WWII Online - Battleground Europe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aztan lenyugvas ujragondolas, es siker. Az a lenyeg mostma oke, szoval mehetunk gyakni! 😊))
Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu
milesz veletek zöld fülü golyofogok😊)))
Reméljük megint 3 hé tés az 1.12re már lesz megint free de az 30 napal 😊))
Elõször a tornyot kellett volna elintézni, hogy ne tudjon visszalõni, utána nyugodtan be tudtad volna fejezni a munkát.Közel harc 01
Közel harc 02
Közel harc 03 "még mindig megy?"
Közel harc 04 "legszebbb szinek"
Közel harc 05 "ne forgolodj bazze"
És a végén ki lõtt engem

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Satisfaction guaranted!! He he. Ha nem visszaviszem.
Gyerunk lodozni.
Jusson nekik is valami...
😊)
ide nem írok inkább semmit...

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Mivel ez kb. 1.5 ev korul esedekes, ezert minden aktiv tagnak kitartas, es minden uj tagnak udvozlet! A szavamat megtartom, a buli jo lesz , addig is KITARTAS!!!! (Higgyetek el en varom a legjobban!!! )))
http://wwiionline.srv.hu/
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
A megoldás nagyon egyszerû, csak két hangkártya kell hozzá, egy a jobb windowsnak és egy akármijen a TS-nek. A windowsban be kell állítani, hogy jobbikat használja a windows, a TS-ben pedig hogy a TS a másik hangkártyát használja. A játék hangjai így szólhatnak egy 5.1-es hangrendszeren, a kommunikációra egy headsetet lehet használni.
Schumi voltam
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
meglepetés. Késõbb az utasokat észlelte a légvédelem, de sajnos már túl magasan repültek.
Pár percre rá megint találkoztunk, bár nem lehettek túl jó emlékei, mert ahogy meglátott dobott egy 90-fokost az erdõ felé. Ekkor kezdõdött a Hazárd megye lordajait megszégyenítõ autós üldözés a csalitosban. JÍÍÍÍHHHÁÁÁÁ! Bár a srácnak van még mit tanulnia... sebaj, indulhat a Carmageddon-party! Sosem gondoltam volna, hogy egy Opel is lehet tömegpusztító eszköz. Ezen felbátorodva keményebb célpontokat kerestem és sajnos találtam is, de ezt inkább hagyjuk...
Jah és lenne egy csít reportunk is! Elöször nem akartam hinni a szememnek, de Schumi is látta! Most már biztos hogy Hupi és Máté egy cipõben járnak. (Sztem Máté túl sokat nézte a Mortal Combatot). Ilyen csítelés láttán kérem azonnali kinevezésüket, csak így tovább!

Valszeg ezért tudott kilõni egy nyavalyás Pz IIIF néhány nappal ezelõtt jó 800-900m-rõl, amikor felfele mentem egy dombra Somoua S-35-el.. ahogy jöttek a lövedékek fentrõl, a röppálya miatt pont derékszögben találtak el, vagy esetleg a tetõpáncélon landoltak. 😞
Szerintem te vagy profi nem a Panhard

(Csak így tovább!)

Tegnap kilotem egy pant flak 30-assal! Hihetetlen, kb. 800 m-eren volt raadasul domboldalon. Szerintem mar megszebeztek elotte, es csak nekem adta be a killt. Vagy nagyon profi vagyok.
Szerintetek?
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
BUÉK minden bajtársnak...
Ahh, nekem is bejön az új honlap, nagyon csecse...
Találkozzunk a harcmezõn!