19663
-
#4280 ja,már nem dolgozik ott,azt mondta -
#4278 Vitez segitségével sikeresen beconfigoltuk a controls-t! -
#4277 most sikerült megkapni azokat a privi üzeneteket,amiket amiket 7 napja kaptam tőletek:( -
#4276 Na,SZÉP ESTÉT!!!Sikeresen elkéstem a vizsgáról,de sikeresen katona létemre tekintettel,a puskázást se hanyagoltam el.Ahogy Lacus mondaná"GÁZ VAN!"Manó a segítségedre lenne szükségem -
#4275 vizipipa rulz! -
manohun #4274 Szigorúan gyümölcslével :) -
mozambo #4273 Mano hova küldjem a gömbtalpú cipőt:-)??? -
LtVitez #4272 tessék benyomni helyettünk is ám! ahányan vagyunk a Hunyadiba annyi akármit igyál! :D -
manohun #4271 nálunk lakótársam születés napját ünnepeljük úgy hogy ma nem leszek :) -
LtVitez #4270 Carajo: nekem megvan a Te icq számod. azt már nemhasználod? -
LtVitez #4269 Te olyan hülye vagy,csak nem forogsz bazeg :DD
avagy egy másik kedvenc gyöngyszemem: Anyád aztmondta hogy fél egyre menj haza,mert egyre hülyébb leszel. :DDDD -
#4268 mikor füvezünk majd multiba? -
lachun #4267 Nem sokára jövök sietek bye!! -
lachun #4266 !S Jaj imádom ezt a ki írást:
AXIS FORCES VICTORIOUS! -
Hupi #4265 A páncéltörő ágyú kezelésének oktatását Mozambo alá vonnám mert oda tartozik, a légvédelem természetesen nálad maradna. -
LtVitez #4264 iagz irodalomból kihúztam a legnehezebb tételt,azon el is csúsztam,de mivel kerteltem egy sort a tanár meadta a 2-est :D -
LtVitez #4263 nehéz volt az idei kisérettségi? mert pl én a matekot tavaly négyesre megírtam,azt örültem volna a kettesnek is :D -
LtVitez #4262 most nekitudunk állni? csak mert holnap lehet h nemleszek -
Hupi #4261 Honlapon fent a cím, bal oldalt lent. -
#4260 na holnap reggel 9-től én is "jómunkásember" leszek.... -
#4259 Mivel sikeresen lekűzdöttem a tanulásban lévő akadályokat, végre megint többet leszek. Nem mondom ,hogy sokkal ,de a semminél azért többet. Remélem megérem a freetrialkorbezúduló embertömeget. -
lachun #4258 !S jó estét sajna nem sokat tudok mostanában lenni mert a az áruház leltárra készül és sokat tulórázok majd ma meg bevásárlás sietek azért:) -
#4257 Már csak napok kérdése reméle! Nekem nem kell még csak véleltenül sem kiképzés, 3 hónapot végigharcoltam vagy többet.
De azért a billentyűkonfigban segíthetnétek majd, ha nem nagy kérés -
#4256 Köszi! sok problémám adódott amugy majd TS en elmondom.. -
LtVitez #4255 persze -
#4254 Amugy melyik TS en szoktatok lenni Hupi? -
#4253 ÚÚÚ de várom már a hétvégét! Vitez! figyi felrakom ujra a cuccost segiternél megint beállitgatni? -
LtVitez #4252 ha kell én küldök magyart -
#4251 oké,oké,én örülök ha "beszállhatnék"és valami maradandót alkothatnék,hogy egy életre megjegyezzetekHúúú,lekésem a vizsgámat.... -
Hupi #4250 Indulót, indulót, indulót! -
#4249 Majd megteszem ha hazajöttem a magyar dalok ajánlatát,én azt bevállalom,hogy ráadásul szöveggel együtt....de nekem ez nagyon tetszik!!!Persze az eredeti szöveggel.De van némi írói,költöi hajalmom,ha megmondjátok,milyen művet szeretnétek,mi legyen a témája,stb...(óda,szonet,induló,"himnusz")És mi legyen a tartalma.Lehetne egy "levédett" indulónk,vagy bármink.Várom az ötleteiteket,hogy legyen már meglévő,vagy írjak én.Legalább ennyivel hozzátok járulhatok,és nagyon szivesen...oké?Csók mindenkinek,indultam....... -
Hupi #4248 Egyébként Manó legalább egy magyar dalt illene kitenni a sok (egyébként nagyon jó) német, orosz, USA-beli mellett. -
Hupi #4247 Kedvelt verzióm
A zöld mezőn megpuskázik nyer az ellenségtől
A kvártélyon mulatozik nyer a menyecskéktől
Hej élet...
Máris árasztom a tudásomat. :) -
manohun #4246 Szorítunk -
#4245 Na,fiúk,mentem matak vizsgára,14.15-kor kezdődik és 2 órás.Jó lenne,ha érezném az erőteljes gondolatátviteleteket,árasszátok felém belső energiátokat.Remélem,segít....cupp,cupp mindenkinek -
#4244 na,oké,nem lehet beteeni,szóval:
Paripáját megforgatja,elmegy a dolgára,
megütközik,viaskodik,siet a prédára.
Hej,élet,be gyöngy élet,ennél szebb sem lehet,
csak az jöjjön katonának,aki ilyet szeret.
Ellenségre,nyereségre kimegyen próbára
megütközik,viaskodik siet a prédára.
Hej élet,be gyöngy élet,ennél szebb sem lehet
csak az jöjjön katonának,aki iylet szeret.
Menjünk azért seregesen,tartsuk meg hazánkat,
vérrel,borral(ÉS NEM SÖRREL)oltalmazzuk a mi szent hazánkat.
Hej élet,begyöngy élet,ennél szebb sem lehet
csak az jöjjön katonának,aki ilyet szeret!
És ismerhetnétek már,szaladnék felétek,kidomboritott mellkassal,akár annak a golyónak elébe,amitvel titeket lőnének..... -
#4243 -
#4242 -
Hupi #4241 A jó lovas katonának de jól vagyon dolga
Eszik-iszik a sátorban semmire sincs gondja
Hej élet be gyöngy élet ennél szebb sem lehet
Csak az gyüjjön katonának aki ilyet szeret
-
#4240 Shad!Van még esetleg a vasárnapról készült kép,amit még esetleg nem raktál be a forumba?Vagy ha nem gond,nem küldenéd el az email címemre?Amit persze meg is adnék...köszönöm