Mit álmodtál?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok országban sok nevem van. A tündék közt Mithrandir vagyok, a törpök közt Tharkun; nyugaton rég elfeledett fiatalkoromban Olórin voltam; délen Incánusnak hívnak, északon Gandalfnak.
LEHET HOGY NEM IS ÁLOM VOLT!!!!!!!!!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Rendelt valami kacifántos nevû itókát a pincértõl, de valami frankó hosszúnevût, én még kibetûzni se tudtam volna.
Pár perc múlva kihozták a rendelését, akkorát röhögtem majdnem leestem a székrõl 😊 ugyanis egy pohár fagyaztott tengervizet hoztak ki neki,persze õ meg nézett bután, hogy mivan....mindegy a pincér megdumálta, hogy ez ilyen meg olyan specialítás, meg egészséges, csak egyszerre hajtsa le.
Jól van, ismerõs lehajtotta, persze majdnem kiköpte mert töményen sós izé volt, arról nem is beszélve, hogy egy nagy darab jég volt az egész!!
Eztán megkérdezte a pincért, hogy mi is az a dolog, amit enni hozott neki...illusztrálásul:
Egy nagy kagylószerû dolog volt sárga burokban, amit lehúzott róla, majd kinyitotta a kagylót, ami belül bordós hálózatos izé volt. Úgy nyitotta ki mint egy lampiont, hogy a belseje kifordult köré, ekkor kis labda alakú és bordó erezetes volt az izé...a mutatóujjával megböködte (puha volt) és feltette az ominózus kérdést a kaja eredetére vonatkozóan, de méga válasz elõtt az a labdacs egy sárga paprika formáját vette fel, aminek a szára helyén egy lyuk
volt.... hehe.. és egyszerre az a dolog kinyújtotta nyelvét a haverra (mint a Maszk-ban a csávó), majd egy kis satnya vékonyujjacskás karmos kéz nyúlt ki a lukon és a haver felé karmolászott....
itt megszólalt az ébresztõóra... mindenesetre én még most is röhögök annnyira vicces volt...

\"A bölcs nem az, aki soha nem szenvedett, hanem, aki átélte és legyőzte a kétségbeesést!\"
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
๏̯͡๏﴿
én mai is álmodtam vmit, felébredek, még eszembe is volt,h gy mit, de ahogy beugrott, hogy ezt most megjegyzem, és leírom, hirtelen eltûnt a tiszta kép, és most is csak emléxem,h ogy ez volt, de nem tudom, hogy mi😊
viszotn szoktam álmodni, hogy valahogyan megsebeznek, belevágnka a karomba akármi, és érzem a fájdalmat, meg minden, annyira, hogy azt hiszm valóság, amikor felkelek akkoris még bennem van, hogy úristen a kezem...de még megvan😊
múltkor meg az volt, hogy apám én, meg egy csaj a suliból, nemtom hol voltunk, de azt tom, hogy a csaj engenm nem érdekel, az álomba, mégis én meg apám😊 versengtünk érte, és apám, mindig átváltozott egy olyan 20 év körüli sráccá, azt nem vágtam mi van, utánamegint visszaváltozott, a csaj egész végig megse szólalt asszem, mi se beszéltünk, mozdulat se volt, de mégis tudom, hogy arról szólt, hogy a csajért versenyzünk😛
๏̯͡๏﴿
Szal egyik legjobb haverommal megyek a parton..Õ füvet rejteget hogy elszivhassuk..Erre jön egy csomó rendõr hogy lebuktassanak..Volt nálla egy kiló barnakenyér és elvették tõlle mert azt hitték(én is) hogy abban van a dolog..De abban csak lekvár volt és igy mentünk tovább én meg dicsértem hogy milyen okos..Egy diszkóhoz értünk ahol gördeszkás csajok voltak és én megjegyeztem, hogy bulgáriában szoktak lenni ilyen jó deszkás lányok(elég jól nyomatták)..erre elszivtuk a füvet..Megjöttek szüleim én meg tökre be voltam lassulva..Megkérdezték miért beszélek ilyen furcsán én meg azt mondtam, hogy azért mert elzsibbadt a nyelvem...
Következõ kép, hogy Bulgáriában sétálok nappal és minden jó csajjal smárolok egymás után...Utánna egy templomban találom magam a férj szerepében de mielött meglátnám a menyasszonyt felébredek
Egyébként volt már olyan álmom hogy kint voltam egy réten a réten állt egy kettévágott faház minden szobában egy-egy állattal és mindegyik hegedült..És olyan szomorú zenét jáccottak hogy szó szerint majdnem "megszakadt a szivem"..ja és asszem el is sirtam magam mert reggel könnyes szemmel ébredtem...Érdekes mert asszem elsõs koromban sirtam legutoljára...
Nah mégegy történet nagyon régóta szerettem volna megélni azt a pillanatot ahogy átlépem az "álom küszöbét"(nem jut eszembe hogy irják normálisan) Nah nemrég megtörtént velem..Asszem suli után vizilabdáról jöttem és qrva álmos voltam lefeküdtem és éreztem ahogy lépésrõl lépésre elálmosodok majd elkezdtem álmodni...az volt a baj, hogy ahogy felfogtam hogy álmodok rögtön fel is ébredtem..
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
Éjjel azt álmodtam, hogy tagja voltam egy világhírû hegedûs zenekarnak. A bátyám volt a vezetõje, aki a világ legjobb hegedûse volt. Kb. 20-an voltunk a zenekarban, ebbõl 19 hegedûs 1 dobos. Annyira profin nyomtuk, hogy akármilyen stílusú zenét képesek voltunk eljátszani. Még Kispál és a Borz-t is nyomtunk. Teljesen élethûen adtuk elõ a gitár hangját a hegedûvel. Ráadásúl ez a koncert egy uszodában volt 😄. Vagy 3 vonót tettem tönkre.
Egyszóval oltári nagy baromság volt az egész 😄.
Ama et fac quod vis
háááát...😊 én még álmodni sem szeretnék ilyet, nemhogy látni...😊 szerintem a homo nem túl fincsi dolog!

Emi szeretlek. tiszta szívből isten látja lelkem. bocs. Marci
Ez érdekes, Így lehet befolyásolni az álmokat.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
gamertag: kenobita
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]