19663
-
#5442 speedfan-t vagy hasonlót tegyél fel és akkor nem a boisban kell nézegetned a hőmérsékleteket, hanem az asztalon is látod terhelés alatt mennyire mi melegszik..... -
lachun #5441 csak 512 ddr samszung van benne nem vettem még egy másikat hozzá még !! A hűtéssen dolgoznak és remélem 17 órára rendezem a soraimat :) -
lachun #5440 oké drágaság megprobálom de elöbb a hűtést megszervezem azt irány a felszálló pálya:) -
lachun #5439 Jó reggelt!!!:) -
#5438 Lacus még az is lehet a bibi, hogy egy márkás memot (pl. SAMSUNG-ot) próbálsz betenni egy noname memóriával együtt és ez sajnos néha ütközéseket okoz.
Más: Időnként tapizd végig a proci-vidikártya párost, hogy tényleg nem a hűtéssel van-e a gond (Egyébként a BIOSban is meg tudod nézni, hogy a proci mennyire járúl hozzá a lakás fűtéséhez a hardvare?/system monitor-címszó alatt).
Egyébként jóreggelt!
-
#5437 Lacus!Próbáldd meg a kedvünkért a lehetetlent!Szállj fel tankkal.Tudod a kétéltü,ami szárazföldön és levegőben:) -
#5436 Mano tisztelketére,a Smileyk bulit tartottak.Nézzétek csak: -
#5435 Egyéb meglepetés?Foglaljuk csak össze:Manó ma 1 év és 1 napja előfizető;illetve hadnagy lett.Azért ez nem semmi ám:)Na remélem már mindenki édesdeden alszik,és bombákról,tankokról és Bf-kékről álmodik.Muszly ébren lennem,mert kiadták az utasítást,hogy az álmotokat kell vigyáznom. -
manohun #5434 hadnagy lettem a repülőknél :) éljen a 109F :) -
#5433 Tankkal se tudsz felszállni? ejnye! -
lachun #5432 ezt én is igy szoktam csak ,felszálni eggyálltalán nem tudok:))tankkal dettó:) -
Hamlet #5431 Na van joyom... Első "sikerélmények":
Repülés: 3-ból 1x sikerült felszállnom Egy 110-essel :) Ekkor az eredményem: 2 brit és 1 francia destroyer megsebzése és KIA.
Tank: 15 perc alatt eljutottam egy ellenséges városba, ahol rögtön kiszedték a lövészemet, majd felrobbantam :) -
lachun #5430 kezdek rá jönni,hogy mükszik ez 64 mg rammal:) -
lachun #5429 csoki sok csok édesem !!!! -
#5428 jaj,drága,majd megszokod.Akkor te most tényleg pöcsölsz a géppel mi???Na,menne kell most,millió csók mindenkimnek.Jó éjt. -
lachun #5427 qrva P II gép nem igaz itt küzdök hogy tudjak írni:) -
#5426 hát bármit,amit pöcsölni lehet,te drága:))) -
lachun #5425 mit akartál pöcsölni édeske???? -
lachun #5424 grat mano ez jó hír
-
manohun #5423 Egyéves lettem, éljen !!! :))))) -
#5422 -
#5421 Na,jól van na!!!Kincsed sem lehet tökéletes!!!Nem pöcsöltem fel,na.De attól még jó,nem?Drágaság:))) -
#5420 azt mondom hogy a gyári amd hűtő szar -
lachun #5419 sajna nem gyári de ell lett számolva a hűtés holnap 10 meg azért mert nem volt éppen alkatrész hozzá:) -
manohun #5418 lacus gépe nem pedig 10 ezerbe kerül -
#5417 mi? -
manohun #5416 olyan 2-3 körül hogy kiképzést is tudjunk tartani -
#5415 amd-n milyen hűtő van? mert ha gyári felejtsd el -
manohun #5414 Punker azt mondta hogy 10órára lesz kész :) -
lachun #5413 ABIT kd7a alaplap és 2.4 amd proci mellé 512 ddr ram 400 meg egyhibernáló egység:) -
#5412 milyen gép? mert az a 10 így elsőre sok -
lachun #5411 ja egy pezsgő és két üveg sör bennem van ugyhogy mazsolázzatok:) -
lachun #5410 !S joestét mindenkinek!! Gépem hürését intézik sajna a haverem nem hitte ell,hogy nálam a szobában nyáron 26.28 fokvan:) Kapok egyjis ventitámogatást meg erösbika procihüttőt holnap 10re re kész !!!Remélem a hadjáratra minden rendben lesz:) -
#5409 ma? -
#5408 17h hadjarat szetcsapunk remelem koztuk:} shad kommando -
#5407 a régi ET-sek közül már szinte senki nem maradt :) -
#5406 Uram!Igen.Uram!
Mikor lenne Önnek megfelelő?
Viharhun -
#5405 Már nem nagyon, találtam magamnak jobb WWII játékot... ; ) -
manohun #5404 Működött az eddig is csak hát nem a sebességéről híres :) -
Most vettem észre, hogy a május hónapot meg adta a cég ingyenesre
Végre mükxik az előfizetői program