19663
-
Hamlet #5571 Akkor mennyit utaljak a számlaszámra pontosan? árfolyam stb? -
#5570 sajna elfog tünni mindjárt:)))Már Hupi és Lacus is próbálta.Nagyon vicces. -
#5569 Jó éjszakát Joxy!!! -
#5568 Hejjjjj Mano!!!!
A magyar nyelvü hírlevélbe a te kezed van benne?
-
#5567 jujjj,Lacus,ezért még nagyon megjárod,igy gunyolodni velem.De kiszedték már a moderátorok,csakis Punker kedvéért.Na,jó eight mindenkimnek
-
#5566 na igy meg láttom az összes eddigi probálkozonál is -
#5565 Ezt a képet nekem hátha sikerül be ilesztenem...
-
#5564 Drága,valahogy ez a képberakás se Hupinak,se neked,se nekem nem ment. -
lachun #5563 !S Jo cakát na ma jol el szorakoztam a gépemmel nem baj de sok tanulság volt!!!! -
lachun #5562 van egy uj kép ha lehet beteszem:)
-
manohun #5561 én sima levélre gondoltam amit Randomék küldtek -
manohun #5560 nem kell, csak amikor regisztrállak akkor kellesz te is. -
Hamlet #5559 akkor hova küldhetem az előfizetői adataim? csak felhasználónév és jelszó kell nem? -
Hamlet #5558 Pedig az [email protected] -ra küldtem 2 levelet is. -
#5557 oks :) -
#5556 Töröltettem,innentől nem rajtam múlik,hogy mikorra tűnik el. -
#5555 Ok ,sikerült.Nem mertem TS-en mondani,mert féltem hogy meghalsz te vagy Shad:)) -
#5554 ha nagyon zavart volna akkor kitakaríttatom én, de szerintme neked is jobb ha te kéred és nem mást moderáltat miattad. -
manohun #5553 Lakótársném megnézte, nem érkezett még levél. -
manohun #5552 bárki küldheti csak jöjjön meg 18.-ika előtt -
Hamlet #5551 Mano?! Azt beszéltük TS-en, hogy én is küldhetem Neked a pénzt, erre az 1 hónapot fizet 3-at kap akcióra! Pls, nekem sincs ilyen bankkártyám, de 3 hónap alatt beszerzek :) -
Hupi #5550 -
manohun #5549 Na szóval
Holnap délutántól leszek otthon!
Hypo küld nekem a pénzt a számlaszám a honlapon van a hasznos infók közt
Honlap este akkor befizetek mindenkit akinek megérkezett addigra
Nevet sajna csak pénzért lehet megváltoztatni.
Akkor holnap este 6-8 között fenn leszek TSen és akkor mindent megbeszélhetünk. -
#5539 uhh, akkor maradjak shad24?:}}} -
lachun #5538 player nevet meg lehet szintén , de csak sajna pénzért! -
#5537 Persze ha már fizetős vagy akkor megváltoztathatod a játékosneved. (Nincs nagyobb vágyam mint a bjanos nevemet átírni valami Random akármire) :)) -
#5536 én postán küldtem pénzt manónak mert az én kártyámról se lehet fizetni -
#5535 Na bementem es megkotottem:} 2 het mulva van kesz, szoval addig errol nem tudok fizetni. Megoldas?? Valki? Szívessen átutalok pénzt akinek van ilyene és akkor ő az elsőt befizeti, aztán a tobbit meg én, gondolom a kártyaszámot meg lehet vaáltoztatni. Ja és a régi accountoknal most kedvezmeny van én most a shad24 et hasznalom, ha befizetek a player name-t meg lehet valtoztatni? -
#5534 min 2 hét szokott lenni -
#5533 Nekem is folyamatban van, de szerintem ha átutalod a lóvét Manónak akkor az első fizetést el lehet intézni. A második meg már mehet a saját számlaszámodról. -
lachun #5532 szerintem még ma probáld elintézni, mert tényleg elég sokat kell várni! -
#5531 Én mint hozzáértő sajna nincs.Majd postán kiértesítenek mikor kész lesz,és át kell venned.De hallottam már olyanról is,hogy postán kiküldik. -
lachun #5530 ok sok sikert neked a gyözelmi axis személet legyen veled!! -
#5529 NÉHA EGY PERC IS SOKNAK TŰNIK,izé hozé.Pénteken teszem fel az új Jointot,és irány,Horány.Cimbit meg Kit?Ja,Kat-ott is be kellene cserkészni.Sőt,Hypot sem lenne rossz.Mert mintha ő is jönne majd velünk. -
#5528 Manohun: egy gáz van holnap tudok csak bemenni a k&h ba kartyat csinaltatni es az nincs meg rogton?? -
#5527 Én is vagyok ám!!!Nem kirívó ez a rózsaszínű nicknév?Rangers barátomtól kaptam:))Ma már megvagyok zavarodva a szerdai vagy csütörtöki érettségi miatt.Szó szerint ballag már a vén diák.Kérek minden embert,aki csak olvassa a Fórumot,hogy szorítson nekem,de két kézzel.Addig semmiféle tárgyat nem tűrök el senki kezében.Még Joystikot sem.Viccen kívül:már sikerült veletek az írásbelit átvészelnem,most se hagyjatok cserben:(( -
Shad01 #5526 8-8 db, ez 4 sappert jelent. Hiába van már az egyik ferrobbantva onnan éppúgy tudnak spawn-olni. -
Hamlet #5525 biztos számot tudtok, hogy hány satchel kell egy FB vehicle és inf spawnjához? -
lachun #5524 bekapcsolodsz a külömböző csoport limitekhez szerintem ami nél elrepülsz! Elvileg manohun szrint az ugy müködik akit már te nem látsz a 64 es limit mitt az sem lát téged,szerintem itt vannak még bagok és igen is vannak fantom szereplök akik néha nagyon jól látnak:)Vissza utalva nem rég irta Shadhun a láthatattlan atg üteget:) -
Hamlet #5523 én éjszaka vaksötétet akarok, a gamma felhúzása nálam már "csalás". A dohányzó angolok cigarettájának fényére akarok lőni! :)
Tényleg? Artillery nincs? Az ölég jó lenne, micsoda feeling.. elképzeltem. Ja és mi az a 64 fős limit? Ha én körberepülöm a fél világot, hogy van limitálva a 64 fő?