19663
  • lachun
    na persze, persze igy igaz:)
  • Shad01
    Amíg a videókártyákon fel lehet húzni a gammát, nem sok értelme van a világítórakétáknak.
  • Punkerwork
    gondoltam
  • lachun
    o Bocs Punki ez Hamletnek ment:)
  • lachun
    szerintem ami késik az nem múllik,hál istennek annyi éredekes dolgot be fognak tenni,pont a villágító lővedék hiányozna:)?!!!
  • lachun
    !S na jónapot vagy reggelt izé-hozé ...mivan most ,megébredtem:)
  • kincsed
    Dehát annál szebb nincs,mint felálldozni magad másokért.Ezért is vagyok én Kamikazee.Az első női :)))ezért vagyok én itt veletek.Várom a JELET!!!
  • Punkerwork
    mint én :) mindig én kapom az öngyilkos küldetéseket.
  • kincsed
    Ezt én Lacusnak megmondtam,ha lesz Free,akkor jönnek az idióták is vele együtt.Én is szivesen beállnék közéjük,de még mindig nem viszi a gépem:(
    Különben is Lacus megmondta,kifejezetten jó golyófogó lennék.
  • Random_
    me to :)

de ha nem érsz rá akkor várhat :D
  • Hypo #5512
    manohun, most napkozben el tudnank intezni a befizetest keress meg hogy akkor hogy legyen
  • Hamlet
    Az én leveleim megkaptad? Én is küldeném a pénzt :)
  • Punkerwork
    nem vagy otthon? a postás házhoz viszi :)
  • Punkerwork
    puska gránttal jó meglepni a teherautóról leszálló gyalogságot :)
  • manohun
    Holnap megnézem
  • manohun
    Hypo holnap leszek
  • Hamlet
    gépelés rulz
  • Hamlet
    Vasárnap Geel-nél 3-4x vertük vissza a támadást és ekkor 2x megsemmisítettük a FB-jük is, de gondolom most már megint ott a FB és támadhatnak megint. Nagyon jó csatákm voltak ott :) Szórtam az LMGvel rendesen, 2 beddy is áldozatul esett pár fő legénységgel együtt :) Ezt imádom a legjobban... jól meglepni a közeledő támadó osztagot egy LMGvel.... hmmm fincsi nagyon. Ami hiányzik az az éjszakai "fény lövedék?", nagyon jó lenne, elképzelem ahogy bevilágitja a várost támadó, fűben kúszó gyalogságot és elkezdenek kaszálni az MG-k. :)

