WWII Online - Battleground Europe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Joxy
Ha vége a free játéknak akkor eddig mindig úgy volt, hogy jött egy nagyobb fejlesztés. Remélem ez most is így lesz

S! Gotcha en is kurvara tudom utalni az ilyen helyzeteket! Amikor tudod hogy kene mennie de csak egy rohadt uzenet jon; error ! Haaaaa!
Aztan lenyugvas ujragondolas, es siker. Az a lenyeg mostma oke, szoval mehetunk gyakni! 😊))
Bocs valahogy rád kattintottam de sik sikert a gamma inditéshhiz!!!!!

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

!S emberek szomoru hir ugy nézem egy idöre vége a free accnakmilesz veletek zöld fülü golyofogok😊)))
Reméljük megint 3 hé tés az 1.12re már lesz megint free de az 30 napal 😊))

GoTCHa
hihi má tudom mi helyzet 😄

GoTCHa
nemigaz geci minyá sirva fakadok baszki már csak az öcsém és plushun az utolsó reményem 😞(((((

GoTCHa
na fasza eljutok odáig hogy bejelentkezés és nem tudom a login és a passwordot. grrrrrrrrrrr nem lesz ez igy jo

GoTCHa
!S Na ás akkor mivan ha ujrainstalltam a windowst? nem indul el a playnet!!! valami reg kéne a wwiionline hoz hogy tudja hogy fenn van! HELP!!!!

Akkor inkabb utanna kellet volna iramodni es beletolni a folyoba 😊))
Sajnos a német tankok nagyon gyengék, 1-2 lövés és végük. A gépányúktól felfelé bármivel ki lehet lõni õket.
Joxy
Igen, én álltam egy fasorban, az s35 meg a hátam mögül jött és teljes sebességgel robogott el melletem le a völgybe. Úgy 10 lövés ment bele, kapott a torony is, és löttem közelrõl a löveg mellé balra a toronyba, õ akkor lõtt egyszere velem és én meg is haltam egybõl

Joxy, sikerült ezt a nyerõ helyzetet elpuskázni. Elõször a tornyot kellett volna elintézni, hogy ne tudjon visszalõni, utána nyugodtan be tudtad volna fejezni a munkát.
S! Hat ezek a kepek eleg jok lettek. Hm. Szerintem nyero helyzetben voltal vegig merthat ahogy neztem te alltal o meg nem, szoval legalabb 6 lovest letudtal adni . Bar vegig rosz szogben volt mind a torony mind a test, szo szerintem egy csomo lepattogott rola. Nem? Tobbi szakerto? Azert jo lehetett! Viszont a gyalogbeka rafazott! 😊))
Joxy
Punker
kitartás emberek, ha minden jól megy februártól én is visszatérek.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

!S Hu Toko látom megérezted az ízét nemsokára megyek gammálni Üdv mindenkinek!

Es lass csodat, joy probalas kozben Hayben-nel osszetalalkoztam egy romboloval amit sikeresen kivegeztem ugy, hogy meg egy lovest sem tudott leadni. Tavolsag kb. 35 m. Egyenkent geppuskaval kivegeztem a loallasokat majd erigettem a skulokat a testbe. 😊))))) Satisfaction Guaranted!!!!! He he. 😊))))))))))))))))))))))))))))
Na skacok kicsereltem a joyomat! Az uj valasztott egy Microsoft Sidewider Precision 2 . Ha ha es kurva jo mukszik. Vegre valami jo is tortenik. Hiaba olcso husnak hig a leve! 😊))))))
Satisfaction guaranted!! He he. Ha nem visszaviszem.

Gyerunk lodozni.
GoTCHa
!S meghalt TS 1 percre de már megint oksa csáó

Nehogy elmenjen a szövik kedve...
Jusson nekik is valami...
😊)

ide nem írok inkább semmit...

Joxy
Gyõztek a szövetségesek!!!
A szever megy újra, map reset megvolt.

0Fritz0
Akkor már csak cirka 47304000 másodpercet kell várnunk!

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Sracok ma este egy eleg komoly beszelgetesen estunk at; Mano, Fritz, Schumi, es jomagam. Mindenrol volt szo; elet, jatek, la la la! Folvetettem hogy meghivok minden aktiv jatekost hozzam, egy talalkozora, a tanyankra egy hetvegere!
Mivel ez kb. 1.5 ev korul esedekes, ezert minden aktiv tagnak kitartas, es minden uj tagnak udvozlet! A szavamat megtartom, a buli jo lesz , addig is KITARTAS!!!! (Higgyetek el en varom a legjobban!!! )))
0Fritz0
Még tart! (A 4. accnál tartok)

http://wwiionline.srv.hu/

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Gondolom ti is tapasztaltátok, hogy egy tankban vagy repülõben ülve nem értettétek, mit mondanak a töbiek a TS-en. Az ellenkezõ eset sem igen kellemes, mikor azért nem tudjátok hang alapján behatárolni, hogy honnan lõnek, mert valaki hosszasan beszél.
A megoldás nagyon egyszerû, csak két hangkártya kell hozzá, egy a jobb windowsnak és egy akármijen a TS-nek. A windowsban be kell állítani, hogy jobbikat használja a windows, a TS-ben pedig hogy a TS a másik hangkártyát használja. A játék hangjai így szólhatnak egy 5.1-es hangrendszeren, a kommunikációra egy headsetet lehet használni.
Kit--Kat
Milyen szép beszámolót írtál Fritz😄DD

