonban voltam (kívülről néztem) ami elég videoklipp szerű díszlettel jelent meg.
Képzeljetek el egy 10*10-es négyzethálót (felállítva), aminel minden négyzetében ül egy nő és éppen körmöt lakkoz, vagy hajat szárít, vagy festi magát. Na ezek a blokkok rózsaszínűek voltak, némelyik le volt függönyözve és oszloponként föl-le mozogtak, attól függően, hogy az új vendég be akart szálni, vagy egy régi ki.
Szóval ebben a "szépségszalonban" történt a második és harmadik gyilkosság, persze a legfelső szinten, és leállt az egész mozgó izé. Egyik lefüggönyzött rekeszben megöltek még egy nőt (aki ismerte az előző áldozatot), majd amikor az egyik pasi felmászott a dulakodás hangjára, akkor őt is kinyírta a gyilkos, aki a tetőn át távozott, és(kívülállóként) láttam ahogy elvesz valami termosz szerű dolgot a nőtől, és kibrít valami port belőle.
NA ezen a ponton már eléggé feszült volt mindenki, ráadásul az idő is rosszra fordult, hatalmas hullámok jöttek, erős szél fújt, szóval annyi volt a kellemes üdülésnek.
Mi hárman (én+két férfi) már régebb óta ismertük egymást és megbíztunk a másikakban, elhatároztuk, hogy kiderítjük, mi a franc történik.
A következő kép az volt, hogy a két srác telefonon beszélget, és "A" a következőt mondja "B"-nek:
"-A múltkor amit mondtál gondolkodóba ejtett és megnéztem egy mintát az első áldozat véréből, nagyon érdekes volt!
Valami méreg volt benne,...állati... valami hal mérge,
de ami nagyon furcsa szintetikus volt!"
Na innentől erősen a Nagy Halra terelődött a gyanúnk, de hogy megbizonyosodjunk, el kellett utaznunk a Galapagos szigetekre, mert csak ott él az a hal, amihez ez a Nagy Hal hasonlított.
Elvitettük magunkat egy hajóval, ami otthagyott minket, mi pedig elkezdtük keresni a dögöt. Valami barlangba kellett bemenni, ahol csúszott minden, meg sötét is volt, és én amúgy is paráztam ettől a lénytől, szóval kimentem és az erős férfiakra bíztam a melót.
Kint éppen visszaért a hajó (1 nő + 2 férfi), ami hozott minket és már el akartak menni, mert nem találtak minket. Szóval épp ezt mesélik, amikor a barlanból segélykiáltásaok hallatszanak.
Rohantunk, de nagyon lassan haladtunk, mert csúszott minden, végül beértünk, és a nő (a hajóról) a magassarkú cipőjével leütötte a halat, úgyhogy egyből kinyiffant. Persze mi nem nagyon hittük, ezért még csapkodtuk egy kicsit.
Na a lényeg a lényeg, a hal kapcsán kiderült, hogy tényleg a Nagy Hal volt a gyilkos és, hogy azért csinálta, mert a nőknél volt egy-egy adag abból a porból, amivel meg lehet változtatni a Föld éghajlatát (nagy mennyiség esetén), és a Hal meg akarta változtatni, hogy el tudjon terjedni a világ többi részén is, és ne csak a Galapagos szigeteken kellen tengődnie. Ezután még volt egy rész, amiben a gyilkosságok rekonstrukciója volt, de arra már nem emlékszem igazán.
Huh ...ennyi volt.
