WWII Online - Battleground Europe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem megy leszedtem felraktam ennyi......
Jó kérdés nekem simán letöltötte a patch-et és is el is indult.

talán próbáld meg elölrõl kezdeni az egészet.

És küldjél emailba valami elérhetõséget mert 1.5 éve nem tudlak felhívni.
Segitség!!
nem tud inicializálni mit csináljak már ujrainditottam jók a kodok mindent elfogad de amikor tölteni kezd inicializálási hibát ir ki

mit csináljak?
Punker
fogalmam sincs 3éve nem voltam fent

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Hogy kell gyakorolni hol kell letölteni a gyakorló pályát?

A normál játékot már letöltötem
Punker
ha nem kapsz agyvérzést az elsõ óra után, akkor írj 😄

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Hát igen élek😊
Mi van veled elveszett ember?<#integet2>
Kösz

Megnézem

Szia!

Mindkettõ elõfizetés negyed, fél, egy év.
Pre egyben vonja le a díjat, Easy havonta.
Értelemszerûen a Pre a nyerõ, de lehet tévedtem 😊 várjuk meg más véleményét is.

Egyébként úgy látom van kedvezményes welcome back ott fent zöld keretben. 10 dollár egy hónapra érvényes.

Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!

Sziasztok

Szeretnék visszatérni valaki segitsen mit válaszak??

https://secure.wwiionline.com/users/manage.jsp?do=

Mi a különbség a pre play illetve a easy pay között?

Kösz a választ

Üdv
Boyler
Köszi!

Punker

ilyenkor általában vérzel, a vörös csík (életerõ) leesik, a zöld (stamina) pedig lassan követi lefelé, hogy ne tudjál korlátlanul rohangálni
Olyankor mit lehet tenni, ha mondjuk eltalálnak, de nem esek össze hangos nyögés közepette, csak szép lassan megy le a HP-m? Ja és épp Sz@rrá lövik az épületet fölöttem 2-3 tigris... nemmertem megnézni mennyien vannak 😄D
mindig azon oldal erõsebb, ahol többen játszanak, ez általában az Axis, de sokszor váltanak szövetséges oldalra, hogy elégtételt vegyenek 😊

a Hunyadi létezik, csak kevesen játszanak, ezért ajánljuk mindig a 95-ös csatornát
ja erre gondoltam, hogy a hadjárat épp kinek fekszik jobban világos 😊
Pluskast
Ez mindíg változik. Nincs ilyen, hogy na ez most nagyon erõs vagy nagyon gyenge. Sok mindentõl függ, hogy az adott aktuális hadjárat kinek, hogy kedvez.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Ja még valami... az erõviszonyok úgy általánosságban milyenek? Szövik, vagy a tengely erõsebb?... persze, nehéz megítélni. csak kiváncsi lennék 😄
Pluskast
Ha jól tudom a hunyadi még talán létezik. Más magyar klánról nem tudok.

Nemtudom hogy van-e vagy létezik-e ilyesmi, de a kérdésem az lenne hogy van-e ilyen magyar század (amóta megszûnt a wwiionline.hu) vagy hasonló? "klán" vagy akármi? Mert mégiscsak jobb magyarokkal játszani, szervezetten mint "össze-vissza futkosni". Ez csak az én véleményem, Ott külön csatornán, vagy akár TSen is lehene nyomni, vagy ha van ilyen szívesen csatlakoznék (illetve hajlandó lennék átállni a Tengelyhez bármennyire ne mszeretem õket 😛P )
Spring-el most szövi oldalon nyomulunk 😊 Felrobbantottunk egy FB-t.
M10-el kilõttem 10 panzert meg félautomata puskával leradíroztam egy heinkelt az égrõl mázli 😄

pont erre volt jó a magyar oldal, de ennyi év után már nem volt pénz/kedv a fenntartásához.