Schumi voltam

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

0Fritz0
Tegnap harci üvöltések közepette (Na jó, lihegtünk mint állat, mert az opel 50 méterre tett le a fedezéktõl) bevetettük magunkat az Eupen-t védõk soraiba (Néhányan "Allah Akbaaaaaaar!"-t és "Sapper vagyok, vazze!"-t kiabálva, az ellenséges páncélosok felé rohantak. Többet nem láttuk õket...) .Miután beástuk magunkat és sikeresen visszavertük a támadó hullámokat, gondoltam opellel teszek egy kört a város körül. Éppen lopakodó üzemmódban hasítottam az úton (igen taktikusan), mikor látom, hogy szemben egy Brit collega épp azon ügyködik, hogy utasaival megismertesse a "Milyenjóhaamenetszélbelevágapofámba"-fílinget. Csak hogy mindezt az út bal oldalán követte el(Hülye Angolok), miközben valószinüleg a visszapillantóból csodálta utasai születendõ "remekmûveit". Csak ezzel magyarázható, hogy az utolsó pillanatig meg sem próbált kitérni. Lett is ám nagy
meglepetés. Késõbb az utasokat észlelte a légvédelem, de sajnos már túl magasan repültek.
Pár percre rá megint találkoztunk, bár nem lehettek túl jó emlékei, mert ahogy meglátott dobott egy 90-fokost az erdõ felé. Ekkor kezdõdött a Hazárd megye lordajait megszégyenítõ autós üldözés a csalitosban. JÍÍÍÍHHHÁÁÁÁ! Bár a srácnak van még mit tanulnia... sebaj, indulhat a Carmageddon-party! Sosem gondoltam volna, hogy egy Opel is lehet tömegpusztító eszköz. Ezen felbátorodva keményebb célpontokat kerestem és sajnos találtam is, de ezt inkább hagyjuk...
Jah és lenne egy csít reportunk is! Elöször nem akartam hinni a szememnek, de Schumi is látta! Most már biztos hogy Hupi és Máté egy cipõben járnak. (Sztem Máté túl sokat nézte a Mortal Combatot). Ilyen csítelés láttán kérem azonnali kinevezésüket, csak így tovább!

0Fritz0
Néhány jármûves eksön 1, 2, 3, 4, 5.

Henyélés

http://wwiionline.srv.hu/

!S Jo reggelt jo harcot és vágjatok vissza a szöviknek ma is délutános vagyok!

A domboldal a kulcsszó, valószínûleg a lövedékeidet majd merõleges szögben kapta, ami azt jelenti hogy könnyebben átütöd a páncélját... szembõl, azonos szinten azért nehéz mert döntött páncélja van, és az úgy könnyebben érvényesül.

Valszeg ezért tudott kilõni egy nyavalyás Pz IIIF néhány nappal ezelõtt jó 800-900m-rõl, amikor felfele mentem egy dombra Somoua S-35-el.. ahogy jöttek a lövedékek fentrõl, a röppálya miatt pont derékszögben találtak el, vagy esetleg a tetõpáncélon landoltak. 😞

GoTCHa
!S urak a TS mködik csak a redirect nem ugyhogy az ip cimen is lehet csatlakozni 193.225.219.2 !S most mennem kell

Azt hiszem hasonló eset velem is történt. Én egy mezõ közepén szakadtam le egy kilõtt Opelról egy pakkal. Fedezék semmi, ront rám a tank, ráadásul szemben volt velem, és igen messze (800m körül). Az egyenlõtlen küzdelem eredménye nem lehetett kétséges, de azért bevittem neki 3-4 közvetlen találatot, sajnos csak a frontpáncélra. Mikor kivégzett, meglepõdve láttam, hogy killként szerepel a statisztikámban, pedig úgy éreztem, hogy még csak meg sem karcoltam...

!S jonapot mindenkinek Toko gratula neked!!
Szerintem te vagy profi nem a Panhard

0Fritz0
Sztem tehetségesen szerény vagy...
(Csak így tovább!)

Kira az oldal Gratula!!!!!
Tegnap kilotem egy pant flak 30-assal! Hihetetlen, kb. 800 m-eren volt raadasul domboldalon. Szerintem mar megszebeztek elotte, es csak nekem adta be a killt. Vagy nagyon profi vagyok.
Szerintetek?
!S Bajtársak ma délutános leszek jo harcot!!!!!

GoTCHa
TS van !saluto

Joxy
Joxy
És regisztráljatok a honlapra, már mükszik

!S bajtársak a meg ujjult honlapon van szintén forum azt is kell használni!!!!!!!!

GoTCHa
Gyerekek bocsi nem tudom mi van aserverrel majd holnap beinditom ma már nem had pihenjen. bocsesz

GoTCHa
TS server ONLINE

GoTCHa
hát nem nagyon indul ujra 😄

GoTCHa
nyugi asszem restartol a server
ne menjetek sehova 😄DD szolok ide ha müxik

!S Uraim nem sokára megyek egy pillanat és ott vagyok a csatamezön😊)))

Punker
tényleg jó az új oldal.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

!S
BUÉK minden bajtársnak...
Ahh, nekem is bejön az új honlap, nagyon csecse...
Találkozzunk a harcmezõn!

GoTCHa
jo az uj honlap dizájn de ki kell csinositani a másik hova lett? vagy addig nincs semmi? egyébként majd a serveremen is lehet a honlap mert a php az megy rajt csak mysql-t ne használj mano 😄