19663
-
#18100 várd meg míg lesz mobile spawn akkor nem kell annyit kutyagolni vagy kérj taxit ha van :D -
#18099 hát kipróbáltam, már van kb kemény 25 pontom, meg 2 killem :)
érdekes, de nagyon, elég izgalmas 2kmt gyalogolni, egyet úszni, majd meghalni, és előről az egész, ja és ellenséget se láttam :)
biztos ráérzek majd, csak így elsőre... na :D -
pedrohsi #18098 valszeg hibás letöltés, valami gubanc lehet a hálózaton
amúgy milyen géped van? -
HUmanHunter #18097 ha 208 gb nem elég neki akkor nincs. -
#18096 Van elég helyed a C meghajtón? -
#18095 a hiba az ön készülékében van :)
[sikeresen telepített] -
HUmanHunter #18094
397 MB
letöltöttem mégegyszer, akkor 5% nál írja ki ugyanezt. -
pedrohsi #18093 kb jah -
HUmanHunter #18092 400 mb a full? -
#18091 hát ez elvileg full -
#18090 fullt szedjetek ne csak patch-et! -
HUmanHunter #18089 ez ugyanez mint amit én írtam, már 2x leszedtem de mindig megáll telepítés közben :S -
#18088 30 pontot kaptam most hídbombázásért! -
pedrohsi #18087 luftwafféban szerintem még mindig a stuka a legjobb fejlődésre, gyorsan dobj le bombákat FB-re vagy tömött AB-re, aztán pucolás haza mielőtt leszed a kismillió spit és hurri -
#18086 jólvanna, nem kell beszólni, csak izgulok már milyen, eszembe juttatja azokat az időket amikor még il2eztem, biztos itt is ugyan az a hangulat lesz, csak itt most nem repülni fogok, hanem csipázni (bár ha nem vágta volna tönkre magát ez a szar x52, akkor talán repülnék is...)
szánalmasan jön le, 20kb/s... -
#18085 Egyébként a Luftwafféban van esélye egy magamfajta kopasz zöldfülűnek? Vagy a Chuck Norris vezette Spitek ellen esélytelen? :D
Mikor utoljára voltam mentem stukával bombázgatni, úgy fejlődhettem, de így... esélytelen :D -
#18084 Azzal kellene kezdeni! :D -
#18083 na jó mind1, azért teszek fel ilyen kérdéseket, mert még nem láttam a programot :)
még 2 óra mire lejön, majd ha utánna nem értek vmit, akkor kérdezek :D -
#18082 kiválasztod a neked szimpatikus küldetést? :D
vagy nem értem a kérdést. -
#18081 és amig nem vagyok semminek sem a tagja, addig hogy játszom? (: -
#18080 Hupi és Shad csinálja a Squad felvételt. -
#18079 és a Hunyadi Páncélos Ezred "zászlói alatt" én akármikor harcolhatok, vagy felvételt kell nyerni? -
#18078 foglalással kapsz a legtöbb XP-t, aztán ölés, majd AI-k (tornyok, ATG-k) felrobbantása. (RTB-vel kilépve 100%, RES 90%, MIA 60%, KIA 50% a pontoknak) el kell érned a tizedesi rangot a sniperhez aszem. -
#18077 nemigazán értem, ugye elkezdem rifleman-ként, de én sniper akarok lenni, hiszen ez a kedvenc kasztom, hogy jutok el erre a szintre, mit kell tennem? vagy valamelyik leírásban megtalálom ezt a HQ-n? -
pedrohsi #18076 minden infó ottvan a Magyar HQ-n, rövidítések, leírások stb. -
#18075 én ezt találtam ;) -
#18074 köszönöm! -
Shad01 #18073 Érdekes dologra bukkantam a hivatalos fórumban. A nagy magasságú bombázásról írnak.
A legfőbb tanulság, a bombázó körül van egy "henger" csak azon belül követi az ellenség pozícióját. Ha a bombák a hengeren kívül csapódnak be, akkor a bomba közelében lévő ellenséget már nem látja a rendszer, nem lesz sebzés és kill.
Azért célszerű lassan repülni, és körözni a becsapódási hely körül, hogy a "henger" a bombák közelében tartsuk.
A végére egy videó, hogy emlenjen az ember kedve a bombázástól. -
Shad01 #18072 A 95-ös chat csatorna a magyar nyelvű, arra írj ha meg akarsz találni minket. (A csatornát külön kell beállítani.)
Érdemes megkeresni minket, a régi visszatérőknek hála ismét nagy létszámban és szervezetten írjuk az ellent. -
HUmanHunter #18071 wwiiol0001293.exe ezt kell letölteni hogy játszani tudjak ugye? -
Hupi #18070 Elküldve. -
#18069 Az a nagy lagg miatt van, hogy ő is vissza tud lőni. De ha eltaláltad akkor mindketten meghaltok. :D -
#18068 hehe már grenadier lettem vagy mi a rák az. néha elkap a gépszíj és akkor jó néha meg eléggé fel tudom baszni rajta az agyam. imádom amikor pofán nyomok egy csigát de annak semmi baja nem lesz és lazán visszalő én meg persze fekszek egyből grrrr . a Hunyadi nem recruitol ? nem találtam squad keresési lehetőséget a játékon belül , van ilyen ? a rövidítésekről van vhol lista ? van még amire nem jöttem rá :D
tegnap volt valaki Breda-nál ? 8 óra alatt sikerült elfoglalnunk , kemény csihipuhi volt :D
ja és ha már ennyire csórnak meghívókat..... esetleg lenne valaki olyan kedves és küldene nekem is ? nagyon megköszönném :)
torzonborzkukacgmailpontcom spamet nem kérek köszi ;)
-
#18067 üdv! valaki küldene nekem is meghívót a laslandes(kukac)gmail(pont)com-ra? köszi -
pedrohsi #18066 meghívó ment -
#18065 Sziasztok
Lehetek olyan bunkó, és kérhetek vkitől E-gift kártyát? Régóta figyelem a játékot, csak nem volt lehetőségem online fizetésre, most viszont újra felfigyeltem rá amikor megnyitották a Verdun Online topikot :)
Előre is köszönöm!
coldf k vipmail p hu -
Kurfürst #18064
Asszem témába vág, szal kicsit hirdetem:
VERDUN ONLINE topik -
pedrohsi #18063 meghívó ment -
HUmanHunter #18062 pm ment. -
pedrohsi #18061 a nylax@ már regelve van az adatbázisukban, hova küldjem és mi a teljes neved?