19663
  • Shad01
    Itt a fórumban nagyon sok dolog elhangzott, de az újak nem valószínű, hogy több oldalra visszamenően elolvassák a beírásokat. Ezért a 1sthpr-el kapcsolatos letisztázott, megbeszélt dolgokat a honlapon fel kellene tűntetni. Például most a következőket:

Parancsnokok:
    Hupi,Joxy,Shad

Kiképzőtisztek
    Lachun-gyalogos, Mozambo-pánzélos, Shadhun-légierő-ágyúk

Így az újak tuddni fogják, hogy nem önjelölt diktátorok bróbálnak parancsolgatni nekik, hanem kinevezett vezetők.

Más, bár lehet ez is ide kapcsolódik:
    Mindezidáig lusta voltam a TS-en a nevem elé beírni a 1sthpr-t, ezt pótolni fogom. A szervezettség látszatához hozzátartoznak a külsőségek, ezért a honlapra felkerülhetne az is, hogy a tagoknak kötelező (vagy ajánlott) használni a 1sthpr előtagot.

A honlap gazdájaként a felmerülő új ötleteket szavazásra is bocsáthatnád.
  • Shad01
    Szombaton sajnos nem érek rá.
  • kincsed
    Milen furcsa lesz:már ismerlek titeket egy ideje,mégis majd újonc leszek én is köztetek.Ti meg a NAGYOK.De mivel tisztába vagyok türelmes,és segítőkész mivoltotokkal,nyogodt szívvel vetem magam elétek....vagy mellétek....vagy minek kell írnom...ja,hozzátok!
  • manohun
    mmmm, mire gondolsz?
  • Shad01
    Egyetértek Mozamboval, remélhetően hamarosana nyakunkon lesz az 1.14 a free triallal és a sok újonccal, addigra a letisztázott dolgokat meg kellene jeleníteni a honlapon (kiképzőtisztek, parancsnokok, stb.)

A kiképzés nem kötelező, viszont ajánlott. A régi free trialosok úgyis érzik, rászorulnak-e vagy sem. A kiképzőtisztek azért vannak, hogy bármilyen kérdéssel bátran lehessen hozzájuk fordulni. Ők nem fognak anyázni az idióta kérdéseitek hallatán.
  • CarajoEsp
    Jóreggelt. Ez a hét egy trágya nekem nem leszek szinte egyáltalán. Már megőrülök attól ,hogy sok-sok Char és Matlida szabadon mászkál.
  • ranGer2
  • ranGer2
    Neked is!
  • kincsed
    NA,ugy látszik ma nem én vagyok a legkorábban kelő.JÓ REGGELT MINDENKINEK!!!
  • LtVitez
    szépjóreggelt!
    nnnna a sok drogos :DDD
  • kincsed
    velem is lehet ám Jointozni:)
  • Kit--Kat
    Lac mikor Jointozunkegyet???
    Nem kell rosszra gondolni
  • Kit--Kat
    a csata hevében minden kiderül
  • Kit--Kat
    legyen úgy, majd meglátjuk
  • kincsed
    Kit-Kat!!!Ennyire már ismerhetnéd a bandát,hogy SOSEMtennének ilyet,és sosem néznének le senkit!!!!Mert ők ilyenekÉS ÉN ANYATIGRISKÉNT VÉDEM ŐKET!!!
  • Kit--Kat
    íjj bocs lac benéztem, nem a te üzenetedre akartam válaszolni
  • kincsed
    "tékuemhun"jól ejtem,ugye?Mozambo már kézbe is vette?Na,akkor nehéz éjszakának néz elébe.
  • Kit--Kat
    Nem értelek.
    HMM
    Na még 1x talán így fogható lesz:
    Remélem nem fogjátok bénának kezelni azt, aki csak azért kezdi újból, mert nem volt freetriál.
  • kincsed
    Ha belegondolok,hogy nemsokára talán végre én is köztetek lehetek,és MOZAMBO fog kiképezni,hát már most állok elébe.(csak most kénytelen leszek maardni,mikor te jössz,nem mondhatom:na,én mentem)Kiképezheted az első női katonát!!!És nekem is ez megtisztelő lenne tőled.Teszek ide,egy jövőbeli képet,egy tisztavatásról.Már szoltam a haveroknak,hogy jöjjenek már,és tiszteljenek meg titeket a jelenlétükkel.Ezzel a képpel búcsúzom,ez egy Tisztavatás,remélem,rájöttetek.Jó éjt nektek!
  • manohun
    Ezúton szeretném üdvözölni legújabb tagunkat: Tqmhun-t

Mozambo már kézbe is vette a kiképzését, szegény flótás
  • manohun
    Kit kat itt azokról beszélünk akik tagjai a 1st Hunyadi Panzer Regiment-nek akik csak előfizető játékosok lehetnek.
  • lachun
    !S asszem nekem ma ennyi volt joccakát :)
  • Kit--Kat
    Ugye azt aki csak a free-s megszakítás miatt nem játszott nem nézitek újoncnak??
  • GoTCHa
    Ha bejön mouselook akkor azt hiszem szét lesz bombázva rendesen a mocskos zabhegyezők arca, beülök egy p3h ba azt kapo mindnek eddig is kampo volt eléggé de ugye ugy nehléz célozni hogy a joyom nem áll meg :P szal repcsi és tank, de sapperolni is szeretek DE CSAK HA NEM FAGY A GAME :DD !S
  • ranGer2
    ok!
  • Punker
    frissíti magát
  • ranGer2
    Tényleg én régebben letöltöttem egy nemtommilyen verziót.. nah ha azt most ujra felrakom akkor frissití magát és a legujabb lesz? vagy azt is le kell tölteni?
  • Punker
    előre mondom hogy én maradok a gyalogságnál azt már megszoktam meg szeretem is
  • Punker
    lassan felépülök a sebesülésből, én is ujjonc leszek? :)
  • mozambo
    Természetesen a kiképzési feladatokat Lacussal-ha ö is úgy gondolja-igéretemhez híven vállalom.
    Kiképzési alapelvek:
    -A tiszeknek való feltétel nélküli engedelmesség.
    -Térképen való tájékozodás.
    -Szakzsargon hibátlan ismerte/FB,AB stb.../
    -Billentyüzet beállitása.
    -Fegyverek erőségeinek korlátainak ismerete.
    -Mozambo szintü gyilkos terminátorok kitenyéztése:-))))
  • manohun
    Egyetértek Mozambo kisebb módosításokkal:)

Szombaton akkor várok minél több játékost, főleg a kinevezésre jelölteket 18.00 egy kis kinevezési ceremóniára :)
  • ranGer2
    Pontosan! zavart kelthet a vitázás.. :) sok ujonc lesz? ugye nem fogtok szivatni? :D meg ilyen próba? TÉNYLEG! alapkiképzésen azért ugye mindenkinek részt kell venni?
  • mozambo
    Szerintem el kéne kezdeni a tisztek kinevezését.Lassan jönnek a free-s emberek addigra ki kéne hogy alakuljon valamilyen parancsnoki lánc.Javaslatom Hupi,Joxy,Shad kinevezését hadnagyá.Amint jönnek az újak értelmet nyer a 3 plusz TISZT!Amig kevesen vagyunk addig sem hiszem,hogy problémát jelentene,egész egyszerüen ha mindhárman vannak megbeszélik hogy az adott támadást éppen ki vezényli le/nem hiszem,hogy összevesznének rajta/.Így valószínű,hogy valamelyikük mindig lesz és így nem maradunk parancsnok nélkül.Manónak is több ideje lenne egyeztetni a nagyokkal és stratégiailag vezetni minket.Fontosnak tartom,hogy ez rövid idön belül megtörténjen,hogy mire jön az új állomány addigra jól láthatóan és mindenhol látható legyen a rangjuk ne elöttük vitázunk ezekröl a dolgokról/Hiszen ha mindez elöttük történik meg nem lesz akkora tekintélyük a parancsnokoknak-és akkor ugye jöhet a KIRUGÁS:-)))/.Kérem tegyük meg a megfelelő lépéseket mielöbb.
    Köszönettel:
  • Hupi
    Minek kipakolni, több ezer tonnát úgy sem állítanak meg.

• lachun
    !S mindenkinek ma nem volt sok szerencsém az ellenséges rombolokkal.
  • lachun
    !S remélem nem fájt a szuri ma!!!!
  • ranGer2
  • LtVitez
    és a panzerek átszakítják a hajótörzset és elözönlik az ellenséges partszakaszt! :D
  • ranGer2
    Belerakod a tankokat a vizbe! átváltasz légpárnás üzemmódba és kész! ez minden panzeren megtalálható csak sokan nem jöttek még rá!!
  • manohun
    nem kell dokk hogy ki tudja rakodni csak közel kell menni a parthoz