Mit álmodtál?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
๏̯͡๏﴿
๏̯͡๏﴿
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

\"A bölcs nem az, aki soha nem szenvedett, hanem, aki átélte és legyőzte a kétségbeesést!\"
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Nem biztos, hogy az ágy, nekem is volt ilyen és a párna volt a kulcs, azóta két párnával alszom és jó.
\"A bölcs nem az, aki soha nem szenvedett, hanem, aki átélte és legyőzte a kétségbeesést!\"
Ez a Jézusos jó volt!😊
Harakiri! Amikor felébredtél nem fájt az oldalad?
Nekem mostanában nem tudom mit csinálok, de mindig olyanokat álmodok, hogy tornázok és reggel amikor felkelek tök izomlázam van. Mindenem fáj! Nem értem...de talán az ágy a hibás.
Tegnap vasaltam és észrevettem, hogy az egyik pólómra Cracker van ráírva és rögtön asszociáltam, hogy ez a mailcímem kukac utáni szava is.
Na erre álmomban öltöztem fel és egyre több ruhámon láttam ezt a cracker feliratot. Eddig észre sem vettem, és akármilyen cuccot vettem fel, ez volt ráírva. És már minden hülye ruha rajtam volt és ott örültem, hogy mindegyik Cracker. És még a nevemet is Crackerre akartam változtatni! És reggel jött még az izomláz is...áh!
Emi szeretlek. tiszta szívből isten látja lelkem. bocs. Marci
Egyszer hazakéredzkedtem a koliból, mondván hogy beteg vagyok, de igazán nem is voltam olyan nagyon szarul csak hõemelkedésem volt. Azért otthon feküdtem a látszat kedvéért, és egyik másnap hogy hazamentem du. 2 körül elszundítottam és azt álmodtam, hogy a sivatagban kóborolok és nagyon tûz a nap, egyre jobban izzadok és nincs víz se árnyék, na nekem mindjárt felforr az agyam, de csak tûz a nap...aztán felébredtem, megmértem a lázam 41°, na hol az a lázcsillapító 😊
Ezek iszonyú érzéssel töltik el az embert, pedig magának az álomnak semmi értelme, csak alakok különbözõ halmazálapotban, amik valamilyen félelmet vagy szorongást keltenek bennünk. Nekem már rég volt ilyen álmom, de még emléxem rájuk. A vicc az, hogy ezt el sem lehet rendesen mesélni. Az egyik álmomban pl. (ez volt a legrosszabb) Valami furcsa "anyag" nehezedett rám. Mintha homok lett volna de mégsem az volt, Egyre több került rám, és én nem a súlyt éreztem ami összeroppant, hanem valami iszonyatosan nyomasztó érzést, ami egyre erõsebb. Kurva szar volt.
Egyszer meg egy sítáborban beteg lettem én meg még két gyerek. Elkülönítettek minket egy betegszobába. Egyik éjjel ÉBREN voltam, amikor a látomás elkezdõdött. Egyszercsak észrevettem egy sötét foltot a szoba végében. Rögtön tudtam miaz: a SEMMI. Nagyon féltem ahogy terjeszkedet, és mindent magába szippantott. És tényleg úgy volt, hogy ahol már elterjeszkedett azt a részt már nem láttam. Furcsa volt, mert tényleg ébren voltam. Az egyik gyereket már elnyelte, már csak ketten voltunk, de akkor már nagyon közel volt. A haverom ágya fölött volt egy konektor, amit én most kapcsolónak láttam. Hirtelen tudtam, hogy ha megnyomjuk azt a gombot akkor vége lesz, de én nem tudtam mozdulni se. Elkiáltottam magam:
- NYOMD MEG A GOMBOT!!! HALLOD! NYOMD MEG!!!
Erre a haverom felébredt, rám nézett:
-Mi van???
-NYOMD MEG A GOMBOT!!!
Erre elkezdett nevetni, amitõl azonnal magamhoz tértem. Eltünt a semmi, ott volt a szoba többi része meg a másik haverom is. Én is elkezdtem nevetni (bár kicsit hisztérikusan) aztán nagy nehezen elaludtam.
Másnap a haverom nem emlékezett a történtekre, pedig én biztos vagyok benne, hogy nem aludtam. Talán annyira mélyen aludt, hogy egybõl elfelejtette.
