19663
-
#4320 De azért el ne olvadj! -
#4319 Természetes! :) -
#4318 de nekem ez annyira jó,hogy gondol rám valaki.....:) -
#4317 De tényleg fogalmam nincs de Rámjött hogy neked csiálok egy logót.. nemtudom hogyan csak úgy jött! :D -
#4316 Lehet :) -
#4315 Én azt az angyalt abban a pillanatban tettem be,mikor te!!!DOLGOZIK EGYMÁS KÖZT A 6. ÉRZÉKÜNK???? -
#4314 te annyira drága vagy,és ugy meghatottál.Hogy tehetném magamévá????
-
#4313 -
#4312 -
#4311 Nézd mit csináltam neked 2 perc alatt :) ha nem tetszik akkor szólj és átrajzolom! :)
-
#4310 -
#4309 Nem drágaságom,Rám gondolt!(remélem)Ha nem,bocs!!! -
Hupi #4308 A csajokra gondolsz? :))) -
LtVitez #4307 A LEGNAGYOBB EMBER!!!!!!! -
#4306 http://image.com.com/gamespot/images/2004/screen0/917867_20040510_thumb020.jpg[/img] -
#4305 Este várlak titeket Jointozni!!!Itt egy kép rólam. -
Shad01 #4304 Harmadik video a Sörhadjáratról:
Töltsétek le a fájlokat
http://www.tar.hu/shad01/sorhadjarat3.001
http://www.tar.hu/shad01/sorhadjarat3.002
egyesítsétek öket (total commander, mastersplitter, stb.)
a végeredményt nevezzétek át
sorhadjarat3.zip -re
Jelszó a névadónk kis betűvel. -
#4303 Igen,volt,és Manó nagyon jól érezte magát!!! -
manohun #4302 Helló Toko!
Hát sör hadjárat már volt de attól még összefuthatunk valamikor. -
Toko #4301 S! Udvozlet bajtarsak! Mostmar ithonrol koszontelek benneteket hianyzik a jatek es hianyoztok ti is!
Remelem a mocskos szovik csak a hatukat mutatjak nektek koszonhetoen! :))))
Jol megvagyok ithon, minden jo es fasza, bar ezalatt a ket het alatt inkabb csak othon voltam, ettem ittam nem bankottam! :))
Mano , majd folhivlak hamarosan, es megejthetnenk maj azt a sorhadjaratot, amirol beszeltunk! :)) Nemsokara ugyis tobbet jarok pestre, intezni a dolgaimat!
Jok legyetek, majd jelentkezem , sajnos jatszani meg nem tudok, mert nincs internetem, de majd. Udv emerek!!!!!!!!!!!!!!!!! :)))))))) -
manohun #4300 Felkerült néhány kép 1.14ből -
#4299 KATONÁK!!!Fejtsétek már meg nekem légyszi...betettem egy mozgó képet.Figyeljétek meg azt a fekete kabátos uriembert,aki hirtelen valamit a belsőzsebébe tesz.Engem naygon izgat,mi lehet az! -
#4298 Ja,természetesen ott vannak,ezért is nehéz a ruhavásárlás:) -
#4297 És a szárnyak? :) -
#4296 A hajszin,az arcforma,a mell,stimmel,a szemem egy kicsit világosabb zöld(sárgászöld) és tegyetek hozzá +15 kg-ot. -
#4295 Hogy Te milyen drága vagy!Csak szeretnétek,ha igy néznék ki!!!Akkor aztán biztos kérnétek a számomatTudsz ts-re jönni egy picit? -
manohun #4294 találtam kincsről képet :)
-
#4293 mit akartok,8:44 van,és 6 vendég a honlapon.Jönnek a megpihenni vágyó kisebb turista csoportok... -
#4292 De emlkészel,jómultkor sem sikerült nekem,és te segítettél.Majd valahogy vegyük fel a kapcsolatot,jó?
-
#4291 Ja,akkor már a modorátorok kitörölték.Ezt akartam betenni0690333-3333.De helyette ezt tettem be,hogy 0670...-....a sajátomat,mert közben valakivel beszéltem,és nem voltam elég figyelmes. -
manohun #4290 Milyen számod?
A vendég dolog meg azért van mert nem vagy bejelentkezve szerintem. -
#4289 Szép jó reggelt!!!Ma sem 3.35-kor keltem szerecsére. -
#4288 A privi üzenetek titka, hogy nem mindig jelzi itt a szöveg box-nál, de a forumok főoldalán mindig jelzi. -
#4287 De van még itt valami,ami miatt beszélni szeretnék veled:)A honlap miatt.Vendégként tüntet fel.Micsoda probléma,tudom...de nekem fontos,hogy ne kínai turistaként legyek benne. -
#4286 Manó,ha te szedted ki a számomat,ajókkor nagyon köszönöm,ha meg a moderátorok,akkor nekik köszönöm!!!Jó éjszakát mindenkinek,álmodjatok szépeket. -
manohun #4285 Én is most kaptam meg amit 10.én küldtél :( -
lachun #4284 joccakát nektek holnap remélem több idöm lesz:) -
Shad01 #4283 Pak-kal ugyanúgy kell célozni, mint a páncélosok ágyújával, itt a művészet a tologatásban rejlik.
Nem ragaszkodom annyira az atg oktatáshoz, ha Mozambo vállalja, legyen. -
Hupi #4282 :))))) -
lachun #4281 !S Sajna nem tudtam gyorsabban,de most már vagyok!!!!