879
Írd le!
-
#477 ilyet en is almondtam:
szekeket mozgattam, targyakat roptettem, nagyon puhan lazan tudtam ugrani, es fent maradni, mint aki lebeg
:)) -
#476 kovetkezo sikerfilm :) -
#475 MIért álmodok olyanokkal akiket már azthittem sikerült 1x s mindenkorra kiverni a fejemből? Legalabb fél éve nemláttam, igyekszem nem rágondolni erre este vele álmodok, minden "ok" nélkül.
2. Mit lehet ellene tenni? -
#474 tegnap azt álmodtam ,hogy egy amerikai családban élek mint egy srác van testvérem meg hozzá szülők meg ilyesmi és esteledik amikor kimegyek az utcára sötét van és
az égen furcsa felhő képződik aztán valamiért bemegyek és amikor késöbb kimegyek
furcsa lények mászkálnak az utcán és dörög az ég erre valakitöl aki velem van
megkérdzem hogy dörög az ég? erre azt mondja nem lőnek minket .erre kinézek
az ablakon és látom hogy bazinagy valami lebeg az égen betakarva az eget és lövi
a várost .na erre kifutok a házból a városba aholmeg szárnyas valamik verekednek az emberekkel és három ilyen felém veszi az irányt na itt lett vége az álomnak
elég érdekes mert komplett történet volt csak másra már nem emlékszem sajnos -
#473 Egyik nap azt álmodtam, hogy az erő velem van. Komoly, kisebb labdkat tudtam irányítani... nagyon király álom volt! Játszottam a kutyámmal és nem hozta vissza a labdát... én meg álmomban lusta voltam elsétálni érte... na kutyám ezt csináld utánam és az az érzés, hogy ez nekem megy, fantasztikus volt! bárcsak gyakrabban álmodnék ilyeneket... mostanában sokat álmodom... -
#472 Azt hogy reggel felkeltem és bakkancsok csattogását hallottam kint.. kinéztem az ablakon és egy kicsit meg voltak rongálódva a házak.. romok is voltak... kimentem az utcára.. és épp akkor készitették fel a légvédelmi ágyukat a katonák.. de rajtam igy átgázoltak mintha szellem lettem volna vagy nem is tudom.. aztán jött 2 helikopter.. jól felszerelve nah akkor mindenki rohangált összevissza.. fedezékbe... pont engem szedett ki 1. re a géppuskájával és erre ébredtem.... de azt még látttam ahogy az egyik helikoptert szétkapta a pak36 os... tök szép volt :DDD -
#471 szép
én nem álmodtam semmit
nem is álmodhattam semmit
nem aludtam semmit :) -
#470 a vége az lett hogy 9 kor olyan frissen keltem fel, mint még soha. (4 kor aludtam el) Tehát tényleg ugy tünt a végére mintha vagy 12 órát aludtam volna. -
#469 Hmmmmm 8:24 reggel 1 pillanatra felnyitom a szemem, hogy megnézzem az órát. Visszacsukom, rögtön visszaalszom. Nem is az a lényeg ohogy mit álmodtam, hanem hogy mennyit. Ugy tünt közben mintha 2-3 órát aludtam volna még ("hosszu" volt az álom cselekménye stb). Aztán kinyitom a szemem megint és 8:32 van. -
#468 Én már álmodnék ilyet, ez tök izgis. :-D
Tök gáz, hogy aludni se tudok jelen pillanatban, nemhogy mélyen álmodni ilyen ádvencsöröket. :-D -
#467 uhh...ez volt eddig a leg rosszabb/bizarrabb álmom...
még elmesélni sem nagyon merem otthon :P
szóval megyek a haverokkal valami házba (sztem lopni vagy vmi ilyesmi)...este van és ez a ház eléggé elhagyatottnak tűnik..aztán hirtelen feltűnik egy DiCaprio arcú egyén aki észrevette az egyik havert és félve megkérdezte mit csinál ott...én mögé lopóztam és egy baltával leütöttem...aztán még a földön is belevágtam egypárat...a többieknek láttam az arcát..mind elismerően mosolyogtak...és az volt az érdekes hogy akkor egyáltalán nemzavart a tény hogy valakit megöltem...
nah a következő villanásban a szobámban vagyok a hullával akiből már kezd áradni a bűz...én az ágyamon fekszem anyám bejön beszél nekem valamit és akkor eszembejut hogy mivan ha észreveszem....ezért ráfujtam az összes dezodort amit otthon találtam...itt kezd bevillanni az agyamba hogy megöltem vkit
de az nemlehet mert én szándékosan senkit sem ölnék meg stb..bűntudatom volt egyszóval
következő kép:berakom a hullát(ami már csak csontvázból áll) egy kék nylon zacskóba és viszem le a kukába és kidobtam..és akkor olyan érzésem volt hogy ezt megúsztam...
a következőkre nemnagyon emlékszek....asszem kannibál "redneck" ek kergetnek és akárhol vagyok tudom hogy utólérnek stb stb...
szal ilyet azér sztem nemkéne álmodni.. -
#466 Heheh vámpírokkal álmodtam. Elmentünk valahova haverokkal, aztán én elbotorkáltam 1 teljesen ismeretlen házba és lefeküdtem aludni.(már álmomban is scak az alvás jár az eszemben ;) Aztán egyszercsak arra ébredek hogy valaki áll az ágyam mellett, és kib nagy fogai vannak. 1 ugrással felugrik az ablak párkányra, és mint a pókember megkpaszkodik az ablakon. És csattogtatja a fogait! De az egész valami kib félelmetes votl.
A poén pedig amikor reggel felkeltem a ruháim pont ugy voltak odaakasztgatva az ablak nyitókájára ahogy azt a vámpíralakot odaképzeltem. K. nagyot ugrottam az ágyból, mer félálomba nemtudtam hirtelen elképzelni se hogy mi leeht az. -
KTC #465 Remélem azóta csak L tudtál aludni:)
Én most szombaton jártam úgy, hogy a Szlovák Paradicsomban tett 10km-es gyalogtúra után hullafáradtan vártam, hogy a gyermekem elaludjon és mehessek én is feküdni. 10 óra körül végre megtehettem, de fél éjfélkor még javában csak forgolódtam alvás meg sehun. Valamikor éjfél után sikerült végre Laludni de utána sem aludtam valami nyugodtan.
Ha az ember túl van pörgetve, kell egy idő, míg egy megfelelő szintű nyugalmi állapotot L nem ér és csak azután tudja magát teljesen "kikapcsolni".( nálam legalábbis Így működik):) -
[Walaki]D`Lair #464 Én meg tegnap este azt játszottam barátnőmmel, hogy elaludtam mellette, de még félálomban kérdezgetett tőlem és összefüggéstelenül mondtam mindenféle marhaságot...:DDD
pl. ha már ittvagyok, akkor a trombitát látni akarom...na ezeket reggel elmesélte én meg majd beszartam a röhögéstől...:DDDDD -
dieselG #463 Hehe :)
Amúgy ma lecangáztam 17és fél km-t a mátrában, ilyen meredek, kaptatós ösvényeken, földutakon.. downhill rulla Utána hullafáradtan értem haza 9kor, ezért gyorsan letusoltam, és máris az ágyba zuhantam.. sehogy se tudtam elaludni, túlságosan is vert a szívem meg minden, magyarul: lehet túl fáradt voltam ahhoz hogy aludjak, létezik olyan? :P Szóval miközben próbáltam aludni, furcsábbnál furcsább gondolatok szálltak meg önkéntelenül.. pl mi történt volna, ha 70-el felborultam volna egy meredek úton meg ilyenek.. ezért 11körül felkeltem az ágyból és mivel éhes voltam már, ettem ezt-azt :) Azóta itt ülök és várom h mikor leszek álmos.. -
#462 a=o -
#461 ma szörnyű rémálmaim voltak :(
élöhalottakkal álmadtam -
KTC #460 Na erről nekem meg az jutott most eszembe , hogy egyszer hogy jártam nem álomban hanem valóságban, de álomból riadtam fel:
Ritkán du. is lefexek pihenni és egy ilyen alkalommal történt, hogy felébredtem látom szépen süt a nap (reggel nagyon világos van a szobánkba ha süt a nap) , na akkor készüljek mert költeni kell a leányzót és vinni oviba. Megyek a szobába és látom bevetve az ágy, gyerek sehol. Úristen , mitörtént? Hol van ? Ki vitte el, hova, miért, stb? Nézem az órát és látom félnégy, mi van megállt az óra? Nézem a másikat azon is, és még mindig nem értem mi van.Már teljesen ki vagyok borulva nem értem mi történt, aztán vagy negyedóra fejveszett rohangálás után valamit kapisgálni kezdtem, hogy nem reggel van hanem du.:)) Fú micsoda megkönnyebbülés,de még mindig alig hittem el , hogy mi van. Csak miután elmentem a gyerekemért az oviba nyugodtam meg igazán. Valószínű az lehetett, hogy hirtelen felriadtam, és a nagy világosság, meg hogy milyen kipihent voltam( ritka az ilyesmi):), szóval megtette a hatását:))Így utólag , már nevetek rajta, de akkor...,hát nem kivánom senkinek.
(Menetközben megfordult az agyamban az is , hogy lehet, hogy most csak álmodom:) -
dieselG #459 Most lépek is szunyálni, ma tuti, hogy DOOM3-al fogok álmodni, már csak azért is gózok most sclafen.. ;) -
dieselG #458 Ehh nekem pont ma volt egy hasonló élményem..
Szal felkeltem ma fél9kor mert németórára kellett mennem 9re. Hazajöttem 10kor, utána rögtön bevágtam újra a szunyát. Felkeltem újra pont délben, ránéztem az órára, és elkezdtem parázni, hogy úristen, lemaradtam a németről, meg hogy mi a gyík történt, h nem szólt az ébresztőm, és senki nem keltett fel h ideje mennem.. és teljesen biztos voltam abban, hogy felkeltem fél9kor, és 9kor már a németen voltam, csupán ÁLMODTAM.. Szabályosan kiugrottam az ágyból, és azon voltam felhívjam a némettanárnőt hogy bocsánatot kérjek amiért reggel nem mentem hozzá..kábé egy percnyi tökörészés után /már felhúztam a nadrágomat és a pólómat éppen:)))/ elkezdtem erősen gondolkozni hogy álomhoz képest túl életszerű volt.. utána kivilágosodott minden végre.. ekkora szar érzésem még sosem volt :))) Megkönnyebbülve újra visszadőltem az ágyamra, és nyomtam tovább a szunyát immár 3-ig! -
[Walaki]D`Lair #457 Nekem tavaly volt ilyen nagyon sokszor... -
#456 Ezt utálom én is, hogy ha lenne valami kis erotikus? akció, akkor mindig felébredsz :/
d(-_-)b
-
dieselG #455 :DDD
Én, amit legutoljára álmodtam, vagyis amire emlékszek.. az volt hogy egy bizonyos suliban találkozok spanokkal, és volt velük egy számomra tök ismeretlen csávó. Na akkor elkezdtem vele dumálni h hogy hívják őt, meg ilyenek, aztán felfigyeltem hogy az egyik jó spanom éppen egy kikövezett patak felé tart (a suli folyosóján..?!), és elkezdett vizsgálni valamit a térdig érő vízben.. utána hirtelen megcsúszott, beleesett a vízbe, és közben az addig csenedes folyású patak áramlása meggyorsult.. utánaszaladtam hogy kimentsem de nem sikerült..:( Majdnem sírva keltem fel utána. -
#454 Nekem egyszer volt egy durva álmom... :DDD Mármint akkora marhaság volt... Régebben történ és azt álmodtam hogy felébredtem valami kopácsolásra hallgattam hogy honnan jön a hang és kiderítettem hogy az ágy alól... Amikor felemltem ágynak azt a részét amit ki kell húzni akkor láttam hogy a macskám a lábába egy kalapácsot tartott és egy madáretetőt készített. Már majdnem kész volt de felébredtem... :DDD -
#453 Óóóó nekem ennél sokkal durvább álmaim szoktak lenni, de azokat inkább be se írom. :-D -
#452 kevesebb szintetikus anyagot kéne szedned :) -
#451 semmi, mivel nem aludtam az éjjel -
#450 Én meg azt álmodtam, hogy egy haverommal elkezdtünk marhulni egy szupermarketben. Ledöntöttünk mindent a polcokról, meg mindent szétdobáltunk, szal ilyenek. (bár az álom elején csak két srác csinálta ezt, de idővel én lettem az egyik :-D)
Aztán meg jöttek a zsaruk. Busszal! Hárommal! Mi meg beugrottunk a furgonba, és elkezdtünk menekülni. EGész jó kis üldözés volt, de amikor rátértünk egy földútra fokozatosan elkezdett a furgon lassítani. A végén megállt, melletünk pedig a rendőrbusz állt meg. Kiszált belőle egy öltönyös nyomozó, meg két szuperbomba rendőrcsajszi. SZépen hagytam, hogy a lányok megbilincseljenek. Aztán furcsamód elkezdtünk sétálni a búzamezőben, mert még valahova el kellett menniük a rendőrőknek. Beszélgetés közben kiderült, hogy valójában a nyomozó gonosz, de én és a haverom lekezeltük (a bilincsek addigra valahogy eltűntek), volt egy kis bunyó, de nyertünk. A csajok hálálkodtak, de még mielőtt nagyon belemelegedtek volna, sajna felébredtem, mert a fasz szomszéd nagyban bömböltette a hülye tucc-tucc zenéjét. -
#449 hamburgerről meg műanyag kajákról álmodsz ? :D -
#448 En amiota kinntvagyok az usaba minden este almodok vmi jot csak reggelre mindig elfelejtem...csak arra emlekszem hogy nagyon jo almaim voltak:P
egyebkent nemreg almodam hogy az itteni baratnom odajott hozzam ebed kozben es mondta hogy veradasrol jott de o nem addhatott a kora miatt...ennek ellenere o "kiprobalta" az autoban..en erthetetlenul altam elotte es kerdeztem hogy hova szurta be a tut " a csuklodba vagy az ujjadba?" o megmutatta es hirtelen minden vereslett es onnantol nememlekszem.. -
#447 na én meg azt álmodtam hogy be törtek hozzánk, mindenki itthon volt, és vmiért menekülni kellett. persze az első dolog az hogy a gépből kiveszem a procit meg a vinyót :)) meg is lepődtem hogy miért ne lenne becsavarozva az a vinyó.. aztán az egyik behatoló ott állt a szobában, nekem háttal, fogtam két kézzel a botot, rábasztam a fejére, és nem lett tőle baja... ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
és erre felébredtem. -
#446 az a jo ha nem álmodtok, probáljatok jobban pihenni -
#445 Nna, én az éjjel álmomban nagyon sírtam, nem beszélt velem senki, mintha nem láttak volna, én nemis tudom, aztán meg még az álmomban is fórumoztam, és nem irt senki sehova, a csevegőben sem volt senki. Nagyon rossz volt ám. -
#444 lolmár: DDD -
#443 hehe
eggyik este azt álmodtam hogy tudok repülni :)
tök jó volt
na de most megyek gipszet cseréni D: -
#442 bepipáztál, ecsém ? :) -
#441 Én meg örülnék neki ha rémálmom lenne,mert félévente egy álmomra tudok visszaemlékezni...
-
#440 Én meg belakadtam a szögesdrótba,nem volt valami jó érzés:D -
#439 Jaja,nekem is szokott ilyen lenni.De nálam rossz álomból mégrosszabba. -
#438 hát ja:-) azt álmodtad, hogy felébredtél, de közbe meg nem is:-))) kira
én vmi nagy baromságot álmodtam a Hatodik érzék meg a Ragyogás összemixelve, hogy láttam a halottakat és meg akartak támadni, de egy manus az segitett nekem, és ugy tudtam a halottakat elzavarni, hogyha elkezdtem dicsérni őket:-))))))))))) rohadtnagy volt:-)