879
Írd le!
-
#437 be voltál ba**va mi?!:))) -
#436 Háááááát ez ma hajnalban valami félelmetes volt:
Tegnap este beállítottam az órát, hogy csipogjon 9:30 kor.
Ma reggel, pedig épp édes álmom alszom, és hallom az óra csipogását. Felkelek, végzem a reggeli megszokott rutinműveleteket, csöngetnek. UPC -s szerelő jött, hogy a netet átrakja a "szélesebb" sávra. Beengedtem tette a dolgát, elment. Én pedig elindultam be a városba.
NA EKKOR UJRA FELÉBREDTEM. és 12:00 óra volt.
(asszem mostmár tényleg ébren vagyok.)
Na ezt magyarázza meg nekem valaki. Ez ilyen álom az álomban dolog volt? -
#435 nah eszembe jutott! jol mondtam, hogy egy ember befolyásolni tudott embereket a szemével, és én ezt megtanultam tőle, ezért elkezdtek üldözni engem, meg két haveromat abban a suliban, ahova járok, és aztán kiugrottunk az ablakon, és elszaladtunk, de elkaptak minket, kifaggattak..... és felébredtem:-) de nagyon izgalmas álom volt:-) -
#434 Én azt álmodtam hogy meg jelent a Transport Giant és a demója is. -
#433 Én sem olvasok álmoskönyvet, mert engem sem érdekel, csak van itthon, műszaki példány, és csak kiváncsiságból néztem most meg.
Persze, hogy ezekre a dolgokra tudományos magyarázat is van, és nagyon szeretem megnézni az erről szóló tudományos filmeket is. -
#432 hát én már nem emlékszem teljesen az álmomra, de valami olyan ember volt benne, akinek van egy furcsa képessége, és tud vmit csinálni a szemével, és én is probálgattam..... vagy vmi ilyesmi..... lehet hogy azért, mert tegnap este videorol megnéztem a Tűzgyujtót/Gyújtogatót?:-)) -
KTC #431 Na én álmoskönyvet nem olvasok, nem is akarok! :))
Amúgy ha az ember "le van bénulva" ébredéskor, ennek van tudományos magyarázata is, de én most nem tudok róla írni bővebben, mert nincs nálam ez a könyv amiben írnak róla.Ha visszakerül majd leírom mi a lényege.
Én amúgy álmomban is nyitott szemmel járok mindig. Sőt repülés közben is, ha felfelé megyek , ha zuhanok akkor viszont becsukom a szemem. :)) -
#430 Ja nálam is volt már ilyen "nem tudom kinyitni a szemem az utcán" álom. Régebben elég sűrűn voltak, de már nincsenek. -
#429 Nagyon érdekes álom, és szerintem ilyen előfordul másnál is, mert ugyanis nálam is szokott ilyen álom lenni, hogy az utcán megyek, de a szemeim mintha ólomból lennének, egyszerűen nem tudom kinyitni, látni szeretnék, mert nagyon rossz így az utcán menni, és megfigyeltem, visszagondolva az előző napi teendőimre, rájövök, hogy ez az álom nálam, egy igen fárasztó nap után jött elő.
Nem értek az álomfejtéshez, de az álmoskönyvem szerint, egy "asszonyt látni, akinek nem látod az acát, az elérhetetlen vágyat jelent". Szvsz., az, hogy a szemeid nem birod kinyitni az álmodban, az arra vall, hogy nagyon fáradt lehetsz, és ezt kombinálja álmodba az agyközpontod.