Másik: Nagy szél volt meg zuhi, és nálam volt egy esernyõ (pedig sosem használok). A lényeg az volt, hogy ha az esernyõt kinyitottam akkor tudtam repülni. Marha király volt. Mindenki engem bámúlt, hogy hogy csinálom. 😄
Na íme a ma éjjeli: (színes álom)
Elsõ kép- gyors léptekkel közeledünk anyukámmal egy üres sárga színû 2-es jelzésû volánbuszhoz, ami az indulóállomáson áll. Felszállunk és gondolkozunk, hogy lyukasszunk-e jegyet, közben megtellik a busz hátizsákos fiatalokkal és elindul, megáll megint sokan felszállnak köztük egy régen látott ismerõs csávó, de messze van nem tudunk köszönni. Kozben már tudom, hogy Celldömölkön belül utazunk, meg akarjuk nézni a nagyim régi házát nosztalgiából.
Megérkezünk a kérdéses megállóhoz letülekedünk közben nyomok egy puszit a Rihi nevû srácnak. Eszembe jut, hogy innen még milyen sokat kell gyalogolni a házig, feltûnik egy csomó ismerõs ház, mellesleg szar borongós idõ (hajnali órák hidege) van. megyünk, egy útkeresztezõdésben( egyik oldalon avasúti rendezõk, másikon házak és fatelep széles árokkal. A betonelemes kerítésen kúszónövény mellette kis növendékfa, cserje...mindenféle növény, eddigre már jobb idõ van, szépek a színek+ egyszerre meglátok valamit a növények között, úgyhogy elõre küldöm anyukámat, majd, ha lefotóztam, megyek én is a házhoz.Elmegy. Hehe- röhögök magamba- tök, jó a fotót majd felrakom az SG-re aztán mindenki lesni fog, ugyanis tök hihetetlen módon, egy szögbõl nézve a kúszónõvények úgy fonták be a kerítést meg valamiféle ágakat, hogy ami szabadonmaradt, azt írja ki, hogy JANO.
Na gondolom ezt jó poén lefényképezni.. próbálom innen-onnan keresem a megfelelõ szöget, de valami mindig belelóg, közbe míg így nézem tüzetesebben a terepet észreveszek egy kb. cipó nagyságú sárga-zöld színû levelibékát az egyik levél alján, csak a hasa lóg ki, és rajta van egy normális méretû kisbéka ugyanolyan színû (háta zöld hasa sárga). Tullképp ezt látom meg elõször, na jó majd ezt is lefotózom, de elõbba Jano feliratot, odébb mégegy kisbéka, közben az oldalam egy re jobban fáj, meg nehéz is, odanézek a pólóm alatt egy kb 30 cm hosszú 3 cm vastag nyálkás pióca fordított U alakban lóg és próbál szívogatni, na ezt le kell szedni gondolom, mert mire ez jóllakik, addigra nem sok vérem marad. Kezden legyûrni magamról, de nem megy mert lecsúszik a kezem róla, meg, kapaszkodik is a drága..próbálom a Pólón keresztül, na valahogy sikerül...huh az oldalam még mindig fáj, de javul, na gondolom, most már igazán hadd fotózzak erre abból az irányból ahonnan jöttem megjelenik egy medeve, nem túl nagy, de már nem is kisbocs. Na basszus -gondolom- mára elég a kalandokból, nem várom meg míg ideér, nem futva de nekiiramodok, bemegyek a nagyim házába, ahol tök üres minden mert éppen festenek, na jó ronda lesz gondolom magamba, minden szobában más minta...tudjátok ilyen hengerrel fessünk mintát egy alapszínre típusú dolog készül...közben jön a medeve is be az ajtón én meg arra gondolok, hogy szólni kéne anyukámnak, nehogy összefusson a medvével, én még mindig megyek egyik szobából a másikba, hogy lerázzam a macit..egyszerre szól anyukám, hogy mért engedtem be egy medvét a házba, kiabálok, neki, hogy magától nyitotta ki az ajtót és elindulok a hang irányába, pont meglátom anyámat kezében egy kicsi medveboccsal,amikor meghallom a válaszát, hogy na persze.
kiviszi a házból és lelngedi, aztán visszajön én megmutitom a piócanyomot meg megmutatom mekkora volt, szörnyülködik aztán vége ennek az álomnak. utánna még álmodtam de az nem volt ilyen összefüggõ, és nem is jegyeztem annyira....
hehe várom a következtetéseket 😊)
de amikor megláttam a sebészi vágásokat a gerincem mentén egybõl rájöttem hogy csak álom volt 😛
(vagy nem is volt álom ??? )
;P
Viszont sose halok meg álmomban...😊 Ha álmodok, akkor vagy a hétköznapjaimból valamit, vagy valami hülyeséget és akkor röhögök nagyokat mikor felkelek...😊)))
Újabban meg valamiért Csernobilban vagyok álmomban...mindíg más az álom, de mindíg van benne egy panelház, aminek kinézek az ablakán és látom az erõmûvet...és amikor ilyet álmodok mindíg több napnyi az élnény, magyarul olyan mintha sokáig tartana...