piszkáltam kicsit a fejlesztõket, hogy legyen magyar lap a hivatalos oldalon, de nem válaszoltak
ill. ez : http://forums.battlegroundeurope.com/showthread.php?t=371253
http://www.battlegroundeurope.com/index.php/component/content/article/19-this-that/6993-from-a-noob-to-a-noob

Ez kell nekem ! 😛 nekünk 😄
Punker
EI = ellenséges gyalogság

Ei-t mondtak még azthiszem... gj gondolom Good Job... új még nekem az egész de tetszik 😛
hát nekem a német oldal nemjön be 😛PP próbálgattam, de nem 😄D
Punker
AB = ArmyBase az a központi spawn hely
232 = Sdkfz 232 8 kerekû könnyû felderító

amúgy meg az allied easy mod oldal nem népszerû 😄

és az megoldható, hogy szövetséges oldalon is legyen egy magyar csatorna?

meg lenne még kérdésem... millió 1 rövidítést használnak... egyedul a "fru"-ra válaszoltak ami a mobile spawn point 😊 (már ha nem vertek át, de miért tették volna 😛) emlegetnek folyton AB-t meg valami 232-t meg...nemtudom nagyonsok mindent 😛 ha valaki írna csak egy pársoros gyorstalpalót az alapokról azt megköszönném 😊

Hú nemtudom ott is kérdezõsködtem, de rengeteg kérdésem van még, ha nembánjátok, amint aktuális már írom is, aztán vagy kapok rá választ vagy nem 😊
gondoltam hogy ez a hiba 😛 köszönöm 😊
van, a 95-ös az, jó helyen kapirgálsz, de csak a német oldalon elérhetõ, szóval szöviként nem fogod látni
Hello, új vagyok meg minden... magyar csatorna létezik valahol? 😄 mert láttam hogy írta valaki ( 2009ben) hogy a 95ös... Custommal próbáltam beállítani a chatet...hát nemtudom...SZóval, van magyar csatorna? :$
Én ezt használtam anno: http://eldobhato.mpp.hu/ 😊
Akkor jó 😊

Crusader III-al kilõttem 3 Tigrist haha, csoportosan jöttek és a toronynak már nem volt ideje ráfordulni a negyedikre mert mögém került 😊

Félreértettél😊

Régi freetrialos accuntot élesztettem fel welcome back eventtel😊
Ha másik e-mail címet adsz meg tudsz akármennyit kreálni, én én két hetente citromail-en hozok létre új fiókot és oda kérem a freetrialt.
Most a szöviknél nyomtam egy kampányt a változatosság kedvéért. Érdekes volt 😊 Most meg az amcsikat próbálgatom a stress testen de a mini kampányt már a németeknél szeretném.

holnap talán indul a welcome back event, ha sikerül ma javítani a supply bugot
Sajna csak 1 freetrialos accuntot tudtam életre kelteni de az automata puska elég jó lett benne😊
még nem kezdõdött el, van egy csúnya bug a supply-val, majd a fix után indul
SUBSCRIPTION STATUS Active ha a honlapon nézem, de ha be akaro képni a játékba, azt írja inaktív.
Tart még a mini kampány? Nem tudok belépni.
.. akarom mondani részt vehet a mini kampányon 😊

Welcome Back Soldier

Régi elõfizetõknek most egy hónap ajándékba.

1.34 patch!

Pluskast
Háát ahogy néztem itt is lesz európa térkép ahol a támadásokat el lehet indítani és amennyire ki tudtam deríteni lesznek ezred, hadosztály illetve hadsereg színtek is. Szóval a játékosoknak itt is be kell majd integrálódnikuk valamelyik nagyon csapat testbe.

Kit--Kat
Nekem inkább Battlefield klónnak tûnik, ami talán egy hajszálnyival komolyabban veszi magát. Azért azok az ugrálós katonák elég komolytalanná teszik az egészet.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

P-38-ast itt is szépítik 😄

Huh. Izzadt a tenyerem miközbe néztem a videokat! Nagyon jonak néz ki! Remélem nem lessdz benne komolyabb hiba!