Egyébként elég rosszul indult a háború nekünk, sok várost vesztettünk tegnap, mire megállítottuk az előrenyomulásukat.
  • Punkerwork
    Mano elméletileg ma meg kell kapnod a lóvét.
  • Shad01
    Elméletileg létezik német felső parancsnokság. Tudja valaki, hogy ők mennyire szervezik meg a fronton zajló eseményeket? Például melyik városok az elsődleges célpontok, melyek azok a városok, ahonnan semmiképp sem támadjanak, csak védekezzenek?
    Hadjárat szervezése esetén fel lehetne ajánlani a szolgálatunkat nekik, megmondanánk, mennyien vagyunk, kb mennyi ideig fogunk játszani, és döntsék el ök, hol legyünk bevetve.
    Nagyon fontos a nehezen elfoglalt épületek, városok védelme, viszont eléggé hálátlan, mert lehet, hogy órákig nem történik semmi. De ha ilyen feladatot kapunk a felső vezetéstől, legalább tudjuk, hogy van értelme a várakozásnak, mert más egységek így nyugodtan támadhatnak.
  • Hypo #5502
    Sorry hogy nem tudtam jonni, csak csaladi dolgok jottek kozbe, ma este leszek, es akkor megtudjuk beszelni az elofizetest.
  • Shad01
    Sajnos ebben a játékban is vannak idióták, viszont nagyságrendel kevesebben, mint máshol. Most kicsit többen vannak a Free Trial miatt. Az idiótáknak úgy sem lesz sikerélménye, ezért hamarosan ráunnak a játékra.
  • Shad01
    Véleményem a szombati hadjáratról:
    Kicsit több résztvevőre számítottam. Igy sem voltunk kevesen, csak én abban reménykedtem, hogy két csapatot tudunk alkotni.
    Az tetszett, hogy végig egy városban maradtunk, és a járművek elfogyta, valamint a helyzet rosszabbra fordulása után nem mentünk át máshová.
    Mikor bekapcsolódtunk a harcokba a két AB-vel rendelkező Brugge keleti depója már német kézen volt. Nagy volt a nyomás rajta, folyamatosan jöttek az angol tankok és a gyalogosok a visszafoglalására. A tankjaink és a gyalogosok jó együttműködésének következtében a támadásokat rendre sikerült megállítani. Csendben megjegyzem, ebben a szakaszban sikerült Pak36-tal mozgásképtelenné tennem egy Matildát kb egy tucat, a lánctalpra leadott lövéssel, amire megkaptam a kill-t. A helyzet akkor normalizálódott, mikor 2 Flak36-ot állítottunk fel a depó védelmére.
    Eddigre az angolok a keleti AB-t teljesen kimerítették, jöhetett a német behatolás a városba. Mire a 1sthpr újraszerveződöttaz AB elleni támadásra, az AB foglalás nagy részét elvégezték helyettünk. Nekünk csak a biztosítás jutott. Az AB bevétele után idultunk volna tovább nyugatra, de sajnos egy láthatatlan at üteg az összes tankukat kilőtte.
    Ezután adok-kapok harc következett: elfoglaltunk egy depót, elvesztettünk egyet, kilőttünk pár tankot, kilőtték a panzereinket, és így tovább. Az elfoglalt keleti AB-t pedig egy emberrel folyamatosan felügyelet alatt tartottuk. Összességében a város felét mindíg a mi ellenőriztük. Ha lett volna még egy nagyobb létszámú csapat, a teljes várost elfoglalhattuk volna.
    Szerintem ez volt a 1sthpr legjobb hadjárata. Végre önállóan is ütőképesek voltunk és nem kellett egy nagyobb csapathoz csatlakozni. A város felét el tudtuk foglalni és több órán keresztül meg is tartottuk. A létszámunk elég volt arra, hogy a folyamatos harcérintkezést fenntartsuk, az elhalálozottaknak mindíg volt kihez felzárkózni. Úgy éreztem, ha nem Brugge, hanem egy kisebb település lett volna a célpont, akkor azt teljesen el tudtuk volna foglalni.
  • Random_
    Tegnap egy kisvárosban harcoltam ahol két depo volt egymáshoz közel. Egymást lőttük a depok ablakaiból tank egy szál se volt a környéken és már csak ez az egy depo volt a Franciáké. Sikerült úgy körbevenni, hogy élve nem jutott ki onnan senki. Én elszaladtam foglalni jól is ment 50%-ig amikor bejött két szerencsétlen német és egyik szintén foglalni kezdett a másik meg lövöldözött kifele az ablakból. Mondhatni több se kellett, hogy felkeltse a Franciák érdeklődését és a közelben lévő tankjuk szépen megsorozta az épületet.
    Reméltem, hogy ebben a játékban nem találkozok idiótákkal, de nem így történt. Nem értem, hogy ha írom, hogy félig már megvan a foglalás mérnem mennek inkább fedezni és körülnézni. Bármit csak ne tőlem egy méterre lövöldözzön mert ha eddig nem vett észre egy ellenség se ilyenkor biztos odaküldenek valakit vagy megszórnak. Na persze volt egy páncéltörő löveg is meg egy 88-as később már a városban, de azok se találták valahogy az ellenfelet.
  • Shad01
    A tankok és a repülök egyetlen feladata a gyalogosok városfoglalásának támogatása.
    Volt olyan eset, mikor a franciák több mint 10 tankkal megszálltak egy német várost, de a gyalogosuk ritka volt, mint a fehér holló. Minden második házban és bokorban német gyalogos lapult, ezérta francia gyalogosok soha nem jutottak el a zászlókig. Hiába álltak ott több órán keresztül a tankjaikkal, a város mindvégig a mi kezünkben maradt.
  • Random_
    Na ezért vagyok én bokorugró. :)
    Ott a legbonyolultabb fegyver a puskagránát. :)
  • Shad01
    A stugos rejtély megoldásán fél évet szenvedtem.
    A He111 orrgéppuskájának használatára 1 év után jöttünk rá.
  • Random_
    Köszike! Néked is!
  • kincsed
    GYönyörű jó reggelt fiúkák:)
  • Isegrim
    Áhhh, köszi! Eltököltem volna vele asszem egy ideig. :))
  • manohun
    3as pozícióban nyomd meg a B-t (deploy) azzal kinyitja a Stug célzórendszerét és utánna már úgy tudsz lőni mint a többi tankkal
  • Isegrim

Oké, a nap láma kérdése:

Hogy kell a StuG-al célozni? Márhint hogy nem csak érzésre, mert 1xűen nem bírok rjönni mit kéne nyomkodni... Help please!
  • Joxy
    Nem kell lenézzni a gyalogosokat, zászlót csak ők tudnak át húzni.
  • Punker
    én mindig gyalogos vagyok (2x repültem)
  • Hamlet
    Na ma is jót csatáztam: léptem rankot: őrmester lettem és már 50% a következő :) Új kedvenc fegyverem az LMG. Tankkal sajnos nem vagyok túl eredményes, nem szeretem, hogy állandóan helyet kell váltogatni, nem tudok lőni és fordulni egyszerre.
  • lachun
    király volt ez a kis város védés,kár hogy meloznom kell menni:)
  • 0Fritz0
    Nagyon szép!

Megnyugtató a tudat, hogy ilyen tankosok fedezik az ember nemesebbik felét.
    Bár nálam a tankozás ált. elég csúnya leégéssel végződik (szó szerint és úgy 100 méter után), de bokorugróként is lehet még jó mókákat csinálni:
    http://www.fritz.amigo.hu/WWIIONL/026.jpg
    http://www.fritz.amigo.hu/WWIIONL/027.jpg

• Hamlet
    Örülök, hogy megörökítettük, a sikeres landolásom az ellenséges város főutcáján fejjel lefele :)Próbáljátok meg utánam csinálni :)
    Na megyek vissza a csatába, mert már majdnem elértem a következő rangot gyalogosként :)
  • kincsed
    Ügyike vagy JOXY!!!És millió cupppppp
  • lachun
    azta másfél órás küldi és nyekkencs volt:(