Szép álmokat mindenkinek :) -
#377 mostanában nem álmodok ;]
király , mi? :PP -
[Walaki]D`Lair #376 :)))
Én is álmodtam már ezt is....:D -
[Walaki]D`Lair #375 Ilyet én is álmodtam...majdnem ugyanígy... -
#374 Én egyszer azt álmodtam, hogy a Hold lezuhant a Földre. Na az nagyon para volt. Asszem le is írtam ebbe a topicba, de nem biztos. -
#373 LOL
tök szuper mindegyik álom! -
#372 egyszer az álmondtam, hogy atomvillanás van
na mondom, hát ennyi volt... -
#371 kérnémszépen volt egy nagy bööhöm fakapu, aztán azt belőkték az oroszok, és én egyedül álltam a géppuskánál, mert a geci bajtásrsak mind otthagytak, hadd ne mondjam a két tank, és a halom gyelogos, mennyi idő alatt kapott ki az állásomból
bf1942 rulez :) -
#370 Valamelyik nap volt egy álmom ami 101%ig valüságnak tűnt. Talán azért mert pont ott éltem ahol amugy is meg minden stimmelt. Este a híradóban bemondták hogy egy meteor közelít a föld felé és be fog csapódni. Akkor még nem is paráztam söt inkább vártam. Mondom ilyet ugyis ritkán látni szal tök jo lesz. Aztán jöttek az infok hogy a meteor akkora mint a hold és ketté fogja csapni a földet
Na akkor nagyon beparáztam. Kinéztem az ablakon és már lehetett is látni. Szeretnám hangsujozni hogy full azt hittem hogy ez a valoság szal itt már nagyon paráztam
Másnap jött el a nagy nap:) Mindenki kint volt az utcán és kibaszott nagy pánik volt. Jött a meteor ahogy kell izzot meg minden. Mondjuk ami gyanus volt hogy nem csak akkora volt mint a hold hanem pont ugy nézett ki:) Itt már gyanut foghattam volna hogy csak álom de ez nem így müködik:D
Na szal mindenki ordított meg fetrengett de mielött bepusztultunk volna jött a szokásos álom forgatokönyv és a G.E.B.A.S.Z elött felébredtem -
#369 a francba! Az előbb még az eszemben volt... -
#368 Dehogyisnem!
Az a lényeg! :D -
#367 Hát ez tényleg elég vad álom volt. -
#366 nem tudom, de én szinte sosem áldomok semmit, ha meg igen, akkor az akkora baromság, hogy nem is érdemes róla beszélni :P -
#365 Nekem álmomban 2 lakásom volt.A jelenlegi lakásomtól 100 méterre volt egy másik.Átmentem palacsintát sütni, de akartam bele áfonyalekvárt rakni.Lementem a Smatchba venni igazi áfonyát, hogy lekvárt csináljak belőle, közben vettem áfonya aromát is.Mentem a pénztárhoz és ahogy hátrafordultam ott állt Arnold Schwarzenegger, ő is bevásárolt.Ezen nagyon meglepődtem, közben észrevettem, hogy ott van egy nehézsúlyú világbajnok bokszoló is(talán Hollyfield) egy szál fehér fürdőköpenyben és valamiért nagyon ideges volt.Nekem folyamatosan azon járt az eszem, hogy majd beírom az internetes fórumokra, hogy találkoztam Swarcival, utána felébredtem. -
#364 Miután végre sikerült elaludnom olyan 3körül, olyan vad álmom volt, amilyen már egész régóta nem volt.
Először olyan volt mint a valóság. Feküdtem az ágyban de az ahányszor fordultam mindig nagyobb lett. De nekem mindig megkellett fordulnom mert valami szúrást éreztem. És nagyon álmos voltam aludni akartam, de az ágy már alig fért be a szobába. Így kidöntötte a falakat és mégtovább terjeszkedett...én meg lusta voltam felkelni. Átordítottam szüleimhez, hogy mit csináljak, hogy összemenjen az ágy, de nem szóltak és ezért megpróbáltam átgurulni az ágyon feléjük. De alig bírtam, mert nagyon fáradt voltam. Mikor átgurultam láttam, hogy beborította őket az ágy és alatta alszanak. Vagyis az ágyban, mert olyan volt mintha rájuk nőtt volna az ágy. Akkor nagyon megijedtem és visszagurultam a helyemre. Megkerestem magam mellett a telefonomat. Felhívtam a tudakozót. Azt mondták, hogy kezdjek el ugrálni az ágyon vagy ha ez nem használ késsel kezdjem el felszabdalni és legalább az embereket mentsem ki -mert közben egyre több embert elnyelt- elkezdtem keresni a kést, de azt is betemette az ágy. Aztán kitaláltam, hogy megnövesztem a körmöm, ez egy pillanat alatt megtörtént. Aztán találtam egy reszelőt és lereszeltem hegyesre a körmeimet. Elkeztem kaparászni de nem ment. Kitaláltam, hogy nyávogok is hozzá, hátha akkor jobban megy. Először a szüleimet szabadítottam ki akik elkezdtek szivacsot köpni mert azt mondták, hogy a tüdejük tele lett és az utolsó pillanatban mentettem meg őket.
