Mit álmodtál?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[Walaki]D`Lair
😊))

Én is álmodtam már ezt is....😄

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

[Walaki]D`Lair
Ilyet én is álmodtam...majdnem ugyanígy...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Bandew
Én egyszer azt álmodtam, hogy a Hold lezuhant a Földre. Na az nagyon para volt. Asszem le is írtam ebbe a topicba, de nem biztos.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Mike
LOL

tök szuper mindegyik álom!

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
egyszer az álmondtam, hogy atomvillanás van
na mondom, hát ennyi volt...

Mike
kérnémszépen volt egy nagy bööhöm fakapu, aztán azt belõkték az oroszok, és én egyedül álltam a géppuskánál, mert a geci bajtásrsak mind otthagytak, hadd ne mondjam a két tank, és a halom gyelogos, mennyi idõ alatt kapott ki az állásomból

bf1942 rulez 😊

Davidus
Valamelyik nap volt egy álmom ami 101%ig valüságnak tûnt. Talán azért mert pont ott éltem ahol amugy is meg minden stimmelt. Este a híradóban bemondták hogy egy meteor közelít a föld felé és be fog csapódni. Akkor még nem is paráztam söt inkább vártam. Mondom ilyet ugyis ritkán látni szal tök jo lesz. Aztán jöttek az infok hogy a meteor akkora mint a hold és ketté fogja csapni a földet
Na akkor nagyon beparáztam. Kinéztem az ablakon és már lehetett is látni. Szeretnám hangsujozni hogy full azt hittem hogy ez a valoság szal itt már nagyon paráztam
Másnap jött el a nagy nap😊 Mindenki kint volt az utcán és kibaszott nagy pánik volt. Jött a meteor ahogy kell izzot meg minden. Mondjuk ami gyanus volt hogy nem csak akkora volt mint a hold hanem pont ugy nézett ki😊 Itt már gyanut foghattam volna hogy csak álom de ez nem így müködik😄
Na szal mindenki ordított meg fetrengett de mielött bepusztultunk volna jött a szokásos álom forgatokönyv és a G.E.B.A.S.Z elött felébredtem

V9ykn8_TZL0

Speth
a francba! Az elõbb még az eszemben volt...

Emi szeretlek. tiszta szívből isten látja lelkem. bocs. Marci

Bandew
Dehogyisnem!
Az a lényeg! 😄

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bandew
Hát ez tényleg elég vad álom volt.

zaki
nem tudom, de én szinte sosem áldomok semmit, ha meg igen, akkor az akkora baromság, hogy nem is érdemes róla beszélni 😛

