WWII Online - Battleground Europe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
talán próbáld meg elölrõl kezdeni az egészet.
És küldjél emailba valami elérhetõséget mert 1.5 éve nem tudlak felhívni.
mit csináljak?
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A normál játékot már letöltötem
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Megnézem
Mindkettõ elõfizetés negyed, fél, egy év.
Pre egyben vonja le a díjat, Easy havonta.
Értelemszerûen a Pre a nyerõ, de lehet tévedtem 😊 várjuk meg más véleményét is.
Egyébként úgy látom van kedvezményes welcome back ott fent zöld keretben. 10 dollár egy hónapra érvényes.
Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!
Szeretnék visszatérni valaki segitsen mit válaszak??
https://secure.wwiionline.com/users/manage.jsp?do=
Mi a különbség a pre play illetve a easy pay között?
Kösz a választ
Üdv
Boyler
a Hunyadi létezik, csak kevesen játszanak, ezért ajánljuk mindig a 95-ös csatornát
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
M10-el kilõttem 10 panzert meg félautomata puskával leradíroztam egy heinkelt az égrõl mázli 😄
piszkáltam kicsit a fejlesztõket, hogy legyen magyar lap a hivatalos oldalon, de nem válaszoltak
Ez kell nekem ! 😛 nekünk 😄
232 = Sdkfz 232 8 kerekû könnyû felderító
amúgy meg az allied easy mod oldal nem népszerû 😄
meg lenne még kérdésem... millió 1 rövidítést használnak... egyedul a "fru"-ra válaszoltak ami a mobile spawn point 😊 (már ha nem vertek át, de miért tették volna 😛) emlegetnek folyton AB-t meg valami 232-t meg...nemtudom nagyonsok mindent 😛 ha valaki írna csak egy pársoros gyorstalpalót az alapokról azt megköszönném 😊
Hú nemtudom ott is kérdezõsködtem, de rengeteg kérdésem van még, ha nembánjátok, amint aktuális már írom is, aztán vagy kapok rá választ vagy nem 😊
Crusader III-al kilõttem 3 Tigrist haha, csoportosan jöttek és a toronynak már nem volt ideje ráfordulni a negyedikre mert mögém került 😊
Régi freetrialos accuntot élesztettem fel welcome back eventtel😊
Most a szöviknél nyomtam egy kampányt a változatosság kedvéért. Érdekes volt 😊 Most meg az amcsikat próbálgatom a stress testen de a mini kampányt már a németeknél szeretném.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"