Aztán a többi embert is kiszabadítottam, de azok már halottak voltak. Én meg elálmosodtam és megbeszéltem magammal, hogy majd eltemetem őket, csak alszom egy kicsit. Lefeküdtem és akkor meg azt vettem észre, hogy megy össze az ágy. Anyu elkezdte locsolni vizzel és attól összement. De leléptek itthonról mert hogy nekik levegő kell én meg úgyis alszom. Na ott maradtam a hullákkal akik elkezted büdösödni, de én lusta voltam kimászni az ágyból. Ezért kitaláltam, hogy meggyújtom őket és így elhamvasztom őket. Én egy esőköppenyt magamra terítettem ami tűzáló volt. Legalább is az álmomban.
Minden leégett de ettől a szagtól sem bírtam aludni. Viszont az ágy már olyan kicsi volt, hogy majdnem leestem róla. A
Ekkor ébredtem fel amikor egy barátnőm aki nálam aludt átnyúlt felettem. Más esetben megijedtem volna, de most még sem. Csak higgadtan megkérdeztem, hogy mit szeretne. Szomjas volt. Amúgy pedig majdnem az egész ágyat ő foglalta el, majdnem le is lökött. Úgyhogy tudtam én, hogy valami nem stimmel.
Minden esetre leírni ezt fele annyira sem jó mint megálmodi. -
#363 Hát igen a valóságban is volt...csak nem zacskóban(a csövesek hordják zacskóban a piát nem?)
Ez még érthető,de az orvosságról fogalmam nincs miért álmodtam.Hacsaknem olvastam egy cikket a nanorobotokról,amikkel gyógyítani is lehet.De akkor miért 1-2 centi nagyok és miért ilyen a színűk?:)
Egyébként meg nem is szoktam emlékezni az álmaimra de ez valahogy bennem maradt. -
#362 "üres Jagermaisteres üveg"?
Lehet hogy nem is álmodtad -
#361 én ma olyan beteget álmodtam, hogy nagyon -
#360 de lehet, hogy egyszerűen annyi a konklúzió, hogy hülyeség ellen nincs orvosság :) -
#359 álmot fejteni igazán úgy lehet, ha tudjuk, milyen élmények, és behatások értek a napokban... -
#358 Hmmm...
Ez kéne megfejteni. :D -
#357 Nekem volt egy olyan álmom,hogy egy hosszú fehér szobában vagyok,két sorban vannak asztalok(olyan mint egy iskolai étterem) tele emberrel akik valamit csinálnak,csak nemtudom mit.Két osztálytársam van itt még az egyik már régen megbukott 2 éve nem láttam,a másik hív valahova valamilyen rendezvényre.(Ezt a csávót utálom,nagyon buta ember)
Én meg motoszkálok a táskámban,van benne egy üres Jagermaisteres üveg(kicsi 2decis asszem)és az benne van egy zacskóban.Meg tele van a táska furcsa sárga-kék dolgokkal,az álmom szerint ezek orvosságok ,bár ránézésre inkább a legóhoz lehet hasonlítani.Ennyi...