WWII Online - Battleground Europe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ahhoz kell néhány ember aki ráér és összejöhetnénk fotókat készíteni.

Nagyon pofás lett😊. De tessék felrakni új képeket mert az 1.20 már igen régen volt😊
33kill StugG-vel😊(12tank+atg,9ei,2 laffy+ágyúslaffy,10AAgun)
Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

kicsit pofásítottam a magyarhq-t, remélem tetszik 😊
Punker
nem látszik a kép:

http://i186.photobucket.com/albums/x148/Rammjaeger1983/inkHNhcUkigS.jpg

amúgy a bruhaha az nevetés, a brühühü a sírás 😄

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Miért sírsz?<#rinya>
Punker
bruhaha:

szerintem a 75-ös egyszerûen átmegy rajta (ha a tornyot lövöd), mint a Panhardnál
Igen az út hosszú volt, aminek több oka is van pl. ne lehessen MS-t telepíteni ill. a szövi és német kiindulási pont nagyjából egyforma messze legyen, vagy ne lehessen spawn depót létrehozni stb. szóval egy kicsit életszagúbb legyen ne a ki tud többször és gyorsabban spawnolni c. hentelés mód. Szóval itt a hibáknak és az elhalálozásnak bizony ára van és én tudtam a legelején hogy max. két esély lesz bejutni a városba a 1.5 óra alatt, de hát ezért realsim 😊

Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!

S! Az biztos h tanulsagos volt, bar az en szamomra kicsit vontatott volt az utazas a varosba! Le a kalappal a panzerek elott, akiket az elso korben szetkaptak, masodik korben pedig ok kaptak szet az ellenseges harckocsikat, ugy h nemelyik bajtars lanctalp es lovesz nelkul megmaradt geppuskaval kitartava tette kellemetlenne ellensegeink eletet. Jo volt bar magam reszerol az elso halal utan a varosba valo visszajutassal kuszkodtem, amely a jatek vegere sikerult! 😊))

Hupi te egy ujsagiro vagy az eletben??
Punker
szembõl a torony és a test közé 3-4 száz méteren szépen lehet pakolni, most meg 2. lövés lekapta a lánctalpját amitõl befordult és kapott a seggébe 😄

Shad pak36-tal sermant intézett el😊 csak tudnám hogy csináljátok?<#worship>
Punker
most gyújtottam fel Pak36-tal M10-est az élet apró örömei 😄

csak azt nem értem ha a 35 centisbõl 2 lövés elég neki akkor a 75-ös / 88-as miért pattan le róla.....

2008. 08. 09. Realsim event - "Steel Horse"

Feladatunk Martelange város megtartása.
Gépesített gyalogságunk a várostól 1km-re keletre került kirakodásra, páncéloserõink hátrébb lemaradva követték õket.
Kikko és Toko honvédek maroknyi német segítséggel benyomultak a városba, felvették védelmi pozíciójukat és értékes
felderítési adatokkat közöltek az ellenség harckocsijainak pozíciójáról. Punker és Qkac páncéloserõnket képviselte, frontális támadással próbáltak bejutni a városba bajtársaink megsegítésére. Azonban elsõ próbálkozásuk kudarcot vallott, a frontális támadás az elõnytelen terepen az ellenséges páncélvadászok (M10) reteszállásába ütközött.
A város a szövetséges gyalogsági támadás nyomásának volt kitéve, tankjaik pedig attól nyugatra és északra lezárták az oda vezetõ utakat.
Páncélos szakaszunk részlegesen bevetve újabb erõfeszítést tett a városba való bejutás érdekében. Kerülõ irányt javasoltam keletre. Sikerült is egyenként beszivárogni a településbe ill. fentartani a keleti oldalon az ellenõrzést. Gránátosaink már holtpontra jutottak az öldöklõ küzdelemben egyre fogyó erõvel próbálták tartani az egyes épületeket. A város nagy részét elfoglalták de szerencsére szövik is teljesen kimerültek. Megmaradt gyalogos erõink sikeresen foglalták vissza az elvesztett objektumokat. A elkövetkezõ támadási hullámokban sorra lõttük ki az ellenség harcjármûveit Daimlert, Panhardot, M10-est, és tehergépkocsikat. Erõiket megsemisítettük, Martalanget sikeresen megvédtük!

résztvevõk:
hupihun - opel, stug3g
punkerhu - pz4g, stug3g
qkac - pz4g
kikko - rifleman
toko - rifleman

S!

