WWII Online - Battleground Europe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GoTCHa
Na !S uraim.

Boldog uj évet kivánok minden kedves résztvevõnek 😄DD

A TS szerverünk ami ugye megpukkant mostmár ujra müködik!!!
itten -> wwiionline.zapto.org
A server hardwer hiba miatt haldoklik ha meghal megint ami nem valoszinu akkor megin nem lesz. de nem fog meghalni ugyhogy a megadott TS tessék használni. amugy üdv ujra online 😄DD !Saluto

!S Hu az igen ez jo hir de ott lettem volna az ujjongásodon mikor láttad meg adta a killt😊

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

Tegnap kettõ fontos tapasztalattal lettem gazdagabb:
1) Me110-el ki lehet lõni az S35-ös közepes harckocsit. Nagyon meredek szögben kell rácsapni és a törzs hátsó részét kell lõni.
2) Úgy tûnik felszerelték a repülõgépeket ejtõernyõvel, mert saját terület fölött a zuhanó gépbõl Esc-el kilépve nem halott lesz a státuszod, hanem megmentett.
!S Huh látátok milyen kira lesz az uj dizájnunk nekem Mano nagyon tetszik.😊))

Joxy
Seelion gyakorlás 7.-én!
Részletes info itt

Gyerekek a tegnap "delutani" csata nagyon jo volt! Mondhatni mester profi munka. Az osszjatek kivalo, egyeni telyesitmenyek kivalok!!
Remelem hamarosan megtobb magyar bajtarssal megismetelhetjuk ezt a kivalo teljesitmenyt!!!!
Wesszenek a csiguszzzabbantok, meg a butus british!!!!!!!

😊))))))

0Fritz0
Ilyen az ha egy profi repül és Ilyen ha Schumival ketten az égre törünk...

Az új tuning gyalogsági kézifegyer.
Bárcsak több ilyen katonánk lenne!
Néhány bajtárs egy városi csatában (Szegény Merlinnek nem ez a fotó lesz a kedvence).
Best of rifle

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

A jelenleg használt TS server:
IP: 152.66.93.29
Server password: party
0Fritz0
Reveant, ennyi idõ alatt már simán elintézhetted volna az új Emilcímedet és már játszhatnál is 😉
Nah, este leszek embörök csak most még elugrok a Nyugatihoz csencselni 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Én 6 alkalommal nem kaptam meg a választ, mikor freemail-es emailcímet adtam meg. Másfajta emailcímre elsõre sikerült regisztrálni.
A 91-esek honlapját érdemes mindenkinek megnézni. Megtalálható ott, hogy melyik tankot milyen fegyverrel hol érdemes eltalálni. Például a "rettegett" Char-t már egy Sdkfz 232-vel mozgásképtelenné lehet tenni.
http://blowfire.homepage.dk/91st/historic%20stuff/tigersmanual/tigermanual.htm
A tegnapi ts igaz?
!S Megébredttem van egykét dolgom de minjárt keztdük😊))

Bocsi a duplazasert!!!
Es hogy stilusosan kezdjuk az uj evet, ujraraktam a gepem megint! 3 ora kemeny install!! Halle luja. A hadjaraton talalkozunk gyerekek!!!

Bodog uj evet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Es hogy stilusosan kezdjuk az uj evet, ujraraktam a gepem megint! 3 ora kemeny install!! Halle luja. A hadjaraton talalkozunk gyerekek!!!

Bodog uj evet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sok siket az uj évben bajtársak, csak éjszakára megyek ma melozni de holnap hadjárat proba😊)))

A Qrva eletbe tegnap este kaptam egy virust. Mindent ujra kellet raknom, raadasul a digitalis fenykepeimet is ki kellett menteni a vinyorol.Hala nekem most sikerult befejeyni az ujrarakast.

BOLDOG UJ EVET KIVANOK
Boldog UJ Évet Kivánok és sok sikeres hadjáratokat jövöre is eggyüt a lelkes kis csapattal😊)))

0Fritz0

Punker
A szesz hatalmas istene
gyújtson világosságot
elborult torz agyunkban,
és az alkohol fényeskedjék
tévútra futott alantas
életünk sötétlõ
csillagösvényén.
BUÉK!!!

