19663
  • Torzonborz
    várd meg míg lesz mobile spawn akkor nem kell annyit kutyagolni vagy kérj taxit ha van :D
  • REPS0L
    hát kipróbáltam, már van kb kemény 25 pontom, meg 2 killem :)
    érdekes, de nagyon, elég izgalmas 2kmt gyalogolni, egyet úszni, majd meghalni, és előről az egész, ja és ellenséget se láttam :)
    biztos ráérzek majd, csak így elsőre... na :D
  • pedrohsi
    valszeg hibás letöltés, valami gubanc lehet a hálózaton

amúgy milyen géped van?
  • HUmanHunter
    ha 208 gb nem elég neki akkor nincs.
  • 0Fritz0
    Van elég helyed a C meghajtón?
  • REPS0L
    a hiba az ön készülékében van :)
    [sikeresen telepített]
  • HUmanHunter

397 MB
    letöltöttem mégegyszer, akkor 5% nál írja ki ugyanezt.
  • pedrohsi
    kb jah
  • HUmanHunter
    400 mb a full?
  • REPS0L
    hát ez elvileg full
  • Punker
    fullt szedjetek ne csak patch-et!
  • HUmanHunter
    ez ugyanez mint amit én írtam, már 2x leszedtem de mindig megáll telepítés közben :S
  • Punker
    30 pontot kaptam most hídbombázásért!
  • pedrohsi
    luftwafféban szerintem még mindig a stuka a legjobb fejlődésre, gyorsan dobj le bombákat FB-re vagy tömött AB-re, aztán pucolás haza mielőtt leszed a kismillió spit és hurri
  • REPS0L
    jólvanna, nem kell beszólni, csak izgulok már milyen, eszembe juttatja azokat az időket amikor még il2eztem, biztos itt is ugyan az a hangulat lesz, csak itt most nem repülni fogok, hanem csipázni (bár ha nem vágta volna tönkre magát ez a szar x52, akkor talán repülnék is...)

szánalmasan jön le, 20kb/s...
  • bazza
    Egyébként a Luftwafféban van esélye egy magamfajta kopasz zöldfülűnek? Vagy a Chuck Norris vezette Spitek ellen esélytelen? :D

Mikor utoljára voltam mentem stukával bombázgatni, úgy fejlődhettem, de így... esélytelen :D
  • bazza
    Azzal kellene kezdeni! :D
  • REPS0L
    na jó mind1, azért teszek fel ilyen kérdéseket, mert még nem láttam a programot :)
    még 2 óra mire lejön, majd ha utánna nem értek vmit, akkor kérdezek :D
  • Punker
    kiválasztod a neked szimpatikus küldetést? :D

vagy nem értem a kérdést.
  • REPS0L
    és amig nem vagyok semminek sem a tagja, addig hogy játszom? (:
  • Punker
    Hupi és Shad csinálja a Squad felvételt.
  • REPS0L
    és a Hunyadi Páncélos Ezred "zászlói alatt" én akármikor harcolhatok, vagy felvételt kell nyerni?
  • Punker
    foglalással kapsz a legtöbb XP-t, aztán ölés, majd AI-k (tornyok, ATG-k) felrobbantása. (RTB-vel kilépve 100%, RES 90%, MIA 60%, KIA 50% a pontoknak) el kell érned a tizedesi rangot a sniperhez aszem.
  • REPS0L
    nemigazán értem, ugye elkezdem rifleman-ként, de én sniper akarok lenni, hiszen ez a kedvenc kasztom, hogy jutok el erre a szintre, mit kell tennem? vagy valamelyik leírásban megtalálom ezt a HQ-n?
  • pedrohsi
    minden infó ottvan a Magyar HQ-n, rövidítések, leírások stb.
  • REPS0L
    én ezt találtam ;)
  • REPS0L
    köszönöm!
  • Shad01
    Érdekes dologra bukkantam a hivatalos fórumban. A nagy magasságú bombázásról írnak.
    A legfőbb tanulság, a bombázó körül van egy "henger" csak azon belül követi az ellenség pozícióját. Ha a bombák a hengeren kívül csapódnak be, akkor a bomba közelében lévő ellenséget már nem látja a rendszer, nem lesz sebzés és kill.
    Azért célszerű lassan repülni, és körözni a becsapódási hely körül, hogy a "henger" a bombák közelében tartsuk.
    A végére egy videó, hogy emlenjen az ember kedve a bombázástól.
  • Shad01
    A 95-ös chat csatorna a magyar nyelvű, arra írj ha meg akarsz találni minket. (A csatornát külön kell beállítani.)
    Érdemes megkeresni minket, a régi visszatérőknek hála ismét nagy létszámban és szervezetten írjuk az ellent.
  • HUmanHunter
    wwiiol0001293.exe ezt kell letölteni hogy játszani tudjak ugye?
  • Hupi
    Elküldve.
  • Csirke4
    Az a nagy lagg miatt van, hogy ő is vissza tud lőni. De ha eltaláltad akkor mindketten meghaltok. :D
  • Torzonborz
    hehe már grenadier lettem vagy mi a rák az. néha elkap a gépszíj és akkor jó néha meg eléggé fel tudom baszni rajta az agyam. imádom amikor pofán nyomok egy csigát de annak semmi baja nem lesz és lazán visszalő én meg persze fekszek egyből grrrr . a Hunyadi nem recruitol ? nem találtam squad keresési lehetőséget a játékon belül , van ilyen ? a rövidítésekről van vhol lista ? van még amire nem jöttem rá :D
    tegnap volt valaki Breda-nál ? 8 óra alatt sikerült elfoglalnunk , kemény csihipuhi volt :D

ja és ha már ennyire csórnak meghívókat..... esetleg lenne valaki olyan kedves és küldene nekem is ? nagyon megköszönném :)
    torzonborzkukacgmailpontcom spamet nem kérek köszi ;)

• laslandes
    üdv! valaki küldene nekem is meghívót a laslandes(kukac)gmail(pont)com-ra? köszi
  • pedrohsi
    meghívó ment
  • REPS0L
    Sziasztok

Lehetek olyan bunkó, és kérhetek vkitől E-gift kártyát? Régóta figyelem a játékot, csak nem volt lehetőségem online fizetésre, most viszont újra felfigyeltem rá amikor megnyitották a Verdun Online topikot :)

Előre is köszönöm!
    coldf k vipmail p hu
  • Kurfürst

Asszem témába vág, szal kicsit hirdetem:

VERDUN ONLINE topik
  • pedrohsi
    meghívó ment
  • HUmanHunter
    pm ment.
  • pedrohsi
    a nylax@ már regelve van az adatbázisukban, hova küldjem és mi a teljes neved?