WWII Online - Battleground Europe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu
Igazábol a weben már nem is fut a free, szerintem ma már ne mis lehet acauntott csinálni:(
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
huh, most nemtok TS-re menni, megyek szunya. Majd holnap keress ott 1sthpr.-es jelzõvel ellátott embereket, õk felvilágosítanak.
Fizetni pedig dombornyomott vagy neten vásárláshoz alkalmas kártyával lehet.
A játék maga teljesen komplett, gyakorlatilag minden létezõ fegyvernem megtalálható ami a második világháborúban képviselte magát. Angol-Francia vs Német van jelenleg, de tervezik afrika hadszinterét olaszokkal. Amennyiben Faterodnak is bejönne a játék online (amely egyébként fantasztikus, egy komolyabb hadjárat során többtizen gyûlünk össze csak mi magyarok és a hangulat remek) biztos vagyok benne hogy azt a párezer forintot nem sajnálná rá.
Hogy miért lennénk sokan? Azért lennénk sokan mert magyarországon jelenleg van egy squad (Hunyadi) amelyben az elõfizetõ játékosok zöme megtalálható, a játék ugyanis a csapatmunkára épül, az egyéni rambózások általában igen hamar halállal végzõdnek. Szóval ez a Hunyadi hétvégente összeverbuválódik és együtt nyomjuk (hétköznap is, csak akkor ugye délután estefelé inkább) valamint mi segítünk az újoncoknak, akiknek kérdése van stb. (mint ahogy azt észrevehetted jelenleg is :D) szóval a játékban öreg rókának számítók mind Hunyadisok... Aki nem Hunyadis és azt mondja hogy öreg róka, az kamuzik :D:D
Mert faterom imádja a tankokat :)
www.wwiionline.com -ról tudod letölteni a full verziót (ennek csak full verziója van :D )
de a 13.0-ás átlagot asszem megjegyzem magamnak :D
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
There was an error processing your request. Please try again later.
Mi a probléma?
a második opcióra kattintva CREATE ACCOUNT, meg kell adni egy email címet és a játékban használni kívánt nevet ÉKEZETEK NÉLKÜL!
Utána letöltés, telepítés és beállítás, ahogy ITT le van írva (kivéve persze az account létrehozása részt, mert az már megtörtént.
lehet tudni valami konkrétabbat hogy akkor kikbõl is áll jelenleg a vezetés? <#nemtudom>#nemtudom>
Szoval csak honvéd!!!Vagyok!!!