Ennyit tudok hozzáfűzni, és valószínű,hogy nem ez volt nálad sem ilyesfajta álom. -
KTC #428 Ajaj, azt hittem nem fogok felébredni már soha az utolsó álmom ez lesz , oszt kész. :))
Szóval ülök egy teremben, ahol vmi szertartás folyik, és vannak többen is. Egyszer csak a többiek eltünnek, a szemem pedig becsukódik. Ki akarom nyitni, de nem tudom ,aztán végre résnyire kinyílik és látom , hogy áll valaki mellettem, de csak deréktól lefelé látom és vmi nő lehetett ruhájából itélve. Meg akarom nézni , hogy ki az, de nem tudok mozdulni és a szemem is újra becsukódik. Huhh, gondolom magamba , most mi lesz, próbálom újra kinyitni , megint csak résnyire sikeredik, vagy ötször nekifutok, hogy végre lássak már többet is! Egyszer csak változik a kép és én az ágyban fexem mellettem a párom csucsukál, de őt is alig látom ,mert még mindig nembirom kinyitni a szemem rendesen és mozdulni sem birok. A francba, gondolom, hát ennek a fele sem tréfa, mikor leszek ismét működőképes, aztán eszembe jut , hogy egy picikét a fejemet kéne megmozdítani mikor a szemem is nyitva van , hátha jobban ki tudom nyitni és úgy is marad. :)) Na a következő körnél sikerült megmozdítani a fejem sőt a végén már rázom , és láss csodát végre kinyílik a szemem teljesen és totál magamnál vagyok . De jó tudni! :))
Kiváncsi lennék rá, hogy egy kívüláló mit lát vagy érzékel ebből az egész ½"vajúdásból". Nem ez az első esetem , hogy nem birok magamhoz térni.
Legutóbb ha jól emléxem úgy 10-11 éve történt ilyesmi. Az első alkalommal volt a legrémisztőbb, de úgylátszik már kezdem megszokni:)) Meg már olvastam is róla, hogy mi ez a jelenség, és nem kell félni tőle. Na azért, nem sűrűn szeretném átélni:)) -
KTC #427 Non-stop munkaerők :DD -
#426 Nem csodálom, hogy a sok apró gyöngy repdess a szemed előtt, ha egész nap azt látja a szemed.:) Egyébként nekem meg a főnök diktál egész éjjel álmomban sokszor, és még kiabálok is vele, amit sosem szoktam, szinte totál nyúzott képpel állok a tükör előtt reggel. -
KTC #425 Én a gyöngyfűzéssel is szoktam így járni , mikor egész nap fűzök, este lefekszek és behunyom a szemem, megjelenik előttem a sok szines apró gyöngy, és alig birok elaludni olyan zavaró:))
Álmomban meg kitalálom az újabb mintákat. :DD
Tehát éjjel nappal dolgozom :))
-
#424 Én többször vagyok sokszor álmomban pld. Tomb Raider Lara Croft, és a piramisok között szoktam menekülni, mert üldöznek, no persze lövöldözök is maximálisan. De ez akkor volt, mikor nyomtam minden nap a gamét. -
KTC #423 De elhiszem :))
Amikor meg bf-eztem napközben, akkor egész éjszaka lövöldöztem álmomban, sőt csak be kellett hunyni a szemem és már meg jelent előttem a harcmező :)) -
#422 Nem fogod elhinni, ilyet álmodtam már én is, hogy a csak csetelek-csetelek, fórumba is irok, aztán reggel felkelek, tehát csak folytatom, de az tény és való, hogy olyankor fáradtabban kelek reggel. -
KTC #421 Én most egész éjjel cseteltem álmomban, többször is felébredtem, de mindig folytattam tovább mikor visszaaludtam. Elég fárasztó volt. Nem elég nekem napközben ?:)) -
#420 Nekem borzalmas álmom volt a hét elején, le kell ironom, akár egy krimi.:))
Egy kihalt utcán mentem, és tök sötét volt, egy embert sem látam. Egy férfi jött velem szemben, és a falhoz állitott és pisztollyal belém lőtt, a gyomorszáj tájékán talált el, és szinte éreztem a fájdalmat, (lehet,hogy fájt a gyomrom valóban), meg hogy a vér felfelé szalad a torkomba, és sírtam, de szerencsére felébredtem.:)) -
#419 Én megint vagy 1 hónapja semmit. Vagy nememlékszem :/ -
#418 Azt álmodtam, hogy megharagudtam valamiért az apura és ollóval levágtam a kezeit, ott vérzett és én meg tudtam, hogy mit csináltam, de nem is vérzett igazán, így megfordúltam és elmentem. Szegény fater.:)
Egy másik álmom meg az volt, hogy marha sokat vásároltam, mert úton voltam és már amúgy is alig fértünk be a kocsiba, de volt egy kis bolt és mindent rám akartak sózni, és még át is akartak verni amikor a visszajárót adták, de mondtam, hogy tudok számolni és ahogy ezt mondtam, nyertem valami hülyeséget amivel olcsóbban vehettem meg egy mások terméket, és mivel csak 12 ft volt, azt is megvettem...és ez így ment, már nem tudtam hová pakolni és ott ordítottak velem, hogy már nem fér hová, ne vegyek már semmit, de én nem bírtam abbahagyni, minden olyan fontosnak tűnt, végül valami hülye hálózsákba kellett feküdnöm, hogy a többiek eltüntessék a sok megvásárolt dolgaimat és mondták hogy ha kijövök nagyon fogok neki örülni.
