19663
  • Hamlet
    Akkor mennyit utaljak a számlaszámra pontosan? árfolyam stb?
  • kincsed
    sajna elfog tünni mindjárt:)))Már Hupi és Lacus is próbálta.Nagyon vicces.
  • kincsed
    Jó éjszakát Joxy!!!
  • Joxy
    Hejjjjj Mano!!!!
    A magyar nyelvü hírlevélbe a te kezed van benne?
  • kincsed
    jujjj,Lacus,ezért még nagyon megjárod,igy gunyolodni velem.De kiszedték már a moderátorok,csakis Punker kedvéért.Na,jó eight mindenkimnek
  • Joxy
    na igy meg láttom az összes eddigi probálkozonál is
  • Joxy
    Ezt a képet nekem hátha sikerül be ilesztenem...

• kincsed
    Drága,valahogy ez a képberakás se Hupinak,se neked,se nekem nem ment.
  • lachun
    !S Jo cakát na ma jol el szorakoztam a gépemmel nem baj de sok tanulság volt!!!!
  • lachun
    van egy uj kép ha lehet beteszem:)
  • manohun
    én sima levélre gondoltam amit Randomék küldtek
  • manohun
    nem kell, csak amikor regisztrállak akkor kellesz te is.
  • Hamlet
    akkor hova küldhetem az előfizetői adataim? csak felhasználónév és jelszó kell nem?
  • Hamlet
    Pedig az [email protected] -ra küldtem 2 levelet is.
  • Punker
    oks :)
  • kincsed
    Töröltettem,innentől nem rajtam múlik,hogy mikorra tűnik el.
  • kincsed
    Ok ,sikerült.Nem mertem TS-en mondani,mert féltem hogy meghalsz te vagy Shad:))
  • Punker
    ha nagyon zavart volna akkor kitakaríttatom én, de szerintme neked is jobb ha te kéred és nem mást moderáltat miattad.
  • manohun
    Lakótársném megnézte, nem érkezett még levél.
  • manohun
    bárki küldheti csak jöjjön meg 18.-ika előtt
  • Hamlet
    Mano?! Azt beszéltük TS-en, hogy én is küldhetem Neked a pénzt, erre az 1 hónapot fizet 3-at kap akcióra! Pls, nekem sincs ilyen bankkártyám, de 3 hónap alatt beszerzek :)
  • Hupi
  • manohun
    Na szóval

Holnap délutántól leszek otthon!

Hypo küld nekem a pénzt a számlaszám a honlapon van a hasznos infók közt

Honlap este akkor befizetek mindenkit akinek megérkezett addigra

Nevet sajna csak pénzért lehet megváltoztatni.

Akkor holnap este 6-8 között fenn leszek TSen és akkor mindent megbeszélhetünk.
  • Hypo #5539
    uhh, akkor maradjak shad24?:}}}
  • lachun
    player nevet meg lehet szintén , de csak sajna pénzért!
  • Random_
    Persze ha már fizetős vagy akkor megváltoztathatod a játékosneved. (Nincs nagyobb vágyam mint a bjanos nevemet átírni valami Random akármire) :))
  • Punkerwork
    én postán küldtem pénzt manónak mert az én kártyámról se lehet fizetni
  • Hypo #5535
    Na bementem es megkotottem:} 2 het mulva van kesz, szoval addig errol nem tudok fizetni. Megoldas?? Valki? Szívessen átutalok pénzt akinek van ilyene és akkor ő az elsőt befizeti, aztán a tobbit meg én, gondolom a kártyaszámot meg lehet vaáltoztatni. Ja és a régi accountoknal most kedvezmeny van én most a shad24 et hasznalom, ha befizetek a player name-t meg lehet valtoztatni?
  • Punkerwork
    min 2 hét szokott lenni
  • Random_
    Nekem is folyamatban van, de szerintem ha átutalod a lóvét Manónak akkor az első fizetést el lehet intézni. A második meg már mehet a saját számlaszámodról.
  • lachun
    szerintem még ma probáld elintézni, mert tényleg elég sokat kell várni!
  • kincsed
    Én mint hozzáértő sajna nincs.Majd postán kiértesítenek mikor kész lesz,és át kell venned.De hallottam már olyanról is,hogy postán kiküldik.
  • lachun
    ok sok sikert neked a gyözelmi axis személet legyen veled!!
  • kincsed
    NÉHA EGY PERC IS SOKNAK TŰNIK,izé hozé.Pénteken teszem fel az új Jointot,és irány,Horány.Cimbit meg Kit?Ja,Kat-ott is be kellene cserkészni.Sőt,Hypot sem lenne rossz.Mert mintha ő is jönne majd velünk.
  • Hypo #5528
    Manohun: egy gáz van holnap tudok csak bemenni a k&h ba kartyat csinaltatni es az nincs meg rogton??
  • kincsed
    Én is vagyok ám!!!Nem kirívó ez a rózsaszínű nicknév?Rangers barátomtól kaptam:))Ma már megvagyok zavarodva a szerdai vagy csütörtöki érettségi miatt.Szó szerint ballag már a vén diák.Kérek minden embert,aki csak olvassa a Fórumot,hogy szorítson nekem,de két kézzel.Addig semmiféle tárgyat nem tűrök el senki kezében.Még Joystikot sem.Viccen kívül:már sikerült veletek az írásbelit átvészelnem,most se hagyjatok cserben:((
  • Shad01
    8-8 db, ez 4 sappert jelent. Hiába van már az egyik ferrobbantva onnan éppúgy tudnak spawn-olni.
  • Hamlet
    biztos számot tudtok, hogy hány satchel kell egy FB vehicle és inf spawnjához?
  • lachun
    bekapcsolodsz a külömböző csoport limitekhez szerintem ami nél elrepülsz! Elvileg manohun szrint az ugy müködik akit már te nem látsz a 64 es limit mitt az sem lát téged,szerintem itt vannak még bagok és igen is vannak fantom szereplök akik néha nagyon jól látnak:)Vissza utalva nem rég irta Shadhun a láthatattlan atg üteget:)
  • Hamlet
    én éjszaka vaksötétet akarok, a gamma felhúzása nálam már "csalás". A dohányzó angolok cigarettájának fényére akarok lőni! :)
    Tényleg? Artillery nincs? Az ölég jó lenne, micsoda feeling.. elképzeltem. Ja és mi az a 64 fős limit? Ha én körberepülöm a fél világot, hogy van limitálva a 64 fő?