Dynamic
Nekem álmomban 2 lakásom volt.A jelenlegi lakásomtól 100 méterre volt egy másik.Átmentem palacsintát sütni, de akartam bele áfonyalekvárt rakni.Lementem a Smatchba venni igazi áfonyát, hogy lekvárt csináljak belõle, közben vettem áfonya aromát is.Mentem a pénztárhoz és ahogy hátrafordultam ott állt Arnold Schwarzenegger, õ is bevásárolt.Ezen nagyon meglepõdtem, közben észrevettem, hogy ott van egy nehézsúlyú világbajnok bokszoló is(talán Hollyfield) egy szál fehér fürdõköpenyben és valamiért nagyon ideges volt.Nekem folyamatosan azon járt az eszem, hogy majd beírom az internetes fórumokra, hogy találkoztam Swarcival, utána felébredtem.
Speth
Miután végre sikerült elaludnom olyan 3körül, olyan vad álmom volt, amilyen már egész régóta nem volt.
Elõször olyan volt mint a valóság. Feküdtem az ágyban de az ahányszor fordultam mindig nagyobb lett. De nekem mindig megkellett fordulnom mert valami szúrást éreztem. És nagyon álmos voltam aludni akartam, de az ágy már alig fért be a szobába. Így kidöntötte a falakat és mégtovább terjeszkedett...én meg lusta voltam felkelni. Átordítottam szüleimhez, hogy mit csináljak, hogy összemenjen az ágy, de nem szóltak és ezért megpróbáltam átgurulni az ágyon feléjük. De alig bírtam, mert nagyon fáradt voltam. Mikor átgurultam láttam, hogy beborította õket az ágy és alatta alszanak. Vagyis az ágyban, mert olyan volt mintha rájuk nõtt volna az ágy. Akkor nagyon megijedtem és visszagurultam a helyemre. Megkerestem magam mellett a telefonomat. Felhívtam a tudakozót. Azt mondták, hogy kezdjek el ugrálni az ágyon vagy ha ez nem használ késsel kezdjem el felszabdalni és legalább az embereket mentsem ki -mert közben egyre több embert elnyelt- elkezdtem keresni a kést, de azt is betemette az ágy. Aztán kitaláltam, hogy megnövesztem a körmöm, ez egy pillanat alatt megtörtént. Aztán találtam egy reszelõt és lereszeltem hegyesre a körmeimet. Elkeztem kaparászni de nem ment. Kitaláltam, hogy nyávogok is hozzá, hátha akkor jobban megy. Elõször a szüleimet szabadítottam ki akik elkezdtek szivacsot köpni mert azt mondták, hogy a tüdejük tele lett és az utolsó pillanatban mentettem meg õket.
Aztán a többi embert is kiszabadítottam, de azok már halottak voltak. Én meg elálmosodtam és megbeszéltem magammal, hogy majd eltemetem õket, csak alszom egy kicsit. Lefeküdtem és akkor meg azt vettem észre, hogy megy össze az ágy. Anyu elkezdte locsolni vizzel és attól összement. De leléptek itthonról mert hogy nekik levegõ kell én meg úgyis alszom. Na ott maradtam a hullákkal akik elkezted büdösödni, de én lusta voltam kimászni az ágyból. Ezért kitaláltam, hogy meggyújtom õket és így elhamvasztom õket. Én egy esõköppenyt magamra terítettem ami tûzáló volt. Legalább is az álmomban.
Minden leégett de ettõl a szagtól sem bírtam aludni. Viszont az ágy már olyan kicsi volt, hogy majdnem leestem róla. A
Ekkor ébredtem fel amikor egy barátnõm aki nálam aludt átnyúlt felettem. Más esetben megijedtem volna, de most még sem. Csak higgadtan megkérdeztem, hogy mit szeretne. Szomjas volt. Amúgy pedig majdnem az egész ágyat õ foglalta el, majdnem le is lökött. Úgyhogy tudtam én, hogy valami nem stimmel.
Minden esetre leírni ezt fele annyira sem jó mint megálmodi.

Astaroth
Hát igen a valóságban is volt...csak nem zacskóban(a csövesek hordják zacskóban a piát nem?)

Ez még érthetõ,de az orvosságról fogalmam nincs miért álmodtam.Hacsaknem olvastam egy cikket a nanorobotokról,amikkel gyógyítani is lehet.De akkor miért 1-2 centi nagyok és miért ilyen a színûk?😊

Egyébként meg nem is szoktam emlékezni az álmaimra de ez valahogy bennem maradt.

Lazarus
"üres Jagermaisteres üveg"?
Lehet hogy nem is álmodtad
Lynx_TWL
én ma olyan beteget álmodtam, hogy nagyon

๏̯͡๏﴿

harakiri
de lehet, hogy egyszerûen annyi a konklúzió, hogy hülyeség ellen nincs orvosság 😊

\"A bölcs nem az, aki soha nem szenvedett, hanem, aki átélte és legyőzte a kétségbeesést!\"

harakiri
álmot fejteni igazán úgy lehet, ha tudjuk, milyen élmények, és behatások értek a napokban...

