WWII Online - Battleground Europe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de már megszûnt,azt hiszem.
Nem tudná valaki leírni, mi is volt annak az oldalnak a címe, ahol a légi felderítés fotói voltak a városokról feltéve?
Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu
A képernyõ bal oldalán lehet kiválasztani a brigádot (Kampfgruppe). Azon brigádok között lehet választani, amiket a HC-k (speciális jogosultságú játékosok) aktivvá tesznek. Itt lehet látni, hogy a brigádok mit csinálnak, védekeznek, vagy egy adott várost támadnak.
Jobbra a térkép felett bõvebb információ olvasható a kiválasztott brigádról. A két alsó adat a lényeges, vagyis hány mission és hány mobilspawn van, illetve az enlistments azt mutatja meg, hányan játszanak abban a pillanatban az adott brigádban. Olyan brigádot érdemes válaszani, ahol több küldetés van, van mobil spawn és heavy a létszám.
A képernyõ alján a chat ablak látható, amit érdemes mindíg figyelni, mert fontos információkat szoktak közölni rajta a játékosok (ellenséges egységek helyzete, stb). Ha az enter lenyomása után kezdesz gépelni, akkor azt csak a közeledben lévõ emberek olvashatják, mintha élõszóban montad volna el. Éppen ezért ezt halangzsa szöveg formájában látja az ellenség is.
F1-F4-ig egyértelmû, hogy kik fogják olvasni. Az F2-target csatornát mindenki látja, aki az adott célpontot támadja, így a légierõ és a tengerészet is. Van két üres csatorna, ahová számmal megadva speciális csatornákat lehet beállítani. A 95 a magyar nyelvû.
Label: TG ricsi
Server: twilek.hu
Password: tspass
erre a channelre gyere:
1. Hunyadi Páncélos Ezred
De egy városra lehet akár 9-10 küldetés is, és ha mindegyikben van "csak" 5 játékos az már egész jó arány :P
Nem tudom hany megas grafkartyatok van, de itt is feltetelezem akkor kezd el szaggatni amikor a system memoriabol nyomatja a videokartyaba a cuccot.
A setupban ki lehet kapcsolni ezt vagy, ha leveszed a grafikat minimumra/ a texturakat / ha megszunik az akadozas, valoszinu ez a baja.
De kezd beigazolodni amit gondoltam tenyéeg max most mar 8 playerrel jatszok egyszerre... nem mondanam, hogy el ez a jatek :)
szerintem
De sokkal egyszerubb kerdeseim lennenek.
1. recruit vagyok, ezert hiaba megyek legi vagy tengeri missiora, nem enged semmi jarmuvet valasztani, csapattag lista is ures, ezert nem tudok bemenni a csataba ?
2. a masodik ful, ahol ki lehet valasztani a jarmuveket ott azt mutatja, hany ember van ebben a kuldetesben a mi oldalunkon ?
mert sose lattam 5 embernel tobbet.
3 ha igaz a masodik allitasom, hogy 5 ember volt max, hogy lehet olyat talalni ahol sokan jatszanak anelkul, hogy vegignyomkodnam egyesevel a kuldeteseket ?
koszi
szerintem
XP alatt mindenképpen be kell állítani az NT kompatibilitás. Ettõl stabilabb lesz a játék. és nem lesznek idõközi akadások.
Az NT kompatibilitás beállítása:
Az intézõben keressétek meg a ww2.exe-t. Nyomjatok rajta jobb egérgombot, és a tulajdonságok kiválasztásánál lehet beállítani. (Én a playgate.exe-nél is beállítottam biztos, ami biztos.)
Ha valakinek kérdése van, keressen a TS-en.
amúgy az én visszatérésem eltolódott addig amíg új gépem lesz, mert sajnos most egy 0 a játék :/
30fps kürül megy átlagba vagy fölötte és leesik pillanatokra 3 fps-re pontosan!
És nem annyi idõre, hogy a vinyó akár reagálhasson rá szerintem, de még annyira nem izgatott a probléma, hogy foglalkozzak vele.
Nekem Intelem van 64 bites és Nvidia 6600gt 1giga ddr szóval alapjaiban más mint a te configod a gond viszont azonos
Olyan napom volt, amitõl Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Mûkutyától, mûkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
én sajna nem anno :/
amúgy a hunyadi fórum technikai segítségek részt lehet többen olvassák.
Én nemtom mi a gond, nekem is csinálja, de nekem szar gépem van :D
a hunyadi fóruma itt érhetõ el. Katt
nézd meg azt hogy kapcsold be a gépet, semmit ne indíts el, nyomd be a ctrl+alt+del-t és figyeld a folyamatokat... ha a gépeddel semmit nem csinálsz, de 10mp-nként mégis valami elkezd tölteni akkor ott gebasz van és kaptál egy szép vírust ami nekem is volt, arra a megoldás a format.
pl.:
Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!
A másik pedig az leenne, hogy valamikor 5perc után valamikor 1 perc után kifagy az egész játék és minden:( és amikor kifagy akkor is éppen 3-az fps-em nem tudom hogy ez mitöl van.kérlek ha tudtok segitsetek. Egyépként Catalyst 5.8-as driverem van.
"z" gombbal ki kell kapcsolni a jobb alsó sarokban lévõ kistérképet. Gyengéb gépeknél ez akár dupla fps-t is eredményezhet. (A settings.exe-ben be lehet állítani, hogy mindig így induljon a játék.)
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Mint egyszer:))
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Lõttem is gyorsan egy csigazabálót SMG-vel. :) Lislet már a mienk, 13:30 táján a központi bunkert is bevettük. :D Zsíhíír.
Megjegyzem, nem vagyok benne teljesen biztos, hogy az üzembiztonságot megérte felcserélni ennyi grafikai, és játékmenetbeli fejlõdésre, bár azt belátom, hogy szükséges volt, de azon filózok, hogy érdemes is-e. Bár engem még csak egyszer vágott ki az asztalra az online, az offline practise el sem indul. :)
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Play Battleground Europe for a free limited time. All you need is an email address and a will to fight!
afenébe free csak holnaptol:(((
Plusz beadta a kevés memoria hiba üzit is...
Az egy fényév...