19663
-
Shad01 #4239 Itt a fórumban nagyon sok dolog elhangzott, de az újak nem valószínű, hogy több oldalra visszamenően elolvassák a beírásokat. Ezért a 1sthpr-el kapcsolatos letisztázott, megbeszélt dolgokat a honlapon fel kellene tűntetni. Például most a következőket:
Parancsnokok:
Hupi,Joxy,Shad
Kiképzőtisztek
Lachun-gyalogos, Mozambo-pánzélos, Shadhun-légierő-ágyúk
Így az újak tuddni fogják, hogy nem önjelölt diktátorok bróbálnak parancsolgatni nekik, hanem kinevezett vezetők.
Más, bár lehet ez is ide kapcsolódik:
Mindezidáig lusta voltam a TS-en a nevem elé beírni a 1sthpr-t, ezt pótolni fogom. A szervezettség látszatához hozzátartoznak a külsőségek, ezért a honlapra felkerülhetne az is, hogy a tagoknak kötelező (vagy ajánlott) használni a 1sthpr előtagot.
A honlap gazdájaként a felmerülő új ötleteket szavazásra is bocsáthatnád. -
Shad01 #4238 Szombaton sajnos nem érek rá. -
#4237 Milen furcsa lesz:már ismerlek titeket egy ideje,mégis majd újonc leszek én is köztetek.Ti meg a NAGYOK.De mivel tisztába vagyok türelmes,és segítőkész mivoltotokkal,nyogodt szívvel vetem magam elétek....vagy mellétek....vagy minek kell írnom...ja,hozzátok! -
manohun #4236 mmmm, mire gondolsz? -
Shad01 #4235 Egyetértek Mozamboval, remélhetően hamarosana nyakunkon lesz az 1.14 a free triallal és a sok újonccal, addigra a letisztázott dolgokat meg kellene jeleníteni a honlapon (kiképzőtisztek, parancsnokok, stb.)
A kiképzés nem kötelező, viszont ajánlott. A régi free trialosok úgyis érzik, rászorulnak-e vagy sem. A kiképzőtisztek azért vannak, hogy bármilyen kérdéssel bátran lehessen hozzájuk fordulni. Ők nem fognak anyázni az idióta kérdéseitek hallatán. -
#4234 Jóreggelt. Ez a hét egy trágya nekem nem leszek szinte egyáltalán. Már megőrülök attól ,hogy sok-sok Char és Matlida szabadon mászkál. -
#4233 -
#4232 Neked is! -
#4231 NA,ugy látszik ma nem én vagyok a legkorábban kelő.JÓ REGGELT MINDENKINEK!!! -
LtVitez #4230 szépjóreggelt!
nnnna a sok drogos :DDD -
#4229 velem is lehet ám Jointozni:) -
#4228 Lac mikor Jointozunkegyet???
Nem kell rosszra gondolni -
#4227 a csata hevében minden kiderül -
#4226 legyen úgy, majd meglátjuk -
#4225 Kit-Kat!!!Ennyire már ismerhetnéd a bandát,hogy SOSEMtennének ilyet,és sosem néznének le senkit!!!!Mert ők ilyenekÉS ÉN ANYATIGRISKÉNT VÉDEM ŐKET!!! -
#4224 íjj bocs lac benéztem, nem a te üzenetedre akartam válaszolni -
#4223 "tékuemhun"jól ejtem,ugye?Mozambo már kézbe is vette?Na,akkor nehéz éjszakának néz elébe. -
#4222 Nem értelek.
HMM
Na még 1x talán így fogható lesz:
Remélem nem fogjátok bénának kezelni azt, aki csak azért kezdi újból, mert nem volt freetriál.
