19663
-
#4400 Hi! Ez MOD v Gém? Ha MOD akko mi az alap gém? -
#4399 Jó reggelt mindenkimnek! -
lachun #4398 huh ez nagyon tetszik ezt de sokat láttam tegnap az ellenség abjánál:)
-
lachun #4397 !Salute remélem a teamspeak progit is haszálod mer azon szinte pofon egyszeü a sitséget addni !!!
remélem sokat fogunk eggyüt harcolni:) -
lachun #4396 !S sajna most lértem haza holnap éjszaka leszek huh remélem jó lesz a leltár és egy évig nyugi lesz!!!!!
gratula a sok kill ért sajna most nekem elvono kurám van a melo miatt!!! -
#4395 #4386 láma! :)) -
#4394 Mátyás király meglepődött:)Ott tényleg nincs a Kit-Kat. -
LtVitez #4393 félreértés forog fenn,én a Horthy-s képre céloztam ;) -
#4392 Igazságosztó Mátyás vagyok!Sumi=Kit-Kat! -
#4391 Mé, akkoriban Kit-Kat nem Schumi néven gémelt?!
Nah akkor most melyikünk Cavintonja gurult el? -
#4390 Mi van,tihanyi vízhangot játszol?
-
#4389 egyébként ha jól nézem a képet az az úriember talán gróf Teleki Pál miniszterelnök de nembizti
de hogy mit rak el,azt abszolúte nemlehet látni -
LtVitez #4388 egyébként ha jól nézem a képet az az úriember talán gróf Teleki Pál miniszterelnök de nembizti
de hogy mit rak el,azt abszolúte nemlehet látni -
LtVitez #4387 hát az érdekes lenne ha azon a képen ottlennél :DDD -
#4386 hmm Na Fritzére akartam válaszolni:) -
#4385 Ezem a képen én is rajta vagyok:) -
#4384 oké.Msn-en el tudom küldeni,és ami kell irdd meg nekem.De csak amit nem tudsz megszerezni,én utána nézek.Privibe is tudtok üzenetet hagyni,bár néha csak 1-2 nap mire átjön.Valahogy majd vegyük fel a kapcsolatot.Van email címemem,amit a tagok listájánál megtalálhattok. -
#4383 nagyon köszi! -
manohun #4382 Coldfire a játékot letölteni: innen tudod
itt offline kitudod próbálni az egységeket
ahhoz hogy játszani is tudj velünk ahhoz vagy előkell fizetni (20 dollár az 1. hó) vagy megkell várni a FreeTrial-t ami elvileg hamarosan lesz. -
#4381 valaki tud segíteni akkor adok neki sok sok ss-nózát
-
#4380 JÚÚJ! az nekem kell! bár nekem is van egy pár! -
#4379 Most éppen katona dalokat töltögetek,és találtam köztük jó kis régi német dalokat.(pl.German Millitary Marches-1st SS Panzer leibstanderte A.H) -
#4378 -
#4377 vagy előfizetsz vagy megvárod míg lesz FreeTrial -
#4376 Szeretnék én is játszani ezzel a "játék"-al hogy tudom megszerezni ? Hogyan tudok csatlakozni hozzátok? -
#4375 Ja,kölcsönadta,az volt a lényeg benne -
#4374 Tegnap MANO a gömbölyű talpú cipőjét!De most án meg vissza is adnám neki,mert nem volt túl jó. -
manohun #4373 jó reggelt -
LtVitez #4372 jóóóóreggelt -
#4371 jÓ REGGELT NEKED IS,kicsi -
#4370 Egyébként,PÁLINKÁS JÓ REGGELT MINDENKINEK! -
#4369 Ez nagyon tetszett!!!Igen,természetesen,ők is tudnak,Ti is tudtok!!! -
Hupi #4368 MegaLOL!!!! -
#4367 Azért a srácok is TUDNAK! -
#4366 Szerintem csak begombolja a kabátját:) -
#4365 Nem fogjátok elhinni, de maradtunk még Mozamboval ,Stoshival és Szabyval , Cimbyvel. Amennyi chart és Pan-t mi láttunk ,annyit szerintem egy normál német katona egész életében nem. Vagy 10chart és 5-6 Pan-t öltünk meg. Szép nap volt a mai.- -
manohun #4364 -
#4363 abból én vagyok az egyik:))) -
Hupi #4362 Igen Manó mindenáron különcködni akart de aztán Mozambóval megfegyelmeztük. :))))))
Az biztos hogy most értük el a legtöbbet az eddigi hadjáratok során. Nagyon sok tankot meg panhardot stb. másvilágra küldtünk, bevettünk jó pár depót és tartottuk is amíg lehetett. A rendelkezésre álló technikát, ill a létszámunkat a feladat nagyságát tekintve ez volt a maximum amit elérhttünk, sőt! Szép volt fiúk.
... és lányok akik drukkoltak nekünk :)) -
#4361 jók