WWII Online - Battleground Europe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GoTCHa
wwiionline.sytes.net ez lesz az oldalunk. manoval még kell dumálnom és mehet is ugyhogy mostabntol ezt reklámozzátok 😄

Jo éjszakát bajtársak sajna elég fáradt vagyok a gammához de kitartás reggel megyek fel harcolniS!S!S!

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

3nap délutan ma kezdem jo csatákat hál istennekmegint keztdik a szövik a tankok pazarlását ma reggel két tankotis kiszedtek mellölem ugy hogy majdnem sikerült felrobbantanom kira!!!!!

Szerintem a gamma késöbbi alakulásánál lesz majd változtatás 😊

0Fritz0
Gondolom ilyet csak az elõfizetõk kapnak.
Bír valami gyakorlati elõnnyel is

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

GRATULA Gotcha ez igen !!!!!

GoTCHa

GoTCHa
és megy aludni majd jövök dél fele vagy nem de az biztos

GoTCHa
Liutenant colonel GoTCHa jelentkezik 😄DD

tyû az annyát. remélem nemsokára ott a legfelsõ emeleten ünnepelhetünk mi is 😊

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

Joxy
0Fritz0
Csak rajta! 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Ja valami olyaz ir a system,hogy karácsonyi ajándék ha jol dolgoznal az 1.11 es pecs.

Lehet hogy jol olvastam karácsonyra lesz egy kis meglepetés?????

Nem tudom mi a franc van nagyon sürün kidob a gamma remélem nálam minden redben.

Na ja de szerintem erö gyüjtés van és az elözö mapp is igy kezdödött nekünk estek azt rá fizettek

Joxy
Beállitási javaslat joystick -kal harckocsit vezetõknek:
Nekem a joy jobbra-balra csavargatása az oldalkormány(rudder), ezt be állitotam a jobb-bal féknek, igy ezzel kis hely igényü gyors fordulást lehet csinálni, de vesztünk a sebbeségbõl. A joy jobbra balra döntése pedig meg maradt a gázzal történö forduláshoz, ezzel sebbeség vesztés nélkül, nagyon finoman lehet fordulni, igaz jó nagy ivben. A joy hátra húzása egyszerre fékezi mind a két oldal lánc talpát, a mind két oldalra ható gázt pedig a gáz kar adja.

Joxy
Hát igen a nagy gyõzelmi mámor után, 2-3 an védünk csak egy várost, ez igy sovány

huha mosthogy ránéztem térképre melegem lett 😊)
amúgy délen tartjuk magunkat,középen meg elfoglasltuk cineyt,igaz az északi rész az nagyon gagyin áll

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

mé má megen mi a helyzet???

A szövetségesek nagyon be durvultak ugyhogy lesz dolgunk délután meg este addig megyek eszek valamit.

Na majdnem minden meg van délután gamma 1000rel sracok

!S Joreggelt mindenkinek

na holnap nagycsata mert ma be kellet szereznem az elveszett progikat😊))

na végre indult a gamma !!!

És gyere a tsre mert akkor jobban tudunk segiteni!!!!!!

Mi lassu neked? engem pillanatok allat kiszedtek a BF110böp mint farok lövész😊))

traXion
Áh, nem nekem való a game, túl lassú...

traXion
Rájöttem 😊, De annyira hasonlítanak....

Traxion elöbba bf110est probálgasd mert azzal repülhetsz ujjoncként!!!!!

!S na töltöm a gammát sajna mindent felkell ma raknom😊)))

traXion
Vadász Messersmith-el szolgálatra jelentkezik!

Over 'n' Out.

traXion
Thx

Felszállás gyorsoktatás:
motor be, hátsó kerék rögzítés, motort felporgetni max-ra, RPM-et max-ra, oldalkoránnyal egyenesben kell tartani a guruló gépet, majd fel kell húzni az orrát.
Ha mindent jól csináltok, akkor a spawn pozícióból is fel lehet így szállni mielõtt nekiütköznétek a szemközti épületeknek.
A WEP-te is lehet használni, és azzal is lehet próbálkozni, hogy az elején a kerékfékkel megfogjátok a gépet addíg, amig az fékezve is el kezd gurulni.
traXion
A motort be tudom indítani, egyenesen is tudom tartani, hogy ne forogjon, de nem akar elõremenni, így nem lehet felszállni, egyhelyben csak a Harrier tud felszállni nem?

traXion
Nem találtam ott....

Joxy
traXion
Hey, az az egyszerû kérdésem, hogy hogyan is kell felszállni a repcsivel? 😊

!S mindenkinek ujra raktuk a wint sajna ell huzodoz egyébb kiirni valok miat.

traXion
Ok, 3.9el elindul, találkozunk Axis oldalon, a harctéren! 😊

Over 'n' Out!

traXion
Hey

Most regisztráltam accountot, fel upgradeolt 3 patchet. Aztán rákattintok a clikc to playre, és nem akar elindulni, a playnet azt írja, hogy sending launch request, el akar indítani valamit, és visszalép...

Punker
21:55-tõl nézzétek a Spektrumot

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

AirborneRanger
Sry kicsit széles lett 😄

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

AirborneRanger
Ehh Gotcha.

Nekem csak oan volt h támadó küldi 30 perc kilõttem 2 puskást és despawnoltam. Puskás voltam. De nem kaptam 1 nyamvatt pontot se anyáztam is rendesen...

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

CAD
Melik varosba volt ez? Szivesen resztvennek egyszer egy ilyen nagyobb megmozdulasba ;>

caddie

baszki tegnap milyen répázást kaptunk..
kijönni nemtudtunk a spanwházakból,valami több mint 20 tankot számoltam,ami körbeállta az AB-nket,megmozdulni nemtudtunk. jókis szervezett támadás volt,és nem zöldfülûekkel álltunk szembe.
minden esetre én sokat tanultam belõle 😊

GoTCHa
hehe kicsit játszottam és van némi hiba a gémben.

ha pl bespawnolok valahova defre 10 percre kaopok 2-3 pontot ha ugyan ezt teszem és ráadásul kinyirok 1 opelt és 2 sappert azért 1 pont jár. nem értem én ezt nagyon nem értem. na mind1 megyek aludni majd jöcök délután fele !saluto

GoTCHa
Happy mikulááá áás-t happy mikuláá áást happy mikuláá áást happy mi ku lá ááááást.

!saluto

CAD
Mikulast testverek, mikulast mindenkinek! (na jo a ven szivart nem is, de egyebeket gyorsan es igen nagy mennyisegben!)

caddie

Punker
na most 9-ig van idõm, megyek lepuffantok pár franciát 😊)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"