19663
  • LtVitez

nemgyenge :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Kit--Kat
    De ált. egy dokk valamelyik fél kezén szokot lenni....
  • manohun
    Ugyan úgy rakod ki ahogy berakod, természetesen nem az ellenséges bázis közepén kell kirakodni
  • manohun
    az pont az
  • LtVitez
    berakodás :D
    viccet félretéve az az amikor hajóval támadnak valamit. de tényleg ha hajóval berakják akkor hogyan veszik ki? mert gondolom h nem úgy megy h besétálunk egy brit dokkba és megkérjük a halálravált britt dokkmunkásokat h ugyanmár pakolják ti a több száz panzerünket,mert mi éppen megtámadtuk önöket...
  • Punker
    az a kép mikor 1 daru rak be egy hajóba(?) 1 tankot az mi?
  • manohun
    felraktam néhány képet a galériába
  • Punker
    FreeTrial-t akarok :)))))))))
  • Hupi
    Na ezt megnyertük!

• kincsed
    GYönyörű napot mindenkimnek!!!Ma 13.00-kor megkapom a szokásos injekciómat,aminek képét beteszem nektek,hogy szemléltessem,ki is az igazi hős köztetek :)Bár a dózis ennek fele.
  • Shad01
    Multi crew téma:
    Az igazi az lenne, ha mindenki szabadon választhatna a használható helyek közül. Az sem lenne rossz, ha a vezető és a tüzér helye fix lenne, a maradékba bárki átülhetne.
    Lőpozíció kereséséhez kell az aktív vezető és lövegkezelő, ha már áll a tank, akkor a parancsnok-lövegkezelő felállás az ideális. A PzIII-oknál előfordulhat olyan szituáció, hogy a parancsnok magasabbról nézve látja a bakrok mögött lévő ET-t, a lövész már nem.
    Sajnos amíg kevesen vagyunk 2 panzer többet ér mint 1 multis. Viszont, ha már csak 1 tank van a listában, érdemes elgondolkodni a multizáson.
    1 multis tankal be lehet camp-elni egy FB-t. A törzs gépfegyvere a gyalogos spawn-t fedezi, a torony járműt. Ez egészen addig működik, míg ki nem hoznak egy Chart vagy Matildát.
  • Kit--Kat
    Én ezt most nem értem...
    Most akkor még magára a játékmenetre fejlesztenek, vagy már a többi hadjáratra???
    Deployment???
    Mi is az, nem esik le??
  • ranGer2
    Van bérleted Vitez? kira alig várom hogy kipróbáljam multiban
  • manohun
    hát írnék én csak arra még várni kell egy ideig

előbb inkább a tigrist meg a deploymentet csinálják meg utánna törődjenek ilyesmivel...
  • Kit--Kat
    Akkor már a 3as multi crew-ért írjon manó, így még rálisabb lesz.
    Meg a tölté kezelő és a gépágyús sem hiányozhat:)
  • kincsed
    Köszi a sajnálatot,ez van.
    De megbukni matekból nem fogok!!!
  • Punker
  • kincsed
    Jó,estét mindenkinek! Én is emgírtam a kisérettségit.Matekból egy feladatot sem tudtam megcsinálni!!!
  • lachun
    Már csak a mi Kincsünkért izgulok remélem sikerült a vizsga neki!!!!!
  • lachun
    Na fent van a játék bajtársak meg jöttem a hát országból!!!
    üzem anyag és kaja van bőven
  • LtVitez
    egyébként meg csak az tüzelt menetből akinek nemvolt ki az összes lánctalpa :D
  • LtVitez
    hmmmm ilyen érvelés mellett már igazat adok :)
    tényleg Mano nemtudna ezzel valami felvetést indítani a fejlesztőknél?
  • Hupi
    Éppen ezért mind a valóságban, mind a játékban ritkán tüzeltek menetből. Előbb tüzelőállást kellett felvenni, csak azután lőttek. Akkor még nem volt lövegstabilizátor, ami miatt lehetetlenség volt mozgó járművel célzott lövést leadni.

E miatt jobb a lövész/vezető felosztás. Ott állítja meg a páncélost ahol a legjobb tüzelőpozíció van.
  • Hupi
    ua. mint előbbi hozzászólásom :)
  • LtVitez
    hát ezaz. hacsak nem akarnak 3 emberes multicrew-t csinálni
  • Hupi
    Sajnos valakinek ígyis-úgyis pattognia kell, mert 3 fontos pozíció van két emberre elosztva.
  • LtVitez
    összpontosításról meg annyit hogyha mozgásba van egy tank akkor is lehet vele sebészi pontosággal lőni. jó példa erre a bf,akik azért ott télleg tudtunk tankolni.. csak ott nemrázkódott annyira a tank,sokkal könyebb volt
  • LtVitez
    ezért mondtam hogy ez így félig jó,meg az úgy félig jó ahogy mondta Hupi. ezért kéne valami átmeneti megoldás ami nem létezik,akárhogy variálsz,hacsak nem akarunk 3-an kuporogni a tankba.
    ezért mondtam a 232-eses megoldást
  • Kit--Kat
    majd multizonk Vitéz és lekaszaboljuk a Francikat:))
  • LtVitez
    erről van szó.
  • Kit--Kat
    Én azért nem értek 1et ezzel, mert azért jó ez így, mert pl ha éppen mozgásba van a tank akkor ha külön van a lövész akkor jobban tud összpontosítani.
  • LtVitez
    az nemgond :)
    egyébként ebbe igaza van Lacusnak h én már előfizettem szal ;)
    de amint lesz freetrial gyere azt játszunk
    Ja és mégvalami . elfelejtettem h ma jár le a hónapom Mano szal holnap küldöm a pézt!
  • lachun
    !S Ranger LTVitéz már élvezi a a bármikor játszom amikor akarok bérletes kényelmét:)
  • ranGer2
    Free trial? tyű mióta várom már! ahogy kijön jövünk Vitézzel... ugye? :) amugy Vitez! ez a tiszti dolog nem csak ugy megy! sok padlót kell ahhoz még felsúrolnod a fogkeféddel!
  • lachun
    keine probléma kamarad:)
  • LtVitez
    namostmár egykét helyesírási hiba ebbe a szövegbe is van dehát tartja magát a közmondás - Semmi nem tökéletes. :)
  • LtVitez
    de ha belegondolsz ezse a legjobb,mert akkor megint ott tartunk hogy a vezető/tüzér megint pattanhat át egyik helyről a másikba,ami szerintem megint nem a legjobb megoldás.
    Abba viszont teljesen egyetértek,hogy ez így tényleg nem a legjobb,hogy nemlehet egyfolytába szemmel tartani a terepet.
    Bár pont ezért használták anno a 232-eseket,mint parancsnoki megfigyelő/felderítőjárműként. és itt a felderitőként nem csak azt értem,h előremegy és elöl tevékenykedik a harc sűrűjébe,hanem beáll valami magaslatra és vizslatja a szemét a parancsnok a tájon,mintha éppen egy bombázót tizenévest látna elmenni magaelőtt,a lehető legapróbb részletekig megfiygelni mindent.
  • lachun
    Sajna mások is már tűkön ülnek miatta elhiheted!!!
  • Hupi
    Úgy hogy jelenlegi felosztás helyett jobb lenne ha az egyik ember lenne a parancsnokkal/rádióslövésszel, míg a másik a vezetővel/toronylövésszel.
  • Kit--Kat
    az sok:(