WWII Online - Battleground Europe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wwii.ekilo.com
de már megszûnt,azt hiszem.

Punkerwork
ekilo.com?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

PrasCo
Kortjik mellett eszméletlen nagy buli van. :)
Nem tudná valaki leírni, mi is volt annak az oldalnak a címe, ahol a légi felderítés fotói voltak a városokról feltéve?
ennyi feladatt 2 atrell:DDD

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

Csirke4
Voltam a realism eventen ami egész jó volt csak mivel a szövik elvileg kevesebben voltak kaptak egy vickerst meg egy r35-öt. Nekünk volt 2 ATR-ünk amibõl az egyk kispawnolt/kifagyott meg volt pár sapper. És akkor Hamba robbantsuk fel az üzemanagtartályokat a kikötõt a vasútállomást meg a gyárakat meg a hidat... :) Aztán a végén kilõttek és rögtön utána vége is lett.
Szép jo estétt emberek!!!!

A képernyõ bal oldalán lehet kiválasztani a brigádot (Kampfgruppe). Azon brigádok között lehet választani, amiket a HC-k (speciális jogosultságú játékosok) aktivvá tesznek. Itt lehet látni, hogy a brigádok mit csinálnak, védekeznek, vagy egy adott várost támadnak.
Jobbra a térkép felett bõvebb információ olvasható a kiválasztott brigádról. A két alsó adat a lényeges, vagyis hány mission és hány mobilspawn van, illetve az enlistments azt mutatja meg, hányan játszanak abban a pillanatban az adott brigádban. Olyan brigádot érdemes válaszani, ahol több küldetés van, van mobil spawn és heavy a létszám.

A képernyõ alján a chat ablak látható, amit érdemes mindíg figyelni, mert fontos információkat szoktak közölni rajta a játékosok (ellenséges egységek helyzete, stb). Ha az enter lenyomása után kezdesz gépelni, akkor azt csak a közeledben lévõ emberek olvashatják, mintha élõszóban montad volna el. Éppen ezért ezt halangzsa szöveg formájában látja az ellenség is.
F1-F4-ig egyértelmû, hogy kik fogják olvasni. Az F2-target csatornát mindenki látja, aki az adott célpontot támadja, így a légierõ és a tengerészet is. Van két üres csatorna, ahová számmal megadva speciális csatornákat lehet beállítani. A 95 a magyar nyelvû.
TS adatai:
Label: TG ricsi
Server: twilek.hu
Password: tspass

erre a channelre gyere:
1. Hunyadi Páncélos Ezred
Csirke4
Az elsõ 5 embert mutatja rang szerinti besorolásban ha a briefingre mész akkor ott lehet látni az összes embert. communicationsnál meg hogy hány tiszt van. Olyan jó hogy már ki írj az én nevemet is mert Leutnant vok. Asszem megyek HC-nak :D:D:D:D
Sippie
az csak azt jelenti szerintem hogy abban a küldetésben hányan vannak.
De egy városra lehet akár 9-10 küldetés is, és ha mindegyikben van "csak" 5 játékos az már egész jó arány :P
alma2
mi a teamspeak szerveretek neve ? talaltam egy ket WWII-ost ami nem magyar, de tok uresek voltak. Na meg egy hunyadinet-est, de az meg amcsi volt es szinten ures.
Nem tudom hany megas grafkartyatok van, de itt is feltetelezem akkor kezd el szaggatni amikor a system memoriabol nyomatja a videokartyaba a cuccot.
A setupban ki lehet kapcsolni ezt vagy, ha leveszed a grafikat minimumra/ a texturakat / ha megszunik az akadozas, valoszinu ez a baja.
De kezd beigazolodni amit gondoltam tenyéeg max most mar 8 playerrel jatszok egyszerre... nem mondanam, hogy el ez a jatek :)

