19663
-
lachun #4159 Kb más fél hét asszem -
#4158 freetrial mikor lesz? -
lachun #4157 szerintem meg fogják oldani majd ezt is:) -
#4156 ezt, hogy érted? -
Hupi #4155 A gond az hogy rossz az elosztása a multinak, nem harckocsi vezetőre van szükség hanem parancsnokra, aki minden körülmények között folyamatosan szemmel tudja tartani a terepet, a célpontokat, és a harcmezőn zajló eseményeket. -
lachun #4154 Már szedem is a játékot !!!! -
lachun #4153 !S hahó jóestétt végre életett leheltünk a gépembe:)
Amint látom nagyon küztdtetek:)!!!!!! -
#4152 Mi annó Vitézzel multiztunk és nagyon jól működött. Ha megáltunk a vezetőülésből átpattantam a gépfegyverhez és pásztáztam a mezőt, hogy hol vannak antitankosok.
Már a hangulata is más az egésznek. -
manohun #4151 nem kevesebb ha gyalogosok is kísérik csak megint az a gond jön elő hogy várni kell a másikra. -
Hupi #4150 A multi nem működik mert kevesen vagyunk, és a harcértéke is kisebb 2-3 multi páncélosnak, a 4-6 szimplával szemben. -
#4149 !S olvasgatok olvasgatok. és eszembe ötlik hogy azt is meg kéne rágni hogy nem.e célratörőbb kisebb de hatékonyabb csapattal a színre értem ez alatt a multi crew-t. nem biztos hogy 5 tank többe ér mint 3 amiből 2 mc-es.legalábbis sztem. a katonáskodást pedig nem kéne annyira komolyan venni, mert könnyen lázadás lehet belőle ha igen elszáll valamelyik parancsnok. elvileg én is az voltam de inkább lemondok rola. kivéve ha kértek rá. estefele jövök röpködni meg löni. ne menjetek aluuni jám :D -
Shad01 #4148 Második video:
Töltsétek le a fájlokat
http://www.tar.hu/shad01/sorhadjarat2.001
től
http://www.tar.hu/shad01/sorhadjarat2.004
ig
egyesítsétek öket (total commander, mastersplitter, stb.)
a végeredményt nevezzétek át
sorhadjarat2.zip -re
Jelszó a névadónk kis betűvel.
-
#4147 a Panzerregiment megy a BF találkozóra? -
#4146 úhh basszus akkor az nekem is lesz, most ugrik be -
LtVitez #4145 középiskola második osztály
és azért van hogy szok(p)juk a nagyérettségit
nekünk pl most haramadikra kitalálták a próbaérettségit,de itt hála égnek csak egy tárgyból kell szóbelizni,és nemfog beleszámítani ez a jegy az évvégibe -
#4144 egyébként ezt miért is kell csinálni???
és hanyadikban??? -
LtVitez #4143 hogysikerült a kisérettségi? ti mákosok voltatok mer nektek csak 2 v 3 tantárgy volt,nekünk meg volt vagy 5 ha nem több... -
#4142 Mikor kerül fel a többi videó? Ma már leszek énis , mert 1-je óta nem voltam. -
#4141 Kisérettségi. Megírtam azt amit a az éretségizők délelött. -
Bat #4140 Mi az a kisérettségi? -
Hupi #4139 Nem, állítólag hazafele készül itthon meg nem biztos hogy lesz netje. -
#4138 Toko még játszik? -
LtVitez #4137 nagyon metáááááál kép :) -
#4136 ettől gondoldom hanyat hátat fordított az fps jó arány:D -
manohun #4135 pontosan -
#4134 Gratula Vitéz:))
Úristen, ilyen lett minden 2D-s fából??? -
Hupi #4133 Manó erdős, fás, pz3-as amelyenn ül egy gyalogosos kép a galériába ha kell...
[IMG][/IMG] -
LtVitez #4132 már csak 4 év és lesz köztetek egy hivatásos tiszt is (remélhetőleg) ;) -
LtVitez #4131 urisdten még cska most kisérettségizel? hát akkor sok sikert hozzá, tavaly nekem is volt szerencsém hozzá... -
Shad01 #4130 Mozambo gyalogosként is megadásra tud bírni egy Chart
-
#4129 Manó,tanulj te is,hogy büszkék lehessünk rád!Bár én tudom,hogy te tudsz.de te tudod-e,hogy én tudom,hogy tudsz,viszont te tudod-e,hogy én nem tudok.Ja,most jut eszembe,hogy ma földrajzból is kisérettségi van:(((Nem is tanultam rá basszus!!!De abból menő csaj vagyok legalább... -
#4128 Én tudok azt hiszem,legjobban megérteni,ugyanis nekem 16.30-kor kezdődik a maygar kisérettségim!!!Remélem,lélekben velünk vagytok,bár a nemtudáson sajna ti sem tudtok segíteni.Ha nem sikerül,nem mehetek 2 hét mulva érettségizni,ugyhogy nagy a tét.Na,ezen a lépcsön teszem meg az okítás felé vezető utat heti kétszer -
manohun #4127 Shad a fórummal kapcsoltban ha ráérek akkor felrakok a 1st hunyadinak is egy ilyen honlapot mint a magyar HQ és ott majd lesz fórum -
manohun #4126 Carajo a pass: hunyadi -
manohun #4125 ez jó igy shad látszik hogy te később érkeztél így még a végére is emlékszel :))) -
#4124 Ez mind jó ötlet ,kivéver az indokolt esetben való kilépést. Ezt spec énse tudom mindíg betartani vagy ,hogy nekem is egy fontos csata közben kell lelépnem valami miatt. Szerintem erre ne nagyon hozzunk szabályt ,mert vita tárgya lenne. A többi OK.