Nekem egyáltalán nincs semmilyen hang az álmomban.
Ja és általában akkor álmodom ezt ha lázas vagyok, vagy hõemelkedésem van.
de lehet, hogy valamilyen hasonló élmény váltja ki belõlünk
ja és valami fontosat kihagytam: az egész álmot végigkíséri valamilyen furcsa hátborzongató kattogás/csattogás (másodpercenként 1, olyan mintha ostorral csapkodnának), ami a végére felerõsödik.

Lehetséges az, hogy egymástól független embereket pontosan ugyanolyan rémálmok gyötörjék?
Kb ennyi, még arra emlékszem, hogy történik valami (világvége vagy mittomén...) amirõl én tehetek és amikor felébredek akkor ez jut eszembe. Csak arra tudok gondolni, hogy mit tettem, hogy ezért engem megölnek. Pedig addigra már nem is emléxem, hogy mi az amit elkövettem.
Havonta kb 1szer álmodom ezt már úgy 5 éves korom óta.
Valahogy repültem egy 3D-s rácshálóból álló táj felett, amire homokszínû textúra volt húzva (nemtom jobban leírni). Ahogy repültem egyszercsak valahogy a rácsháló kiemelkedett és két halmazá olvadt össze. Az egyik óriási volt a másik meg jóval kisebb. A nagyobb halmaz valahogy meg akarta semmisíteni a kicsit és akkor egy hang mindig ezt mondta "MEG FOGSZ HALNI!!" Ezután mindig felriadtam és borzalmasan meg voltam ilyedve.
-the invisible-
Én azt álmodtam, hogy a parlamentben van a csomó képviselõ és magamat nem is láttam, olyan volt az egész mintha film lett volna.
Az Orbán Viktor beszélt, arra nem emlékszem mit, de elkezdett vérezni az orra és abbahagyta a beszédét, mondta, hogy õ most gyorsan hazamegy.
A többi képviselõ meg úgy döntött,hogy õk is hazamennek és felébredtem. Ennyi volt.
๏̯͡๏﴿
szóval csaj mondja, hogy igen megakart szivatni, de mostmár nem akar, de mindenesetre a személyim a zsaruknál vna, és akkor õk még mindig szivatni akarnak engem😊
tegnap elsõs avató vot minden, ezt a csajt is szivatták, aztán ugye ment a tvben keresd a nõt, amiben ugye a flúúgos srác kereste a csajt, meg nyomozott utána, hát úgy gondolom ebbõl a kettõbõl jött össze ez az álom😊
๏̯͡๏﴿

Azt álmodtam, hogy az egyik barátnõm szószerint lebasz a természetem miatt( anyám szokta mondani ha nagyon-nagyon rossz kedvem van elviselhetetlen vagyok)..Ott voltak körülöttem a legjobb barátaim sõt még anyám is és nem csináltak semmit csak lehajtották a fejüket..A csaj meg mondja mondja és sugárzik belõle a gyûlölet..Én meg próbálok frappáns válaszokat adni meg mosolyogni de nem nagyon jött be...Erre azt mondom: Azért mert ilyen rossz kedved van nem kéne engem b*szogatni...Erre Leállt és mintha elgondolkozott volna és felébredtem...huh..Kb most jutott eszembe ez is...
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
Lehet, hogy jobb lett volna, ha végig sörösüvegnek álcázod magad. 😄
Amugy agy-idõ transzformáció létezik! De csak tanórákon mûxik. A lényege az, hogy ha halál unalmas egy óra, akkor nagyon elbóbiskol az ember, és hirtelen arra ébred fel, hogy kicsöngetnek. Bár, hogy a suli elõtt térjen magához, olyat még nem hallottam. 😄

remélem eszembejut, és akkro le is írom😊
๏̯͡๏﴿
Hú de kurva okos vagyok. 😄
๏̯͡๏﴿
Ennyire emléxem