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

buékot minden kedves bajtársnak! 😊

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

Joxy

Joxy

Punker
4-5, de ha jó mint az OP. Ant volt akkor 9-10 várost simán bevesztek, akkor délután 2-kor kezdõdött és én éjjel fél 1-kor dezertáltam a csatatérrõl 😊))

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Joxy
Álltalában ez magyar idõ szerint kora délutántól estig tart és 4-5 város elfoglalását jelenti.
Az, hogy hol lesz az 55-ös csatin szokták be irni, illetve piros AXIS üzenetként is, mert az attól függ, hogy hol áll a front az adott napon. A ki irt helyen spawn -olsz és itt mindig pár száz méterre van egy gyülekezési hely ahol be várjátok a többieket. Aztán szépen elindulnak a panzerek végeláthatatlan sorban az uton a front felé, a gyalogosok meg legtöbször Stug-on ülve utaznak, illetve ha ki van fejlesztve már a félhernyó, akkor azzal.

jövök énis 😊

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

Sziasztok, Boldog uj evet nektek!!!
Akkor azon a hadmuveleten ott a helyunk!
Amugy hany orakkor kezdik, honnan es hova??
Mindig is vagytam egy ilyen akciora 😊)))
Joxy

Lacus kedvéért: Eisschwert

Joxy

2004 Január 3.-án a 91st Sturmbattalion (a testvér squad - unk)"Operation Ice Sword" néven egy hadmüveletett szerveznek.
Minden kedves harcos társat szivesen látnak, ilyenkor az 55-ös csatornán folyik a kommunikáció. Általában ezek az "Operation"-ok mindig nagy bulik, sok résztvevõvel, nagy harckocsi oszloppal, és komoly légi támogatással.

!S alles Tudtuk hogy nem szünt meg mert ujra inditáskor van mindig valami gáz😊)))

A tegnapi rémhírrel ellentétben a Free Trial nem szûnt meg.
Sajnos tegnap a gépfagyás után nem tudtam felmenni valami miatt a TS-serverre és jött egy ujjonc kiképzés is.

Thx Hupi

Sok sikert aki eljut angliába ma mert asszem a szövik már nagyon ki vannak😊

!S Vata köszönöm viszont neked is remélem janban nyomulunk.
Soksikert a mai harcosoknak ugy fest ma mapp ujra inditás lesz Kira Alied kaput😊)))

Üdvözlet bajtársak!
Megkésve bár, de nagyon boldog (de kevésbé békés (vesszenek a békazabálók!)) Karácsonyt kívánok mindenkinek!!
És már most megelõlegzem a Boldog Újévi kívánságomat is!
Hamarosan találkozunk a harcmezõn!!

ide nem írok inkább semmit...

Jo reggelt minden harcos társnak😊

huh jo kis csaták északon megyek a szigetekre ezek a hajok nagyon pontossak kapásbol egy opelt kiszednek ez nem ér😊

!S találtam egy Puplik magyar servert tsre IP:80.64.65.84:8767
Aki elösször jöm kreáljon mindig egy WW2online szobát!
Nem kell mjelszo mert megnézzük de remélem nem fognak zavarni minket.

Joxy
Az a TS szerver nem jó, szóltak a gazdái, hogy ne használjuk

AirborneRanger
Boldog kanrácsonyt minden kedves wwiionlinernek 😊

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

!S Boldog karácsonyt tul éltem megint egy Tesco örületü karácsonyi frontott😄

0Fritz0
TS szerver:
JCSR
195.228.75.171:8767
WWIIONLINE-szoba

Kellemes karácsonyi ünnepeket minden bajtársnak! 😊

Boldog békés karácsonyt mindenkinek.
Aki rá ér át kéne a gammában holnap este éjféli misére Reimsebe menni hogy stilusos nagy katetrálisba menjünk a soförnek extra sör adag járna😊))

0Fritz0

Sziasztok. Gyerekek Fritznek igaza van, nem lehet utanpotlas nelkul berugni menni, plane csataba nem. Fritzel probaltuk mi feltartani oket, nameg meg egy csoka aki nem vette eszre hogy folyamatosan a falat lovi, de nem sikerult csak meglassitani sem oket. Votam fack meg fuck!! 😊)) Amugy meg gratulalok ahoz a legi akciohoz!

Boldog es bekes Karacsonyt mindenkinek.
OK RGR semmi gond kint az uj Pacs 1.11.0 nagyon jo lett uj hangok ssssuuuuperrrr😊