19663
  • ranGer2
    Holnap Hadjárat! :)
  • Hypo #5401
    na jo igy konnyu:}}
  • manohun
    Ma pont 1 éve hogy előfizettem :))))

• manohun
    ezt elfelejtetted fel patchelni a XP ki maradt belőle :)
  • Random_
    ez nagyoooon jóóó
  • Random_
    mert? én is én is! :)
  • manohun
    Wow

Kapok ingyen WWII Online PÓLÓ-t :)))
  • kincsed
    Szia MAnó ÚR!
  • kincsed
    mi atyánk aki a merevlemezen vagy szenteltessék meg a te Windows-od jöjjön el a te frissitésed legyen meg a Te javítókészleted miképpen a Windows-on azonképpen az Office-ban is Mindennapi MSN-ünket add meg nékünk ma és bocsásd meg a mi kalózmásolatainkat miképpen mi is megbocsátunk a MATÁV-nak és ne vigyél minket az IBM-hez de szabadits meg az OS/2-től Mert Tiéd a Dos Windows 98 és NT mindörökké ENTER:ÁMEN
  • Random_
    Visszautasíthatatlan akció van! :) Én már elő is fizetek elutaltam a lóvét Manó úrnak. :)
  • Hypo #5392
    OK de en kb max tiz percre tudok felmenni mert rohannom kell el, de olyan 8 fele fent leszek es akkor megdumaljuk. Mert mindenkepp elo akarok fizetni
  • manohun
    Holnap gyere fel TSre

Félre raktam neked egy accot
  • Punkerwork
    elméletileg már elment a pénz az előfizetésre
  • Punkerwork
    még nincs freetrial, még ET-zel?
  • Viharmadár
    Hali!

Szerdán este nem volt senki aki tudott volna segíteni a free-account ügyében.Holnap esetleg?

Viharhun
  • manohun
    Hypo ma beszéljünk van egy jó kis előfizetési kedvezmény
  • Hypo #5386
    Roger!:}
  • kincsed
    Szia Mano,szép jó reggelt.
  • manohun
    Reggelt!

Holnap jön a nagy csata készüljetek :)
  • kincsed
    Nyelvtanárt,Vágó Pistát és Grécsi tanárurat neki!!!
    Lacus.Mondd utánam:mit sütsz kis szűcs,sós húst sütsz,kis szűcs?
  • Punker
    :))))))))
  • lachun
    baz bocs ezt ne tuudtam hogy a seggét mutogatja sorry!!!
  • lachun
    igen nagyon jo gép de most ideges vagyok
  • Punker
    ezt jól megmondtad
  • lachun
    Nme tudom mia GÉÁZ minen cuccom meg van pedig azt modták nem lesz meg semmi a vinyomon.Erre minden meg van ésde wwii nem üzemel:)
  • lachun
    ja cserkészem az ellenet és Punker meg geresz a fülen nellet egy sorozatott ,huh nem valami felemelő élmény egyböl hasra az kérdezősködni:)
  • lachun
    Na vagyok dréága kamaradjaim sok ltölteni valom van ma:)
  • lachun
    tündérem nemsokára duámlunk ha rá érsz millió csok nem sokára jövök:)!!!!!!
  • lachun
    !S Na jo estétt meg van az uj gépem super nagyon,el intézek még pár dolgot és jövök:)
  • kincsed
    ez vicces lehet,de mégis tanulságos:)))
  • Punker
    és Lacus-t vicceltem meg így :))))
  • Joxy
    Meg azért is nincs TK, mert nem látsz, illetve tudsz, mindenkiről aki a környékeden van.
  • Random_
    úgy gondolom a szándékos TK kiderülne egy idő után és akkor szépen figyelmeztetések után ha mégse hagyna fel vele az illető akkor letiltanák a kártyaszámát egy időre
  • manohun
    A két rossz közül szerintem a kisebbiket választották
  • Random_
    Ezt azért kicsit sajnálom hiszen olyan sok szempontból reális igazán jó lenne ha TK is működne. Így kicsit gáz, hogy kempelünk egy enemy bázist és közben bombázzuk is.

Én buta meg úgy vigyáztam nehogy társat lőjjek vagy robbantsak. :)
  • manohun
    nincs TK

igy akarják megelőzni hogy 10 évesek csapattársaik megölésével szórakozzanak
  • Random_
    Várjunk már egy picit ebbe a játékba van Team Kill? Mert tegnap is kempeltünk egy ellenséges kihelyezett pontot és miközbe mi lőttük lefele az oda spawnolókat folyamatosan bombáztak is mégse lett semmi bajom.
  • Hamlet
    oké, csak a harc hevében nincs kedvem/lehetőségem az ellen lába alá lőni :) Majd gyakorolok a haverokon.
  • manohun
    Számolj úgyhogy ha a fegyverből 800m/s-al távozik a golyó és 400mre van az ellenfél akkor fél mp alatt ér oda a golyó.

Ez idő alatt ha fut akkor 6 métert tud megtenni, szóval ennyivel kell elé célozni.
  • Shad01
    Ha a talajt célzod a futó lába előtt, akkor láthatod a golyó becsapógásából, hogy mennyivel lőttél mellé. Ezt saját katonákon is gyakorolhatod. (max anyázni fognak, amiért össze vissza lődözöl)