Ismét beizonyosodott a szövik hülyesége mert tankokkal nem lehet foglalni<#hehe>.3eit lõttem le és 2puskást vesztettem😊
Punker
kemény csata volt de nyertünk!!!
én buktam egy 4G-t de kiszedtem 1 M10-est és 2 Daimler-t, kösz mindenkinek.

Punker
TS-re gyertek majd

na asszem sikerult
hova kell azt a qrva message et irni??
megkapjatok!
Igen, kísérõ gyalogságra nagy szükség lenne.

jovok emberek, csak azt mondjatok meg h mi legyek, folderito gyalogos a tankokanak, stb, teamben kene nyomni ugy tobb eselyunk lenne. nem ?
Azt nem tudom de azaz eko13wf emberke tud nagyon.
Majd megpuhítjuk õket, a 790 m/s-al történõ száguldás csodákra képes <#vigyor>

Woot qkac is regisztrált! Toko is azt mondta hogy jönni fog...

Punker
ott is át van állítva a sebzés?

S shermanesek kemény ellenfelek lesznek, legalábbis az a kettõ akik eddig jelentkezett biztosan.
Punker
komoly? 😄

Sikerült leírniuk a nevedet DUNKERHU<#hehe>
hehe itt a térkép

eddig vagyunk:

1. hupihun
2. punkerhu
3. kikko

Az a baj hogy majd megindul a Hunyadi páncélos ék és jól agyonverjük õket megin sírnak majd hogy balanszbalansz és kapnak majd több sörment😊Szerintem majd hadjuk hogy a puskások lõjjék ki a tankjainkat és akkor mi sírhatunk<#vigyor3>
Nagyon jó most már kéne egy kis gyalogság is a depok elfoglalásához.
Elõre szólok hogy az út hosszú lesz, és a szövik hamarabb fognak odaérni a shermanokkal. Ráadásként a város egy magaslaton van szó nem lesz könnyû de majd csak sikerül 😊

ja<#vigyor3>ehez a részhez tök hülye vok<#vigyor3>
Punker
eltüntetni? az edit gombbal a saját hozzászólásodat tudod szerkeszteni ha esetleg elírtál valamit, mindenki csak a sajátját tudja szerkeszteni (ergó csak a saját hozzászólásodnál látod)

aha azt hogy lehet eltüntetni?
Punker
saját hozzászólásod szerkesztésére gondolsz?

nekem mé van ott ien edit? nektek meg nincs

Punker
már 3-an vagyunk 😄

Asszem jelentkeztem én is bár fogalmam sincs hogy sikerült-e<#nemtudom>
Akkor regisztráld magad... én már jelentkeztem

Punker
szerintem mennék én is.

Kb. holnap este 8 óráig, 21:00-kor kezdõdik a training szerveren.

Training szerver itt lehet majd belépni (klikk a jobb felsõ sarokban a TRAIN NOW ikonra)

Punker
meddig lehet jelentkezni?

S! Holnap lesz egy un. realsim event az esti órákban.
Ennek lényege egy realisztikusabb harchelyzet szimulálása egy külön szerveren. A felszerelés egyenlõ lesz mindkét oldalon. Spawnolni kb. fél óránként lehet, a cél egy város megszerzése és megtartása. Két csoport lesz alfa és brávó, melyek rendelkeznek külön-külön 1 opelel, 7 gyalogossal (rifle), 2 232, 3 PzIIIH, 4 PzIVG, 5 StugIIIG

Mi az Alpha csoportba jelentkezünk.

ITT LEHET JELENTKEZNI - WWIIONLINE hivatalos fórum

Csak be kell írni a neved és hogy mi akarsz lenni egy hozzászólásban (post reply - lent bal alsó sarok)
Szétcsapjuk a szöviket ! S!

Jelentkezõk:
1. hupihun

jah
Punker
H75= P36
H81= P40
H87= P40x?

az a P40 egy változata lenne, asszem erõsebb fegyverzettel
Punker
Verdun-ban jártunk, sok értelme nem volt.....

Tigrist a H87b3 sz@rrá lõtte

4G-t meg oldalba lõtte egy 57 mm, aztán 1 sapper lekapta a tornyot.

Punker
Pedro írd már le nekem melyik hrancia gép mi is lenne valóban, pl h87b3 az mi a picsa lenne 😄

hihi, talán mert Joomla 1.5 alatt fut, mint a magyar oldal 😊