19663
-
LtVitez #4199
nemgyenge :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#4198 De ált. egy dokk valamelyik fél kezén szokot lenni.... -
manohun #4197 Ugyan úgy rakod ki ahogy berakod, természetesen nem az ellenséges bázis közepén kell kirakodni -
manohun #4196 az pont az -
LtVitez #4195 berakodás :D
viccet félretéve az az amikor hajóval támadnak valamit. de tényleg ha hajóval berakják akkor hogyan veszik ki? mert gondolom h nem úgy megy h besétálunk egy brit dokkba és megkérjük a halálravált britt dokkmunkásokat h ugyanmár pakolják ti a több száz panzerünket,mert mi éppen megtámadtuk önöket... -
#4194 az a kép mikor 1 daru rak be egy hajóba(?) 1 tankot az mi? -
manohun #4193 felraktam néhány képet a galériába -
#4192 FreeTrial-t akarok :))))))))) -
Hupi #4191 Na ezt megnyertük!
-
#4190 GYönyörű napot mindenkimnek!!!Ma 13.00-kor megkapom a szokásos injekciómat,aminek képét beteszem nektek,hogy szemléltessem,ki is az igazi hős köztetek :)Bár a dózis ennek fele. -
Shad01 #4189 Multi crew téma:
Az igazi az lenne, ha mindenki szabadon választhatna a használható helyek közül. Az sem lenne rossz, ha a vezető és a tüzér helye fix lenne, a maradékba bárki átülhetne.
Lőpozíció kereséséhez kell az aktív vezető és lövegkezelő, ha már áll a tank, akkor a parancsnok-lövegkezelő felállás az ideális. A PzIII-oknál előfordulhat olyan szituáció, hogy a parancsnok magasabbról nézve látja a bakrok mögött lévő ET-t, a lövész már nem.
Sajnos amíg kevesen vagyunk 2 panzer többet ér mint 1 multis. Viszont, ha már csak 1 tank van a listában, érdemes elgondolkodni a multizáson.
1 multis tankal be lehet camp-elni egy FB-t. A törzs gépfegyvere a gyalogos spawn-t fedezi, a torony járműt. Ez egészen addig működik, míg ki nem hoznak egy Chart vagy Matildát. -
#4188 Én ezt most nem értem...
Most akkor még magára a játékmenetre fejlesztenek, vagy már a többi hadjáratra???
Deployment???
Mi is az, nem esik le?? -
#4187 Van bérleted Vitez? kira alig várom hogy kipróbáljam multiban -
manohun #4186 hát írnék én csak arra még várni kell egy ideig
előbb inkább a tigrist meg a deploymentet csinálják meg utánna törődjenek ilyesmivel... -
#4185 Akkor már a 3as multi crew-ért írjon manó, így még rálisabb lesz.
Meg a tölté kezelő és a gépágyús sem hiányozhat:) -
#4184 Köszi a sajnálatot,ez van.
De megbukni matekból nem fogok!!! -
#4183 -
#4182 Jó,estét mindenkinek! Én is emgírtam a kisérettségit.Matekból egy feladatot sem tudtam megcsinálni!!! -
lachun #4181 Már csak a mi Kincsünkért izgulok remélem sikerült a vizsga neki!!!!! -
lachun #4180 Na fent van a játék bajtársak meg jöttem a hát országból!!!
üzem anyag és kaja van bőven
-
LtVitez #4179 egyébként meg csak az tüzelt menetből akinek nemvolt ki az összes lánctalpa :D -
LtVitez #4178 hmmmm ilyen érvelés mellett már igazat adok :)
tényleg Mano nemtudna ezzel valami felvetést indítani a fejlesztőknél? -
Hupi #4177 Éppen ezért mind a valóságban, mind a játékban ritkán tüzeltek menetből. Előbb tüzelőállást kellett felvenni, csak azután lőttek. Akkor még nem volt lövegstabilizátor, ami miatt lehetetlenség volt mozgó járművel célzott lövést leadni.
E miatt jobb a lövész/vezető felosztás. Ott állítja meg a páncélost ahol a legjobb tüzelőpozíció van. -
Hupi #4176 ua. mint előbbi hozzászólásom :) -
LtVitez #4175 hát ezaz. hacsak nem akarnak 3 emberes multicrew-t csinálni -
Hupi #4174 Sajnos valakinek ígyis-úgyis pattognia kell, mert 3 fontos pozíció van két emberre elosztva. -
LtVitez #4173 összpontosításról meg annyit hogyha mozgásba van egy tank akkor is lehet vele sebészi pontosággal lőni. jó példa erre a bf,akik azért ott télleg tudtunk tankolni.. csak ott nemrázkódott annyira a tank,sokkal könyebb volt -
LtVitez #4172 ezért mondtam hogy ez így félig jó,meg az úgy félig jó ahogy mondta Hupi. ezért kéne valami átmeneti megoldás ami nem létezik,akárhogy variálsz,hacsak nem akarunk 3-an kuporogni a tankba.
ezért mondtam a 232-eses megoldást -
#4171 majd multizonk Vitéz és lekaszaboljuk a Francikat:)) -
LtVitez #4170 erről van szó. -
#4169 Én azért nem értek 1et ezzel, mert azért jó ez így, mert pl ha éppen mozgásba van a tank akkor ha külön van a lövész akkor jobban tud összpontosítani. -
LtVitez #4168 az nemgond :)
egyébként ebbe igaza van Lacusnak h én már előfizettem szal ;)
de amint lesz freetrial gyere azt játszunk
Ja és mégvalami . elfelejtettem h ma jár le a hónapom Mano szal holnap küldöm a pézt! -
lachun #4167 !S Ranger LTVitéz már élvezi a a bármikor játszom amikor akarok bérletes kényelmét:) -
#4166 Free trial? tyű mióta várom már! ahogy kijön jövünk Vitézzel... ugye? :) amugy Vitez! ez a tiszti dolog nem csak ugy megy! sok padlót kell ahhoz még felsúrolnod a fogkeféddel! -
lachun #4165 keine probléma kamarad:) -
LtVitez #4164 namostmár egykét helyesírási hiba ebbe a szövegbe is van dehát tartja magát a közmondás - Semmi nem tökéletes. :) -
LtVitez #4163 de ha belegondolsz ezse a legjobb,mert akkor megint ott tartunk hogy a vezető/tüzér megint pattanhat át egyik helyről a másikba,ami szerintem megint nem a legjobb megoldás.
Abba viszont teljesen egyetértek,hogy ez így tényleg nem a legjobb,hogy nemlehet egyfolytába szemmel tartani a terepet.
Bár pont ezért használták anno a 232-eseket,mint parancsnoki megfigyelő/felderítőjárműként. és itt a felderitőként nem csak azt értem,h előremegy és elöl tevékenykedik a harc sűrűjébe,hanem beáll valami magaslatra és vizslatja a szemét a parancsnok a tájon,mintha éppen egy bombázót tizenévest látna elmenni magaelőtt,a lehető legapróbb részletekig megfiygelni mindent. -
lachun #4162 Sajna mások is már tűkön ülnek miatta elhiheted!!! -
Hupi #4161 Úgy hogy jelenlegi felosztás helyett jobb lenne ha az egyik ember lenne a parancsnokkal/rádióslövésszel, míg a másik a vezetővel/toronylövésszel. -
#4160 az sok:(