Mit álmodtál?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is álmodtam már ezt is....😄
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
na mondom, hát ennyi volt...
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
bf1942 rulez 😊
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Na akkor nagyon beparáztam. Kinéztem az ablakon és már lehetett is látni. Szeretnám hangsujozni hogy full azt hittem hogy ez a valoság szal itt már nagyon paráztam
Másnap jött el a nagy nap😊 Mindenki kint volt az utcán és kibaszott nagy pánik volt. Jött a meteor ahogy kell izzot meg minden. Mondjuk ami gyanus volt hogy nem csak akkora volt mint a hold hanem pont ugy nézett ki😊 Itt már gyanut foghattam volna hogy csak álom de ez nem így müködik😄
Na szal mindenki ordított meg fetrengett de mielött bepusztultunk volna jött a szokásos álom forgatokönyv és a G.E.B.A.S.Z elött felébredtem

V9ykn8_TZL0
Emi szeretlek. tiszta szívből isten látja lelkem. bocs. Marci
Az a lényeg! 😄
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Elõször olyan volt mint a valóság. Feküdtem az ágyban de az ahányszor fordultam mindig nagyobb lett. De nekem mindig megkellett fordulnom mert valami szúrást éreztem. És nagyon álmos voltam aludni akartam, de az ágy már alig fért be a szobába. Így kidöntötte a falakat és mégtovább terjeszkedett...én meg lusta voltam felkelni. Átordítottam szüleimhez, hogy mit csináljak, hogy összemenjen az ágy, de nem szóltak és ezért megpróbáltam átgurulni az ágyon feléjük. De alig bírtam, mert nagyon fáradt voltam. Mikor átgurultam láttam, hogy beborította õket az ágy és alatta alszanak. Vagyis az ágyban, mert olyan volt mintha rájuk nõtt volna az ágy. Akkor nagyon megijedtem és visszagurultam a helyemre. Megkerestem magam mellett a telefonomat. Felhívtam a tudakozót. Azt mondták, hogy kezdjek el ugrálni az ágyon vagy ha ez nem használ késsel kezdjem el felszabdalni és legalább az embereket mentsem ki -mert közben egyre több embert elnyelt- elkezdtem keresni a kést, de azt is betemette az ágy. Aztán kitaláltam, hogy megnövesztem a körmöm, ez egy pillanat alatt megtörtént. Aztán találtam egy reszelõt és lereszeltem hegyesre a körmeimet. Elkeztem kaparászni de nem ment. Kitaláltam, hogy nyávogok is hozzá, hátha akkor jobban megy. Elõször a szüleimet szabadítottam ki akik elkezdtek szivacsot köpni mert azt mondták, hogy a tüdejük tele lett és az utolsó pillanatban mentettem meg õket.
Aztán a többi embert is kiszabadítottam, de azok már halottak voltak. Én meg elálmosodtam és megbeszéltem magammal, hogy majd eltemetem õket, csak alszom egy kicsit. Lefeküdtem és akkor meg azt vettem észre, hogy megy össze az ágy. Anyu elkezdte locsolni vizzel és attól összement. De leléptek itthonról mert hogy nekik levegõ kell én meg úgyis alszom. Na ott maradtam a hullákkal akik elkezted büdösödni, de én lusta voltam kimászni az ágyból. Ezért kitaláltam, hogy meggyújtom õket és így elhamvasztom õket. Én egy esõköppenyt magamra terítettem ami tûzáló volt. Legalább is az álmomban.
Minden leégett de ettõl a szagtól sem bírtam aludni. Viszont az ágy már olyan kicsi volt, hogy majdnem leestem róla. A
Ekkor ébredtem fel amikor egy barátnõm aki nálam aludt átnyúlt felettem. Más esetben megijedtem volna, de most még sem. Csak higgadtan megkérdeztem, hogy mit szeretne. Szomjas volt. Amúgy pedig majdnem az egész ágyat õ foglalta el, majdnem le is lökött. Úgyhogy tudtam én, hogy valami nem stimmel.
Minden esetre leírni ezt fele annyira sem jó mint megálmodi.
Ez még érthetõ,de az orvosságról fogalmam nincs miért álmodtam.Hacsaknem olvastam egy cikket a nanorobotokról,amikkel gyógyítani is lehet.De akkor miért 1-2 centi nagyok és miért ilyen a színûk?😊
Egyébként meg nem is szoktam emlékezni az álmaimra de ez valahogy bennem maradt.