De mostanában tök jókat álmodok, csak mindig elfelejtem. -
soldier #417 Én eccer azt álmodtam hopgy hugyoztam a vécén és egyszercsak becsapódott mellém egy meteor:DD -
#416 Ezt álmodtan:
A házunk elött volt a régi sulim torna órálya de a tanár inkább ilyen katonai kiképzést csinált velük és eggyszer csak fogta 2osztálytársam és belőtte az ablakon(nem tom mát mivel tőtte be) kiderült hogy kémkedni jöttek és az is hogy én nem magán tanuló vagyok hanem egy állandó kém aki otthon van a saját házában(LOL ezt én sem érten most hogy így ébren vagyok) -
KTC #415 megint sokmindent , de nem írom le :)
most vki más irjon :))
-
#414 A kék fejű gyufa mit jelent?A szemetek szétgyúrták és nem tudtam cigizni.Meg autóból is ki akartak lökni,csupa rossz emberek.Meg a szomszéd banyába belekötöttem mindezt ma délután:) -
KTC #413 Én is jártam így :))
Szerencsére egy jó kis romantikus álom volt, így nem bántam , hogy folytatódott tovább :))) -
KTC #412 Ajaj, én nagyon sokat és érdekeseket szoktam álmodni:)
Soxor 4-5 álomra is emlékeztem reggelenként. Bár mostanában elég rosszul alszom és fáradt vagyok , így az álmok is kissé elkerülnek. de egy időben pl. nagyon sokat földrengéseket meg világvégéket álmodtam. A földrengéses álmok után többször hallottam a rádióban , hogy tényleg volt valahol ( álmomban nálunk volt). Visszatérő álmom is volt legalábbis úgy emléxem hogy 2* álmodtam ugyanazt , de azt inkább nem mesélem el :))
Nagyon furcsa volt és nagyon régen volt. Ráadásul több év elteltével álmodtam ugyanazt.
-
#411 Nekem olyan volt,hogy álmodtam valamit majd felkeltem wc-re utána vissza feküdtem és folytatódott az álmom tovább:) -
#410 Hát nem nagyon :)
Az álmok már csak ilyenek... Néha nagyon meg tudnak lepni.
Már amikor emlékszem rájuk....
De általában nem szoktam emlékezni sajnos. Ha igen, akkor meg akkora hülyeségek, hogy akkor meg azt gondolom, hogy lehet ilyet álmodni!!! :)
Volt ezen kívül valami érdekes álmod mostanában, vagy régebben? Valami visszatérő álom? -
KTC #409 Ezt a topik megszünt élni?:)
Senki nem álmodik semmit? csak álmodozik ?:))
Na én megpróbálom most feltámasztani ezt a témát.