szerintem

A játékban a 95-ös chat csatorán keress meg minket, de mégjobb, ha feltelepíted a TeamSpeak2 programot, mert akkor mindent meg tudunk beszélni szóban. Általában 18:00-22:00 között mindíg van fent valaki, aki tud segíteni neked.
alma2
szerencsere nekem nincs akadas megy rendesen a game.
De sokkal egyszerubb kerdeseim lennenek.
1. recruit vagyok, ezert hiaba megyek legi vagy tengeri missiora, nem enged semmi jarmuvet valasztani, csapattag lista is ures, ezert nem tudok bemenni a csataba ?
2. a masodik ful, ahol ki lehet valasztani a jarmuveket ott azt mutatja, hany ember van ebben a kuldetesben a mi oldalunkon ?
mert sose lattam 5 embernel tobbet.
3 ha igaz a masodik allitasom, hogy 5 ember volt max, hogy lehet olyat talalni ahol sokan jatszanak anelkul, hogy vegignyomkodnam egyesevel a kuldeteseket ?
koszi

szerintem

Az akadás oka az is lehet, hogy nem NT kompatibilis módban fut a játék.
XP alatt mindenképpen be kell állítani az NT kompatibilitás. Ettõl stabilabb lesz a játék. és nem lesznek idõközi akadások.

Az NT kompatibilitás beállítása:
Az intézõben keressétek meg a ww2.exe-t. Nyomjatok rajta jobb egérgombot, és a tulajdonságok kiválasztásánál lehet beállítani. (Én a playgate.exe-nél is beállítottam biztos, ami biztos.)

Ha valakinek kérdése van, keressen a TS-en.
Sippie
hát igen, mi mind szeretjük a játékot :D

amúgy az én visszatérésem eltolódott addig amíg új gépem lesz, mert sajnos most egy 0 a játék :/
PrasCo
Húsz percet tekertem Sd.Kfz. 232-mal, hogy odaérjek a csatára, lezuhant mellettem egy Hurri, aztán épp odaérek, úton haladok, váltó ötösben, tépek mint az õrült, épp zárom a búvónyílásokat, mikor kép elmegy. Joy elenged, kép visszajön, akkorát borultam, mint az állat. :DDDD Utána rá pedig kékhalál...
Tomo15
Na azt hiszem, hogy most feladom<#shakehead><#gonosz2>egyszerüen hihetetlen, hogy minig lefagy...a régebbi verzioknál nem volt semmi féle problémám.De azért köszi mindenkinek a segitséget.
Random work
Nekem is csinál ilyet!
30fps kürül megy átlagba vagy fölötte és leesik pillanatokra 3 fps-re pontosan!
És nem annyi idõre, hogy a vinyó akár reagálhasson rá szerintem, de még annyira nem izgatott a probléma, hogy foglalkozzak vele.

Nekem Intelem van 64 bites és Nvidia 6600gt 1giga ddr szóval alapjaiban más mint a te configod a gond viszont azonos

Olyan napom volt, amitõl Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Mûkutyától, mûkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Sippie
akkor megúsztad :)
én sajna nem anno :/
amúgy a hunyadi fórum technikai segítségek részt lehet többen olvassák.
Én nemtom mi a gond, nekem is csinálja, de nekem szar gépem van :D
Sippie
mellesleg a háttérben remekül kivehetõ a 1st Hunyadi Panzer Regiment felirata, amely ennek a csodálatos játéknak a (valószínüleg) egyetlen komoly és ütõképes "klánja". Bár inkább egy jó társaság, ahol tapasztalt tisztek irányítanak és vezetik gyõzelemre a tengelyhatalmi erõk oldalán piciny alakulatunkat ;)

a hunyadi fóruma itt érhetõ el. Katt
Tomo15
Szerencsére nem ez a probléma de még dolgozok rajta, hogy mi csinálhatja...
Sippie
Vannak olyan vírusok amiket nm ismernek fel az aintivirek...
nézd meg azt hogy kapcsold be a gépet, semmit ne indíts el, nyomd be a ctrl+alt+del-t és figyeld a folyamatokat... ha a gépeddel semmit nem csinálsz, de 10mp-nként mégis valami elkezd tölteni akkor ott gebasz van és kaptál egy szép vírust ami nekem is volt, arra a megoldás a format.
pl.:
Tomo15
Nem tölti csak az elején, de az normális gondolom.De ez a 3-fps-re leugrás+ lefagyást ezt nem tom hova tenni.
Amikor akad tötl a winchester?

Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!

Tomo15
Sziasztok!Lenne egy két problémám.Az elsö az az, hogy a játék szinte megegyezö idöközönként ami olyan 10sec mindig beakad és lemegy az Fps-em 3-ra. Ez nagyon bosszanto és nem látom az okát mivel minden virusirtót és hasonló progit direkt kinyomtam...
A másik pedig az leenne, hogy valamikor 5perc után valamikor 1 perc után kifagy az egész játék és minden:( és amikor kifagy akkor is éppen 3-az fps-em nem tudom hogy ez mitöl van.kérlek ha tudtok segitsetek. Egyépként Catalyst 5.8-as driverem van.
Jótanács minden új játékosnak:
"z" gombbal ki kell kapcsolni a jobb alsó sarokban lévõ kistérképet. Gyengéb gépeknél ez akár dupla fps-t is eredményezhet. (A settings.exe-ben be lehet állítani, hogy mindig így induljon a játék.)
Punker
kéne :)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Hajnali 4 órakor állt a szerver. Új pach lesz?
hu sracok de jo volt ma nyomulni , szerintem pár nap és megiint 20- 22 en gaélunk!!!Hála a freenek, csak maradjon beragadva a freeaccaunt server:DDDD
Mint egyszer:))

Nocsak.

Punkerwork
a "franciák" elküldték a borhadjáratos képeket.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Vagy ezt teszik, vagy szépen elfogynak az elõfizetõk "népes" hadai.

PrasCo
Wooho!
Lõttem is gyorsan egy csigazabálót SMG-vel. :) Lislet már a mienk, 13:30 táján a központi bunkert is bevettük. :D Zsíhíír.
Megjegyzem, nem vagyok benne teljesen biztos, hogy az üzembiztonságot megérte felcserélni ennyi grafikai, és játékmenetbeli fejlõdésre, bár azt belátom, hogy szükséges volt, de azon filózok, hogy érdemes is-e. Bár engem még csak egyszer vágott ki az asztalra az online, az offline practise el sem indul. :)
Mostmár mûködi ka free,mindenki irány játszani!<#gun><#violent>

Viszont írnak vmi olyasmit,hogy Update friday,lehet,hogy pénteken jön mjd vmi...

Kit--Kat
kiváncsi lennék a szerverre:)

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Szerverprocit cserélnek, nem lesz peccs - legalábbis azt nem mondták.
Punker
áll a szerver!

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

2. Battleground Europe Free Play Aug 25, 2005 Aug 29, 2005 No
Play Battleground Europe for a free limited time. All you need is an email address and a will to fight!

afenébe free csak holnaptol:(((

Úgy már lehet,hogy gond van.Ez a játék elég követelõdzõ,ha rendszerrõl van szó...

De ez írdatlan sok ideig töltöt..

Plusz beadta a kevés memoria hiba üzit is...

Az hosszú ideig tölt mindenkinek,emiatt ne add fel.

Na én sajn nem fogok jászani, mire az offline betölt...
Az egy fényév...

TSel hova csatlakozzak majd ?

igy uigaz , de ezt TSen is meg dumáltuk. és haveromnak is menni fog holnap remélem!!!

Valószínûleg az a baj,hogy nekem nem volt elõfizetésem ezelõtt sem,és csak az elõfizetések aktiválódtak újra.Sebaj,holnap már lesz free<#vigyor2>

igazábol nekem aug 18 án már activálodott a mailall ahogy rá katintottam, de csak 22 töl lett zöld!!!

Hogy csináltátok,hogy átváltson gracere,vagy aktívra?

Nekem mél még mindig nem jött.Hogy kell érvényes azonosítót szerezni?

Punker
még nincs patch :(