-
#4221 Ha belegondolok,hogy nemsokára talán végre én is köztetek lehetek,és MOZAMBO fog kiképezni,hát már most állok elébe.(csak most kénytelen leszek maardni,mikor te jössz,nem mondhatom:na,én mentem)Kiképezheted az első női katonát!!!És nekem is ez megtisztelő lenne tőled.Teszek ide,egy jövőbeli képet,egy tisztavatásról.Már szoltam a haveroknak,hogy jöjjenek már,és tiszteljenek meg titeket a jelenlétükkel.Ezzel a képpel búcsúzom,ez egy Tisztavatás,remélem,rájöttetek.Jó éjt nektek! -
manohun #4220 Ezúton szeretném üdvözölni legújabb tagunkat: Tqmhun-t
Mozambo már kézbe is vette a kiképzését, szegény flótás -
manohun #4219 Kit kat itt azokról beszélünk akik tagjai a 1st Hunyadi Panzer Regiment-nek akik csak előfizető játékosok lehetnek. -
lachun #4218 !S asszem nekem ma ennyi volt joccakát :) -
#4217 Ugye azt aki csak a free-s megszakítás miatt nem játszott nem nézitek újoncnak?? -
#4216 Ha bejön mouselook akkor azt hiszem szét lesz bombázva rendesen a mocskos zabhegyezők arca, beülök egy p3h ba azt kapo mindnek eddig is kampo volt eléggé de ugye ugy nehléz célozni hogy a joyom nem áll meg :P szal repcsi és tank, de sapperolni is szeretek DE CSAK HA NEM FAGY A GAME :DD !S -
#4215 ok! -
#4214 frissíti magát -
#4213 Tényleg én régebben letöltöttem egy nemtommilyen verziót.. nah ha azt most ujra felrakom akkor frissití magát és a legujabb lesz? vagy azt is le kell tölteni? -
#4212 előre mondom hogy én maradok a gyalogságnál azt már megszoktam meg szeretem is -
#4211 lassan felépülök a sebesülésből, én is ujjonc leszek? :) -
mozambo #4210 Természetesen a kiképzési feladatokat Lacussal-ha ö is úgy gondolja-igéretemhez híven vállalom.
Kiképzési alapelvek:
-A tiszeknek való feltétel nélküli engedelmesség.
-Térképen való tájékozodás.
-Szakzsargon hibátlan ismerte/FB,AB stb.../
-Billentyüzet beállitása.
-Fegyverek erőségeinek korlátainak ismerete.
-Mozambo szintü gyilkos terminátorok kitenyéztése:-)))) -
manohun #4209 Egyetértek Mozambo kisebb módosításokkal:)
Szombaton akkor várok minél több játékost, főleg a kinevezésre jelölteket 18.00 egy kis kinevezési ceremóniára :) -
#4208 Pontosan! zavart kelthet a vitázás.. :) sok ujonc lesz? ugye nem fogtok szivatni? :D meg ilyen próba? TÉNYLEG! alapkiképzésen azért ugye mindenkinek részt kell venni? -
mozambo #4207 Szerintem el kéne kezdeni a tisztek kinevezését.Lassan jönnek a free-s emberek addigra ki kéne hogy alakuljon valamilyen parancsnoki lánc.Javaslatom Hupi,Joxy,Shad kinevezését hadnagyá.Amint jönnek az újak értelmet nyer a 3 plusz TISZT!Amig kevesen vagyunk addig sem hiszem,hogy problémát jelentene,egész egyszerüen ha mindhárman vannak megbeszélik hogy az adott támadást éppen ki vezényli le/nem hiszem,hogy összevesznének rajta/.Így valószínű,hogy valamelyikük mindig lesz és így nem maradunk parancsnok nélkül.Manónak is több ideje lenne egyeztetni a nagyokkal és stratégiailag vezetni minket.Fontosnak tartom,hogy ez rövid idön belül megtörténjen,hogy mire jön az új állomány addigra jól láthatóan és mindenhol látható legyen a rangjuk ne elöttük vitázunk ezekröl a dolgokról/Hiszen ha mindez elöttük történik meg nem lesz akkora tekintélyük a parancsnokoknak-és akkor ugye jöhet a KIRUGÁS:-)))/.Kérem tegyük meg a megfelelő lépéseket mielöbb.
Köszönettel: -
Hupi #4206 Minek kipakolni, több ezer tonnát úgy sem állítanak meg.
-
lachun #4205 !S mindenkinek ma nem volt sok szerencsém az ellenséges rombolokkal. -
lachun #4204 !S remélem nem fájt a szuri ma!!!! -
#4203 -
LtVitez #4202 és a panzerek átszakítják a hajótörzset és elözönlik az ellenséges partszakaszt! :D -
#4201 Belerakod a tankokat a vizbe! átváltasz légpárnás üzemmódba és kész! ez minden panzeren megtalálható csak sokan nem jöttek még rá!! -
manohun #4200 nem kell dokk hogy ki tudja rakodni csak közel kell menni a parthoz