Rövid leszek, mert csak a végére emlékszem :
Szóval nézem a mobilomat , látom hogy kerestek ( hangüzenet). meghallgatom, hogy ki az, hát egy olyan ismerős , akit csak Ts en hallottam még eddig, és most a telcsiben, de olyan élethű ill Ts hű hangon szólott , hogy úgy riadtam fel álmomból mintha rémálom lett volna, pedig nem kellemetlen a hangja.[azóta is a fülembe cseng :))]
még jó hogy nem pl hajnal 2-kor , hanem 5-kor hívott (azaz halgattam meg az üzenetét ) , mert azóta fennvagyok :)))
Ez számomra azért érdekes mert ált. , ha álmodok, még a páromnak is más, szinte ismeretlen a hangja.
Esetleg tud valaki vmi okosat mondani erre?
-
#408 Az egyik Sliders részben majdnem pontosan ez van... :Ð -
dashed_ #407 Udv.. nekem most ugrott be egy regi almommal kapcsolatban vmi es gondoltam megosztom veletek :)
szal azt almodtam, hogy ulok az agyamon az ablaknak hattal, kb 1 meterre (7. emeleten)velem szemben egy nagy tukor volt amiben pont az ablakot lattam ami nyitva volt..
egyszercsak azt ereztem (es most nem rohogni :) ) hogy jon felem a halal..(nem volt lathato csak ereztem) nem szep lassan hanem kb 1 mp alatt tett meg 500 metert es mikozben egyre kozelebb ert egyre magasabb es hangosabb sistergo zugo hang szolt.. az egesz nem tartott tovabb kb 2-3 mpnel es ekkor felebredtem..
azota viszont sokat valtozott az eletem.. elotte eleg mely depresszioba szenvedtem (kb 3-4 even keresztul az okaval is tisztaban vagyok de errol inkabb nem beszelnek)de mostanra szinte teljesen elmult ..
+ azota iszonyatosan teriszonyos vagyok.. elotte siman kilogtam az ablakunkbol cigizni stb.. mostmeg az uj lakasomban a 3. emeleti ablakon se nagyon "merek" ,szeretek kihajolni, kinezni..
na kb ennyi -
Der Wahnsinn #406 Jaja, pár évvel ezelőtt egy csávó, aki médiumnak, vagy vmi más ilyen izének állította magát, megállapította, h pont a szobám alatt helyezkedik el egy kb. 10m kiterjedésű vízér, ami minden energiát baszippant, és ez elvileg nem tesz jót az egészségemnek... Amikor először meghallottam, még nem tudtam felfogni (mondjuk még most sem tudom), és azt hittem, h azt állapították meg, h vki megátkozta a házunkat. :)
Amúgy szoktam álmodni, csak nem emlékszem rá, h mit. De van, h be-beugrik vmi, de ha erősen próbálok emlékezni, akkor még kevesebb jut az eszembe. Jobb, módszer, ha megpróbálom megismételtetni azt az ingert, amire beugrott az emlék (pl.:vmi hang, kép). -
#405 Marmint az erotikusakat nem a csaladrol -
#404 Örülök, hogy valakinek a hasznara voltam :-)
Ha nem emlekszel az almaidra, az azert van, mert ki vagy merülve es tul melyen alszol.
Az almok altalaban röviddel a felebredeskor vannak es csak nehany masodpercig tartanak, vagy ha csak felalomban vagy...
Egyebkent en most tapasztaltam meg, mennyire fontos a környezet.
Az elözö lakasom egy hazban volt, amit egy balfek epitesz teljesen bevont femlemezekkel. Na az aztan az összes letezö elektromos es magneses szemetet magaba szivta.
3 evig minden elyszaka gyilkossagokrol es hasonlo szörnyüsegekröl almodtam es nem tudtam, hogy miert.
Miota elköltöztem egy masik lakasba, azota ha almodom, max erotikus vagy semleges dolgokat a csaladrol meg hasonlok...