Kedvenc Fegyvernem: Páncélos,Tankelhárító. Ezekkel újoncokat is vállalok ,ha kell. Gyalogosban Lachun legyen énis azt mondom ,mert azt ő vágja legjobban. Nah megyek kisérettségizni by!! -
#4123 Nekem valamiért nem fogadja el a jelszót:D Amúgy meg utálom a rejtvényeket(főleg amiket nemtok kitalálni:D -
Shad01 #4122 A Sörhadjáraton kétség kívül mindenki jól érezte magát. A sörözés alkalmából több fontos dolog megvitatásra került, ezeket megpróbálom összegezni, és vitára bocsátom.
A 1.14 kiadásáig és az új free trialig meg kellene alkotni a Hunyadi szabályzatát, és honlapra feltenni. Az újoncok szívesebben játszanak majd, ha a kiképzésük gördülékenyebben megy és látják, hogy egy jól szervezett magyar csapatban tudnak a későbbiekben tevékenykedni.
Kell egy parancsnok
A háborúzás nem a demokráciáról szól. Az élethűség és az eredményesség szempontjából fontos, hogy minden alkalommal legyen egy felelős parancsnok. Elhangzott egy parancsnoki lista a következő nevekkel (amennyiben jól emlékszem rá)
Joxy
Shad
Mano
Mozambo
Amennyiben közülük fent van valaki, akkor automatikusan ő a parancsnok. Meghatározza, hogy a 1st Hunyadi hol és mit támad, kiosztja, ki milyen harceszközt hozzon. A lehetőségekhez képest mindenki igyekezzen végrehajtani a parancsokat.
A parancsnokokat a játék alatt kritizálni tilos, éppen elég dolga lesz neki anélkül is, hogy a kritikákkal foglalkozzon. Létre kell hozni viszont egy fórumot, ahol mindenki megteheti az észrevételét a legutóbbi vezetéssel kapcsolatban. Itt senki sem profi tiszt, mindenki biztosan fog hibázni, ezekből a hibákból amennyiben normális hangnemben van megfogalmazva, mindenki tanulhat.
A fenti személyek nem önjelölt vezetők, azért vállalják a feladatot, mert még a rossz vezetés is jobb a szervezetlenségnél. Ha bárki más elég tehetséget érez magában, természetesen kipróbálhatja a parancsnokságot.
Játszunk együtt!
Ha már többen bent vannak a játékban, akkor harcoljanak együtt. Több szem többet lát, tudjuk egymást fedezni, támogatni.
Ha a parancsnok bejelenti, hogy gyülekező az x városnál, akkor a 1st Hunyadi tagoknak kötelességük megjelenni. A drága technikát kár egy kilépéssel elveszíteni, kell hagyni időt arra, hogy mindenki visszatérhessen bázisára. Ezért a gyülekező időpontját legalább 5-10 percre előre kell bejelenteni.
Példa: Gyülekező 8 perc múlva 18:30-kor Tier AB-en.
Késés csak nagyon indokolt esetben elfogadható, azokban az esetekben, mikor a kilépéssel több más játékos eredményes harca kerülne veszélybe. Például éppen depót, AB-t foglal valaki, vagy ő kezeli az egyetlen, a gyalogosok foglalását fedező páncélost.
A gyülekezőre történő felhívás hangozzon el a TS-en és a squad csatornán is.
Kiképzőtisztek
Az elhangzott vállalások alapján:
Lachun gyalogság
Mozambo páncélos
Shad légierő, légvédelem, tankelhárító ágyúk
Ki kell térni a kiképzés során a játék felépítésére, mik a jelentőségük az egyes épületeknek, hogyan kell foglalni, stb. Az újoncokat le kellene vizsgáztatni kommunikációból. Tudniuk kell mit jelent az FB, AB, CP, Depo, mert enélkül nem fogják megérteni sem a parancsnokot, sem a többieket.
Kedvenc fegyvernem
Mindenkinek van kedvenc és kevésbé kedvelt fegyverneme, mindenki tudja, hogy mi az ő erőssége. Ezt viszont nem biztos, hogy a parancsnok ismeri.
Mindenkinek nyilatkoznia kellene, az alábbi fegyvernemek közül
gyalogság
pánzélos
légvédelem
tankelhárító ágyúk
légierő
tengerészet
mi a kedvence,
mivel hajlandó játszani, ha muszáj,
mivel nem akar soha játszani
-
#4121 én csináltam
-
manohun #4120 Ez nem ér én nem is tudtam a felvételről :)))