\"A bölcs nem az, aki soha nem szenvedett, hanem, aki átélte és legyőzte a kétségbeesést!\"

Bandew
Hmmm...
Ez kéne megfejteni. 😄

Astaroth
Nekem volt egy olyan álmom,hogy egy hosszú fehér szobában vagyok,két sorban vannak asztalok(olyan mint egy iskolai étterem) tele emberrel akik valamit csinálnak,csak nemtudom mit.Két osztálytársam van itt még az egyik már régen megbukott 2 éve nem láttam,a másik hív valahova valamilyen rendezvényre.(Ezt a csávót utálom,nagyon buta ember)
Én meg motoszkálok a táskámban,van benne egy üres Jagermaisteres üveg(kicsi 2decis asszem)és az benne van egy zacskóban.Meg tele van a táska furcsa sárga-kék dolgokkal,az álmom szerint ezek orvosságok ,bár ránézésre inkább a legóhoz lehet hasonlítani.Ennyi...

ollie
ehehe

Bandew
Belenéztél a tükörbe? 😄

Taranov
Nagyon csúnyát álmodtam. 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Bandew
Elolvastam a régebbi hsz-okat a topicban. Elég érdekes volt. Már el is felejtettem azokat az álmokat. Olyan ez a topic, mint egy álom-napló.

ollie
ehehe

Bandew
Pont ellenkezõle.
Nálunk ilyen csak az álmunkban van. 😄

Lynx_TWL
lohûl
bagoly mondja verébenk, hogy vedd be apád f...😄

๏̯͡๏﴿

ollie
ehehe, nem impotenseknél jön elõ ilyen álom?

Bandew
Ez a cérna effektus ismerõs.
Nekem is volt már sokszor, hogy álmomban van egy kardom, ami egy idõ után hajlékony lesz, és a végén már olyan, mintha egy darab ruhaanyagból készült szalag lenne.

Lynx_TWL
hát én meg most ébredek fel, eszembe jut álom gondolom leírom sg-n, de nem mert kurva hosszú, és ezért sokáig tartna, meg belekavarodnék....
lényeg:
aszthiszem vmi osztálytalálkozvalkezdõdött ált sulimnál, aztán hátul az udvaron m4essel lõttem 4 besétáló diákot, akiknek nem mozgott a lábuk csak így mentek be, de az m4es csak 1 golyót tudott lõni egyszerre, mindig tárazni kellett, vagyis ujratölteni mint egy lépuskát, aztán fekete cérna let az m4esbõl, így rájöttem, hogy nem tudom õket lelõni, mert lekonyul a cérna, és akkor a golyó nem tud egyenesen menni, meg túl fölfele tartom, és akkor így hirtelen eltüntem valahova vmi szellõzõnyílásba, és még mondtma is ott a haveroknak, hogy de nehéz volt lõni õket, pedig csben tök könnyen leszedem m4essel az ellent.....
végére nem emléxem már sehogyse, csak tudom, hogy itt még nem volt vége, ez csak a közepe fele történt 😊

๏̯͡๏﴿

ollie
valaki minig freezel?

[Walaki]D`Lair
Annyira nem para...én már hozzászoktam...

ollie
ja... erre nem gondoltam...

Shaman
Valaki nyomott rád egy freeze-t míg aludntál. Elöfordul....

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

csabawarchief

ollie
Eh, nekem egyszer olt olyan, hogy az éjaszaka közepén felébredtem és nem tudtam megmozduli. Egy ici pici izmom sem mozdult a szemhéjam kivételével, még levegõt sem tudtam venni. Iszonyatosan megrémültem és elkezdtem küzdeni a testem irányításáért. Nem tudom mennyi idõ telt el (nekem örökkévalóságnak tûnik), egyszer csak elkezdtem kapkodva levegõt venni, és ez után már mozogni is tudtam.
Rohadt érzés volt, nem kívánom senkinek.

Bandew
Na! Tegnap éjjel már jobb volt, nem gyötörtek annyira a lázálmok, de a torkom miatt most is alig tudtam aludni.

Speth
Én tök jót álmodtam, de már alig emlékszem az egészre. Nem is tudom leírni.

