19663
  • manohun
    Ha raksz a fejedre vagy egy sapkára ledet akkor működik sötétben is
  • Shad01
    A szobámban általában félhomály van, ezek szerint a freelok nem lesz jó. :(
  • neuro
    Én kb 2 óra után feladtam a próbálkozást a freelook-al, mert nagyon rossz volt a világítás a szobában... gondoltam hogy felragasztok egy elemlámpáta fejemre, de az elég kényelmetlen lenne hosszú távon :)
  • Hypo #5239
    ja sajna az volt nalam is a gond hogy a postakoltseg amerikabol majdnem tobb mint maga a cucc, ezert en megvetettem kint a batyammal es o sima postan elkuldte nekem 3 het alatt itt volt es csak 25$ volt cakk-pakk a koltseg szoval 150$ volt az egesz cucc, mert en meg rendeltem hozza ilyen tapaszokat pluszba
  • manohun
    Shad előbb ezt nézd meg
    olyan mint a trackIR csak webkamerával

a működő camera listában van egy 6000 forintos is.

Freelook
  • manohun
    a 120 FPS azt jelenti hogy ennyiszer frissíti a jelet, minél nagyobb annál pontosabban követi a fejmozgást
  • manohun
    a mostani ajánlat nem olyan jó mert bár 25-30 dollár kedvezményt ad de amerikától euba a szállítás 70 dollár :)

Most dolgoznak éppen egy EUs trackIR kedvezményen
  • Hypo #5235
    Szerintem nagyon jo a trackir bar nem hinnem hogy gyalogosnak olyan jo en probaltam engem inkabb zavart, de repulobe tuti jo
  • Shad01
    Tudja valaki, mit jelent a TrackIR-nél a 120 frames per second?
  • Shad01
    Mano, nézted már a WWII Online TrackIR-es ajánlatát?
    Ha igen, akkor írd le röviden a lényeget. Ma megkaptam a fizetésem, bármi lehetséges.
  • kincsed
    Hajrá Mano!!!
  • Hypo #5231
    Nekem Van trackIR azt hasznalom, az fb be nagyon jo nelkule mar nem is menne
  • Shad01
    Az is oka lehet a válasz elmaradásának, hogy valaki éppen élet-halál harcot vív, és abban a pillanatban nem tud másra odafigyelni.
    Nálam olyan gond is szokott lenni, hogy bizonyos szituációkban mindkét kezem foglalt, ezért nem tudom lenyomni a TS gombját.
  • Random_
    éljen éljen! :))

eddig mint gyalogos katona képzeltem el magam, de nagyon kervelem a Stug III-at is. :)
  • manohun
    na este leszek és akkor lesz kiképzés és előfizus tanácsadás is.
  • manohun
    :)
  • Hupi
    Hát ebbe beletrafáltál :))))
  • manohun
    én se úgy vettem

igazából mindegy milyen néven játszol ha kérdezed úgy is válaszolunk

Tényleg Hypo tudsz valakit a Dongóban aki TrackIr-t használ?
  • Hypo #5224
    ok ok nem szemrehányásnak szántam csak mint ujonc megemlitettem hogy nekem mi okoz nehezseget, a 66 ost en is hasznalom, meg momdjuk az is gond hogy egyenlore nem hypo neven jatszom igy amikor kerdezek vagy szolnak nem feltetlenul tudjak ki is az illeto
  • manohun
    Hát ennek több oka van.

Tsen azért vanak kevesen mert néhányan nem hajlandóak feljönni még amikor kérjük akkor se. Ezen nem tudunk segíteni.

Az meg hogy hova kell spawnolni azt nem mindig könnyű megmondani. Ha nem vagyunk elegen akkor általában mindenki csinálja azt amihez éppen kedve van ezért nincs konkrét hely ahova spawnolni kell. Ha összegyűlek 6-8 vagy több ember akkor elkezdünk szervezkedni, de előtte még végig kell nézni a térképet, tájékozódni a front helyzetéről stb, és csak utánna tudom mondani hogy hova menjünk. Ez el tarthat egy darabig. Ezért van az hogy amikor befejezünk egy akciót még nem tudom azonnal hogy hova megyünk mert előtte rá kell néznem a térképre ahhoz meg ki kell hogy spawnoljak.
  • Punker
    ott a 66-os csati azt használjuk
  • Hypo #5221
    cool:}}} lenne egy észrevételem, igaz én abszolút kezdő vagyok meg minden de azt észre vettem hogy a komunikáció elég furán van megoldva. PL: amikor belépek akkor elég nehéz kideriteni hogy hol is spawnoljak be ugy kell kihuzni az infot, illletve hogy ki hol merre jár, és a ts is legtobbszor nema, vagy csak kevesen vannak fent.
  • manohun
    Squad képek
  • Hypo #5219
    akkor egy kalappal!!!!
  • Random_
    ugyan már mit számít egy vizsga? amikor háború folyik! :)
  • manohun
    ok megejtjük azt is de az alkövetkező néhány napban keveset leszek fenn mert pénteken vizsgázok
  • Random_
    Mano tegnap feltettem a progit meg configoltam és kipróbáltam egy picit. Működik már csak a TS-t kell beállítanom és csatlakozok. Tegnap elég fáradt voltam és nem volt kedvem játszani, de ma ha törik ha szakad sort kerítek rá az accom működik már csak alapkiképzés kell. :)
  • manohun
    Természetesen
  • EM TwisTer
    http://twister16.atw.hu/elemek/kepek/huncut08_tilinger_shad22.gif
  • EM TwisTer
  • Hypo #5212
    Manohun, kéne majd egy kis segitseg, a jatek befizetéssel kapcsolatban köszi előre is. Tegnap nagy volt együtt:}
  • 0Fritz0
    Ma igazán jó kis attakot nyomtunk az FB ellen, meg sem tudtak mozdúlni!

Képek: (Nem linkelem őket, mert az új webszolgáltató letíltotta ezt a lehetőséget és a régebbi webhelyem belépési jelszavát -ahol a többi kép van- meg még nem találtam meg... )

http://www.fritz.amigo.hu/WWIIONL/019.jpg
    http://www.fritz.amigo.hu/WWIIONL/020.jpg
    http://www.fritz.amigo.hu/WWIIONL/021.jpg
  • manohun
    Az hogy ha valami hibát látsz a statisztikáidban akkor ne ilyedj meg mert most dolgoznak rajt és hamarosan megjavul
  • lachun
    !S Isteni volt nagyon nagy feeling töb mint 20 magyar KIRÁLY VOLT!!!!!!!!!!!!!
  • kincsed
    Sziiiiiaaaa édes
  • Hupi
    Lényegében megköszönik hogy még nem mentek az idegeidre a rendszerben imitt-amott fellépő bugok. ;)
  • CarajoEsp
    Why are my WWII Online stats wrong?

During the open beta of the new Combat Stats & Records site, your stats may only be partially complete or at times missing.

The old Player Services site will only show stats from the current campaign, so don't be alarmed if they look low to you.

By the end of the beta, we'll have the system working smoothly and your stats, past and present, should all be visible.

Thanks for your patience.

Nagyvonalakba értem ,de valaki megmondaná ez pontosan mit jelent?
  • lachun
  • kincsed
    Gyere át!És akkor kaphatsz.A számom0690......,a cimem pedig........
  • lachun
    A meleg lazanna nagyon finom bő olasz mártással humhum de meg ennék most 1 adagot:)