\"A bölcs nem az, aki soha nem szenvedett, hanem, aki átélte és legyőzte a kétségbeesést!\"
\"A bölcs nem az, aki soha nem szenvedett, hanem, aki átélte és legyőzte a kétségbeesést!\"
Ez kéne megfejteni. 😄
Én meg motoszkálok a táskámban,van benne egy üres Jagermaisteres üveg(kicsi 2decis asszem)és az benne van egy zacskóban.Meg tele van a táska furcsa sárga-kék dolgokkal,az álmom szerint ezek orvosságok ,bár ránézésre inkább a legóhoz lehet hasonlítani.Ennyi...
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Nálunk ilyen csak az álmunkban van. 😄
Nekem is volt már sokszor, hogy álmomban van egy kardom, ami egy idõ után hajlékony lesz, és a végén már olyan, mintha egy darab ruhaanyagból készült szalag lenne.
lényeg:
aszthiszem vmi osztálytalálkozvalkezdõdött ált sulimnál, aztán hátul az udvaron m4essel lõttem 4 besétáló diákot, akiknek nem mozgott a lábuk csak így mentek be, de az m4es csak 1 golyót tudott lõni egyszerre, mindig tárazni kellett, vagyis ujratölteni mint egy lépuskát, aztán fekete cérna let az m4esbõl, így rájöttem, hogy nem tudom õket lelõni, mert lekonyul a cérna, és akkor a golyó nem tud egyenesen menni, meg túl fölfele tartom, és akkor így hirtelen eltüntem valahova vmi szellõzõnyílásba, és még mondtma is ott a haveroknak, hogy de nehéz volt lõni õket, pedig csben tök könnyen leszedem m4essel az ellent.....
végére nem emléxem már sehogyse, csak tudom, hogy itt még nem volt vége, ez csak a közepe fele történt 😊
๏̯͡๏﴿
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Rohadt érzés volt, nem kívánom senkinek.
Azt tudni kell, hogy a belem olyan, hogy ha sok tejet (>2 L) iszom, iszonyatosan megfosat. Egyszer este filmnézés közben nagyon megkívántam a tejet és cca 2 óra alatt megittam 3 literrel. Aztán lefeküdtem aludni. Iszonyatos zagyvaságokat álmodtam aminek az értelmesebb része az volt, hogy; a hasamba mindenféle színü sugarak áramoltak és nyomtak le a föld alá. A föld alatt meg mindenáron el akartam jutni nagyanyám régi kinti WC-jéhez.
Ekkor hirtelen arra eszméltem fel, hogy a szobám másik végén vagyok és a szekrényajtónál matatok.
Hatalmas ugrásokkal rohantam a megkönnyebbülészet felé. 😊)
KURVA SZAR ÉJSZAKÁM VOLT!!!!!!!!!!!!!!
Ugyanis beteg vagyok, meg lázas is. Mondanom sem kell, hogy elõjöttek a lázálmok, dde sajna nem nagyon tudom elmagyarázni. Furcsák ezek az álmok, mert miközben alszol, teljesen érted az egészet, de amint felébredsz, egybõl nem tudnád elmagyarázni.
Nekem most valamilyen furcsa pontok voltak benne, amik szétlökik a körülötük állódolgokat, de ha egy ilyen pont elég erõs....
Inkább hagyom! Ezt nem lehet elmagyarázni.
Mindenesetre remélem, hogy estig kicsit jobban leszek, mert még egy ilyen éjszakát nem fogok kibírni.
azt almodtam, hogy nagyon sokat iszok egy csapbol, csak ittam es ittam...de nem oltotta a szomjam. Erre felebredtem es erdes volt a nyelvem...teljesen ki volt szaradva a szam!
(a masik erdekesseg az, hogy a haverom, akivel egy satorban voltam, szinten azt almodta, hogy iszik, de õ egy medencébol...)
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
jön a zuhanás, de folyamatosan dõlés le a dombról wáá😄
๏̯͡๏﴿
Szerintem a legjobb álmok, amikben tudsz repülni.
szerintem a zuhanás...ismeritek.....amikor eleget zuhansz, felriadsz és összerezzensz....vagy kiesel az ágyból 😊)
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni