WWII Online - Battleground Europe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu
Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Boldog karácsonyt
Kellemes ünnepeket
és
Boldog uj évet
kivánok!
Joxy mindenkit üdvözöl és sok sikert kíván a csatamezökön sajna ma is délutános😞
Tegnap elkísértem egy bombázókülönítményt Anglia fölé kísérõvadászként. Összesen 13 gép vett részt benne. Észak felé kikerültük a frontvonalat. A támadás úgy volt idõzítve, hogy éjszaka érjük el a célt. Ellenséges vadászoknak nyoma sem volt, ezért semmítõl sem zavartatva Canterbury fölé repültünk és a pombázók ledobták terhüket. A szövetséges vadászok még ekkor sem ébredtek fel, csak a légvédelem próbálkozott eredménytelenül. A kötelék a bombázás után délkelet felé fordult és hazarepült.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"
Settings/Sound input-output settings
azon belül Voice send method rádiógombnál a Push the talk-ot kell be jelölni, és a set gomb ra való klikkelés után meg nyomott gombot jegyzi meg.
Lehet, hogy már korábban felrobbantották az spawn épületet és én mégis épnek láttam?
Tegnap este 4 tankot , 2 geppuskas, es 3 valamit pusztitottam el, mielott kilottek!!!
Nem rossz egy kezdotol mi? He he.
Buszke vagyok. Nyomjunk ma egy magyar akciot, mondjatok idot meg helyet, es ottleszek. Addig is csak ovatosan! 😊))
Joxy ez hizelgö nagyon kira.
:
A 20$ kezdõ pénz júliusban: 4607HUF
A 12,99$ havi dij:
augusztus 3013 Ft
szeptember 2976 Ft
oktober 2886 Ft
november 2842 Ft
december 2790 Ft

Klikk ide plz utána meg listenre
gyertek sokan 😄 köszi
http://gotcharadio.sytes.net
és ott a listen re kell nyomni hallgassátok szeretettel 😊)) köszi tesztelem!
) csupán csak az SMG-met mutattam meg az érdekesebb oldaláról... 
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Egy jótanács mindenkinek: ne freemail-os emailcímet adjatok meg a regisztrációnál, mert én 5-bõl egyszer sem kaptam meg a jelszót tartalmazó levelet. Azt a levelet az összes felhaszált emailcímre megkaptam, amiben értesítenek, hogy lejárt a free trial.

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"
Ja bejö t azt is küldöt egy csomot mindenkinek.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Lachun, ne haragudj hogy nem kerestelek meg , de olyan nehez osszeegyeztetni az idot amikor te is meg en is raerunk. Bar ami kesig nem mulik, addig meg nyirjuk a szovetsegieket!!! 😊)
Koszi a segitseget!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Azért meg oldottuk délen jol mozogtunk azt el kell mondanom.
Ma este egy kis piálás a csatornánál?

Akárhogyis, azért kéne tenni valamit, mert szerintem nem a legelõnyösebb dolog, ha a környék egyik legjelentõsebb repterét folyamatos tûz alatt tartja az ellen.
Egy szervezett 5-10 fõs akcióban benne lennék 😊
Bertrix veszélyben van!!! Kb. 5-6 light/medium tank tart felé + sok gyalogos.
Megkéne védenünk!!! AXIS-ok csatába!!!! Kb. 30-50 percünk van felfegyverezni a várost. Utána már semmi nem állíthatja meg az ellent :/