Kandurex
Még nem sikerült lefeküdni 😄

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

[Walaki]D`Lair
LOLLLL!!!! Képzeld mi van, ha befosol a szekrénybe....😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd

FtranX
a kajálásról eszembe jutott egy eset:
Azt tudni kell, hogy a belem olyan, hogy ha sok tejet (>2 L) iszom, iszonyatosan megfosat. Egyszer este filmnézés közben nagyon megkívántam a tejet és cca 2 óra alatt megittam 3 literrel. Aztán lefeküdtem aludni. Iszonyatos zagyvaságokat álmodtam aminek az értelmesebb része az volt, hogy; a hasamba mindenféle színü sugarak áramoltak és nyomtak le a föld alá. A föld alatt meg mindenáron el akartam jutni nagyanyám régi kinti WC-jéhez.
Ekkor hirtelen arra eszméltem fel, hogy a szobám másik végén vagyok és a szekrényajtónál matatok.
Hatalmas ugrásokkal rohantam a megkönnyebbülészet felé. 😊)

[Walaki]D`Lair
Biztos az sg új pöttyös háttere teszi....😄DDDDD

Bandew
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!
KURVA SZAR ÉJSZAKÁM VOLT!!!!!!!!!!!!!!
Ugyanis beteg vagyok, meg lázas is. Mondanom sem kell, hogy elõjöttek a lázálmok, dde sajna nem nagyon tudom elmagyarázni. Furcsák ezek az álmok, mert miközben alszol, teljesen érted az egészet, de amint felébredsz, egybõl nem tudnád elmagyarázni.
Nekem most valamilyen furcsa pontok voltak benne, amik szétlökik a körülötük állódolgokat, de ha egy ilyen pont elég erõs....
Inkább hagyom! Ezt nem lehet elmagyarázni.
Mindenesetre remélem, hogy estig kicsit jobban leszek, mert még egy ilyen éjszakát nem fogok kibírni.

Nyaron az egyik fesztivalon, a satorban "reggel fele" mar nagyon meleg volt es nagyon szomjas voltam (de kozben aludtam)...
azt almodtam, hogy nagyon sokat iszok egy csapbol, csak ittam es ittam...de nem oltotta a szomjam. Erre felebredtem es erdes volt a nyelvem...teljesen ki volt szaradva a szam!
(a masik erdekesseg az, hogy a haverom, akivel egy satorban voltam, szinten azt almodta, hogy iszik, de õ egy medencébol...)

Kandurex
Zabáld magad degeszre, emeli az esélyt némi nagyon hülye álomra 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Buddy
mit kell egyébként enni/inni, hogy tutira legyen álom....van erre vmi tipp vagy módszer?

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Lynx_TWL
a zuhanás tök félelmetes, arra emléxem,hogymentme vi dombon, ilyen tundra vidéken, volt vi libapásztor is, meg libák is voltak, én meg megyek domb szélére, egyszercsak dõlök elõre, és nem tudok megállni.
jön a zuhanás, de folyamatosan dõlés le a dombról wáá😄

๏̯͡๏﴿

FtranX
Ez a bénultság velem is elõfordult egyszer. Nálam azért volt érdekes, mert már elõtte olvastam róla, hogy elõfordulhat, hogy a tudat felébred, de a mozgásért felelõs agyi területek nem. Mikor éjszaka felébredtem és nem tudtam megmozdulni, egybõl beugrott, hogy mi is ez. Tök érdekes volt, hiába akartam, nem tudtam az ujjam hegyét sem megmozdítani (csak a szememet).

Szerintem a legjobb álmok, amikben tudsz repülni.

FtranX
az a legszarabb, amikor már majdnem elaludtál, úgy érzed, hogy leesel az ágyról és hirtelen összerezzensz.

Buddy
a legjobb álom melyik?
szerintem a zuhanás...ismeritek.....amikor eleget zuhansz, felriadsz és összerezzensz....vagy kiesel az ágyból 😊)

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni