WWII Online - Battleground Europe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pluskast
Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy valaki jön a kecskeméti repülõnapokra?

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Punker
<#eljen>

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

1.20 In Development (magyar fordítás)

Legfontosabb feladatunk most a CTD hibák kijavítása, illetve a kapcsolódási problémák kiküszöbölése. Folyamatosan javítani igyekszünk a játék sebességén.

Az 1.20 emellett néhány újítást is hoz majd: a grafikus kezelõfelület kibõvítése, véglegesítése, de a megmaradt hibák kiszûrése érdekében ismét lesz teszt szerver. Rövid lista az újdonságokról:

Waypointok, jelentések:
A küldi vezetõje bejelölheti a térképen a fontosabb célpontokat (gyülekezés, támadás, vagy védekezés céljából), a mások által jelentett ellenséges erõket, és menet közben változtathat a célon. Ebbõl egész sorozatokat alkotva kijelölheti az egyes csoportok tervezett haladási útvonalát is. Az ellenséges erõket bárki bejelölheti a térképen, de a többiek csak akkor látják majd, ha a küldi vezetõje azt megerõsíti. Ekkor értesítés is érkezik minden játékoshoz a küldiben.

Útmutatók, segítség:
Rengeteg új súgó és útmutató kerül a játékba, kisebb filmektõl kezdve a részletesebb leírásokig.

Brigád célpontok:
A térképen ezentúl jól elkülöníthetõ lesz az egyes brigádok máködési területe, céljaik, és hogy éppen melyik egységnek van szüksége segítségre.

Új telepítõ:
Teljesen új telepítõt kapunk, és nem kell többé a weboldaról indítani a játékot. A játék könytárában a fájlokat új rendszer (fa-szerkezet) szerint pakolják szét.

Sebesség:
Mielõtt a fejlesztõk több hónapra eltûnnek az új grafikus motor kidolgozására, még utoljára végigfutják a jelenlegi motort, és mindent kihajtanak belõle, amit csak lehet.

Hibajavítások:
A tesztelés alatt nagy hangsúlyt kap a megmaradt hibák kiszûrése, remélhetõleg a legtöbbet sikerül megszüntetni.

Pontozási rendszer:
A pontozás most már valóban az egyes egységek RDP besorolása szerint történik majd, és nagyon fontos szerepet ka a bázisra történõ visszatérés, ami a pontokban is megmutatkozik majd. Azonban az RTB nem az összes szerzett pontot szorozza fel, így ha nagyon jó eredménnyel zártad a bevetést, egy KIA vagy MIA nem rontja majd annyira le. Mindamellett van egy bizonyos határ, tehát egyetlen küldi nem emészthet fel õrületes mennyiségû pontot, mint ahogy nem is nyerhetsz vele ezrével pontokat😊 Szintén pont jár majd a végrehajtott munkáért, tehát a bombázó pontot kap a sikeres bombázásért, a teherautó a sikeres MS lerakásért, a gyalogság pedig a foglalásért. Több info errõl késõbb jön.

Brigád és küldi üzenetek:
A brigád és küldi üdvözlõ üzenetek (MOTD) folyamatosan frissülnek majd, ahogy a játékban zajlanak az események.

Kezelõfelület:
Kibõvül: megváltozik a betûtípus, újra megjelenik a lagométer és a jármû külsõ nézete. Teljesen új alap billentyûkiosztást kapunk, ami reflektál a játékban végbement változásokra.

Jármûvek:
Jön a három új beígért tank, ezek a bétában elérhetõk lesznek, és remélhetõleg a dobozs verzió megjelenésére elkészülnek. Jön a C-47 is, hogy a szöviknek mielõbb saját szállítógépük legyen. A repülõgépek törzsén elõidézett sérülések végre láthatóak lesznek.
http://gophur.playnet.com/albums/screenshots/spit_tail.thumb.jpg
http://gophur.playnet.com/albums/screenshots/taildamage.thumb.gif

Kérdések és válaszok:

A francia városok a brit utánpótlást is igénybe vehetik, így ha van szomszédos brit város, a francia helységek nem minõsülnek bekerítettnek, vagy elvágottnak.

A rombolók AI megfigyelõket kaptak, akik figyelmeztetnek a közeledõ ellenséges repülõkre.

Az egyes brigádoknál az a célpont minõsül fõ célpontnak, amelyre a legtöbb küldi mutat. Ez azután megjelenik a brigád választó képernyõn, és a brigád üdvözlõképernyõjén is. Ezt egészíti majd ki a térképrõl lenyitható menü, amely az egyes célpontokat listázza, megmutatva, hogy éppen melyik brigád dolgozik az egyes célokon.

A küldivezetõknél további lehetõség, hogy minden egyes emberét látná a térképen, így meghatározhatja a kiküldött erõk nagyságát és erejét. Mivel ez elég kétélû fegyver, még gondolkodnak rajta.

Az új városokkal el szeretnék érni London, Párizs és Bonn területét, ezután jöhetnek az új gyárak, és a termélés szétosztása, differenciálása.

Továbbra is hátra van az elsõ nézetbõl látható kinézet felújítása a gyalogságnál, de ennek nagy része valószínûleg csak a doboz után jön.

A Tigris és az M10 már bétában van, a Churchill kicsit késik, de bíztató, Az 1.20-ban benne lesznek, vagy picit késõbb.

Új fák, fû és bokrok jönnek, de elõtte még a játék sebességén kell javítani.
Punker
a fele már kész van, max az új gépek késnek majd, inkább csinálják Afrikát én úgyse repülök 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

kiváncsi vagyok mi valósul meg ebbõl az elkövetkezendõ 2 évben😊

Nekem is javitott a teljesitményen!!4

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

Rövid leirat a legfrissebb devchat-rõl. A rizsát kihagytam, inkább a jövendõ fejlesztésekre koncentráltam:

- idõjárás, a repülõ egységek vizulás észlelésének átdolgozása csak az új grafikus motorral jön (remélhetõleg idén)

- a végleges brigád alapú rendszerben nem a városokban lesz a fegyverzet, hanem az egyes brigádoknál, tehát nem kell majd hátulról elõrehozni a fegyverzetet, és minden brigádnak magának kell majd gazdálkodnia az utánpótlással

- következõ repülõk: Ju-88, Wellington bombázók (a francia még nem biztos), utána a 109 G6 és az FW-190 A8, valamikor késõbb pedig 109 G14 és FW-190 D9

- az oldalkormány (rudder) javítása minden repülõt érint majd, de ez még jóval odébb van

- a Me-110 motorjának feljavítása már egyszerûbb feladat, pontos idõpont azonban még nincs (talán 1.20)

- padlock egyelõre nem lesz

- HE lövedékekkel az a gond, hogy nem tudnak elég repeszt generálni, még akkor sem ha Pentagonos arcokkal máködnek együtt😊

- a keymapot szándékosan egyszerûsítették le, néhány funkció csak idõvel lesz benne újra

- egy-egy kampány alatt valószínûleg csak a tisztek, altisztek lesznek adott oldalhoz kötve, tehát a kezdõk (ha jól értettem) továbbra is oldalt válthatnak majd

- repülõknél színesíthetõ lesz néhány alkatrész (csûrõ, szárny, törzs, stb)

- KG ikonok jönnek (talán 1.20-ban, és a neved mellett) és végül minden egységnél lesz néhány egyénire szabható hely, ami alapján be lehet azonosítani a játékost (egység, elõfizetés szempontjából)

- a Spa-i versenypályát picit jobban kidolgozzák majd, és használhatóbb lesz a Merci sportkocsi is, de csak a dobozos verzió után

- hosszabb karakternevek is jönnek majd valamikor😊

- a .who több szûrõt kap, brigádra és századokra lebontható lesz

- a jármû fegyverzetének módosítása csak késõbb, a doboz után lesz elérhetõ, egyelõre nem tudtak kidolgozni kielégítõ módszert

- az új pontozási rendszer már most bétában van, hamarosan jön, ígéreteik szerint jóval kedvezõbb lesz, és többféle eredményt is jutalmaz majd (pl megjelenik, hogy pontosan ki bombázta le a gyárat, és ezért pont is jár)

- az egyes egységekre jellemzõ tevékenység (depó elfoglalása, mobil spawn létrehozása, gyárak bombázása) szintén meglátszik majd a pontozásban

- a küldi vezetõje bejegyezheti a térképen a mások által jelentett ellenséges erõket, módosíthatja azokat, menet közben változtathatja majd a célpontot és a küldi leírását

- több jármû esetében megváltozott a súlyeloszlás, ezért némelyik rosszabban teljesít terepen

- a Opel-t NEM NERFELTÉK😊)

- a grafikus kezelõfelület egyhamar nem lesz egyénire szabható, legalábbis a színeket, kinézetet illetõen

- a többmotoros gépek megfelelõ kezelése, az egyes motorok jobb kihasználása csak a távoli jövõben lesz megvalósítható, erre jelenleg nincs erõforrás

- a következõ generációs grafikus motor megjeleníti majd a bombák által kellett hatást, vagyis a talaj deformálódik, átalakul és bombakráterek jöhetnek létre

- a brigád alapú rendszer véglegesítése után az egyes gyárak bekerülnek az RDP rendszerbe, egyes típusokat kifejezetten egy-egy gyár készít majd, amirõl a játékosok is meggyõzõdhetnek majd, pl a gyár udvarán álló tank, vagy repülõgép alapján. A termelést a fõhadiszállás odébb is mozgathatja, némi költség fejében, hogy megkímélje azt a bombázásoktól

- gépfegyverek elhelyezése, kibontása már az idén könnyebb lesz, remélhetõleg hamar végeznek vele, és utána bármilyen talajra, dobozokra is lerakhatjuk majd ezeket

- új bokrok jönnek, amelyek fõleg a védelemben lesznek hasznosak - ezeket egyelõre a teljesítmény szempontjából vizsgálják, és némi utómunkát igényelnek

- a brigád rendszer teljessé válása akkor következik be, amikor mindenki kiválaszthatja, hogy altiszt, vagy tiszt akar-é lenni. Aki egybõl a tisztet választja (és ezzel a harc helyett hosszútávon a parancsnoki rendszer felé tendál) az az elsõ pár alap rang után rögtön 2nd lt. lesz, és onnan mehet tovább a ranglétrán. küldiket jóval többen és jóval alacsonyabb ranggal létrehozhatunk majd

PedroHSI 2005. 07. 11.
Punkerwork
nekem dobott kb 10%-ot.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Csirke4
Énis 😊
Nem nagyon láttam változást.
Én igen😊
Nem😊
Punker
nvidia 77.72-es driver próbálta valaki?

Punker
még nincs

Punker
kár hogy a MagyarHQ halott 😞

<#fogmosas>

Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!

ranGer2
free trial van?

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Punker

Random work
Vasárnap leszek.

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Nagyon kira te mész???😄DD

Random work
Kecsói repülõsnap:

A jegyek június 20-tól az ország lottózóiban, a postahivatalokban, és minden olyan helyen, ahol lottószelvényt árusítanak elõzetesen megvásárolhatók. Július 31-ig a kedvezményes (gyerek 14 éves kor alatt, nyugdíjas) jegy 1500 Ft, a felnõtt jegy 3500 Ft. Mindez augusztus 1-tõl 2000 Ft-ba, illetve 4000 Ft-ba kerül. A belépõjegy egyben nyereményszelvény is, amelynek tulajdonosa részt vesz a második nap végén, a helyszínen tartandó sorsoláson, amin egy Opel gépkocsit lehet nyerni. Augusztus 10-én pedig egy Volkswagen Polo személyautót is kisorsolnak azok között, akik a 06 /90-633-613-as emelt díjas számra már mostantól elküldik a város nevét, amely az idei repülõnapnak otthont ad."

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Most tesztelem, úgy tûnik mûködik. Eddig kétszer repültem, mindkétszer játszható volt, de mos meg a játék lép ki hibával.
Punkerwork
NT-s módszert próbáltad?

A repülést egyenlõre teljesen el lehet felejteni. Repülés közben óriási az fps ingadozás úgy, hogy elméletileg semmi sem indokolhatná azt. Kezdésnél még 50-60 fps van nekem, majd kis idõ múlva 40 és 3 között váltakozik.
Ha van légvédelmi tûz, akkor még kevesebb, ezért a gyárbombázás szerintem lehetetlen feladat (bár még nem próbáltam), mivel ha nincs legalább 20 fps a gyárak felett, akkor a bombákat nem lehet idõben és egymás után kidobni. Ez természetesen elsõsorban a német oldalnak hátrány, mert mi nem tudunk zuhanóbombázni.
Amíg ennyire játszhatatlan a repülés rész biztosan nem fognak új free trialt meghirdetni.
Punkerwork
minden kell 😊

Hypo
nyaralasok vegeztevel majd ujra neki veselkedek mert mar semmire nem emlexem, na nem mintha sokat tudtam volna:}}

tényleg páncélosok még kellenek a hunyadiba?:}

Helo egy kis hír a repcsiseknek
http://www.hirado.hu/cikk.php?id=46737

találtam valami ilyet😊
http://solair.eunet.yu/~namesz/index.htm
Ja ás Gratulálok és minden jot nektek , a legjobbakat kívánom!!!!!

illetve a nyaralás király de a wwii nagyon hiányzik nekem is😄DDD

Én sajna nyaralok és ne mtudok most játszani, de remélem párnapon belül tudok menno!!!!!

Punkerwork
este bombázás?

Punkerwork
grat

Fiam született. Idõm sajnos semmi... De egy freere majd azért benézek... <#smile>

ide nem írok inkább semmit...

CAMPAIGN STARTED

Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!

Hello régi jo ismerös, hogy vagy???

Punker

Nem
<#wave>

ide nem írok inkább semmit...

Kit--Kat
én +ívan mondtam, mer augusztust senki sem várja

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Punkerwork
2 hónap 😊

Kit--Kat
jah..... hálistennek az még messze van

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Punkerwork
#15198 augusztus körül.

Kit--Kat
ne már, lesz tigris:??????<#wow2><#wow2><#wow2><#wow2>

Akinek nagyon lassú a játék, az kapcsolja ki a HUD-ot (iránytû, stb). Alap beállításokkal offline-ban 30 vagy kevesebb FPS-em van. A hudot kikapcsolva megkétszerezõdik !!!!!! 60 lesz. Ha a rádiót is kikapcsolom nyerek még 2 FPS-t
Hypo
na vegre jo hirek, azt hiszem lassan vissza jovok mert mar hianyzik a banda

Pluskast
Kema te vagy az?😊

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

0Fritz0
Max. másfelet.
Vagy 5 városunk összes páncélosát egy AB-ra kell bevinni és majd csak akkor kapunk 1 Tigrist... 😊
Pesszimista vagyok-e? 😄

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Punker
1.20 szerintetek hány Tigrist kapunk majd? városonként 1db-ot? így sincs a szöviknek esélye 😊

Még egy jó hír: az augusztusban érkezõ 1.20 idejére átdolgozzák a játék indítását, és így többek között Firefox-szal is használható lesz a launch gomb😊