19663
-
manohun #4360 felkerült néhány kép a mai menetből a galériába -
manohun #4359 Jó csata volt ez a mai remélem sok ilyen lesz...
bár volt egy kis gond a fegyelemmel és az engedelmességel de ez még úgy is fejlődni fog -
lachun #4358 KB igy támadtunk az ára 2 pan kill és egy laffi
-
lachun #4357 JUj de jó., nekem mennem kell édeske aludni!!!
Iszonyat fillinges volt a mai csata 3 gyalog és 3 pánzer milyen pusztitátást tud tenni ez igen nagyon tetszik:) -
#4356 HÚÚÚÚ gyerekek,kellően jól érzem magam,de még igy sem felejtelek el titeket...ez ám a nem semmi!Puszka mindenkimnek,aki annak érzi magát!!! -
lachun #4355 !S Na széép estétt mindenkinek !! -
#4354 Bárcsak én is a próbaérettségimet írnám...nagyon bekeményítettek most!Nem tudom mi lesz velem,ugy érzem,nem fog sikerülni!!!Több mint 125 tételem van...+a matek elmélet. -
LtVitez #4353 kedden próbaérettségizek énis ,csak én töriből :|
szal sok sikert mindenkinek aki vizsgádzik :) -
LtVitez #4352 ma énis iszok mindenki egészségére :)
de akkor felmerül az emberbe a kérdés. ha mindenki piálni megy kifogja tartani a frontot? :) -
#4351 Én kedden írok magyarból próbaérettségit.
Sok sikert neked. -
#4350 Dehogy is!Nehogy azt hidd,csak annyyira mélyen vagytok a szívemben,hogy lehetetlen előkeresni egyszerre mindenkit!!!!1 hét az érettségimig.Remélem,bele tudod magad élni...Na,most végre elfelejtem pár óráig. -
#4349 Hmm. Mi csak ilyen későn jutunk eszedbe?:DDD
NA nem baj. Ma énis iszok mindenki egészségére(igaz én csak ásványvízzel:D -
#4348 Carajo,és Panker...a ti egészségetekre már enni fogok,mert ez nem lesz igy jó... -
#4347 Hu,Rangert kihagytam...akkor még egy pohár...huuuu -
#4346 Azon gondolkozom,mennyit kell inni,hogy mindenki egészségére igyak.No,lám csak:Lacus,Manó,Szabi,Hupi,Mozambó,Joxy,Cimbi,Shad,Vitez,Kit-Kat-bár ő fiatalkoru...ez már igy is sok.....de valahogy majd csak kibírom,de akkor sajna nem tudok majd beszélni....igy fogom egyenként töltögetni,és mondom a neveteket:)A többiek meg majd hülyének néznek...miről is beszélek -
#4345 Háj neked is:) -
LtVitez #4344 lesz nemsokára úgyhogy... :) -
#4343 Háj a kummantós alakulatnak!
Kedves uraim, hölgyeim és egyebek, van mostanság trial?
-
#4342 " a bombázó repülőgép találati pontossága igen nagy.Mindíg eltalálja a földet " -
#4341 Éjjenek a logok.Vagy a LÓGÓK? -
EZ NAGYON BÜNTET!!! nagyon jóóóó!!! -
#4339 1.14 et akarok!!! -
LtVitez #4338 de frankó képek ecsém,na ezek a nemsemmik :) -
#4337 Délután dolgozom, nem leszek squad estén -
manohun #4336 -
manohun #4335 nézzétek meg az új hivatalos kép galériát nagyon jó képek vannak benne
Galéria -
#4334 Jött egy hirlevél -
#4333 Hupi!MA buli lesz Aprajafalván!Este nagy házibulit tartunk nálunk!És nem hallhatom a "férfias"hangotok.most én iszom a Ti egészségetekre ma jól leiszom magam,kiiszom magamból a stresszt!De undorító,ha egy nő iszik!És hogy mi a kedvencem?Persze,hogy a tequilla!!!És mikor majd a földön csúszok mászok,mint egy kígyó,majd bejelentkezem Nektek!(ha megtalálom a Ts ikonját...) -
#4332 DE
mit rak a zsebébe az "uriember"Ezt fejtsétek meg!!! -
#4331 GYönyörű reggelt mindenkinek,
legyen ez egy jó nap,
nyírjátok a franciákat,ma is,
NE CSAK HOLNAP!
ez egy gyenge kis rím volt. -
LtVitez #4330 Rád is
viszont akire igazából,az nemmás mint: vitéz Nagybányai Horthy Miklós! :) -
#4329 Ki volt itt a pilóta,nem tudjátok? -
manohun #4328 Jó éjt -
#4327 JÓ ÉJSZAKÁT,SZÉP ÁLMOKAT DRÁGASÁGAIM!Húú,ez egy kicsit Hupisra sikeredett. -
lachun #4326 Toko na végre pont azt beszéltük mi lehet veled oké persze várunk vissza!! -
lachun #4325 !S mindenki nek nah végre itthon,Joxy üdvözöl mindenkit a hát országból:) -
#4324 Gratu!Renélem megvolt a "beavatás".Tudod,mint a katonaságnál,vagy hogy ne menjünk messzire esetlek,mint a főiskolákon! -
#4323 -
#4322 na emberek túl vagyok az első munkanapomon, remélem gyorsan lesz FreeTrial mert a fizu még messze van pedig most muszály lenne lelőni pár enemyt.... -
#4321 nem vagyok cukorból.Csak nem tudom,hoyg tehetném magamévá!!!