Szoval jol nezzetek meg, hol alszotok es lehet, hogy az a Feng Shui nem is olyan hülyeseg :-) -
#403 Én meg világvégéket álmodok :)
De a legparább a horrorsztorik. Előttünk, ha kinézek az ablakon egy nagy mező van (Bp peremkerület rulz :). Jövök haza valahonnan éjszaka és hallok valamiféle idegesítően visszhangzó, távolból jövő fémes csattanásokat. Belépek a házba, sötét van. Az egész világnak a hangulata iszonyúan nyomasztó, érzem hogy nincs minden oké, nem olyanok a dolgok mint ahogy azokat megszoktam. Nyomott a hangulat de qrvára. Kinézek az ablakon és a távolban, a mező közepén két vörösen figyelő szemet látok. Para 1000-el, megyek a szobába és látom emelkednek az asztalon lévő dolgok. Rohanok ki, modom magamban ilyen nincs, ezt nem hiszem el -> Felébredtem.
Az a legjobb horrorfilm, amikor te magad éled át, bár eléggé semmitmondó ami történt ebben az álomban :) -
#402 te itt? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁááááááááááááá! -
Der Wahnsinn #401 Köszi Hunnen, eddig elég rossz volt a hangulatom, de ez a levél egészen felvidított. :) Ez a természetesség a legpoénabb, még akkor is, ha csak álomról van szó.
"mostanra mar csak iveket tudok repülni"
ez a legkirályabb... :D Azért ne keseredj, Hunnen, mert én meg azt sem... :)
Amúgy nem tudom mér', de mostanában nem nagyon álmodok vagy nem nagyon maradnak meg. Lehet azért, mert ez a sok baromság, amivel nap mint nap szembesülök a suliban annyira levárasztják az agysejtjeimet, h már álmodtatni se tudnak rendesen szegények. :) -
#400 En mar ket napja azt almodom, hogy egy kutya meg akar harapni...erdekes...
Repkedeshez:
En rendszeresen almodtam azt, hogy repülök eveken at.
Mikor meg egesz kicsi voltam, mindig azt almodtam, hogy el kezdek felfele emelkedni es tökre elveztem, de nem tudtam iranyitani es egy idö utan elkezdtem felni, hogy kirepülök a vilagürbe. Ilyenkor mindig felebredtem.
Utana idövel mar tudtam iranyitani es meg tudtam allni abban a magassagban, amelyikben akartam es ott lebegtem, de iranyitani meg mindig nem tudtam.
Kesöbb mar tudtam emelkedni, amikor akartam es nehany evvel kesöbb mar rendesen repkedni is tudtam, amikor es ahogy akartam.
Kb husz eves korom ota ez a tendencia megint csökkenöben van.
Elöször mar csak rövid ideig tudtam repkedni, utana mindig el kezdtem süllyedni, mostanra mar csak iveket tudok repülni. Szoval inkabb olyan nagyobbfajta ugrasokat es leginkabb csak olyankor, amikor kergetnek almomban.
Lehet, hogy ez valami belsö üzenet, vagy utal valaminek az allapotara, ahogy egyre jobban ellenörizni tudtam es utana folyamatosan leagazott es ujra elfelejtettem...
Nem tudom... -
#398 pont ilyesmi volt az én álmom is, de nekem az elején tökéletesen kontrollált volt a repülés. Aztán elbizonytalanodtam, és onnantól para:( -
#397 tök jót álmodtam ma, összevissza repkedtem egy felhőkarcolókkal teli városban, de akkor hirtelen rádöbbentem, hogy nekem tulajdonképpen tériszonyom van, és nem is tudok repülni igazából:D
Akkor hirtelen bizonytalan lett a röptöm és alig tudtam belekapaszkodni a legközelebbi karcoló párkányába. Ott aztán rohadtul féltem a magaságtól és egy villámhárítószerű póznába csimpazkodtam. Ekkor eszembe jutott, hogy ez csak egy álom és jobb lenne inkább felkelni:)