19663
  • Hypo #5322
    és 3?:}}}}}}}}}}}}}}}
  • kincsed
    Ilyen lógó mellem nekem is van.
  • kincsed
    ANNYIRA ÉREZTEM,MIKOR MÁR ELKÜLDTEM,HOGY RÖGTÖN A ROSSZRA,(VAGY A JÓRA?)GONDOLTOK MAJD.Nem meleg női,hanem MELEG, NŐI KÉZ FOGÁS:)))Ebből igazodjon ki,aki tud.
  • Hypo #5319
    Az 1.5 os patchben ez lesz az uj infantry?????

• Hypo #5318
    neuro ott a pont:}}}}}}}}
  • Viharmadár
    ESte én is jövök előfizetés és játék ügyben.

Vihar
  • neuro
    "meleg, női" vagy "meleg női"
  • Hypo #5315
    hmm ez mintha kicsit mar feminim lett volna:}}}}
  • kincsed
    Ha igen,akkor egy meleg női kézfogást vegyél magadra.
  • Hypo #5313
    "..A hadjáraton résztvevőknek is be kell tartani a 1stHPR tagsággal járó szabályokat:

- Alapkiképzés elvégzése
    "

Én ezt akkor elvégeztem ugye?:}}
  • manohun

További info
  • Hypo #5311
    S! Roger! 8 kor fent leszek, köszi előre is a helpet
  • manohun
    csak miután beszéltünk
  • Hypo #5309
    Akkor ne fizessek még elő??
  • Hypo #5308
    hmm megfontolando
  • kincsed
    De rendi vagy!Bár sajna nekem nem jó ám,csak vagy éjszaka,vagy jövőhéten mikor túl vagyok a vizsgáimon.De örülök,hogy találtam egy JOINTtársat.Mit is adjak a kedvességedért cserébe???Mondjuk egyTankot legénységgel,,és mégés még egy
  • kincsed
    Akkor van egy ismerősöm,ő ajtófélfákat bont.Neked bármit!!!
  • Hypo #5305
    Ok en kb 8 kor tudok joinolni, de mindenkepp beszeljunk ket csata közt.
  • Hamlet
    oké, igyekszem TS-re 7-8 fele
  • manohun
    Hát igen gondjaim is szoktak lenni mert nem férek ki az ajtón :)))
  • kincsed
    Mano szive hatalmas.Csináltam is neked a repülős napon egy manővert.Most kaptam meg a képet Joxytól.
  • manohun
    megoldottuk az örök élet titkát sajnos lemaradtál :)
  • Punker
    74 új üzenet, miről maradtam le?
  • manohun
    Az előfizetés előtt beszélni szeretnék mindenkivel, mert tudunk intézni ingyen hónapokat!!!!
  • kincsed
    sajna amit szerettem von abetenni,az nem sikerült!!!Szép napot minden katonámnak!
  • kincsed
    Sajna nem bírja a gépem,meg sem tudok mozdulni,egyfolytában lagol.Vagy olyan mintha a figura raptáncos lenne.Igy meg élvezhetetlen.Ezért nyomom helyette a JOINT-ot.Azt még bírja.Pedig híres-neves vagyok a helikopter és egyéb repülő tárgyak vezetésében.
  • Random_
    Manó úr én is úgy gondolom előfizetek. :)
    Csak konzultálok a bankommal alkalmas-e a számlám ilyenre és ha nem mit kell tennem.
  • Random_
    Nem úgy van, hogy alapból beállít egy optimális configot a program? Legalábbis nekem nem kellett semmir se állítanom
    bár igaz minden maximális beállításon van és tökéletesen megy. A játékba lépés első másodperceiben van csak kicsi akadás, de gondolom ekkor tölti be a pálya egyes részeit.

Este ha hazaérek tudok segíteni mi mit jelent a setup-ban, de a munkahelyről most nem vágom fejből a lehetőségeket.
  • manohun
    Reggelt.

Mindenki jöhet a hadjáratra a lényeg hogy minél többen legyünk!!!

Az előfizetésről ma este 7-8 körül beszéljünk Hypo, Hamlet
  • Shad01
    Egérrel is lehet irányítani a tankot és a repülőt, viszont nagyságrendel pontatlanabb a joy-nál. Tankal a távoli célokat képtelenség eltalálni vele, repülőnél a kezdő pilóta joy-al is könnyű célpont az ellenséges vadászoknak, hát mét egérrel.
    Két nappal ezelőtt teljes bombaterhelésű !!! Stukával vadásztam le egy zöldfülű által irányított Hurrit. Lehet hogy ő is egeret használt, mert semmilyen komoly kitérő manővert nem tett, ráadásul a futóművét sem húzta fel.

Az újaknak írom, az ágyúknál be lehet állítani billentyűzetre finom célzást, egy lenyomásra csak 1-2 pixelt mozdul arrébb a célkereszt. Kicsit körülményes a beállítása, de érdemes elvégezni.

A leendő pilótáknak szívesen átadom a tapasztalataimat, keressenek bátran a TS-en.
  • Hypo #5292
    ja és még egy kérdés: a játék optimalis beállitasához valami kis segitseg, gondolok itt a vga, soun stb valaki?
  • Hamlet
    Ja én meg jelzem, hogy előfizetek, veszek joyt és jövök aktivan, ha szükség van egy hozzám hasonló golyófogóra. Első nekifutásra amiben talán jó lehetnék:
    Gyalogos:
    -leginkább scout jellegű feladatok, defense és attack közben is.
    -ambush: pl. ez párban nagyon jól működik ei ellen
    -snipe: egyedül felderítés közben 1-2 ei ellen, illetve támadás megkezdése előtt az enemy fb-n egy kis zavarkeltés más irányból mint ahonnan jön a támadás.
    Repülés:
    -inkább földi csapatok támogatása, mint dogfight, de ezt majd joyyal a kezemben eldöntöm. :)
    -scouting

Tényleg valami taktikai útmutató nincs, ahonnan lehet tanulni?
  • Hypo #5290
    manohun: a befizetest illetően kéne segitség [email protected] koszike
  • Random_
    Én is kezdő vagyok majd mi leszünk az elterelő célpontok. :)

Tegnap kicsit optimalizáltam a configomat mert a wsad -t nem szeretem jobban is ment a mozgolódás a harctéren. :)
  • Hypo #5288
    Hát jó kis csaták voltak tegnap, sajna a technika is közbeszólt, egy fél órara elment a netem. De igy is kellemes élmény volt. Szombaton ha nagyon kezdők is mehetnek én szivessen mennék veletek, csak majd adjatok az utasitasokat:} Ja és hát én nagyon rá vagyok állva a tankokra, de egyedül szvsz elég nehéz, az életben se egyedül nyomták szóval aki akar az joinolhatna velem.

ui: a SHAD elit egyseg ujra bevetésen
  • Hamlet
    Most olvastam a tank irányítás leirást a magyar honlapon. Látom, hogy lehet egérrel is irányítani??!! Basszus! Azt hittem csak joyyal lehet. Repülni lehet egérrel? Én repzis/gyalogos lennék szívesen és amig nem veszek joy, addig is kipróbálnám a repülést.
  • Random_
    És mi akadályoz meg ebben? (új vagyok és tályékozatlan) :))

Megjegyzem a képek alapján eléggé gagyinak tűnt a grafika viszont így élőben a fák, bokrok, sövények és nádasok nagyon jók. Nem zavar a grafikai kidolgozatlanságuk na meg kárpótol a játékélmény.

• Shad01
    Élménybeszámoló következik:
    A gyalogosok pontos útmutatása alapján sikerült megtalálnom és lebombáznom egy A13-at. Megmondták a város melyik utcájában kell keresni, már csak a házszám hiányzott.
    Később egy Hurrican kezdte üldözni a stukámat. Leereszkedtem egészen alacsonyra, közvetlen a fák felett repültem. A Hurri folyamatosan tüzelve követett. Rövid ideig egyenesen repültem, hogy a Hurri rendesen rámálhasson, utána kidobtam a 4db 50kg-os bombát, majd felhúztam a gép orrát. A bombák a Hurri alatt robbantak és elintézték. Így kell "felbombázni" egy üldöző vadászgépet.
    Ezután 109F-el lelőttem egy Spitet a Menen FB fölött. A srác meg akarta bosszulni a halálát, ezért kihozott az fb-ről egy Bofors-t, amit szintén sikerült kilőnöm. Elképzelheteitek milyen képet vághatott:
  • Shad01
    Tegnap este is szép számban gyűltünk össze, ami nagyon jó. Viszont ha ilyen sokan vagyunk fent a TS-en akkor vissza kellene fogni a szövegelést. Csak a lényeges információkat szabad közölni. Többször előfordult, hogy a nagy hangzavarban semmit sem lehetett érteni.
    Például ha egy tank megjelenik, elég ha egy ember jelenti be, de ennek pontosnak kell lennie, mert utána úgyis visszakérdeznek a többiek, hogy merre is van. Kb így:
    Matilda AB-tól keletre 300m, dél felé halad.
  • kincsed
    Én meg éjjel 01.30-kor neki álltam JOINTOZNI,DE olyan pályára kerültem,hogy alig tudtam megtenni a saját szigetemen 5 métert,máris kilőttek.Hiába nem voltak velem játékostársaim sajna:( De egyszer már végre veletek szeretnék lenni a WWiibe!!!